2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sanırım canım
Peki bu kremi sadece göbeğe mi sürücez yoksa bacaklara falanda mi

canım benim popom ve basenim çatladı sabah akşam oralara sürüyorum
henüz göbeğim çatlamadığı içinde günde 1 kere oraya sürüyorum

Ay arkadaslar benim sanırım alerjim azdı. Bugün hapsirik, tiksirik, burun akıntısı gidiyorum. Demin de arka arkaya 10 defaya yakın hapsirdim. Oturukca hapsurmaya çalışıyorum, ne bileyim Allah korusun ters bir hareket yaparım. Ama yoruldum vallah hapsurmaktan. İsik da cok etkiliyor. Alerji hapı falan da icemedigim icin durum zor.
İnsallah bu kadar cok hapsirmanin bir zararı yoktur.

yok canım o kadar hapşurmaktan birşey olsaydı Allah korusun bana olurdu çünkü benim de alerjim var ve hergün oluyor malesef...geçmiş olsun da umarım grip olmuyosundur ben de hafta başı senin gibi bir gün boyu hapşurdum alerji sandım da meğer grip olmuşum ya şimdi geçti allahtan

cnm sanrm 5 yıllık evlisin hepmi böyleydi

Zaman zaman, ama beni hic ailesine karsi korumadi hep ailesinin sozunu dinledi, ne derse yapti her ihtiyaclarina kostu .. Aileside beni hicbir zaman sevmedi kaynimin ikigunluk kiza arakadaslari degerli oldu yediler ictiler gulduler ama ben esimle 8 snedir beraberim yok.. Allaha havale ediyorum Allahlarindan bulsunlar tek isteyim ins en azindan bebek dogunca esim anlar artik bizim bir aile oldugumuzu , sonucta benmde ailem var ama ben onlari birakip buralara onunla yasamaya geldim, bunu anlamak istemiyor..

Maşallah ne güzel şeyler paylaşmışsınız :)
Çok teşekkür ederim...
Burda okuduğum kadarıyla doktorlara söz bırakmıyoruz, ama özel hastaneye gittiğim halde bile emin değilim doktorumdan...
İlk doğumum olacak, birkaç öneriyle bu doktora geldim ama çok memnun değilim....
Hatta artık sona yaklaştığım için o kadar korkuyorum ki, 30 yıllık hekim olan kayınpederime gidip sezaryen yaptırmayı bile düşünüyorum....
Ne yapacağım bilmiyorum çok kararsız hissediyorum kendimi...
Normal doğumu çok istiyordum ama perinal muayene yapmadı daha, bebeğim biraz tombik, sezaryene de alabilirmiş beni,
geçen bi epizyotomi istemiyorum diyecek oldum, ilk doğumlarda yapıyorum hep dedi, hiçbir konuda konuşmuyor benimle, ne nasıl olacak nasıl yapacağız, gidiyorum bakıyor haa iyi bebek ilaç yazılacakmı bişey varmı deyip yolluyor beni...
Ne yapacağım nasıl yapacağım bilmiyorum
Allah hepimize hayırla güzelce mümkün olduğunca ağrısız acısız kurtulmayı nasip etsin inşallah....
Bana da dua edin nolur....
Yanımda eşimden başka hiçkimsem yok, ikimiz de tecrübesiziz, başıma sonra pişman olacağım şeyler gelmesinden çok korkuyorum

Ay insallah dediğin gibi hastalanmiyorumdur. Bende cok alerjikim ama bugün gercekten çok azdı. Dışarı çıkmıyorum zaten polenler uçuşuyor diye. İnsallah daha kötü olmam.

Gunaydin kizlar,
Bizim okuz hala uyuyor bende gidiyorum bebegimle anneler gunu kutlamaya.. Bebisime ilk cicisini fln alirim sonra gider sinemada bir cizgi film seyrediziz aksama donmeyi planliyorum eve, annesinin anneler gununu fln kutlamak hic icimden gelmiyor oysa hediyemi bile almistim ama yeni gelinleri nasilsa kutlar ben gidip bebegimi gezdiricem bgn..

Hepinizin anneler gunu kutlu olsun Rabbim bizleri kurtarsin yavrumuzu kucagimiza versin, anne olmak isteyen herkesinde kollarini arartmasin ..
Guzel bir gun olsun bugun hepimiz icin.

gunaydın kızlar anneler gununuz kutlu olsun rabbim bebeklerimizi sag salim kucagımıza versin insallah

hepimizin anneler günü kutlu olsun canlar umarım bir sonraki anneler gününü yavrularımızla kutlarız

Anneler günümüz kutlu olsun ... Anne adayları arkadaşlarımın da gelecek anneler gününü şimdiden kutlarım ...

Herkese hayırlı pazarlar... Yarın iş var ne kötü... evimdeyim şuan evde olmak çok güzel ama kocamla olunca daha güzel :)
Neyse şafak 17 zaten

merhaba taze anne adaylarıı hepimizin anneler günü kutlu olsun.inşallah seneye kucağımızda kutlarız hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde..

anneler günümüz kutlu olsun kızlar rabbim kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşaallah.ne zamandır giremiyordum.özlemişim..bebek alışverişine nezaman başlıycaksınız.hiç bi bilgim yok.neyden kaçartane almam lazım.tecrübeliler bilenler bi el atabilirmi. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…