Merhaba arkadaşlar ;
Cumartesi günü doktorumuza gittik ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim.
benim de minik bir prensesimmm olucak Allah'ın izniyle..
Kızlar selamlar aralarda bu konuyla ilgili hep sorular soruyorum sizleride sıktımsa özür dilerim ama şu tarifime lutfen yorum yapar mısınız? Kızlar şimdi kasığımın hemmen üzerinde göbeğimin alt kısmında aralarda bi tık 3 sn sonra tekrar tık diye işey hissediyorum. bugun çok hissettim.. bu bebek olabilir mi? sizin hissediyoruz dediğiniz hareketlenmeler acaba böyle mi? ama göbeğimin altında..kasıklara inmeden..
O ben değilim canım,yurt dışınan birkaç arkadaş var burda muhtemelen onlardan biridir.Ailem genede Almanyada,babam da ordan emekli oldu ama ben hiç gitmedim.
Neden sıkacakmışsın canım,burası hamilelikle ilgili paylaşım yeri.Doğru bildiklerimizi aktardıktan sonra..16. 17. haftalardan sonra bebeği hissetmemiz çok normal.Ben de sırt üstü veya yan yattığımda sessiz bir ortamda bebeğimin hareketlerini veya dönüşlerini hissediyorum.Rabbim herkese yaşatsın çok güzel bir duygu
bebeğindir bazende gıdıklıyo gibi oluyor geçen gün ben çok yorulmuştum resmen içimde dalgalandı o da yoruldu demekki
Merhaba arkadaşlar ;
oyy maşallahhh maşllahhh gözün aydın canımmm
kızlar çok fena popom ağrıyor zor oturuyorum.
dün pikniğe gittik çimenlerde oturduk ondanmı oldu acaba.
bişey önerin geçsin.
Sağol canım. darısı henüz öğrenemeyenlerin başına inşallah...
ay sorma benimde agriyo oturmaktan olsa gerekarada kalk gez bir iki hareket yap ben egzersiz yapmaya basladim bakalim
ssanki bişeyler batıo amayürüyünce bişey yok zaten. oturunca fena
Merhaba arkadaşlar ;
merhaba hanımlar, biz de oğulcuğumla geldik.bizimde oğlumuz olacakmış inşallah.önceki cuma öğrendik ama tatile gidecektik bavul hazırlama telaşı yüzünden sizlerle paylaşamamıştım.2li test yaptırmıştık doktor 3lü test de yapılacak demişti.muayene sırasında gerek olmadığını ayrıntılı ultrason çektirin yeterli demişti.bizim turda hamile bir arkadaş daha vardı,o demir alıyorum ben dedi.bana da doktor vermedi.benm gibi kullanmayan var mı yoksa bana doktorum vermeyi mi unuttu? tatilde doğru düzgün beslenemedim kalsiyum alamadım.inşallah bebebğimiz iyidir.
bir de doktora gittiğimizde karnımın alt kısmında ağrılarımın olduğunu söylemiştim o da karnımın büyüdüğü için ağrıların normal olduğunu söylemişti.
walla cnm beni aramadılar ebeye sorum sağlık ocağındaki 2 hafta sonra dedi cok tatlı ilgilenen bir hemşirem var saolsun
canım bi sorarmısın sende acaba emin oliim bende ?
cnm doktoruyla konussun yapmazlar dedi biz yapmıyoruz seninkininde zamanı war daha dedi 2 hafta sonra dedi 20. haftada yani.
Canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin minik prensesi, darisi benim gibi henuz cinsiyeti ogrenemeyenlerin basina diyelim :))
canım sen ne zman gidiceksin doktora tekrar?
sağol canım zahmet oldu san da , doktoruma yetişemedim çıkmışenterasan bişey ya bu durum sağlık ocağına bastıra bastıra sordum erken mi die baktı hesapladı yok dedi , ayy deli olacam ya iş yerinden de izin aldım ha bire de zin alınmaz ki
adamların hamileyim die zaten gözüne batıyorum offffff.....
merhaba hanımlar, biz de oğulcuğumla geldik.bizimde oğlumuz olacakmış inşallah.önceki cuma öğrendik ama tatile gidecektik bavul hazırlama telaşı yüzünden sizlerle paylaşamamıştım.2li test yaptırmıştık doktor 3lü test de yapılacak demişti.muayene sırasında gerek olmadığını ayrıntılı ultrason çektirin yeterli demişti.bizim turda hamile bir arkadaş daha vardı,o demir alıyorum ben dedi.bana da doktor vermedi.benm gibi kullanmayan var mı yoksa bana doktorum vermeyi mi unuttu? tatilde doğru düzgün beslenemedim kalsiyum alamadım.inşallah bebebğimiz iyidir.
bir de doktora gittiğimizde karnımın alt kısmında ağrılarımın olduğunu söylemiştim o da karnımın büyüdüğü için ağrıların normal olduğunu söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?