gunaydın kızlar bende bugun bel agrısıyla uyandım çok kotu
kızlar günaydın bir arkadaşım 8 aylık hamileydi bebeği karnında ölmüş nedeni annenin karaciğer enzimlerinin yüksek olması rabbim sabır verir inşallah ilk bebeği idi.
günaydın kızlar :)) öncelikle geçmiş anneler günümüz kutlu olsun :))
benim kafam birşey takıldu sizinde fikrinizi almak istiyorum , detaylı ultrasonu benim doktorum maltepe üniversitesi hastanesinde orda da cihaz var ve doktorum detaylı ultrasona bakıo , ama bir tanıdığımızla aramızda 2 ay var o üsküdar da özel doktora gidio ve onu yine üsküdarda bülent erdal die bir uzmana yönlendirmiş , çok memnun kalmış oldukça fazla ilgilenmiş , ücret olark aynı oluo ama ne yapsam kararsız kaldım , bana akıl verin .....
günaydin canim
arkadasin icin cok üzüldüm, allah sabir versin cok zor bi durum. gecen sene ablaminda 7 aylik bebegi öldü..
günaydın kızlar :)) öncelikle geçmiş anneler günümüz kutlu olsun :))
benim kafam birşey takıldu sizinde fikrinizi almak istiyorum , detaylı ultrasonu benim doktorum maltepe üniversitesi hastanesinde orda da cihaz var ve doktorum detaylı ultrasona bakıo , ama bir tanıdığımızla aramızda 2 ay var o üsküdar da özel doktora gidio ve onu yine üsküdarda bülent erdal die bir uzmana yönlendirmiş , çok memnun kalmış oldukça fazla ilgilenmiş , ücret olark aynı oluo ama ne yapsam kararsız kaldım , bana akıl verin .....
Gunaydin Canim, Bence kendi doktoruna devam et derim, tabi memnunsan kendi doktorundan.. Yoksa baska doktorlar baska syler fln soyler kafan karisir doktorun seni biliyor taniyor testlerini biliyor sonucta ona gore yorumlucaktir kontrollerini yapicaktir ultrasonda..
Cnm günaydın iyi haftalar.Bende normalde Medipol hast. gidiyorum ve daha önceki taramaları Hakan bey yaptı orda.Şimdi 2 hafta sonra renkli ultrasonum var ve medipol 300 küsür lira istedi.Üsküdardaki Bülent Erdem i bende çok duydum ve çevremde oraya giden arkadaşlar çok memnun fiyat olarakda 170 tl.Eğer aynı yerden bahsediyorsAK Bülent bey Panason görüntülemede hizmet veriyor.Ve gerçekten çok uzman ve ilgiliymiş.
kızlar günaydın:)
bnm kalçam sağ bacağım çok ağrıo ya.
sanki kalçama bişey batıo
neden acaba?
Aynı durum bendede var cnm çekılıyor sankı damarlar ara ara kalçam batıyor sağ tarafı.
zor oturuyorum valla
acaba neden
Gebelikte olağan bir durum galiba ılık bir duş yapsan belki gevser kaslar rahatlarsın
Gebelikte olağan bir durum galiba ılık bir duş yapsan belki gevser kaslar rahatlarsın
ya kızlar benimde karnımın alt tarafına ağrılar giriyor neden olabilir tırstım panik oldum[/QUO
Rahmin büyümesine bağlı rahim etrafındaki bağların ve ligamentlerin gerilmesinden oluyor canım hemen hemen hepimizde vardır alt karın agrısı muhtemelen.
hayırlı olsun canım sorun olmaz sanırım darısı başıma ben de kpssye hazırlanıyorumselam arkadaslar hepinizin anneler günü kutlu olsun.. bAŞIMA ÖYLE GÜZEL bir şey geldi çok çalışmak istediğim bir devlet kurumunun sınavlarını kazandım mulakatlarını geçtim. sözlesmeli olarak işe başlayacağım. yalnız benım ıcımde korku var acaba hamıleleliğimden dolayı beni kabul edememe olasılığı var mı gerçi aradım dedım hamıleyım ben rotgen cektıremem dedım ınsan kaynakları bır sey olmaz dedı ama ben yınede tedırgınım sızce engel olur mu gercı olsa da hayırlısı bebegım herseyden daha önemli.. tek maaşlada geçim zor
canım kendi doktoruna gidersen kafan karışmaz her doktor bir şey söylüyor o yüzden kafa karışıklığı olabilirgünaydın kızlar :)) öncelikle geçmiş anneler günümüz kutlu olsun :))
canım idrar tahlili yaptırdın mı eğer enfeksiyonsa orda çıkar zaten değilse de doktorun dediği gibi gaz sancısıdırgünaydın kızlar. benim cumadan beri sağ tarafımda bi ağrı batma var korktum doktora gittim bebek iyi ama sende gaz var dedı. ultrasonu karnımda gezdirdikçe bağırdım resmen. iki gecedir serum yiyorum ama gündüzleri ağrım yine var. korkuyoarum enfeksiyon olabilirmi acaba ya
kızlar günaydın:)
bnm kalçam sağ bacağım çok ağrıo ya.
sanki kalçama bişey batıo
neden acaba?
işyerindeyim cnm ya
ya kızlar benimde karnımın alt tarafına ağrılar giriyor neden olabilir tırstım panik oldum[/QUO
Rahmin büyümesine bağlı rahim etrafındaki bağların ve ligamentlerin gerilmesinden oluyor canım hemen hemen hepimizde vardır alt karın agrısı muhtemelen.
ben biraz pimpirikliyim heralde korkuyorum ya ne oluyor ne bitiyor diye
canım bende öle düşündüm bi yönden ama herkes bir şey söylüo , işte bu detaylı ultrasonda uzman olmuomuş herkes özel olarak bu işi yapanlarda yaptırmak gerekio falan dediler , bu yüzden öle kafam karıştı işte
evet canım aynı kişiden bahsediyoruz fiyat 170 e o sonucu doktoruma göstericem +80 toplam 260 tl oluo knedi doktorumda muayene parası almıo detaylıda 250 tl yani aynı hesaba gelio .....
Çok oturuyormusun cnm buda agrını artırabilir.
ben biraz pimpirikliyim heralde korkuyorum ya ne oluyor ne bitiyor diye
O durum bendede var insanın elınde degıl ama kafada kuruyoruz =) Ama stres yapmamaya calıs cnm çok şükür ıyıyız bebıslerımızde ıyı saglıcakla gelıcekler ınsallah
O durum bendede var insanın elınde degıl ama kafada kuruyoruz =) Ama stres yapmamaya calıs cnm çok şükür ıyıyız bebıslerımızde ıyı saglıcakla gelıcekler ınsallah
haklısın canım olumlu düşünmek lazım ben en çok idrar yolu enfeksiyonundan korkuyorum öyle olup bebeğini kaybeden varmış o yüzden deli gibi su içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?