Kizlar ilk cuma gunu hissettim birde cumartesi ve simdi yemekten geldim bebis yine harekett ettiAyyy cokkk guzel..
Herkese selamlar... benim kız çok hareketli maşallah hiç durmuyor :)
çok güzel hareketlerini hissetmek ya benim de baya hareketli galiba hissetmeye başladığımdan beri hergün hissediyorum hemen hemen
selam arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl annelerikızlar bişey sorucam benim 2 göğsümde çok kızarık kızarıklıklar var hafif şişliklerde var gibi sizin göğüslerinizde de varmı hamilelikten dolayımı yoksa tüp bebekle gebeyim kullandığım ilaçlardan dolayımıdr aklıma takılıyor :44:
inşllah geçer canım baş ağrısı da bu hamilelikte bir tuttu mu fena tutuyor ya akşam ışığı açma karanlık loş ortamda otur daha iyi geliyor ben öyle yapıyorum
ciltte oluşan kaşıntıysa çatlaklardan olabilir çatlak oluşurken kaşıntı yapar çünkü çatlak kremi kullanmaya başlasan iyi olurmerhaba güzel anne adayları ve bebişleri nasılsınz?geçmiş anneler gününüz kutlu olsun..belki bazımız daha ilk defa anne olacağız ama sonuçta adayız yani bizimde günümüz demi....bu arada arkadaşlar 4 testimin sonuçları normal çıktı..çok korkuyordum içim rahatladı...birde benim çok kaşıntım oluyor arkadaşlar sizdede oluyormu..doktoruma sormayı unutmuşum dün testtin heycanından..
slmlar kızlar ben bugün saglık ocagına gittim hem tetanosu olmak için hemde kilo tansiyon için.
toplamda 6 kilo almışım ya :) aşıyı vurmadı ben 21den önce yapmıyorum dedi o haftanda gel yapalım dedi.
bide oglumu kalp atışların dinledik pıt pıt nasıl atıo maşallah
ciltte oluşan kaşıntıysa çatlaklardan olabilir çatlak oluşurken kaşıntı yapar çünkü çatlak kremi kullanmaya başlasan iyi olur
canım senin tehliken olduğu ve sürekli yattığın için daha çabuk ve hızlı kilo alırsın ilk haftalar benim öyleydi sonra bulantılar başlayınca almadım tabi ama bulantı olmasa çok alacak gibiydim..doğumdan sonra veririz beişlerin ve bizim canımız sağolsun dimi ama
aynen öyle canım yeterki bebişler iyi olsunda kilo önemli deil veririz inşallah.
doktor ekmegi kesti ama ben ekmeksiz doymuyorum bebegim aç kalıomuş gibi gelio bogazımda maşallah açık yiyorum öle olunca enerjide harcamayınca kalıo ölece
yalnız değilsin ekmek konusunda bende eskiden hiç yemezdim sadece kahvaltıda 1-2 dilim yerdim şimdi ekmezsiz doymuyorum yaa
Selam kızlaar. Nasılsınız? Ben iyiym çok şükür. Bugün sağlık ocağından aradılar beni de kontrol için çağırdılar, tansiyon kilo kan tahlili ve bebeğin kalp atışlarını dinlicekmişiz. 2 hafta önce doktor kontrolümde de kan vermiştimiki haftada bir kan vermiş olcam canım sıkılıyor bu furuma iki hafta sonra da doktor kontrolüm var orda da ister büyük ihtimalle off. Doktora sağlık ocağından aldığım sonuçları da götürücem gerekirse kan vermicem kontrolümde Tüplere gideceğine bebğime gitsin kanlarım yaa
Yarın 18 haftalık oluyorum ben de sabırsızlıkla tekmeleri bekliyorum doktorum 18 den itibaren hissetmeye başlarsın dedi. Ara ara hissediyorum ama ben tekmeleri de hissetmek istiyorum sabırsızlanıyorum hatta
canım sağlık ocağından aldığın sonuçları götür doktoruna ben öyle yapıyorum özele gittiğim için doktorumun istediği bütün tahlilleri sağlık ocağında yaptırıp doktorum götürüyorum o kadar çok tahlil yaptırmana gerek yokki boş yere
günaydın kızlar, uzun süreden beri yazamamıştım. Herkes iyidir inşallah. Bugün hamileliğimin tam yarısı bittibebeğim de dokunuyor bana yavaşça içeriden içeriden Ben iki kilo kadar vermiştim. Şimdi tam ilk başladığım kiloya döndüm. Benimle aynı durumda olan var mı?
Kizlar ilk cuma gunu hissettim birde cumartesi ve simdi yemekten geldim bebis yine harekett ettiAyyy cokkk guzel..
Allah tez zamanda kavuştursun canım, bunuda atlatıyosun, 15 gün dediğin nedirki beklediğin günlerin yanında dimi, oda su gibi geçer az kaldı bu ayın sonunda kocişinle olcan kısmetse, bidahada allah ayırmasın siziBu arada şafak 15 oldu yaaa kocacigim geliyor az kaldiii
slm canım, ilk defa anneler gününü bir garip geçirdim bende, herkes kutladı bi değişik geldi yamerhaba güzel anne adayları ve bebişleri nasılsınz?geçmiş anneler gününüz kutlu olsun..belki bazımız daha ilk defa anne olacağız ama sonuçta adayız yani bizimde günümüz demi....bu arada arkadaşlar 4 testimin sonuçları normal çıktı..çok korkuyordum içim rahatladı...birde benim çok kaşıntım oluyor arkadaşlar sizdede oluyormu..doktoruma sormayı unutmuşum dün testtin heycanından..
günaydın canım, evet bebişler kendine yer yapıyo yapçak bişi yok, dayanabiliosak buda geçicek işallah, içerde bi inşaat var malum kolay değilgünaydın kızlar. nasılsınız bakalım? benim kaç gündür ağrılarla başım dertte. sağ tarafım çok batıyo galiba oğlum kendine yer ediniyo. tekmeleride baya bi güçlendi artık maşşalah :) 20. haftamıza girdik. göğüs kızarıklığı bende ilk baştan beri var doktorum sepamed krem önerdi onu aldım karnımada sürüyorum tavsiye ederim.baş ağrısını hiç sormayın geceleri duramıyorum bazen ağrı kesici içmemek için zor tutuyorum kendimi. şimdiye kadar 3,5 kilo almışım daha fazla aldım gibi sanıyorum karnım baya çıktı ama anlamadım :) demekki oğluma gidiyo bütün yediklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?