2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam arkadaslar hepinizin anneler günü kutlu olsun.. bAŞIMA ÖYLE GÜZEL bir şey geldi çok çalışmak istediğim bir devlet kurumunun sınavlarını kazandım mulakatlarını geçtim. sözlesmeli olarak işe başlayacağım. yalnız benım ıcımde korku var acaba hamıleleliğimden dolayı beni kabul edememe olasılığı var mı gerçi aradım dedım hamıleyım ben rotgen cektıremem dedım ınsan kaynakları bır sey olmaz dedı ama ben yınede tedırgınım sızce engel olur mu gercı olsa da hayırlısı bebegım herseyden daha önemli.. tek maaşlada geçim zor

İyi akşamlar arkadaşlar Nasılsınız?Anneler günümüz kutlu mutlu olsun ,inşallah seneye de evlatlarımızla kutlarız Allah nice yıllar nasip etsin..

Merhaba kizlar nasilsiniz bugun bakalim, bebisler nasil :)
Ben guya alisverise gittim baktim baktim magazalara bisi almadan bebisime geri dondum, bir turlu cesaret edemedim..

Merhaba kizlar nasilsiniz bugun bakalim, bebisler nasil :)
Ben guya alisverise gittim baktim baktim magazalara bisi almadan bebisime geri dondum, bir turlu cesaret edemedim..
canım netten iyice araştır marka yorumlarına falan bak kararın kesinleşir ve alırsın o zaman

canım bebeğim,
daha 17 haftalık minicik halinle benim de anneler günümü kutlattın ya.. ben senle daha şimdiden anne havalarına girdim ya.. kendi annemi bile artık daha haklı bulmaya başladım ya.. senle benim Yaradana inancım bile bir kat daha arttı ya.. beni hayata karşı hiç olmadığım kadar güçlü bir kadın yaptın ya.. hayatımda kendim için kurmadığım kadar çok hayali daha şimdiden kendin için kurdurdun ya.. daha yüzünü bile görmediğin biri nasıl sevilirmiş ben artık anladım ya.. seni çok seviyorum bebeğim. iyiki geldin hayatıma, hayatımıza... HOŞGELDİİN

ne kadar guzel anlatmıssın canım bende dusundum bugun 6 senedır ozlemını duydugum seyler gercek oluyo rabbim senelerce saglıkla huzurla mutlulukla geçirmeyi nasip etsin

Canım gözün aydın bir sorun teşkil ediceğini sanmıyorum. Bebişler nasibiyle gelirmiş .

Biraz geç oldu ama fırsat bulup gelebıldım hepınızın anneler gunu kutlu olsun arkadaşlar

günaydın kızlar :)) öncelikle geçmiş anneler günümüz kutlu olsun :))

benim kafam birşey takıldu sizinde fikrinizi almak istiyorum , detaylı ultrasonu benim doktorum maltepe üniversitesi hastanesinde orda da cihaz var ve doktorum detaylı ultrasona bakıo , ama bir tanıdığımızla aramızda 2 ay var o üsküdar da özel doktora gidio ve onu yine üsküdarda bülent erdal die bir uzmana yönlendirmiş , çok memnun kalmış oldukça fazla ilgilenmiş , ücret olark aynı oluo ama ne yapsam kararsız kaldım , bana akıl verin .....

günaydın kızlar. benim cumadan beri sağ tarafımda bi ağrı batma var korktum doktora gittim bebek iyi ama sende gaz var dedı. ultrasonu karnımda gezdirdikçe bağırdım resmen. iki gecedir serum yiyorum ama gündüzleri ağrım yine var. korkuyoarum enfeksiyon olabilirmi acaba ya

kızlar günaydın bir arkadaşım 8 aylık hamileydi bebeği karnında ölmüş nedeni annenin karaciğer enzimlerinin yüksek olması rabbim sabır verir inşallah ilk bebeği idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…