güzel sonuçlar alırsın inş.
günaydın kıslar..dün eşim ilk defa hissetti bebişi..:))yoğun çabalar sonunda iki kez kuvvetli pıt pıt yaptı o da elini koydu hissetti...
sizlere de günaydın.yoksa pazar günü türk hava yollarına mı bindiniz sizbizim bindiğimz uçakta da vardı benim hamile olduğumu anlamadılar.siz nereye tatile gittiniz? biz de tatile gitmiştik yorgunluğum hala çıkmadı
yok canım cumartesi akşamı döndük biz bi gün kendimize yatmak için bıraktık evde, evet thy ile geldik, bremene gitmiştik, mızıkacıları görmeyebenim anladılar ya, bide dar bi tunik giymiştim hemen cortları ordan göbüş
kızlar günaydın :)
sağlık ocağına gittim , tetanoz aşısı herhanginir düşük tehlikesi yoksa 16. haftadan sonra ilk doz vurulabiliomuş bir sıkıntı olmazmış dedi , bizim bir arkadaşta 3 yaşında kızı var o da 18. haftada olmuş benimde içim rahat etti , ilk dozu vurulmuş oldum ....
kan verdim genel kontrol birde öle küçük bir aletle kalp atışlarını dinledik :) şimdi işe geldim mesai başladı .....
pazar günü de aynı menü vardıiyi yapmışsınız bremen güzel miydi? tavsiye ediyor musunuz?.bizde italyaya gittik çok güzeldi tavsiye ederim ama iyice yorulduk yürümekten.
akşam menüsü hep fiks zaten bu mevsimde heheevet güzel bi şehir tavsiye ederim, kafa dinlemelik tam huzurlu bi şehir, kalabalık yok, havaalanı desen minnacık hehee , şehir küçücük yani merkezle havaalanı arası 3km düşün artık , o yüzden 2 gün yetiyo da artıyo bile, heryer yürüme mesafesi, öyle şehirleri seviyorum ben bide neyseki hava çok güzeldi. italyaya gittim canım hemde iki kez, çok beğenmiştim, yine giderim diye düşünüyorum ama bu sefer bebişimle bu mevsimde gitmekle en iyisini yapmışınız, biz temmuzda gitmiştik resmen yanmıştık, güneş şemsiyesiyle gezmiştik italyayı ( çingenelerden 3 euroya pazarlıkla almıştık ). ben avrupayı gezmeyi seviyorum ya, özellikle bu aylarda haziran temmuza kadar yolu var, kocişle bebiş yapmadan önce tüm avrupayı gezdik önden bol bol tatil yaptık, çünkü sora malum bebiş olunca biraz ara vercez en azından ele avuca gelene kadar sora onlada gezeriz
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr darısı başımızaaabizimki de iki gündür kuvvetlendirdi hareketleri bariz minik tekmeler hissediyorum ama babamız hissedecek kadar denk getiremedik daha
siz çok iyi yapmışsınız önceden gezmekle,biz ilk defa çıktık inşallah bundan sonra arkası gelir bebeğimizle gezeriz
günaydın canlarım nasılsınız istanbulda kapalı bir hava var insanın içi kararıyorrrr
günaydın kızlaaaarrrrrrrrrr.........
merhaba sen de ankaradaydın yanlış hatrlamıyorsam, ayrıntılı ultrasona girdin mi?
Bugün amniyosentez oldum , yarın down sendromu sonucu belli olacak diğer genetik testlerin sonuçları için 10-15 gün beklicekmişim. ayrıca yarın cinsiyetide %100 belli olacakmış :)
ewet bende ankaradayım randevumu aldım daha girmedim haziranın 4unde
hee evet ya sabah bide yağıyodu, işte şimdik evde olcaz aslındaaa, bi o tarafa yatçaz bi bu tarafa ohhhh, ama neyse hayalide yetiyo insanaHava nası olursa olsun sizin havanız güzel olsun canım heheh, bebiş napıyo bebişşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?