2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
inan şimdi 2 litre su şişesini içmeye çalışıyorum bide 2 çorap giydimm :) herşey için sağolunya moralim düzeldi ben anladımmmm değişine bittim valla sağollll canımmmsın canımsınızz

ay canım yaa, merak etme bide doktora gittinmi olay çözülür, suyu birden içme tabikisiiii, 2 lt bir fazla gelir birden heryeni azı karar çoğu zarar demişler, güne yayarak içmeye çalış. hayırlı haberlerle gel işallah.

ya mide bulantım hala geçmedi böle rahat rahat gezen tozan kusmayan hamişlere çok özeniyorum :/

hımmmm sen şimdik kaç haftalık oldun 17 yazıyo aşağıda ama tam ölemisin yoksa eksiğin var mı? bu kişiden kişiye göre değişir ama normalde 15-16 da azalması lazımdı, hep aynı şekilde mi bulanıyo hiçmi azalma olmadı? bi çoğumuzun geçti gibi bişi, çok nadir arada oluyo ama o insanı rahatsız etmiyo çünkü başlarda yaşanan sıkıntının yanında hiçbişi, ben ilk zamanlarda sadece haşlanmış patates yiyebiliyodum şaka gibi, şuanda çok şükür geçti hala bazı yiyeceklere karşı tiksinme var ama hiç önemli değil, sonuçta yemekten zevk almaya başlıyosun

evet yağmurcamelek normalmiş dr dediğine göre biz oturmasını kalkmasını bilmediğimiz yanlış oturuş durumlarında bebeği rahatsız ettiğimiz de bebeğin sağda yada solda olduğu durumların hangisine denk geliyorsa duyduğu acıyı aks etmesi normalmiş bide büyüdükçe kendisine yer etmesi durumuda varmış verdiğiniz bilgiler için moralimi düzelttiüiniz için çokkkk teşekkürler..

ya mide bulantım hala geçmedi böle rahat rahat gezen tozan kusmayan hamişlere çok özeniyorum :/

:) Evet biz şanslıyız. İnan hiç midem bulanmadı.Sadece grip olduğum zaman aşırı öksürmekten bir kere kusacak gibi oldum o kadar. O zaman anladım ki böyle bir sorunum olsa gercekten cok zormuş. Annem diyor ki; Bana ceksen işin cok zordu, babaannene cekmişssin demek ki hiç miden bulanmadı. Allah mide bulantısı cekenlere, yada şu anı yatakta dinlenerek gecirmek zorunda olanlara Allah kolaylık versin. Bir de cok midesi bulanan bir arkadaşım eğer miden çok bulanırsa damağına buz kalıbı yapıştır cok iyi geliyor demişti ama denemedim bilmiyorum bi'dene istersen belki faydasını görürsün. Ama sevgili Bugcehan her şey yolunda gitsin de sayılı günler gelir gecer.Bak nerdeyse yolu yarıladık bile. :)

bu gribide burdaki her hamiş atlattı galba ya, kimimiz 2 kez falan, kış ayına denk geldi ilk aylarımız o yüzden hepimiz yamulduk sana katılıyorum, bebiş sağlıklı olsunda biz toto ağrısı, baş ağrısı, mide bulantısı çekiyoz yine bi şekilde, şunun şurasında ne kaldıki zatennnn, ben geceleri zor uyuyorum hiç sırt üstü yatamıyorum gazım varmış gibi hep ağrım oluyo ama buna şükür ne yapalım

Aynen canım, efendim artık tek parca uykularım çişe kalkmalar nedeni ile 2-3 parça, dediğin gibi pozisyon problemleri var. Ağzımın tadı o kadar kötüydü ki böyle paslı paslı cok şükür o biraz düzeldi. Öksürmekten karın kaslarım, göğüs kaslarım yırtıldı sandım o kadar cok acıdılar ki, zaman zaman kramplar giriyor, gaz mı? şu mu? bu mu? Efendim akıntı fazlalığını da söyleme gerek yok herhalde. :) Ve daha bir sürü kıl tüy. öyle stresli zamanlar gecirdim ki, bunlar leblebi cekirdek. Ohh..üstüne de şu an itibriyle 8 kilo aldım ki ben de fit hamile olmak istemişimdir hep. Ama sefamız olsun. :))) Bebeciklerimiz sağlıklı olsun da hayırlısı ile sağsağlim şu süreci tamamlayalım inşallah.

ayyyyy amann hakkaten yaa, aslında detaya girince neler çıkıyo dimi, akıntı fazlalığı beni sinir ediyo ya hele işte sürekli koştur tuvalete hahahah ay aman napalım ya, boşver fit mit olmayı, ben inceledim nette zaten 12,5kg normalmiş bi kere buda en aza indirilmişi yani düşün, artık 15-16 alcaz kesin, rahim bikere 1kg oluyo, göğüsler desen 700grammış, vücut yağ tutuyomuş sen nekadar yağlı bişi yemesen bile 2,5-3kg kadar ( vücut kendini hazırlıyomuş sorası için ), sora kanımız 1,5kg kadar artıyomuş düşünsene yani yemekle ilgisi yok bunun boşver yesekte alcaz yemesekte barim yiyelimde keyfine varalım napalımmmmmm mecbuurrrrrr

İnşallah öyledir canım. C,tesi kontrolum var doktoruma da sorarım ben yınede ıcım rahatlasın :)

tabi canım, zaten hamişlik komplike bi durum vücudumuz için bide böle bişiler olunca insan ister istemez düşünmeden edemio, o nedenle kafamıza takılanı sormamız lazım doktorcuklarımıza

Herkese selamlar... benim kız çok hareketli maşallah hiç durmuyor :)

ya bu erkekler hep mi böyle o kadar imreniyorum yüzük takanlara benim kocamda ilk başlarda takıyodu dışarı çıkarken filan benim zorumla şimdi altının haram olduğunu öğrenmiş bahanesi oldu takmıyo ben sana gümüş alcam diyorum ama hiç istemiyo
canım kızarık dediğin sivilce gibi kabarıklık mı benim sol göğsümde öyle bir şey çıkmış çünkü tam ucunda acayip kaşınıyor meret
seni hatırlıyoum canım Allah tez zamanda sana yeniden nasip etsin inşallah duaların için de sağol

Annecikler bnmde pamuk prensesim geliyooooo sonunda ogrendim 3.doktorda anca erkek diyolardi hep bende alistirmistim kendimi erkege ama kizim olucakmis rabbim nasil bi mutluluktur bu kizim olucak duymayan kalmasinnnnnnnn
nihayet öğrendin canım cinsiyeti ama ben sana dedim o kesin kızdır çünkü kızlar nazlı oluyor öyle hemn göstermiyor

canım kaç haftalıksın tam olarak geçmesi lazım ama benim 16 hafta bittiğinde geçmiştii şimdide arada oluyor ama o kadardan bişi olmaz idare ediyor sonuçta

Merhaba arkadaslar. Bugün cok basım ağrıyor. Gözlerimin üstü ve boynumda. İnsallah geçer.

inşllah geçer canım baş ağrısı da bu hamilelikte bir tuttu mu fena tutuyor ya akşam ışığı açma karanlık loş ortamda otur daha iyi geliyor ben öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…