2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Ben gerginlik hissetmiyorum da arada dediğim gibi sertlik var sadece.
Dun gece esim rüyasında karnıma koyuyormuş elini ve hissediyormuş. Artık rüyalarımızda görür olduk hissedemedikce. Belki bizim iç karın daha geniştir ve o yüzden hissedemiyoruzdur. İnsallsh 20nci haftada hissederiz. Ne kadar sabirsizlansak da beklemeliyiz maalesef.

benim dr bebegi hissetmenin 19-20. haftalarda baslamasi normal dedi, hatta 22. haftaya kadar bile olabilirmis, bu anne adayinin fiziksel durumuna, duyum farkliligina, kacinci bebek olduguna vb. pek cok seye gore degisebilir dedi. kafanizi takmayin bence. ben 19.haftada hissetmeye basladim hareketlerini, ara ara hissediyorum ozellikle uzandigimda.

biraz azaldı ama yine de tamamen geçmio,hele bide koku duymayayım ne parfüm ne temizleyizi maddeler

biraz azaldı ama yine de tamamen geçmio,hele bide koku duymayayım ne parfüm ne temizleyizi maddeler

ayy canım benim, olsun yine bunlar iyi hallerimiz, koku hassasiyeti çok çabuk geçmiyo canım o yüzden onu çok takma kafana ben hala yumuşatıcı kokusu duymak istemiyorum mesela, hala bi parfümümü kullanamıyorum ona karşı hala tiksinme var ki 19. haftamı bitirdim 20 ye girdim hala banamısın demedi

heralde doğuma kadar geçmeyecek:)

Ben de henüz bir hareket hissedemiyorum...
Benim bulantılar 15. haftada tık kesildi.Ama bazı kokulara olan tiksinmem geçmedi, mesela evimdeki yağ çözücü mutfak temizleyici kokusu, sonra buzdolabı kokusu ve tavuk kokusu ıykkk hala çok kötü oluyorum..kızlar bende bir sorun var ki sanırım hiçbirinizde yok.Ben öksürürken , hapşururken ,gülerken idrar kaçırıyorum..Ve tabi önceden kusarken de oluyordu.Bunu doktoruma sormayı unuttum , birdaha ki muayenede soracağım..sanırım böyle bir şey yaşayan yok..Bu bende hamile olduktan sonra çıktı..

bende ayaklarımı usuttum sanırım arada sızlamam oluyor
ayaklara dikkat edelim çorapsız terliksiz gezmeyelim hanımlar
canım sessiz bir ortamda uzan öncesnde tatlı birşeyler ye o zaman hissedersin belki
Merhaba arkadaşlarNasılsınız? Güzel bir gün diliyorum
Ben 3 kilo almışım,ilk 3.5 ay yeseydim kesin 6-7 olurdu

maşallah ben de 1 kilo almışım ya yemeye başladığımdan beri 10 günüdr filan yani demekki ben de yeseymişim şimdi 6 kilo filan alırdım

canım senin tartıda bir hile var o zaman kocişe dikkat et yapmıştır belki bir hile

canım bazı hamileliklerde idrar kaçırmayı duymuştum ben ama doktoruna sor mutlaka tabi
Selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selam canım nasılsın

selam kızlar.. 16. haftamdayım şu ana kadar çok iyiydim ama karın ağrılarım var son zamanlarda sizlerdede oldumu bu haftalarda ???

:)))) Evet şimdilik idrar kacırmıyoruz ama kacırmayacağımız anlamına gelmez. Cünkü idrar kas dokusu gevşek olurmuş bu dönem o nedenle yaşadıkların normal görünüyor ve gecici diye biliyorum. Yine de doktorunla görüştüğünde sorarsın, belki gündelik hayatını kolaylaştıracak bir tavsiyesi olur. Ha o tavsiyeyi bizimle de paylaş çünkü biz de potansiyel idrar kacırıklarıyız. :)))

selam kızlar.. 16. haftamdayım şu ana kadar çok iyiydim ama karın ağrılarım var son zamanlarda sizlerdede oldumu bu haftalarda ???

canım karın ağrısı üşütme şeklinde mi yoksa gerginlik mi bende gerginlik oluyor kaslar geriliyor sanırım bebeğim büyüdüğü için diyorum ben...eğer gerginlik değilse gaz sancısı olabilir zira hamişlik acayip gaz yapıyor

bu güne kadar kilo almadım diye sev,n,yodum ama artık midem azcık aç kalsın konuşmaya başlıyo
sanırım bu ay baya bi kilo alcam

Var cnm bende de var çok normal ben peçete koyuyorum yoksa durumlar köü.hapşururken kusarken filan oluyor.lavaboya kova koydum oturuyoum lsvaboya kovaya öyle kusuyorum.çünkü kusarkende kaçırıyorum illaki arada kusmalar devam. O kovayıda atıcam ahdım var.Koku hassasiyeti de kimyasal maddelere deterjan sıvı sabun şampuan parfüm yani resmen burnumu tıkayarak geziyorum evde dışarıda

Son düzenleme:

Ben de gülerken veya afedersiniz gaz halinde yaşıyorum bu durumu Eşim de anlamaya başladı sen iyice hamiş anne oldun diyor alaycı kocam,göbeğim büyüdükçe de çok dalga geçecek Normalde kaldırırım da bazen beni beğenmiyor musun diyip hamile psikolojisine kapılıyorum Bu arada benim kız sabahtan beri fır fır dönüyor işte,mesaj mı veriyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…