2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

cnm bi arkadaşım 9 ayda toplam 4-5 kilo aldıama ilginç bi şkilde göbeğime aldım demek 1-2 kilo kalanı 3 kilo çocuk, ama göbek kaldı dio

yok cnm dayanamayacak uykumu alamayacak kadar olursa zaten içerim aksine bu ara işten gidiyorum direk yatıyorum uykumu fzlasıyla alıyorum ondan başım ağrıyo galiba :)

günaydın cnm. ben bi kilo verdim ilk başlarda sonra onu aldım üstüne 2,5 kilo daha almışım. başladığı kiloyla kalanlara hayret ediyorum. yemiyomusun fazla

Aslında yemeyi seven biriyim. Zaten 8 kilo fazlam vardı. Ben de çok kilo alırım diye düşünmüştüm. Ama anlamadım hamilelikte aynı şekilde öğünlerime devam ediyorum. Sadece sütü pek sevmediğim için peynir, yoğurt, cacık, ayran falan kapatmaya çalışıyorum. Ama hiç aşerme olmadı mesela, herkes kadar şunu mu yesek falan diyorum. Ben de anlamadım.

kızlar ben netten hero baby, milupa, bebelac gibi yerlere üye olmuştum hamile kalınca, dün aptamil evime numuneler göndermiş denemek için bide çanta çok hoşuma gitti yaaa, sizde üye olun, adresinizi falan yazın sizede göndersinler, pişik kremi, emziren anne bitki çayı falan bir sürü bişi göndermişler denemek için

Ya kizlar 19. un içindeyim 18+3 um.ultrasonda 6 gun de onde gidiyorum ustelik ama ben sizin gıbi bebeğimin hareketlerini oyle hissedemiyorum((( iki gun once sanki hisseder gıbi oldum herhalde bu dedim sonra yine olmadı demekki gazmis dedim.kontrolume 2 hafta var daha(( insallah hersey yolundadir.

canim ben yuruyus yapamıyorum yatıslardayım ben çok sukur suan bı sıkıntımız yokama dıkkat etmek sart

Bende hıssetmıyorum yalnız degılsın 17 hft bende

Günaydın kızlar. Dun uyuyunca bas ağrım gecti cok sukur. Bazen de sabah geç kalkıyorum cok mu uyuyorum ondan mı ağrıyor diye de düşünüyorum.
Bu arada bende simdi ac karnına tartıldım 6.5 kilo almışım. Baslarda daha hızlı aldım simdi yavaşladı biraz.

Canım ben de 18+6 yim ama bende daha hissedemiyorum. Dun bi ara kasıklarımin oraya doğru bir sertlik oluştu arada, sonra kayboldu. Herhalde bebek bacağını falan yada kafasını mı oraya uzatıyor diyorum. Yoksa bende hiç bir kıpırtı hissetmedim. O kadar elimi koyuyorum tık yok. Benim bağırsakların da çok hareketlidir onları ayırt edebiliyorum çünkü.

Aynen canim benim de bağırsaklarım hareketli ve anlıyorum.burda hisseden arkadaslarıma özeniyorum valla..insallah artık bizimkilerde hissettirirler kendilerini yoksa cok kafama takiyorum ben ( geceleri lavaboya kalktığımda karnımda gerginlik hissediyorum bir de..

canım 20. hafta dolana kadar hissetmemen normal, doktoruna sor aynı şeyi söyleyecek, ben sordum çünkü, o yüzden sıkma canını

bende üye oldum milupaya

hmmm güsellll....

Bende hıssetmıyorum yalnız degılsın 17 hft bende

kızlar merhaba;
bi dönem miğde bulantısı yüzünden hastanede yatmıştım yattığım odada bi arkadaş vardı o zamanlarda oda 17-18 haftalık hamileydi ve aynı sizler gibi bebeğinin hareketlerini hissetmiyordu doktora söyledi bunu doktor ultrasona aldı bakmış gayet hareketli bi bebek istisnai bi durum çok ender görülen birşey ama bazı hamileliklerde anneler bebeği ne kadar hareketli olsada bebeğinin hareketlerini hissetmezler demiş.bende 16+1 haftalık hamileyim çok fazla hissetmiyorum ki bu benim 2.hamileliğim tekme türü haraketler için çok erken zaten daha böyle karıncalanır yada gıdıklanır gibi şeyler hissediyorum..mesela bugün bunları hissettiysem yarın çok az oluyor yad hiç olmuyor..
İnşallah sizlerdede biri sıkıntı yoktur ama içiniz rahat etsin die mesela aile hekimlerine gidebilirsiniz ordada ultrasonla bakıyolar...

merhaba;bende aynı senin gibiyim 3-4 kilo vermiştim şimdi çok şükür bulantılar azaldı bir kaç haftadır yemek yemeye başladım yavaş yavaş toparlanıyorum 1,5 kiloda almışım yavaş yavaş kaldığım kiloya ulaşıyorum :)

Merhaba arkadaşlarNasılsınız? Güzel bir gün diliyorum
Ben 3 kilo almışım,ilk 3.5 ay yeseydim kesin 6-7 olurdu

tünaydınlar kızlar umarım bu gün herkes iyidir
ben de 3 kilo aldım :125: :125: :126:

yaa ben evde tartılıyorum hep aynıyım ( sabahları tartılıyorum duşa girmeden önce ) doktorun tartısı 3kg fazla gösteriyo ya, şaşılcak şey anlamadım gitti vala, bizim tartımı bozuk acep, yada benim kociş ben stres olmayayım diye sabitledimi

bence de canım eşin sen bol bol yemeye devam et kilo problemi yapma die tartıyla oynamış
:125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…