2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bende hamileyim de bilgilerimi versemde benide eklermisiniz?sat:31.12.2012,1988 doğumluyum,61 kiloyla hamile kaldım.

bende 16,30 a randevu aldım doktorumdan.3 haftadır gitmiyorum gerçi aç karnına gel şekerini ölçmek için dedi ama olmazsa ben evde ölçerim şekerimi

kızlar günaydın bir arkadaşım 8 aylık hamileydi bebeği karnında ölmüş nedeni annenin karaciğer enzimlerinin yüksek olması rabbim sabır verir inşallah ilk bebeği idi.

Allah sabır versin kan gelme veya su gelmesi oldumu acaba görümcemde geçen aralık 18. haftasında bebeğini kaybetmişti

kızlar ben 17+4 günlük hamileyim , yarın için sağlık ocağına tetanoz aşısı için çağırdılar acaba erken mi , bu kadar erken giden var mı aranızda ? yanlış hesaplayıp mı çağırdılar ne dersiniz ?

bende 17+5 ama çağırmadı 2 hafta sonra dedi cnm erken gibi.

Merhabalar canım..Beni de henüz çağırmadılar,20. haftada diye biliyorum,en güzeli doktoruna sormak çünkü erken çağırmalarda doktorlar müdahale edebiliyorlar..
Bu arada bebek ölümleri gibi kötü haberleri burda paylaşmasak arkadaşlar..çünkü hepimşz hamileyiz,hassasız,duygusalız ve kaybetme korkusu yaşıyoruz bu korkuyu daha da büyütmek psikolojimizi bozar..Evlatlarımız yalnızca Allaha emanet ,biz yavrularımıza dua edelim yeter..

bu konuda sana katılıyorum ilk zamanlar ekim annelerine girmezdim çok kayıp haberi alıyodum ve sürekli benimde bebeğime bişey olur mu diye endişe ederdim allah herkesin evladını kendine bağışlasın

bu konuda sana katılıyorum ilk zamanlar ekim annelerine girmezdim çok kayıp haberi alıyodum ve sürekli benimde bebeğime bişey olur mu diye endişe ederdim allah herkesin evladını kendine bağışlasın
İlk zamanlar ben de öyleydim,zaten çok zor 3 ay geçirdim tabi öncesinde düşüğüm olduğu için daha da korkuluydum.Kötü haberlerin veya kötümserliğin bize ve bebeğe hiç faydası yok.Burası evet hem sohbet hem de bilgilendirme yeri ama bu tarz konuların bize olumlu bir katkısı yok diye düşünüyorum..

allah tekrarını yaşatmasın canım benimde bu bebeğimden bi ay önce kimyasalım vardı kendimi çok kaptırmıştım o gidince çok üzülmüştüm allahım çok aratmadı tekra oldu yavrum o yüzden hep iyi düşünmeye çalışıyorum olumlu olsun istiyorum

Allah tekrar üzüntü yaşatmasın bizlere,hiçbir anneye yaşatmasın inşallah..Aynen,en güzeli olumlu düşünmek..Evrene güzel mesajlar verelim ki alalım değil mi?

Allah tekrar üzüntü yaşatmasın bizlere,hiçbir anneye yaşatmasın inşallah..Aynen,en güzeli olumlu düşünmek..Evrene güzel mesajlar verelim ki alalım değil mi?

aynen fıstığım mesajımız güzel olsun
bu arada sen berline mi gidiyodun yanlış mı hatırlıyorum

Kızlar selamlar aralarda bu konuyla ilgili hep sorular soruyorum sizleride sıktımsa özür dilerim ama şu tarifime lutfen yorum yapar mısınız? Kızlar şimdi kasığımın hemmen üzerinde göbeğimin alt kısmında aralarda bi tık 3 sn sonra tekrar tık diye işey hissediyorum. bugun çok hissettim.. bu bebek olabilir mi? sizin hissediyoruz dediğiniz hareketlenmeler acaba böyle mi? ama göbeğimin altında..kasıklara inmeden..

aynen fıstığım mesajımız güzel olsun
bu arada sen berline mi gidiyodun yanlış mı hatırlıyorum
O ben değilim canım,yurt dışınan birkaç arkadaş var burda muhtemelen onlardan biridir.Ailem genede Almanyada,babam da ordan emekli oldu ama ben hiç gitmedim.

Neden sıkacakmışsın canım,burası hamilelikle ilgili paylaşım yeri.Doğru bildiklerimizi aktardıktan sonra..16. 17. haftalardan sonra bebeği hissetmemiz çok normal.Ben de sırt üstü veya yan yattığımda sessiz bir ortamda bebeğimin hareketlerini veya dönüşlerini hissediyorum.Rabbim herkese yaşatsın çok güzel bir duygu

bebeğindir bazende gıdıklıyo gibi oluyor geçen gün ben çok yorulmuştum resmen içimde dalgalandı o da yoruldu demekki

pardon canım bi arkadaş yazmıştı tatile berline gidicekti sen sandım nickleri tam tanıyamamışım daha

kızlar konuştum sağlık ocağınla 16. haftadan sonra ilk doz yapılabiliomuş , yani erken olmuomuş ...tabi ulaşana kadar baya sinirlendim ya telefon 2-3 saat hep mi meşgul olur ...devlet birimlerinin hiçbirinde işimi anında halledemiyorum ben yaa

Merhaba arkadaşlar ;
Cumartesi günü doktorumuza gittik ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim.
benim de minik bir prensesimmm olucak Allah'ın izniyle..

walla cnm beni aramadılar ebeye sorum sağlık ocağındaki 2 hafta sonra dedi cok tatlı ilgilenen bir hemşirem var saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…