ay tattırma yaa, hepsi benim de şunlaraahem zaten ne olduğunu bilmiyolarsa canlarıda çekmez heheh yemesinler onlar daha iyi, ya niye yok yaa söle getirsinler böle şeylerden mahrum bırakmasınlar memleketi heheh , biz 2 sene önce sizin memlekete gelmiştik praga ve bi markete girmiştik herşey vardı, hatta ben alıp sora otelde yemiştim onları, şaşırdım şindik, ama gerçi haziran ayıydı biz gittiğimzde, allah allah, sen merkezde mi değilsin acep?
Kis merkezdeyim cok skur hersey var , cesit cesit frambogazlar mavi yemisler papayalar avakadolar , ama karpuz en pahalisi ekzotik meyveAma ne yazikki yesil erik yok urdum erigi var sadece ..
hayırlı olsun canımMerhaba arkadaşlar ;
Cumartesi günü doktorumuza gittik ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim.
benim de minik bir prensesimmm olucak Allah'ın izniyle..
ben de kullanmıyorum şimdilik birşey bana demir hapı yzdı ama bir ay sonra başla dedi şimid gereke olmadığını söyledimerhaba hanımlar, biz de oğulcuğumla geldik.bizimde oğlumuz olacakmış inşallah.önceki cuma öğrendik ama tatile gidecektik bavul hazırlama telaşı yüzünden sizlerle paylaşamamıştım.2li test yaptırmıştık doktor 3lü test de yapılacak demişti.muayene sırasında gerek olmadığını ayrıntılı ultrason çektirin yeterli demişti.bizim turda hamile bir arkadaş daha vardı,o demir alıyorum ben dedi.bana da doktor vermedi.benm gibi kullanmayan var mı yoksa bana doktorum vermeyi mi unuttu? tatilde doğru düzgün beslenemedim kalsiyum alamadım.inşallah bebebğimiz iyidir.
bir de doktora gittiğimizde karnımın alt kısmında ağrılarımın olduğunu söylemiştim o da karnımın büyüdüğü için ağrıların normal olduğunu söylemişti.
benim de senin gibi alerjim var doktor kesinlikle kullanma onlar çok ağır ilaçlar bebeğe iyi değil dedi ben de okyanus suyu ve keçiboynuzu pekmezi ile idare ediyorum iyi geldiğini söyleyeblirimslm kızlarr nasılsınız
bir sorum olcak size benimm mevsim alerjim varr polenler ve daha bir sürü otlara karşıı biraz fazla ilerledii nefes almakta zorluk çekiyorumm
ve dr gittimm bana ilaç vardi(AERIUS ve RİNOCLENİL )sprey ve kadın dogumcuda kullan bişi olmaz dedi ama ilacın içinde kullanma klavuzunda hamile iseniz içmeyin yazıyoo ben ise kötüyümm daralıyorum ve sürekli grip gibi geziyorum sizde böle benim gibi olan varmı ilaç alıyormusunuz korkuyorum bebegime bişi olacak die bana cevap yazarsanız sevinirim şimdiden yardımcı olanlara teşkkür ederim.....
Bugün amniyosentez oldum , yarın down sendromu sonucu belli olacak diğer genetik testlerin sonuçları için 10-15 gün beklicekmişim. ayrıca yarın cinsiyetide %100 belli olacakmış :)
korkma kuzu biterse biz biterse sana göndeririz bebişin ve senin canın sağolsun yaKizlarrrrr ERIKLERIM geldi tuza bandirip bandirp yiyorumAma bir kilo bitcek diye korkuyorum valla ..
ayy ama tuzla acayip güzel oluyor bende eşimden gizli yiyorum o olunca önümden alıp götürüyor tuzu yaGünaydın arkadaşlarKeyfili ve mutlu bir gün diliyorum herkese
Canım eriği tuzla ben de çok seviyorum ama tuzu abartma sakın ödem yapar,kayınvalidem ödem olacak diye diye başımın etini yedi
Kızlar bu çatlak mevzusu baş belamız olacak gibi..Basenlerimde ve göğsümde kırmızılıklar oluşmaya başladı,çok sık olmasa da arada bir karnımda kaşınma var..:18::26:
merhaba kızlar hafta sonu eşim bana süpriz yapmak istemiş kuyumcuya gittik bebeğimize künye baktık ama parası yetmeyince çok üzüldü
merhaba kızlar hafta sonu eşim bana süpriz yapmak istemiş kuyumcuya gittik bebeğimize künye baktık ama parası yetmeyince çok üzüldü
korkma kuzu biterse biz biterse sana göndeririz bebişin ve senin canın sağolsun ya
ayy ama tuzla acayip güzel oluyor bende eşimden gizli yiyorum o olunca önümden alıp götürüyor tuzu ya
çatlak kremi kullanmaya bir an önce başla sonra başedemezsin valla bu çatlaklarla ben lierac kullanıyorum çok memnunum şimdilik kaşıntıyı aldı valla heryerde fiyatı aynı değil araştır eczaneleri ben 63 liraya alıyorum bir eczaneden kaç yere sordum 80e kadar fiyat söyleyen oldu en uygun bunu buldum
üzülmeyin annesi daha doğmadı nasılsa o doğana kadar alırsınız inşallah beğendiğiniz bir şey
ah kıyamam yaa, olsun canım benim daha çok vakit var ozamana kadar alırsınız bebişe künye
erkek canım ama tembelinden, hep uyur vaziyette ultrasonda ( kol kafa altında bacaklar bağdaş şeklinde o kadar rahat yani ), o yüzden heralde diyorum bizimki biraz genişya bide benim gazım çok oluyo akşamları hatta bazen sabahları işte öle olunca gazmı yoksa bebişmi biraz zorlanıyorum ayırt etmede ama sanırım artık anladım hangisi bebiş çünkü hissettiriyo bu düdük kendini hehehe senin bebiş eti sevcek o zaman, ne yediysen ve zıplıyosa öle derler çünkü, aman sevsin zaten, yemeyen çocuk olmasınlar vala çok zor etrafta görüyorum da alllammmm ne uraşıyolar yaa, bide bişi ikram edilince bi lokmada olsa yicekmişinki çocuğun onu sevsin ilerde
Olsun canim Allah nasip eder daha guzellerini alirsiniz ins .. Onemli olan saglik, Allah bebisine sana uzun omurler versin..
Bizim nikah yuzuklerimiz de gumus o zaman paramiz yetmemisti altina, sonrada dedik oneli olan o gun ne taktigimiz degistirmedik, gerci hos benim adam iki ay takti cikardi ama beni kandirdi galiba bu yontemlede
Olsun canim Allah nasip eder daha guzellerini alirsiniz ins .. Onemli olan saglik, Allah bebisine sana uzun omurler versin..
Bizim nikah yuzuklerimiz de gumus o zaman paramiz yetmemisti altina, sonrada dedik oneli olan o gun ne taktigimiz degistirmedik, gerci hos benim adam iki ay takti cikardi ama beni kandirdi galiba bu yontemlede
Selam kızlar
Benim eşim de yüzüğünü balayımızda denizde kaybetti ,onunki gümüştü benimki altınAma en başından yüzük takmaktan hoşlanmadığını söylemişti gönlünce de oldu sonra zorlamadım zaten
Merhaba canım,üzülmeyin Allah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin huzurlu sağlıklı olun da o da alınır zamanla..Moralini bozma sakın..
Benim eşim de yüzüğünü balayımızda denizde kaybetti ,onunki gümüştü benimki altınAma en başından yüzük takmaktan hoşlanmadığını söylemişti gönlünce de oldu sonra zorlamadım zaten
Selam canim, hosgeldiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?