2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ben de 2 gündür farkediyorm. sanırım çatlaklar ilk kırmızılık olarak ortaya çıkıyomuş

merhaba güzel anne adayları ve bebişleri nasılsınz?geçmiş anneler gününüz kutlu olsun..belki bazımız daha ilk defa anne olacağız ama sonuçta adayız yani bizimde günümüz demi....bu arada arkadaşlar 4 testimin sonuçları normal çıktı..çok korkuyordum içim rahatladı...birde benim çok kaşıntım oluyor arkadaşlar sizdede oluyormu..doktoruma sormayı unutmuşum dün testtin heycanından..

slmlar kızlar ben bugün saglık ocagına gittim hem tetanosu olmak için hemde kilo tansiyon için.
toplamda 6 kilo almışım ya :) aşıyı vurmadı ben 21den önce yapmıyorum dedi o haftanda gel yapalım dedi.
bide oglumu kalp atışların dinledik pıt pıt nasıl atıo maşallah

ciltte oluşan kaşıntıysa çatlaklardan olabilir çatlak oluşurken kaşıntı yapar çünkü çatlak kremi kullanmaya başlasan iyi olur

canım senin tehliken olduğu ve sürekli yattığın için daha çabuk ve hızlı kilo alırsın ilk haftalar benim öyleydi sonra bulantılar başlayınca almadım tabi ama bulantı olmasa çok alacak gibiydim..doğumdan sonra veririz beişlerin ve bizim canımız sağolsun dimi ama

aynen öyle canım yeterki bebişler iyi olsunda kilo önemli deil veririz inşallah.
doktor ekmegi kesti ama ben ekmeksiz doymuyorum bebegim aç kalıomuş gibi gelio bogazımda maşallah açık yiyorum öle olunca enerjide harcamayınca kalıo ölece

yalnız değilsin ekmek konusunda bende eskiden hiç yemezdim sadece kahvaltıda 1-2 dilim yerdim şimdi ekmezsiz doymuyorum yaa

Selam kızlaar. Nasılsınız? Ben iyiym çok şükür. Bugün sağlık ocağından aradılar beni de kontrol için çağırdılar, tansiyon kilo kan tahlili ve bebeğin kalp atışlarını dinlicekmişiz. 2 hafta önce doktor kontrolümde de kan vermiştim iki haftada bir kan vermiş olcam canım sıkılıyor bu furuma iki hafta sonra da doktor kontrolüm var orda da ister büyük ihtimalle off. Doktora sağlık ocağından aldığım sonuçları da götürücem gerekirse kan vermicem kontrolümde Tüplere gideceğine bebğime gitsin kanlarım yaa
Yarın 18 haftalık oluyorum ben de sabırsızlıkla tekmeleri bekliyorum doktorum 18 den itibaren hissetmeye başlarsın dedi. Ara ara hissediyorum ama ben tekmeleri de hissetmek istiyorum sabırsızlanıyorum hatta

Son düzenleme:

canım sağlık ocağından aldığın sonuçları götür doktoruna ben öyle yapıyorum özele gittiğim için doktorumun istediği bütün tahlilleri sağlık ocağında yaptırıp doktorum götürüyorum o kadar çok tahlil yaptırmana gerek yokki boş yere

Haklısın canım,ben de öyle düşündüm bugün, kontrolüm de 2 hafta sonra çünkü. Boş yere kan vermek istemiyorum yaa bebeğime lazım onlar

Merhaba kızlar,

Başağrısı çeken arkadaşlar yalnız değilsiniz ben de varımçok şükür uyuyunca geçiyor..bazen de uyandığımda oluyor tekrar az yatıyorum geçiyor

ezine:

ben de 6 kilo aldım cnm...ilk aylarda daha hızlıydı ama son 2 haftadır yarım kilo almışımiştaha alışıp dengelersin yediklerini, bir de az da olsa yalnız da olsam günlük 2-3 kez 15 er dk lık yürüyüşler yapıyorum..eşimle olursa yarım-1 saat yürüyorum..

bigudi:

ben özelde ilk tahlillerden sonra hep sağlık ocağındakileri götürdüm. dr da bişi demedi..2 haftada bi kan verme zaten her dr kontrolünde kan tahlili yapılması da gereksiz..eğer şüphelenilen yada takip edilen özel bi hormon vs yoksa..açıkçası dr unu da bi tekrar düşün derim..bazen özeldeki dr lar test konusunda israfkar olabiliyor..bi arkadaşımın dr u 2 haftada bi çağırıp, kan tahlili istiyordu, üstelik değerler tamamen normal olmasına rağmen..o da değiştirdi dr u..aynı hastaneddeki dr lar arasında bile fark olabiliyor..

Son düzenleme:
günaydın kızlar. nasılsınız bakalım? benim kaç gündür ağrılarla başım dertte. sağ tarafım çok batıyo galiba oğlum kendine yer ediniyo. tekmeleride baya bi güçlendi artık maşşalah :) 20. haftamıza girdik. göğüs kızarıklığı bende ilk baştan beri var doktorum sepamed krem önerdi onu aldım karnımada sürüyorum tavsiye ederim.baş ağrısını hiç sormayın geceleri duramıyorum bazen ağrı kesici içmemek için zor tutuyorum kendimi. şimdiye kadar 3,5 kilo almışım daha fazla aldım gibi sanıyorum karnım baya çıktı ama anlamadım :) demekki oğluma gidiyo bütün yediklerim.

günaydın kızlar, uzun süreden beri yazamamıştım. Herkes iyidir inşallah. Bugün hamileliğimin tam yarısı bitti bebeğim de dokunuyor bana yavaşça içeriden içeriden Ben iki kilo kadar vermiştim. Şimdi tam ilk başladığım kiloya döndüm. Benimle aynı durumda olan var mı?

günaydın cnm. ben bi kilo verdim ilk başlarda sonra onu aldım üstüne 2,5 kilo daha almışım. başladığı kiloyla kalanlara hayret ediyorum. yemiyomusun fazla

günaydın kızlar :))

tetanoz aşımı dün olmuştum çok şukur öle buyuk bi sıkıntım yok tabi kolum biraz acıo ama öle cidii bişi yok , sadece ben soluma yatarak uyumaya alılşmıştım dün gece biraz o sıkıntı oldu , üzerine yatınca acıdı biraz

Kizlar ilk cuma gunu hissettim birde cumartesi ve simdi yemekten geldim bebis yine harekett etti Ayyy cokkk guzel..

süper bişi dimi, benimkide özellikle yemek yedikten sora hareketleniyo, yemeyi sevcek sıpaaa

Bu arada şafak 15 oldu yaaa kocacigim geliyor az kaldiii
Allah tez zamanda kavuştursun canım, bunuda atlatıyosun, 15 gün dediğin nedirki beklediğin günlerin yanında dimi, oda su gibi geçer az kaldı bu ayın sonunda kocişinle olcan kısmetse, bidahada allah ayırmasın sizi

slm canım, ilk defa anneler gününü bir garip geçirdim bende, herkes kutladı bi değişik geldi ya ama hoşumada gitti tabi, herşeyin ilkini yaşıyorum ilk bebişim benimde hadi bakalım hepimiz için hayırlı olsun herşey kaşıntı dediğin nerdeki canım? göbüşteyse hemen çatlak kremine başlamanı öneririm, lierac en iyisi, nette 43 tl civarı satılıyor, ben aldım tamamen orjinal tavsiye ederim.

günaydın canım, evet bebişler kendine yer yapıyo yapçak bişi yok, dayanabiliosak buda geçicek işallah, içerde bi inşaat var malum kolay değil baş ağrısı için uykunu alamayacak kadarsan parol iç canım, doktora sordum ben 3 taneye kadar alabilirsin ama fazlasını alma dedi, hamilelik güzel olduğu kadar zor bi süreç ve bunun sonrasıda var, bu aylarda rahat etmeniz ve huzurlu olmanız bebiş için en güzeli, başınız ağrıdığında yaşadığınız o kasılma bebişi etkiliyo o nedenle iç dedi, bende zor durumda kalırsam içiyorum bebişim rahatsız olmasın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…