2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl anneleri kızlar bişey sorucam benim 2 göğsümde çok kızarık kızarıklıklar var hafif şişliklerde var gibi sizin göğüslerinizde de varmı hamilelikten dolayımı yoksa tüp bebekle gebeyim kullandığım ilaçlardan dolayımıdr aklıma takılıyor :44:

ya bu konuda sıkıntılıyım yoğurt ayran tüketince çıkartıyorum çok midem bulanıyor meyvenin hepsini yiyemiyorum ama çikolata bakkal türü oldumu hiç bişey olmuyor eşim çocukta sana benzeyecek yararlı şey sevmeyecek nerde zararlı şey var onu sevecek diyoo

Selam cnm. Benım göğsümde kızarıklıklar yok fakat baya dolgunlaştı . Göğüsler buyudukce gerılebılır belkı bu durumdan kaynaklanan kızarıklıklardır.

Canim bende kizariklik sanki bacaklarmda var, belki mevsim alerji fln yapmistir. Birde enim gogus uclarim kap kara oldu taniyamadin dun kendimekileri banyodan sonra

Kis benimde tam tersi en sevdigim cikolatayi bile bi tane yesem ikinciye midem kaldirmiyor canim istemiyor. Nerde meyve sebze var ki ben onceden cig biber fln hic yiyemezdim simdi ne bulsam taze yiyorum. Birde aksam yemekte fln ole pilav pataes fln azcik yiyorum belki ama eti fln canim surekli bisi olsun istiyor

Merhaba hamisler ara ara bakiyorum ve size imreniyorum,cinsiyetleride ogrenmissiniz benim kurtaj olali 2.adetimi bugun gordum bende ekim annesi olacaktim ama aranizdan malesef ayrildim((((ama basliginizi her gordugumde duacinizim rabbim hepinizi tamamina erdirsin insallah hic sikayet etmeyin hep sukredin hepiniz saglikla kucaginiza alirsiniz insallahhhh bunu tum kalbimle diliyorum:)))

Amin cnm güzel dileklerin için RABBİM tez zamanda sana verıcektır . Güzel haberlerını beklıyoruz.
Ne olsun be canim calisyoz iste ev is hvalarda kotu zaten burda disarsi 6 derece
Sen nasilsin bebis nasil ?

Benımde boynum cok agrıyor ya laptop daha fena yapıyor. Bebişte iyi teyzesi uyuyor heralde

Canim Allah sabir versin, ins yine vucudun hazir olunca Rabbim aratmasin kucagina almak nasip etsin bebeklerini .. Meleklerimizle dua ederiz senin icin , Allah hepimizin evlatlarini saglikla bizlere bagislasin ..

Amin cnm güzel dileklerin için RABBİM tez zamanda sana verıcektır . Güzel haberlerını beklıyoruz.

Benımde boynum cok agrıyor ya laptop daha fena yapıyor. Bebişte iyi teyzesi uyuyor heralde

sorma evdeyken laptopla zor oluyor kucaa koysan olmuyor yana koysan yazmak zor oluyor uzanirken.. Eee koca gun is yerine zaten bilgisayar basinda oturuyoz eve gidince cani uzanmak istiyor insanin.. Sorme benimde boynumda sirtimda bir agri ama oncedende vardi benim, ins duzelir canim seninkide..

iki üç gündür alttaan içime doğru bıçak gibi saplanan ağrılarım var beni çok rahatsız eden acı acı ağrı
çok üzgünüm vede tedirgin sizce sebebi ne olabilir daha önce böle ağrısı olan oldumu cvp yazarsanız sevinirim.

ara ara benimde oluo ama çok şiddetli değil, doktora söylediğimde çok şiddetli olursa haberim olsun demişti, çok şiddetlimi ağrın var? gerçi kanama olmadığı müddetçe korkmayın diyolar ama bilemedim, çok ağrıyosa bi doktora gitsen acaba?

bana da oluyor bazen bir anda yerimden sıçrıyorum. Zonklama ve acı giriyor. Rahim büyüdüğü için oluyor sanırım ve ani oturup kalkmaktan kaçınmamız gerekiyormuş artık..

Cullucan

Döndün mü yurtdışından? Nasılsın? eğlendiniz mi?

döndük canım, cumartesi gecesi evdeydik, iyiyim çok şükür, fazla yormamaya çalıştık beni ve bebişi, eğlendik, çok beğendim bremeni küçücük bi yer, huzurlu, yemediğim tatlısı kalmadı heheh havada güzeldi şansımıza, bitek bol su içince wc sıkıntısı yaşadım ama merkezdeki restoranlara dalıp dalıp durdum

Aynen canım benımde öncedende vardı hala var bu agrılar kas gevsetıcı ıyı gelıyor aslında ama gebelıkten ötürü kullanamıyorum.

Canım gecmıs olsun rahım buyumesınden kaynaklanabılır bır doktora görünsen içinde rahatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…