kızlar konuştum sağlık ocağınla 16. haftadan sonra ilk doz yapılabiliomuş , yani erken olmuomuş ...tabi ulaşana kadar baya sinirlendim ya telefon 2-3 saat hep mi meşgul olur ...devlet birimlerinin hiçbirinde işimi anında halledemiyorum ben yaa
Bana devit ve decavit verdi doktor cnmcnm o batma krampdan kaynaklaniyo benim ucuncu ayimda basladi simdi magnezyum ilacida aliyorum dok.soyle sanada yazar ilac
kızlar ben 17+4 günlük hamileyim , yarın için sağlık ocağına tetanoz aşısı için çağırdılar acaba erken mi , bu kadar erken giden var mı aranızda ? yanlış hesaplayıp mı çağırdılar ne dersiniz ?
Kızlar benim doktorumda saglık ocagındakı hemsıre de 20. haftadan sonra gel dedıler. ben hıc duymadım bu tetanoz aşısının 20. haftadan once yapıldıgını.
Bana kimse tetaoz asisi fln olcan bile demedi daha sizden duyuyorum bir dahaki randevude 19 hafta olucaz Allah kismet ederse sorcam doktora.. Bugun doktorun asistani aradi vaginal akinti ornegi almisti doktor ozellikle iliskiden sonra yanma ve kasinma var deyince sonuclar cikmis bisiler var demekki recete yazmis gel al receteni dedi.. Bakalim hayirlisi yarin ise gelmeden ugrayip alicam artik..
tac yaprak sanırım sen yurt dısında yasıyodun ordaki işleyiş ne şekilde bilemiyorum belkide yapmıyolardır tetanoz aşısını. Ama tr de 20. haftadan sonra yapılıyo gebelere...
slm kızlarr nasılsınız
bir sorum olcak size benimm mevsim alerjim varr polenler ve daha bir sürü otlara karşıı biraz fazla ilerledii nefes almakta zorluk çekiyorumm
ve dr gittimm bana ilaç vardi(AERIUS ve RİNOCLENİL )sprey ve kadın dogumcuda kullan bişi olmaz dedi ama ilacın içinde kullanma klavuzunda hamile iseniz içmeyin yazıyoo ben ise kötüyümm daralıyorum ve sürekli grip gibi geziyorum sizde böle benim gibi olan varmı ilaç alıyormusunuz korkuyorum bebegime bişi olacak die bana cevap yazarsanız sevinirim şimdiden yardımcı olanlara teşkkür ederim.....
Canım bende de alerji var. Polen vs.
Bende dediğin gibi hapsiriyorum, burnum tıkanıyor akıyor. Gözlerim kizariyor kaşınıyor. Ama hiç bir ilac almadım. Dr'a bile sormadım açıkcası. İlac kullanma yanlısı değilim. Ama cok cok kötüysen rahatlaman icin belki Dr vermiştir. Kullanıp kullanmamak tabi ki sana kalıyor.
Bebisim kiprasiyorr
canım bende kullanmak istemiyorum ama geceleri bile nefes almakta zorlanıyorumm kaç gece kalktım oturdumm
benim çok ilerleridigi için hamile kalmadan önce igne kullanıyordumm saglık ocagındada eger daralıyorsan hemen dr git dedi:26::26::26:
çokk kararsızımmmaldım geldim ilaç bana bakıyo ben onaaa elimde mendil offf
Bebisim kiprasiyorr
Vallah canım çok kötüysen kullan istersen. Ne kadar süre kullanacaksın? Dr dedi mı birsey. İnternette de araştır istersen baskaları kullanmış mı? Yada ne diyorlar. İlacin ismini falan yaz öyle araştır.
İnşallah sonuclarin güzel çıkar canım .herşeyin hayirlisiBugün amniyosentez oldum , yarın down sendromu sonucu belli olacak diğer genetik testlerin sonuçları için 10-15 gün beklicekmişim. ayrıca yarın cinsiyetide %100 belli olacakmış :)
Bugün amniyosentez oldum , yarın down sendromu sonucu belli olacak diğer genetik testlerin sonuçları için 10-15 gün beklicekmişim. ayrıca yarın cinsiyetide %100 belli olacakmış :)
günaydın tatlılarımmm, ben geldiiiiiiiiim, kocişimle ufak bi tatil yapıp geldim, görüşmeyeli forum uçmuş valla dün birazını okudum bugün birazınıama maaşallah yani çenenize vurmuş hamişlik, hahaha hepiniz işallah iyisinizdir ve keyifler yerindedir umarım ya bu hamişlik hoşuma gitmeye başladı benim uçakta falanda anladılar, hatta burdan giderken tam uçağa binerken hamilemisiniz, kaç aylık gibi sorulara maruz kaldım, hoşuma gitti doğrusu gerçi onlar tehlike açısından soruyolar ama olsun farkedilmek hoşuma gidiyo yahuuuu dönüştede bitane tavuk kalmış ( menüde hem tavuk hem kebap vardı seçmek için ), hemen gelip bana sordular önce aklımda kalmasın diye sora diğer insanlara sordular bayıldım resmen ve tabi ben mestttt . tatilde iyi geldi, bütün stresimi attım azcık yoruldum ama olsun değerdi, bizim bebiş orda hissettirdi kendini demekki tatil istiomuş bizim sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?