inan şimdi 2 litre su şişesini içmeye çalışıyorum bide 2 çorap giydimm :) herşey için sağolunya moralim düzeldi ben anladımmmm değişine bittim valla sağollll canımmmsın canımsınızz
ay canım yaa, merak etme bide doktora gittinmi olay çözülür, suyu birden içme tabikisiiii, 2 lt bir fazla gelir birden heryeni azı karar çoğu zarar demişler, güne yayarak içmeye çalış. hayırlı haberlerle gel işallah.
ya mide bulantım hala geçmediböle rahat rahat gezen tozan kusmayan hamişlere çok özeniyorum :/
sen bi doktora görün bakalım üşütmüşde olabilirsin enfeksıyon olabilir dikkat et. benim tarıf ettiğim agrılar normalmıymıs ben korkuyorum valla ya. ama hareketlerını hissediyorum çok şükür. o yüzden içim rahat
ya mide bulantım hala geçmediböle rahat rahat gezen tozan kusmayan hamişlere çok özeniyorum :/
:) Evet biz şanslıyız. İnan hiç midem bulanmadı.Sadece grip olduğum zaman aşırı öksürmekten bir kere kusacak gibi oldum o kadar. O zaman anladım ki böyle bir sorunum olsa gercekten cok zormuş. Annem diyor ki; Bana ceksen işin cok zordu, babaannene cekmişssin demek ki hiç miden bulanmadı. Allah mide bulantısı cekenlere, yada şu anı yatakta dinlenerek gecirmek zorunda olanlara Allah kolaylık versin. Bir de cok midesi bulanan bir arkadaşım eğer miden çok bulanırsa damağına buz kalıbı yapıştır cok iyi geliyor demişti ama denemedim bilmiyorum bi'dene istersen belki faydasını görürsün. Ama sevgili Bugcehan her şey yolunda gitsin de sayılı günler gelir gecer.Bak nerdeyse yolu yarıladık bile. :)
bu gribide burdaki her hamiş atlattı galba ya, kimimiz 2 kez falan, kış ayına denk geldi ilk aylarımız o yüzden hepimiz yamulduksana katılıyorum, bebiş sağlıklı olsunda biz toto ağrısı, baş ağrısı, mide bulantısı çekiyoz yine bi şekilde, şunun şurasında ne kaldıki zatennnn, ben geceleri zor uyuyorum hiç sırt üstü yatamıyorum gazım varmış gibi hep ağrım oluyo ama buna şükür ne yapalım
sıkıntı yok, merak etme, tamamen mevsimsell
Aynen canım, efendim artık tek parca uykularım çişe kalkmalar nedeni ile 2-3 parça, dediğin gibi pozisyon problemleri var. Ağzımın tadı o kadar kötüydü ki böyle paslı paslı cok şükür o biraz düzeldi. Öksürmekten karın kaslarım, göğüs kaslarım yırtıldı sandım o kadar cok acıdılar ki, zaman zaman kramplar giriyor, gaz mı? şu mu? bu mu? Efendim akıntı fazlalığını da söyleme gerek yok herhalde. :) Ve daha bir sürü kıl tüy. öyle stresli zamanlar gecirdim ki, bunlar leblebi cekirdek. Ohh..üstüne de şu an itibriyle 8 kilo aldım ki ben de fit hamile olmak istemişimdir hep. Ama sefamız olsun. :))) Bebeciklerimiz sağlıklı olsun da hayırlısı ile sağsağlim şu süreci tamamlayalım inşallah.
İnşallah öyledir canım. C,tesi kontrolum var doktoruma da sorarım ben yınede ıcım rahatlasın :)
Annecikler bnmde pamuk prensesim geliyooooo sonunda ogrendim 3.doktorda anca erkek diyolardi hep bende alistirmistim kendimi erkege ama kizim olucakmis rabbim nasil bi mutluluktur bu kizim olucak duymayan kalmasinnnnnnnn
ya bu erkekler hep mi böyle o kadar imreniyorum yüzük takanlara benim kocamda ilk başlarda takıyodu dışarı çıkarken filan benim zorumla şimdi altının haram olduğunu öğrenmiş bahanesi oldu takmıyo ben sana gümüş alcam diyorum ama hiç istemiyoBenim eşim de yüzüğünü balayımızda denizde kaybetti ,onunki gümüştü benimki altınAma en başından yüzük takmaktan hoşlanmadığını söylemişti gönlünce de oldu sonra zorlamadım zaten
canım kızarık dediğin sivilce gibi kabarıklık mı benim sol göğsümde öyle bir şey çıkmış çünkü tam ucunda acayip kaşınıyor meretselam arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl annelerikızlar bişey sorucam benim 2 göğsümde çok kızarık kızarıklıklar var hafif şişliklerde var gibi sizin göğüslerinizde de varmı hamilelikten dolayımı yoksa tüp bebekle gebeyim kullandığım ilaçlardan dolayımıdr aklıma takılıyor :44:
seni hatırlıyoum canım Allah tez zamanda sana yeniden nasip etsin inşallah duaların için de sağolMerhaba hamisler ara ara bakiyorum ve size imreniyorum,cinsiyetleride ogrenmissiniz benim kurtaj olali 2.adetimi bugun gordum bende ekim annesi olacaktim ama aranizdan malesef ayrildim((((ama basliginizi her gordugumde duacinizim rabbim hepinizi tamamina erdirsin insallah hic sikayet etmeyin hep sukredin hepiniz saglikla kucaginiza alirsiniz insallahhhh bunu tum kalbimle diliyorum:)))
nihayet öğrendin canım cinsiyeti ama ben sana dedim o kesin kızdır çünkü kızlar nazlı oluyor öyle hemn göstermiyorAnnecikler bnmde pamuk prensesim geliyooooo sonunda ogrendim 3.doktorda anca erkek diyolardi hep bende alistirmistim kendimi erkege ama kizim olucakmis rabbim nasil bi mutluluktur bu kizim olucak duymayan kalmasinnnnnnnn
Merhaba arkadaslar. Bugün cok basım ağrıyor. Gözlerimin üstü ve boynumda. İnsallah geçer.
Bu arada şafak 15 oldu yaaa kocacigim geliyor az kaldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?