2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ya kuzucum geçen hafta hissetmiştim simdi hissetmiyorum üzülüyorum bişey mi oldu diye senin yavru napıyo

bişi yoktur merak etme sen, normal bu kadar az hissetmemiz daha minnacık onlar, çok fazla uyuyolarmış o nedenle çok hissetmiyoruz, her zaman olmaz demişti zaten doktor bana, son aylara doğru hep oluyomuş, biraz tatlı bişiler ye bakalım napçak hala uyumaya devammı bizim yavru daha yeni hissettirdi yada ben yeni hissediyorum belkide daha önceleride çocuk barıyodu ben burdayım diye ama, ilk bebek ya ondan heralde, tecrübesiziz biz ondan öle oluyo, benim geceleri çok gazım oluyo ya, sırt üstü yatamıyorum resmen baskı yapıyo gaz, hep yan yatıyorum bu seferde yanlarım uyuşuyo napçaz ilerleyen zamanlarda bilmiyom

vitamin falan alıyomusun canım sen? yada demir hapı? bunları alıyosun ve hala varsa mevsimseldir, şuan tam geçişteyiz ondan olabilir, başka bi açıklaması olamaz çünkü hamişlikte tam tersi saçlar dahada güçleniyo aldığımız vitamin ve demir haplarından, benimkilerde normalde dökülür ama şimdi azaldı dökülmesi, ama mevsim geçişlerinde bariz dökülür benim sora durur belki seninde öle bişidir.

senin ki kız mı erkek mi canım ben biraz erken hissettim sanırım ayıptır söylemesi dışarda etli bişi yemiştim şimdi adını söylemeyim onu yiyince hissetmiştim

hamile destek yastığı alın diyo tecrubeli anneler ilerleyen zamanlar için mycey diye bi marka varmış çok güzelmiş rahat ettiriyomuş

Kizlarrrrr ERIKLERIM geldi tuza bandirip bandirp yiyorum Ama bir kilo bitcek diye korkuyorum valla ..

oh sen orda yiyon bana yarıyo sanki ye ye yarasın sana ve bebişe, daha gelmedi mi oralara erik yoksam? niye korkuyon bitçek diye bizim burası kaynıyo çünkü papazları çıktı artık iyice, hatta şimdi sölemiyim canın çeker diğer yazlıklarda manavlarda boy gösteriyo artık

erkek canım ama tembelinden, hep uyur vaziyette ultrasonda ( kol kafa altında bacaklar bağdaş şeklinde o kadar rahat yani ), o yüzden heralde diyorum bizimki biraz geniş ya bide benim gazım çok oluyo akşamları hatta bazen sabahları işte öle olunca gazmı yoksa bebişmi biraz zorlanıyorum ayırt etmede ama sanırım artık anladım hangisi bebiş çünkü hissettiriyo bu düdük kendini hehehe senin bebiş eti sevcek o zaman, ne yediysen ve zıplıyosa öle derler çünkü, aman sevsin zaten, yemeyen çocuk olmasınlar vala çok zor etrafta görüyorum da alllammmm ne uraşıyolar yaa, bide bişi ikram edilince bi lokmada olsa yicekmişinki çocuğun onu sevsin ilerde

Evet canım hem vitamin hemde demir hapı kullanıyorum. Bende cok sasırdım saclarımın bu kadar fazla dokulmesıne dedıgın gıbı mevsımsel gecişten olabılır tesekkurler bu hıc aklıma gelmemişti :)

Günaydın arkadaşlarKeyfili ve mutlu bir gün diliyorum herkese

Kizlarrrrr ERIKLERIM geldi tuza bandirip bandirp yiyorum Ama bir kilo bitcek diye korkuyorum valla ..

Canım eriği tuzla ben de çok seviyorum ama tuzu abartma sakın ödem yapar,kayınvalidem ödem olacak diye diye başımın etini yedi

Kis nerde 5 senedir burdayim erik merik yok bu memlekette ofiste bile su an erik goren bu ne diyor haliyle millete tatiriyom bana kalmicak valla :))

Kızlar bu çatlak mevzusu baş belamız olacak gibi..Basenlerimde ve göğsümde kırmızılıklar oluşmaya başladı,çok sık olmasa da arada bir karnımda kaşınma var..:18::26:

Günaydın arkadaşlarKeyfili ve mutlu bir gün diliyorum herkese

Canım eriği tuzla ben de çok seviyorum ama tuzu abartma sakın ödem yapar,kayınvalidem ödem olacak diye diye başımın etini yedi

sanada canımmm

aman yaa olursa olsun napalım her hamiş şişiyo son dönemlerde bizde şişer sora ineriz, bide derlerki yatarken bacak arasına yastık koyun ki vücut dolaşımı sağlasın bu sayede daha az ödem oluyomuş vücutta, tabi bide bollll su

Kis nerde 5 senedir burdayim erik merik yok bu memlekette ofiste bile su an erik goren bu ne diyor haliyle millete tatiriyom bana kalmicak valla :))

ay tattırma yaa, hepsi benim de şunlaraa hem zaten ne olduğunu bilmiyolarsa canlarıda çekmez heheh yemesinler onlar daha iyi, ya niye yok yaa söle getirsinler böle şeylerden mahrum bırakmasınlar memleketi heheh, biz 2 sene önce sizin memlekete gelmiştik praga ve bi markete girmiştik herşey vardı, hatta ben alıp sora otelde yemiştim onları, şaşırdım şindik, ama gerçi haziran ayıydı biz gittiğimzde, allah allah, sen merkezde mi değilsin acep?

Kızlar bu çatlak mevzusu baş belamız olacak gibi..Basenlerimde ve göğsümde kırmızılıklar oluşmaya başladı,çok sık olmasa da arada bir karnımda kaşınma var..:18::26:

canım lierac ı öneririm ben sabah akşam sürüyorum onu, kaşıntımı aldı vala, bide bu krem oluşanlarıda aza indirmeye birebirmiş, kime sorduysam en pahalısı ama en iyisi diyolar, sen bunu ihmal etme cancazım. bide bu çatlaklar sora geçiyo diyolar ama ne kadar doğru bilmiyom yaşayıp görcez hepbirlikte

Sağol canım,o kremi ben de çok duydum hatta aklımdan geçeni söyledinSaf zeytinyağını da öneriyorlar ama önceliğim bu krem olacak sanırım..artık elimi çabuk tutmam lazım yoksa portakal kabuğuna dönüşücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…