2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
heralde doğuma kadar geçmeyecek:)
Koku hassasiyeti baZen 9ay sürebiliyor yani tabi illa öyle olacak die bir şey yok ama benim kızıma hamileyke doğum kadar aynen devAm etmişti bazılarında da kesiliyormuş ama gerçekten zor elimi yıkamak istemiyorum banyo yaparken kusuyorum insanlarla muhatap olmak istemiyorum inşallah kızımdaki gibi uzun sürmez

Son düzenleme:
bu güne kadar kilo almadım diye sev,n,yodum ama artık midem azcık aç kalsın konuşmaya başlıyo
sanırım bu ay baya bi kilo alcam
artık açlığa dayanamıyosun dimi ben de öyle olmaya başladım acıktıkça midemde tırmalanmalar sabırsızlık başlıyo bir an önce yemeğe yumulmak istiyor insan
selam kızlar.sizlerinde göğsünde göbeğinde deri soyulması oluyo mu?
benim göğsümde vardı o geçti şimdi de karnımın alt tarafında kasık bölgesinde başlamış ama öyle çok değil mevsimsel de olabilir hamişlikte
Kızlar sağ tarafımda karnımda ciddi sancım var batmalarım oldukça belirgin
çok mu rahatsız ediyor canım gaz sancısı olabilir mi imkanın varsa yat uzan bakalım geçer inşallah geçmezse çok rahatsız edrse bir doktoruna görün istersen
Merhaba Allah'in izniyle Ekim anneleri, minik bebisler nasil bakalim bugun ?

iyiyiz çk şükür siz nasılsınız bebişle

kızlar birşey soracağım benim göğüslerle başım dertte öyle ağrıyoki anlatamam özellikle uçları dokunsam kopacak sanki...:18: birde böyle pamuk gibi beyaz beyaz uçları tamam ikinci hamileliğim ama ilkinde hiç böyle şeyler olmamıştı sizlerde olan varmı ?

bende açlığa dayanamaz oldum ama yanıma işe gelirken elma havuç muz fındık ceviz yulaf ezmesi (sütle yiyorum) koyuyorum, arada bir iki bisküvi de kaçıyor gerçi onları yiyorum. ayrıca diet bisküvi yiyodum tatlandırıcılarla ilgili bişi okudum bugünden itibaren bıraktım. belki kendim yaparım üzümlü damla çikolatalı incirli kayısılı filan az şekerli bi ara enerjim yeterse evde...

canım bazı hamileliklerde idrar kaçırmayı duymuştum ben ama doktoruna sor mutlaka tabi

selam canım nasılsın

İYİYİM Ttlım sağol...Dün kontrolüm varsı ...Herşey yolunda ..3 lü test için kan versdm , haftaya alıcaz sonuclarını ...Umarım temiz çıkar ...Seni sormalı?

Normaldir canım cok şiddetlı olmasada agrı oluyor dokununca falan acıyor uçlarının beyaz olmasıda normal.

işyerindeyim ne yazık ki uzanamıyorum uzanma iş en erken 7 de mümkün olucak ..... inşlh geçer bakalım bunlar hep yaşayacağımız sıkıntılı anlardan sanırım , Allah bebeklerimize sağlık versinde bi şekilde atlatıcaz bunlarıda ....

Canım bır doktora görunsen keske

İyi teyzesi benım bebişim senınkı nasıl bakım?

Iyiz cok sukur kizlar bebisimle sekerpare yedik bgn

ii teyzesi tekme tokatla anlaşıyoz bakalımbu aydan itibren anne karnındaki bebek yenidoğan bi bebek kadar uyumaya başlarmış

Ohh ohh daha az uyucaklar daha cok ziplicaklar desene, hadi ins bol bol hissederiz bebislerimizi.. :))

çok şükür diyelimm...uyku ve baş ağrısı dışında bi sıkıntım yok 6 olsada mesai bitse eve gidip uyusam diorum sadece

Sorma canim bende yogun cok is yerinde skldm artik biraz sizlere bakiyim dedim, Neyseki ilk aylar bitti simdi daha dinciz Allah'in izniyle bir bakmisiniz dogum iznindeyiz :))

Benimde çok başım ağrıyor bu gün acaba bu haftalarda olumur mu baş ağrısı?Kan basıncı yükseliyor ya belki ondan

benim de bu günlerde baş ağrım çok fazla biraz araştırma yaptım kan bbasıncının bu aralar yüksek olmasından kaynaklanıyo olabilirmiş canım bi de çalışoyorsan daha fazla olabiliyo aramızda 4 gün var sanırım :126: :126: :126: :126: :126: :126: :126: :126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…