eklentilerin olduğu yerde eklenti ekle var.
önce dosya ekleden ekle. sonra altta içeriği ekle yazıo ona tıkla.
kızlar haftaya c.tesi ayrıntılı ultrason için randevu aldım nisa hastanesinden o zaman18+1 olucam kısmetse
Kizlar bebisim hareket ediyor, dun aksam ustu 5 gibi bisi hissetim ama emin olamadim simdi yine hup hareket etti.. Rabbime cok sukur icim kan aglarkende yuzumu gulduruyor..
bende hissediyorum canim sabah hissettim hafif hafif dokunuyo gibiydisenin neden icin kan kan agliyo?
Amn canim nolsun bizimki aksam is cikisi kardesiyle biraz icelim demis doldurmuslar yine adami, aksam 8 oldu ariyorum acmiyor, uzun bir mesaj yazmis sonra tel kapli sabah 6 da geldi eve .. Hep guzel zamanlarimizi mahvediyolar oysa ben eve gelirken isten nasil heyecanliydi bebegimi hissettim diye tam yemekler pisiyor gelsin diye bekliyorum mesaj geldi sonrasi malum iste sabaha kadar beklemekten yzum gozun sisti uyuyamiyorumda simdide basim catliyor resmen..
canim ya sikma canini niye icmisler ki bi derdi fln mi vaardi yada aranizda bi problemmi :26:
uyu biraz iyi gelir yuzunu gozunu yika
Canim anlatmakla bitmez, kardesi 9 gibi gitmis zaten bizimkide bekar arakadaslariyla partiye .. Nede olsa kardesinin kiz arkadasi evde yanliz hamile, ama ben tas tasiyorum evlat degil..
kaçıncı haftada çekiliyor bu ayrıntılı ultrason ben de çektirmek istiyorum kendi gittiğim hastaneden esenler avicenna hastanesine sordum 160 liraya çekiyorlarmış ayrıntılıyı bana uygun gibi geldi diğer fiyatları görünce
Canim anlatmakla bitmez, kardesi 9 gibi gitmis zaten bizimkide bekar arakadaslariyla partiye .. Nede olsa kardesinin kiz arkadasi evde yanliz hamile, ama ben tas tasiyorum evlat degil..
Özel sigortam yok ilk doğumu orada yapmıştım bunu da şu an orası gibi gözüküyor ama yine belli olmaz senin özel sigortan olduğu için para filan vermiyosunuz değil miBende sorayım ozel sigorta karşılıyorsa 100e falan gelir medicana da. Uzaklara gitmeye değmez o zaman.
Bu arada sen dogumu medicanada mı yapmayı düşünüyorsun canım? Sigortan falan var mı senin de?
kizlar siz ayrintili ultrason icin parami oduyosunuz:26::26:
evet canım malesef ödüyoruz hem de az bir para değil yani sizin orda ücretsiz mikizlar siz ayrintili ultrason icin parami oduyosunuz:26::26:
canım benim Allah yardımcın olsun biliyorsan kuran oku dua et eşin ve kendin için umarım bir an önce herşey yoluna girer huzurlu olursunuzAmn canim nolsun bizimki aksam is cikisi kardesiyle biraz icelim demis doldurmuslar yine adami, aksam 8 oldu ariyorum acmiyor, uzun bir mesaj yazmis sonra tel kapli sabah 6 da geldi eve .. Hep guzel zamanlarimizi mahvediyolar oysa ben eve gelirken isten nasil heyecanliydi bebegimi hissettim diye tam yemekler pisiyor gelsin diye bekliyorum mesaj geldi sonrasi malum iste sabaha kadar beklemekten yzum gozun sisti uyuyamiyorumda simdide basim catliyor resmen..
18-24 Haftalar arasında çekiliyor ama ideali 20.haftadan sonra beni biraz erken yönlendirdi doktorum o da yaşım 37 olduğu için 160 ta iyi fiyat ben 172 tl ye çektiricem bir de çeken kişinin pirentenoloji uzmanı olması gerekiyormuş gerçi ülkemizde radyoloji uzmanları da çekiyor
Kizlar bebisim hareket ediyor, dun aksam ustu 5 gibi bisi hissetim ama emin olamadim simdi yine hup hareket etti.. Rabbime cok sukur icim kan aglarkende yuzumu gulduruyor..
Özel sigortam yok ilk doğumu orada yapmıştım bunu da şu an orası gibi gözüküyor ama yine belli olmaz senin özel sigortan olduğu için para filan vermiyosunuz değil mi
ayy kızlar bugün amma iştahlıyım nerden geliyor bu iştah anlamadım öğlen gelince bir dünya yedim saat 5te yine acıktım yine yedim bu sefer öğlenkinden az yedim şimdi oturdum bir de pasta yedim anam davul gibi olucam bu gidişle Allahtan hergün böyle iştahlı değilim
Olsun canim ye istedigin kadar, sifa olsun size ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?