2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

beni daha 14 haftalıkken aradılar gel sağlıkocağına aşı için diye ben doktorumu aradım 20.haftadan sonra yapılacak aşın dedi yaptırmadım ben.sonra hemşireye doktorum izin vermedi dedim iyi o zman izin verince gelirsin dedi

cnm o batma krampdan kaynaklaniyo benim ucuncu ayimda basladi simdi magnezyum ilacida aliyorum dok.soyle sanada yazar ilac
Bana devit ve decavit verdi doktor cnm

Biraz erken gb canım 20.hafta dıye bılıyorum.

Kızlar benim doktorumda saglık ocagındakı hemsıre de 20. haftadan sonra gel dedıler. ben hıc duymadım bu tetanoz aşısının 20. haftadan once yapıldıgını.

Kızlar benim doktorumda saglık ocagındakı hemsıre de 20. haftadan sonra gel dedıler. ben hıc duymadım bu tetanoz aşısının 20. haftadan once yapıldıgını.

Bana kimse tetaoz asisi fln olcan bile demedi daha sizden duyuyorum bir dahaki randevude 19 hafta olucaz Allah kismet ederse sorcam doktora.. Bugun doktorun asistani aradi vaginal akinti ornegi almisti doktor ozellikle iliskiden sonra yanma ve kasinma var deyince sonuclar cikmis bisiler var demekki recete yazmis gel al receteni dedi.. Bakalim hayirlisi yarin ise gelmeden ugrayip alicam artik..

tac yaprak sanırım sen yurt dısında yasıyodun ordaki işleyiş ne şekilde bilemiyorum belkide yapmıyolardır tetanoz aşısını. Ama tr de 20. haftadan sonra yapılıyo gebelere...

tac yaprak sanırım sen yurt dısında yasıyodun ordaki işleyiş ne şekilde bilemiyorum belkide yapmıyolardır tetanoz aşısını. Ama tr de 20. haftadan sonra yapılıyo gebelere...

Oyle birsey varsada neden soriyim bakalim aklima takildi, sonucta gebelik ve tip bu gerekli biseyse her yerde ayni olmasi gerekmiyormu?

slm kızlarr nasılsınız
bir sorum olcak size benimm mevsim alerjim varr polenler ve daha bir sürü otlara karşıı biraz fazla ilerledii nefes almakta zorluk çekiyorumm
ve dr gittimm bana ilaç vardi(AERIUS ve RİNOCLENİL )sprey ve kadın dogumcuda kullan bişi olmaz dedi ama ilacın içinde kullanma klavuzunda hamile iseniz içmeyin yazıyoo ben ise kötüyümm daralıyorum ve sürekli grip gibi geziyorum sizde böle benim gibi olan varmı ilaç alıyormusunuz korkuyorum bebegime bişi olacak die bana cevap yazarsanız sevinirim şimdiden yardımcı olanlara teşkkür ederim.....

Canım bende de alerji var. Polen vs.
Bende dediğin gibi hapsiriyorum, burnum tıkanıyor akıyor. Gözlerim kizariyor kaşınıyor. Ama hiç bir ilac almadım. Dr'a bile sormadım açıkcası. İlac kullanma yanlısı değilim. Ama cok cok kötüysen rahatlaman icin belki Dr vermiştir. Kullanıp kullanmamak tabi ki sana kalıyor.

canım bende kullanmak istemiyorum ama geceleri bile nefes almakta zorlanıyorumm kaç gece kalktım oturdumm
benim çok ilerleridigi için hamile kalmadan önce igne kullanıyordumm saglık ocagındada eger daralıyorsan hemen dr git dedi:26::26::26:
çokk kararsızımmmaldım geldim ilaç bana bakıyo ben onaaa elimde mendil offf

Vallah canım çok kötüysen kullan istersen. Ne kadar süre kullanacaksın? Dr dedi mı birsey. İnternette de araştır istersen baskaları kullanmış mı? Yada ne diyorlar. İlacin ismini falan yaz öyle araştır.

Bebisim kiprasiyorr

Ben daha hiç hissetmedim yahu. Cok mu agir bizimki. Yoksa ben mı anlayamıyorum. Dun gece dinledim sadece biraz, sanki tam kasıklarımda bir anda sert birsey oluştu. Simdi yok o. Acaba aşağıya mı kaydı o ara. Ama o kadar da aşağıda olur mu ki? Daha içerilerde degil mı ki rahim? Çözemedim bir türlü. Ancak iyice bir tekme yiyeceğim herhalde o zaman anlarım :))

saol canımm yardımların içinn bi bakim netten iyce sorup öle içim kötüyüm malesef:26:

Bugün amniyosentez oldum , yarın down sendromu sonucu belli olacak diğer genetik testlerin sonuçları için 10-15 gün beklicekmişim. ayrıca yarın cinsiyetide %100 belli olacakmış :)

günaydın tatlılarımmm, ben geldiiiiiiiiim, kocişimle ufak bi tatil yapıp geldim, görüşmeyeli forum uçmuş valla dün birazını okudum bugün birazını ama maaşallah yani çenenize vurmuş hamişlik, hahaha hepiniz işallah iyisinizdir ve keyifler yerindedir umarımya bu hamişlik hoşuma gitmeye başladı benim uçakta falanda anladılar, hatta burdan giderken tam uçağa binerken hamilemisiniz, kaç aylık gibi sorulara maruz kaldım, hoşuma gitti doğrusugerçi onlar tehlike açısından soruyolar ama olsun farkedilmek hoşuma gidiyo yahuuuudönüştede bitane tavuk kalmış ( menüde hem tavuk hem kebap vardı seçmek için ), hemen gelip bana sordular önce aklımda kalmasın diye sora diğer insanlara sordular bayıldım resmen ve tabi ben mestttt. tatilde iyi geldi, bütün stresimi attım azcık yoruldum ama olsun değerdi, bizim bebiş orda hissettirdi kendini demekki tatil istiomuş bizim sıpa

sizlere de günaydın.yoksa pazar günü türk hava yollarına mı bindiniz siz bizim bindiğimz uçakta da vardı benim hamile olduğumu anlamadılar.siz nereye tatile gittiniz? biz de tatile gitmiştik yorgunluğum hala çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…