Koku hassasiyeti baZen 9ay sürebiliyor yani tabi illa öyle olacak die bir şey yok ama benim kızıma hamileyke doğum kadar aynen devAm etmişti bazılarında da kesiliyormuş ama gerçekten zor elimi yıkamak istemiyorum banyo yaparken kusuyorum insanlarla muhatap olmak istemiyorum inşallah kızımdaki gibi uzun sürmezheralde doğuma kadar geçmeyecek:)
deri soyulması olmadı ama kızarıklıklar oldu,basende ve göğsümde..:18:
Fıstık gibiii!.. :))) Kız bana nazar boncuğu yapmayı öğretsene bak yine lazım oldu.. :)))Merhaba Allah'in izniyle Ekim anneleri, minik bebisler nasil bakalim bugun ?
artık açlığa dayanamıyosun dimi ben de öyle olmaya başladım acıktıkça midemde tırmalanmalar sabırsızlık başlıyo bir an önce yemeğe yumulmak istiyor insanbu güne kadar kilo almadım diye sev,n,yodum ama artık midem azcık aç kalsın konuşmaya başlıyo
sanırım bu ay baya bi kilo alcam
benim göğsümde vardı o geçti şimdi de karnımın alt tarafında kasık bölgesinde başlamış ama öyle çok değil mevsimsel de olabilir hamişlikteselam kızlar.sizlerinde göğsünde göbeğinde deri soyulması oluyo mu?
çok mu rahatsız ediyor canım gaz sancısı olabilir mi imkanın varsa yat uzan bakalım geçer inşallah geçmezse çok rahatsız edrse bir doktoruna görün istersenKızlar sağ tarafımda karnımda ciddi sancım var batmalarım oldukça belirgin
Merhaba Allah'in izniyle Ekim anneleri, minik bebisler nasil bakalim bugun ?
Canım bır doktora görunsen keskeKızlar sağ tarafımda karnımda ciddi sancım var batmalarım oldukça belirgin
artık açlığa dayanamıyosun dimi ben de öyle olmaya başladım acıktıkça midemde tırmalanmalar sabırsızlık başlıyo bir an önce yemeğe yumulmak istiyor insan
benim göğsümde vardı o geçti şimdi de karnımın alt tarafında kasık bölgesinde başlamış ama öyle çok değil mevsimsel de olabilir hamişlikte
çok mu rahatsız ediyor canım gaz sancısı olabilir mi imkanın varsa yat uzan bakalım geçer inşallah geçmezse çok rahatsız edrse bir doktoruna görün istersen
iyiyiz çk şükür siz nasılsınız bebişle
canım bazı hamileliklerde idrar kaçırmayı duymuştum ben ama doktoruna sor mutlaka tabi
selam canım nasılsın
kızlar birşey soracağım benim göğüslerle başım dertte öyle ağrıyoki anlatamam özellikle uçları dokunsam kopacak sanki...:18: birde böyle pamuk gibi beyaz beyaz uçları tamam ikinci hamileliğim ama ilkinde hiç böyle şeyler olmamıştı sizlerde olan varmı ?
Kızlar sağ tarafımda karnımda ciddi sancım var batmalarım oldukça belirgin
Fıstık gibiii!.. :))) Kız bana nazar boncuğu yapmayı öğretsene bak yine lazım oldu.. :)))
artık açlığa dayanamıyosun dimi ben de öyle olmaya başladım acıktıkça midemde tırmalanmalar sabırsızlık başlıyo bir an önce yemeğe yumulmak istiyor insan
benim göğsümde vardı o geçti şimdi de karnımın alt tarafında kasık bölgesinde başlamış ama öyle çok değil mevsimsel de olabilir hamişlikte
çok mu rahatsız ediyor canım gaz sancısı olabilir mi imkanın varsa yat uzan bakalım geçer inşallah geçmezse çok rahatsız edrse bir doktoruna görün istersen
iyiyiz çk şükür siz nasılsınız bebişle
Canım bır doktora görunsen keske
İyi teyzesi benım bebişim senınkı nasıl bakım?
çok şükür diyelimm...uyku ve baş ağrısı dışında bi sıkıntım yok 6 olsada mesai bitse eve gidip uyusam diorum sadece
ii teyzesi tekme tokatla anlaşıyoz bakalımbu aydan itibren anne karnındaki bebek yenidoğan bi bebek kadar uyumaya başlarmış
çok şükür diyelimm...uyku ve baş ağrısı dışında bi sıkıntım yok 6 olsada mesai bitse eve gidip uyusam diorum sadece
Benimde çok başım ağrıyor bu gün acaba bu haftalarda olumur mu baş ağrısı?Kan basıncı yükseliyor ya belki ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?