2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Kis merkezdeyim cok skur hersey var , cesit cesit frambogazlar mavi yemisler papayalar avakadolar , ama karpuz en pahalisi ekzotik meyve Ama ne yazikki yesil erik yok urdum erigi var sadece ..

Kis merkezdeyim cok skur hersey var , cesit cesit frambogazlar mavi yemisler papayalar avakadolar , ama karpuz en pahalisi ekzotik meyve Ama ne yazikki yesil erik yok urdum erigi var sadece ..

hımmm o zaman idare etçen canım yapçak bişi yok bi erik sıkıntı gibi duruyo, sende ne yok onu istiyonnnn neyse buraya gelince bol bol ye barim iyice bık sora canın istemez işallah

Merhaba arkadaşlar ;
Cumartesi günü doktorumuza gittik ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim.
benim de minik bir prensesimmm olucak Allah'ın izniyle..
hayırlı olsun canım
ben de kullanmıyorum şimdilik birşey bana demir hapı yzdı ama bir ay sonra başla dedi şimid gereke olmadığını söyledi
benim de senin gibi alerjim var doktor kesinlikle kullanma onlar çok ağır ilaçlar bebeğe iyi değil dedi ben de okyanus suyu ve keçiboynuzu pekmezi ile idare ediyorum iyi geldiğini söyleyeblirim
Bugün amniyosentez oldum , yarın down sendromu sonucu belli olacak diğer genetik testlerin sonuçları için 10-15 gün beklicekmişim. ayrıca yarın cinsiyetide %100 belli olacakmış :)

inşallah sonuçların iyi çıkar Allah hepimizin gönlüne göre versin

merhaba kızlar hafta sonu eşim bana süpriz yapmak istemiş kuyumcuya gittik bebeğimize künye baktık ama parası yetmeyince çok üzüldü

Kizlarrrrr ERIKLERIM geldi tuza bandirip bandirp yiyorum Ama bir kilo bitcek diye korkuyorum valla ..
korkma kuzu biterse biz biterse sana göndeririz bebişin ve senin canın sağolsun ya
Günaydın arkadaşlarKeyfili ve mutlu bir gün diliyorum herkese

Canım eriği tuzla ben de çok seviyorum ama tuzu abartma sakın ödem yapar,kayınvalidem ödem olacak diye diye başımın etini yedi
ayy ama tuzla acayip güzel oluyor bende eşimden gizli yiyorum o olunca önümden alıp götürüyor tuzu ya
Kızlar bu çatlak mevzusu baş belamız olacak gibi..Basenlerimde ve göğsümde kırmızılıklar oluşmaya başladı,çok sık olmasa da arada bir karnımda kaşınma var..:18::26:

çatlak kremi kullanmaya bir an önce başla sonra başedemezsin valla bu çatlaklarla ben lierac kullanıyorum çok memnunum şimdilik kaşıntıyı aldı valla heryerde fiyatı aynı değil araştır eczaneleri ben 63 liraya alıyorum bir eczaneden kaç yere sordum 80e kadar fiyat söyleyen oldu en uygun bunu buldum

merhaba kızlar hafta sonu eşim bana süpriz yapmak istemiş kuyumcuya gittik bebeğimize künye baktık ama parası yetmeyince çok üzüldü

üzülmeyin annesi daha doğmadı nasılsa o doğana kadar alırsınız inşallah beğendiğiniz bir şey

Sagol cnim Allah razi olsun, eksik olmayin :))

üzülmeyin annesi daha doğmadı nasılsa o doğana kadar alırsınız inşallah beğendiğiniz bir şey

ah kıyamam yaa, olsun canım benim daha çok vakit var ozamana kadar alırsınız bebişe künye

benim üzüldüğüm cuma doğum günüm ve nikah yıldönümümüz eşim hediye olarak onu almak istemiş öyle üzüldüki çok moralim bozuldu

maşallah oğluna
benim oğlan babasına çekecek heralde çok hareketli oluyor ultrasonlarda ama cinsiyetini çok zor gösterdi çok özlüorum 15 gün var doktora gitmeme nasıl sabredicem

yemeği sevsin gerçekten yemeyen çocuk çok zor ben şimdiden ona telkinde bulunuyorum ama bakalım ne kadar sözümü dinlicek doğunca

Olsun canim Allah nasip eder daha guzellerini alirsiniz ins .. Onemli olan saglik, Allah bebisine sana uzun omurler versin..

Bizim nikah yuzuklerimiz de gumus o zaman paramiz yetmemisti altina, sonrada dedik oneli olan o gun ne taktigimiz degistirmedik, gerci hos benim adam iki ay takti cikardi ama beni kandirdi galiba bu yontemlede

Son düzenleme:

güldürdün beni valla

Merhaba canım,üzülmeyin Allah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin huzurlu sağlıklı olun da o da alınır zamanla..Moralini bozma sakın..

Benim eşim de yüzüğünü balayımızda denizde kaybetti ,onunki gümüştü benimki altın Ama en başından yüzük takmaktan hoşlanmadığını söylemişti gönlünce de oldu sonra zorlamadım zaten

normalde beyler pek istemiyor yüzük takmayı şuanda ben takmıyorum alyansım küçük geliyor parmağımı çok sıkıyor eşimde takma dedi çıkarttımmm bebişş doğana kadarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…