ya kuzucum geçen hafta hissetmiştim simdi hissetmiyorum üzülüyorum bişey mi oldu diye senin yavru napıyo
Kızlar bişey sorucam benim son 1 haftadır falan saclarım cok dokulmeye basladı sızlerde boyle bıseyle karsılastınız mı? Normalde dokulmez saclarım ama son zamanda dıkkatımı cektı her elımı atmamda elım sac tellerımle dolu oluyo :18:
bişi yoktur merak etme sen, normal bu kadar az hissetmemiz daha minnacık onlar, çok fazla uyuyolarmış o nedenle çok hissetmiyoruz, her zaman olmaz demişti zaten doktor bana, son aylara doğru hep oluyomuş, biraz tatlı bişiler ye bakalım napçak hala uyumaya devammıBizim yavru daha yeni hissettirdi yada ben yeni hissediyorum belkide daha önceleride çocuk barıyodu ben burdayım diye ama, ilk bebek ya ondan heralde, tecrübesiziz biz ondan öle oluyo, benim geceleri çok gazım oluyo ya, sırt üstü yatamıyorum resmen baskı yapıyo gaz, hep yan yatıyorum bu seferde yanlarım uyuşuyo Napçaz ilerleyen zamanlarda bilmiyom
Kizlarrrrr ERIKLERIM geldi tuza bandirip bandirp yiyorumAma bir kilo bitcek diye korkuyorum valla ..
Kizlarrrrr ERIKLERIM geldi tuza bandirip bandirp yiyorumAma bir kilo bitcek diye korkuyorum valla ..
senin ki kız mı erkek mi canım ben biraz erken hissettim sanırım ayıptır söylemesi dışarda etli bişi yemiştim şimdi adını söylemeyim onu yiyince hissetmiştim
hamile destek yastığı alın diyo tecrubeli anneler ilerleyen zamanlar için mycey diye bi marka varmış çok güzelmiş rahat ettiriyomuş
vitamin falan alıyomusun canım sen? yada demir hapı? bunları alıyosun ve hala varsa mevsimseldir, şuan tam geçişteyiz ondan olabilir, başka bi açıklaması olamaz çünkü hamişlikte tam tersi saçlar dahada güçleniyo aldığımız vitamin ve demir haplarından, benimkilerde normalde dökülür ama şimdi azaldı dökülmesi, ama mevsim geçişlerinde bariz dökülür benim sora durur belki seninde öle bişidir.
oh sen orda yiyon bana yarıyo sankiye ye yarasın sana ve bebişe, daha gelmedi mi oralara erik yoksam? niye korkuyon bitçek diye bizim burası kaynıyo çünkü papazları çıktı artık iyice, hatta şimdi sölemiyim canın çeker diğer yazlıklarda manavlarda boy gösteriyo artık
Günaydın arkadaşlarKeyfili ve mutlu bir gün diliyorum herkese
Canım eriği tuzla ben de çok seviyorum ama tuzu abartma sakın ödem yapar,kayınvalidem ödem olacak diye diye başımın etini yedi
Kis zaten 1 kilo bitince baskada yokO yuzden istedigim gibi yiyom bende :))
ben tembellik yapıp daha almadım.hangi dr a gideceksiniz?
Evet canım hem vitamin hemde demir hapı kullanıyorum. Bende cok sasırdım saclarımın bu kadar fazla dokulmesıne dedıgın gıbı mevsımsel gecişten olabılır tesekkurler bu hıc aklıma gelmemişti :)
Günaydın arkadaşlarKeyfili ve mutlu bir gün diliyorum herkese
Canım eriği tuzla ben de çok seviyorum ama tuzu abartma sakın ödem yapar,kayınvalidem ödem olacak diye diye başımın etini yedi
Kis nerde 5 senedir burdayim erik merik yok bu memlekette ofiste bile su an erik goren bu ne diyor haliyle millete tatiriyom bana kalmicak valla :))
Kızlar bu çatlak mevzusu baş belamız olacak gibi..Basenlerimde ve göğsümde kırmızılıklar oluşmaya başladı,çok sık olmasa da arada bir karnımda kaşınma var..:18::26:
Kis zaten 1 kilo bitince baskada yokO yuzden istedigim gibi yiyom bende :))
canım lierac ı öneririm ben sabah akşam sürüyorum onu, kaşıntımı aldı vala, bide bu krem oluşanlarıda aza indirmeye birebirmiş, kime sorduysam en pahalısı ama en iyisi diyolar, sen bunu ihmal etme cancazım. bide bu çatlaklar sora geçiyo diyolar ama ne kadar doğru bilmiyom yaşayıp görcez hepbirlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?