günaydın kızlar, uzun süreden beri yazamamıştım. Herkes iyidir inşallah. Bugün hamileliğimin tam yarısı bittibebeğim de dokunuyor bana yavaşça içeriden içeriden Ben iki kilo kadar vermiştim. Şimdi tam ilk başladığım kiloya döndüm. Benimle aynı durumda olan var mı?
günaydın canım, evet bebişler kendine yer yapıyo yapçak bişi yok, dayanabiliosak buda geçicek işallah, içerde bi inşaat var malum kolay değilbaş ağrısı için uykunu alamayacak kadarsan parol iç canım, doktora sordum ben 3 taneye kadar alabilirsin ama fazlasını alma dedi, hamilelik güzel olduğu kadar zor bi süreç ve bunun sonrasıda var, bu aylarda rahat etmeniz ve huzurlu olmanız bebiş için en güzeli, başınız ağrıdığında yaşadığınız o kasılma bebişi etkiliyo o nedenle iç dedi, bende zor durumda kalırsam içiyorum bebişim rahatsız olmasın yeter
günaydın cnm. ben bi kilo verdim ilk başlarda sonra onu aldım üstüne 2,5 kilo daha almışım. başladığı kiloyla kalanlara hayret ediyorum. yemiyomusun fazla
Merhaba kızlar,
Başağrısı çeken arkadaşlar yalnız değilsiniz ben de varımçok şükür uyuyunca geçiyor..bazen de uyandığımda oluyor tekrar az yatıyorum geçiyor
ezine:
ben de 6 kilo aldım cnm...ilk aylarda daha hızlıydı ama son 2 haftadır yarım kilo almışım iştaha alışıp dengelersin yediklerini, bir de az da olsa yalnız da olsam günlük 2-3 kez 15 er dk lık yürüyüşler yapıyorum..eşimle olursa yarım-1 saat yürüyorum..
bigudi:
ben özelde ilk tahlillerden sonra hep sağlık ocağındakileri götürdüm. dr da bişi demedi..2 haftada bi kan verme zaten her dr kontrolünde kan tahlili yapılması da gereksiz..eğer şüphelenilen yada takip edilen özel bi hormon vs yoksa.. açıkçası dr unu da bi tekrar düşün derim..bazen özeldeki dr lar test konusunda israfkar olabiliyor..bi arkadaşımın dr u 2 haftada bi çağırıp, kan tahlili istiyordu, üstelik değerler tamamen normal olmasına rağmen..o da değiştirdi dr u..aynı hastaneddeki dr lar arasında bile fark olabiliyor..
Ya kizlar 19. un içindeyim 18+3 um.ultrasonda 6 gun de onde gidiyorum ustelik ama ben sizin gıbi bebeğimin hareketlerini oyle hissedemiyorum((( iki gun once sanki hisseder gıbi oldum herhalde bu dedim sonra yine olmadı demekki gazmis dedim. kontrolume 2 hafta var daha (( insallah hersey yolundadir.
Ya kizlar 19. un içindeyim 18+3 um.ultrasonda 6 gun de onde gidiyorum ustelik ama ben sizin gıbi bebeğimin hareketlerini oyle hissedemiyorum((( iki gun once sanki hisseder gıbi oldum herhalde bu dedim sonra yine olmadı demekki gazmis dedim.kontrolume 2 hafta var daha (( insallah hersey yolundadir.
Günaydın kızlar. Dun uyuyunca bas ağrım gecti cok sukur. Bazen de sabah geç kalkıyorum cok mu uyuyorum ondan mı ağrıyor diye de düşünüyorum.
Bu arada bende simdi ac karnına tartıldım 6.5 kilo almışım. Baslarda daha hızlı aldım simdi yavaşladı biraz.
Canım ben de 18+6 yim ama bende daha hissedemiyorum. Dun bi ara kasıklarımin oraya doğru bir sertlik oluştu arada, sonra kayboldu. Herhalde bebek bacağını falan yada kafasını mı oraya uzatıyor diyorum. Yoksa bende hiç bir kıpırtı hissetmedim. O kadar elimi koyuyorum tık yok. Benim bağırsakların da çok hareketlidir onları ayırt edebiliyorum çünkü.
Ya kizlar 19. un içindeyim 18+3 um.ultrasonda 6 gun de onde gidiyorum ustelik ama ben sizin gıbi bebeğimin hareketlerini oyle hissedemiyorum((( iki gun once sanki hisseder gıbi oldum herhalde bu dedim sonra yine olmadı demekki gazmis dedim.kontrolume 2 hafta var daha (( insallah hersey yolundadir.
canım 20. hafta dolana kadar hissetmemen normal, doktoruna sor aynı şeyi söyleyecek, ben sordum çünkü, o yüzden sıkma canını
kızlar ben netten hero baby, milupa, bebelac gibi yerlere üye olmuştum hamile kalınca, dün aptamil evime numuneler göndermiş denemek için bide çantaçok hoşuma gitti yaaa, sizde üye olun, adresinizi falan yazın sizede göndersinler, pişik kremi, emziren anne bitki çayı falan bir sürü bişi göndermişler denemek için
kızlar ben netten hero baby, milupa, bebelac gibi yerlere üye olmuştum hamile kalınca, dün aptamil evime numuneler göndermiş denemek için bide çantaçok hoşuma gitti yaaa, sizde üye olun, adresinizi falan yazın sizede göndersinler, pişik kremi, emziren anne bitki çayı falan bir sürü bişi göndermişler denemek için
Bende hıssetmıyorum yalnız degılsın 17 hft bende
merhaba;bende aynı senin gibiyim 3-4 kilo vermiştim şimdi çok şükür bulantılar azaldı bir kaç haftadır yemek yemeye başladım yavaş yavaş toparlanıyorum 1,5 kiloda almışım yavaş yavaş kaldığım kiloya ulaşıyorum :)günaydın kızlar, uzun süreden beri yazamamıştım. Herkes iyidir inşallah. Bugün hamileliğimin tam yarısı bittibebeğim de dokunuyor bana yavaşça içeriden içeriden Ben iki kilo kadar vermiştim. Şimdi tam ilk başladığım kiloya döndüm. Benimle aynı durumda olan var mı?
Annecikler bnmde pamuk prensesim geliyooooo sonunda ogrendim 3.doktorda anca erkek diyolardi hep bende alistirmistim kendimi erkege ama kizim olucakmis rabbim nasil bi mutluluktur bu kizim olucak duymayan kalmasinnnnnnnn
tünaydınlar kızlar umarım bu gün herkes iyidir
ben de 3 kilo aldım :125: :125: :126:
yaa ben evde tartılıyorum hep aynıyım ( sabahları tartılıyorum duşa girmeden önce ) doktorun tartısı 3kg fazla gösteriyo ya, şaşılcak şey anlamadım gitti vala, bizim tartımı bozuk acep, yada benim kociş ben stres olmayayım diye sabitledimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?