erkek canım ama tembelinden, hep uyur vaziyette ultrasonda ( kol kafa altında bacaklar bağdaş şeklinde o kadar rahat yani ), o yüzden heralde diyorum bizimki biraz genişya bide benim gazım çok oluyo akşamları hatta bazen sabahları işte öle olunca gazmı yoksa bebişmi biraz zorlanıyorum ayırt etmede ama sanırım artık anladım hangisi bebiş çünkü hissettiriyo bu düdük kendini hehehe senin bebiş eti sevcek o zaman, ne yediysen ve zıplıyosa öle derler çünkü, aman sevsin zaten, yemeyen çocuk olmasınlar vala çok zor etrafta görüyorum da alllammmm ne uraşıyolar yaa, bide bişi ikram edilince bi lokmada olsa yicekmişinki çocuğun onu sevsin ilerde
selam arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl annelerikızlar bişey sorucam benim 2 göğsümde çok kızarık kızarıklıklar var hafif şişliklerde var gibi sizin göğüslerinizde de varmı hamilelikten dolayımı yoksa tüp bebekle gebeyim kullandığım ilaçlardan dolayımıdr aklıma takılıyor :44:
slm kızlar nasılsınız bakalım
Selam cnm hoşgeldinBaş-boyun agrım dısında ıyıyım çok şükür sen nasılsın?
Hoşbuldum cnm nasılsın ?
selam arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl annelerikızlar bişey sorucam benim 2 göğsümde çok kızarık kızarıklıklar var hafif şişliklerde var gibi sizin göğüslerinizde de varmı hamilelikten dolayımı yoksa tüp bebekle gebeyim kullandığım ilaçlardan dolayımıdr aklıma takılıyor :44:
ya bu konuda sıkıntılıyım yoğurt ayran tüketince çıkartıyorum çok midem bulanıyor meyvenin hepsini yiyemiyorum ama çikolata bakkal türü oldumu hiç bişey olmuyor eşim çocukta sana benzeyecek yararlı şey sevmeyecek nerde zararlı şey var onu sevecek diyoo
bende bel ve sırt agrısı dısında ıyım bı de ev tasıma olayımız var bıde onun stresi var ya yoksa oğlusumla gayet ıyız bakalım :)
Amin cnm güzel dileklerin içinMerhaba hamisler ara ara bakiyorum ve size imreniyorum,cinsiyetleride ogrenmissiniz benim kurtaj olali 2.adetimi bugun gordum bende ekim annesi olacaktim ama aranizdan malesef ayrildim((((ama basliginizi her gordugumde duacinizim rabbim hepinizi tamamina erdirsin insallah hic sikayet etmeyin hep sukredin hepiniz saglikla kucaginiza alirsiniz insallahhhh bunu tum kalbimle diliyorum:)))
Ne olsun be canim calisyoz iste ev is hvalarda kotu zaten burda disarsi 6 derece
Sen nasilsin bebis nasil ?
Merhaba hamisler ara ara bakiyorum ve size imreniyorum,cinsiyetleride ogrenmissiniz benim kurtaj olali 2.adetimi bugun gordum bende ekim annesi olacaktim ama aranizdan malesef ayrildim((((ama basliginizi her gordugumde duacinizim rabbim hepinizi tamamina erdirsin insallah hic sikayet etmeyin hep sukredin hepiniz saglikla kucaginiza alirsiniz insallahhhh bunu tum kalbimle diliyorum:)))
Amin cnm güzel dileklerin içinRABBİM tez zamanda sana verıcektır . Güzel haberlerını beklıyoruz.
Benımde boynum cok agrıyor ya laptop daha fena yapıyor. Bebişte iyi teyzesi uyuyor heralde
iki üç gündür alttaan içime doğru bıçak gibi saplanan ağrılarım var beni çok rahatsız eden acı acı ağrı
çok üzgünüm vede tedirgin sizce sebebi ne olabilir daha önce böle ağrısı olan oldumu cvp yazarsanız sevinirim.
iki üç gündür alttaan içime doğru bıçak gibi saplanan ağrılarım var beni çok rahatsız eden acı acı ağrı
çok üzgünüm vede tedirgin sizce sebebi ne olabilir daha önce böle ağrısı olan oldumu cvp yazarsanız sevinirim.
Cullucan
Döndün mü yurtdışından? Nasılsın? eğlendiniz mi?
Aynen canım benımde öncedende vardı hala var bu agrılar kas gevsetıcı ıyı gelıyor aslında ama gebelıkten ötürü kullanamıyorum.sorma evdeyken laptopla zor oluyor kucaa koysan olmuyor yana koysan yazmak zor oluyor uzanirken.. Eee koca gun is yerine zaten bilgisayar basinda oturuyoz eve gidince cani uzanmak istiyor insanin.. Sorme benimde boynumda sirtimda bir agri ama oncedende vardi benim, ins duzelir canim seninkide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?