2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

süpermiş yaa bizde gideriz birgün inşaallah

gullucan cvp için tşk yarın için dr randevu aldım ama içim rahat değil kanamam yok çok şükür acaba üşütme olabilirmi ilk defa böle oldum hafta sonu yazlıktaydım deniz kenarı olunca akşam olduğunda soğuk oluyor bu yüzden biraz üşümüştüm çok tedirginim doktora gidene kadar sabredemedim sizlere sormak istedim teşekkür ederim

Ohh yarisin bebisle sana .. Ben cocukken hep inatlasirmisim tuvaletim yok diye saatlerce tutarmisim annemde sagolsun surekli su icer hep tuvallet o bile ben cocukken daliyordu restaurantlara cocugun tisi gelmis musade eder misiiz diye halbuki kendi icin :)))

bana da oluyor bazen bir anda yerimden sıçrıyorum. Zonklama ve acı giriyor. Rahim büyüdüğü için oluyor sanırım ve ani oturup kalkmaktan kaçınmamız gerekiyormuş artık..

gerçekten rahim büyüdüğü içinmidir inşallah ondandır yoksa yarını nasıl yaparım bilmem cvp için çokkkk teşekkür ederim hendi.

cagla22

tac_yaprak kullanıcısından alıntı
sorma evdeyken laptopla zor oluyor kucaa koysan olmuyor yana koysan yazmak zor oluyor uzanirken.. Eee koca gun is yerine zaten bilgisayar basinda oturuyoz eve gidince cani uzanmak istiyor insanin.. Sorme benimde boynumda sirtimda bir agri ama oncedende vardi benim, ins duzelir canim seninkide..
Aynen canım benımde öncedende vardı hala var bu agrılar kas gevsetıcı ıyı gelıyor aslında ama gebelıkten ötürü kullanamıyorum.

yavrularm kullanıcısından alıntı
iki üç gündür alttaan içime doğru bıçak gibi saplanan ağrılarım var beni çok rahatsız eden acı acı ağrı
çok üzgünüm vede tedirgin sizce sebebi ne olabilir daha önce böle ağrısı olan oldumu cvp yazarsanız sevinirim.

Canım gecmıs olsun rahım buyumesınden kaynaklanabılır bır doktora görünsen içinde rahatlar.

çağlacım sanada teşekkür ederim cvp için ALLAH nasip ederse yarın dr gidicem inşallah kötü bişi değildir bikaç gündür burda bebek ölümlerini okumak üzmüştü beni tehlikeli günler bitti diye düşünürken böle şeyleri okumak tedirgin etti beni Rabbim herkesin de benimde sizlerinde yavrularını sağsalim doğurupta büyütmeyi nasip etsin biz anne ve babalara Allah evlat acısı yaşatmasın tüm biz Ebebeyinlere..

canım banada aynı şey oluyo sağ tarafım acayip batıyo karnıma bıcak gibi agrılar giriyo iki kere doktora gittim bebek gayet iyi sende gaz olabilir dedı serum verdi bi faydasını görmedim dün yine gittim verdiğim ilacı kullan dedı enfeksıyon olabilr dedı bakalım tahlil yaptırıcam inş bişy cıkmaz bebeğin büyümesiyle alakalıdır

süpermiş yaa bizde gideriz birgün inşaallah

inşallah canım, biz karı koca gezmeyi seviyoz, her fırsattada kaçıyoruz, bebiş olmadan heryeri gezelim istedik sora içimizde kalmasın diye, sizde bebiş olunca gidersiniz belki, öle daha tatlı olur diye düşünüyorum

Annecikler bnmde pamuk prensesim geliyooooo sonunda ogrendim 3.doktorda anca erkek diyolardi hep bende alistirmistim kendimi erkege ama kizim olucakmis rabbim nasil bi mutluluktur bu kizim olucak duymayan kalmasinnnnnnnn

arkadaşlar konusu açılmışken bende fikrimi belirtmek istedim, bu tarz kötü haberleri burdan vermiyelim lütfen, çünkü benim başlarda foruma çok girmememin sebebi tamamen buydu ve açıkçası o haberlerden de etkilenerek bazı sıkıntılar yaşadığımız düşünüyorum çünkü bunların hepsi psikolojik, hiç birşey bilmeyen insanlar çok sağlıklı hamişlik geçirip nur topu gibi bebişler doğuruyolar, biz olumsuz kısımları duydukça pimpirik yapmaya başlıyoruz ve belkide olmayacak şeyi olduruyoruz kendimizde. O nedenle lütfen kötü haberleri forumda vermeyelim olur mu? Çünkü hepimiz çok etkileniyoruz.

baştan sölesene be canımmmm, sen kesin üşüttün o zaman, ayaklara dikkat lütfen hanımlar, herzamankinden daha çok dikkat etmemiz lazım kendimize, üşütmeyelim bebişlerii, içini ferah tut canım bişicik yok buna emin olabilirsin. Ben doktoruma ilk gittiğimde şunu sordum riskli durumlar neler ve nasıl oluyor diye o da bana aynen şu cevabı verdi; bunu bilmen sana bişi kazandırmaz, madem bilmiyosun öyle devam et, nettende araştırayım falan deme hastalıkları çünkü abuk subuk şeyler yazıyolar, aklına bişi takılırsa bana sor ama sen zaten kötü bişi olursa hissedersin hiç merak etme demişti, ne kadar doğru değilmi

bencede çok dğru katılıyorum bu tarz haberleri burdan vermeyelım psikolojimiz bozuluyo. benim kaç gündür ağrılarım var burdakı haberıde okuyunca iyice pimpirik oldum eve gittim ağladım herşeyden etkileniyorum bebeğimide üzüyorum

Annecikler bnmde pamuk prensesim geliyooooo sonunda ogrendim 3.doktorda anca erkek diyolardi hep bende alistirmistim kendimi erkege ama kizim olucakmis rabbim nasil bi mutluluktur bu kizim olucak duymayan kalmasinnnnnnnn

gözün aydın canımcımmmm sonunda öğrendin sende

bütün anneler aynı demekki, benimkide aynen böyle yapardı hahahabizde böle olcaz mecbuuurrrrrr

benim nasıl yazsam bilemedim sanırım ifade edemedim şeyimden içeriye doğru bir ağrı oluyor ilk defa böle bişi yaşadığım için korktum açıkçası sağtarafımda seninde bahsettiğin ağrılarım oldu onda çok korkmamıştım olabiliyormuş ama bu başka bişi sanki

ayyyyy kutlarım yaaa, pembiş bi kız geliyo yani, günlerdir yedin bitirdin bizi niye sölemiyolar diye heheh, sonunda sende örendin çok şükür allamaaaa

ben annadımmmm, ayakları üşütmüşüzz ondan oluyo bu, bol bol su iç idrar yolu enfeksiyonuna karşı, bence tamamen üşütme bu başkada bişi değil, akşam ayaklarına azıcık sıcak su torbası koy bakalım belkim iyi gelir ama sadece ayana, karnına koyma sakınnnn

içimi rahatlattın iyiki varsınız iyiki aranızdayım hepinizide çokkkk seviyorum ekim ayının ennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel en ciciş anneleriiii

inan şimdi 2 litre su şişesini içmeye çalışıyorum bide 2 çorap giydimm :) herşey için sağolunya moralim düzeldi ben anladımmmm değişine bittim valla sağollll canımmmsın canımsınızz

Son düzenleme:

sen bi doktora görün bakalım üşütmüşde olabilirsin enfeksıyon olabilir dikkat et. benim tarıf ettiğim agrılar normalmıymıs ben korkuyorum valla ya. ama hareketlerını hissediyorum çok şükür. o yüzden içim rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…