2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar çok fena popom ağrıyor zor oturuyorum.
dün pikniğe gittik çimenlerde oturduk ondanmı oldu acaba.
bişey önerin geçsin.

evet canim hissettigin bebisin daha ileride kuvvetli tekmeler gelicek

ayy canımm benimm çok sağoll.. inan kendimi dinlemekten kafayı yiyeceğim sanırım.. bide taa kasıklarımın hemen yukarısında hissediyorum.. ee göbeğimin içinde değil mi bu çocuk çok aşağıda oluyor. Rabbim hepimizin korkularını alsın, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip kısmet etsin inşAllah.

bebeğindir bazende gıdıklıyo gibi oluyor geçen gün ben çok yorulmuştum resmen içimde dalgalandı o da yoruldu demekki

ayyy ne kadar güzell Yarabbim.. Allah nazarlardan korusun.. inşAllah bizlerde tam manasıyla hissederiz.. ben o mu bebek bu mu bebek derken siz net olarak bebeğim böyle yaptı dediğinize göre kızlar ben farklı gaz falan belki ya diyorum onları yorumluyorum bebek diye.. yada dediğiniz gibi bebek aslında ama ben kızlar hala inanamıyorum sanırım.. Allah a binlerce kez şükürler olsun..

Merhaba arkadaşlar ;
Cumartesi günü doktorumuza gittik ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim.
benim de minik bir prensesimmm olucak Allah'ın izniyle..

gözünüz aydın.. bu cteside kısmetse bizde gideceğiz doktora biizmde hayırlısıyla belli olur inşAllah.

kızlar çok fena popom ağrıyor zor oturuyorum.
dün pikniğe gittik çimenlerde oturduk ondanmı oldu acaba.
bişey önerin geçsin.

ay sorma benimde agriyo oturmaktan olsa gerek arada kalk gez bir iki hareket yap ben egzersiz yapmaya basladim bakalim

merhaba hanımlar, biz de oğulcuğumla geldik.bizimde oğlumuz olacakmış inşallah.önceki cuma öğrendik ama tatile gidecektik bavul hazırlama telaşı yüzünden sizlerle paylaşamamıştım.2li test yaptırmıştık doktor 3lü test de yapılacak demişti.muayene sırasında gerek olmadığını ayrıntılı ultrason çektirin yeterli demişti.bizim turda hamile bir arkadaş daha vardı,o demir alıyorum ben dedi.bana da doktor vermedi.benm gibi kullanmayan var mı yoksa bana doktorum vermeyi mi unuttu? tatilde doğru düzgün beslenemedim kalsiyum alamadım.inşallah bebebğimiz iyidir.
bir de doktora gittiğimizde karnımın alt kısmında ağrılarımın olduğunu söylemiştim o da karnımın büyüdüğü için ağrıların normal olduğunu söylemişti.

ben 15. haftada gittim vermedi ne kan ne demir ilacı gelecek ay vericem dedi

cnm doktoruyla konussun yapmazlar dedi biz yapmıyoruz seninkininde zamanı war daha dedi 2 hafta sonra dedi 20. haftada yani.

sağol canım zahmet oldu san da , doktoruma yetişemedim çıkmış enterasan bişey ya bu durum sağlık ocağına bastıra bastıra sordum erken mi die baktı hesapladı yok dedi , ayy deli olacam ya iş yerinden de izin aldım ha bire de zin alınmaz ki
adamların hamileyim die zaten gözüne batıyorum offffff.....

cnm ya aramızda okadar anormal farkta yok 2 gün war sadece ama bna da öle dedi hemşire belki senin sonuçlarına göre öle oluyodur hani benim şimdi bişiy dmem olmaz ama sordum öle dedi ayrıca ne zahmedi cnm birbirimize bilgi wermek için burdayız herzman ne batması be kıskanıyolarD:D: çalışanlar

canım bende hem vitamin hem ayrıca demir hapı alıyorum ayrıca coraspin 100 ve jelim var.demekki herkesin doktoru farklı görüşte canım ama demire başlayalı 1 ay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…