2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Benimde çok başım ağrıyor bu gün acaba bu haftalarda olumur mu baş ağrısı?Kan basıncı yükseliyor ya belki ondan

ayyy gerçekten bilmiyorum kan basıncındanmı neden ama geçsin bir an önce gözlerimi açamıyorum valla...
bide akşam muhteşem yüzyıl var bu bölümünü kaçırmamam lazım o saatte uyumak istemiyorum vallahi

evet canım ilk aylara göre çok daha iyi ama bazen dayanılmaz oluyo işte o an isyan ettiriyo..inşş bir an önce geçsin gerçi bana hızlı geçiyor hibi geliyo baksana koca 4 ayı doldurduk yolun yarısındayız nerdeyseee..:)

İYİYİM Ttlım sağol...Dün kontrolüm varsı ...Herşey yolunda ..3 lü test için kan versdm , haftaya alıcaz sonuclarını ...Umarım temiz çıkar ...Seni sormalı?
inşallah sonuçların çok çok iyi çıkar...ben de iyiyim atık rahat günlerimize erdik şükür hamileliğin tadını çıkarıyorum
Iyiz cok sukur kizlar bebisimle sekerpare yedik bgn
oohh afiyet olun canım yarasın bebişe

canım benim göğüslerde ağrı var ama öyle beyzlık filan yok da yalnız bu durumun olabileceğini okumuştum nette normal o yüzden takma....sen de benim gibi muhteşem yüzyılı mı bekliyosun ben de akşam olmadan bütün derslere çalışıp testlerimi bitirmeliyim rahat rahat izleyim diziyi rüstemi merak ediyorum öldü mü kaldım

hepimizde aynı şeyler olunca insan daha bi rahat hissedio kendini , ağrılarda paylaştıkça azalıo değil mi kızlar

slmlar kızlar aklıma takılan bişey var bu ayrıntılı ultrason normal bildigimiz ultrason aletimi yoksa renkli gösterenlerdenmi yoksa gittigin hastaneye göre degişiomu ? :44::44:

slmlar kızlar aklıma takılan bişey var bu ayrıntılı ultrason normal bildigimiz ultrason aletimi yoksa renkli gösterenlerdenmi yoksa gittigin hastaneye göre degişiomu ? :44::44:

normal ultrason canim benim bildigim bende 27sinde gidicem

ben bisey sorucam gebelik gunlugunde 4.ayina girdiniz diyoo:26::26: ben 5.ayimda degilmiymm anlamadim ki:26::26:

hiç bilmiyorum ama bildiğim tek şey bebeğin tüm ayrıntılarıyla iç organlarıyla görünmesi bu da çok önemli doğumda ona göre tedbir alırsın

4ündede benim randevum var önce gidiceksin bizide bilgilendirirsin sonra baba tok ve şekerli bişeyler yeyip gelin dedi sekreter aklında bulunsun :)

aynen canim kesinlikle faydasini gorursun ben cinsiyetini ogrenmeye gitmeden cikolata yemistim dr ultrasonda baktiginda ne kadar hereketli fln demisti ise yariyo yani oyle yiyip giderim bilgilendirmem miii gelir gelmez hemen yazarim

ben bisey sorucam gebelik gunlugunde 4.ayina girdiniz diyoo:26::26: ben 5.ayimda degilmiymm anlamadim ki:26::26:

canım 4 ay bitti ama 5. ayın bitmediği için öyle diyordur 20.hafta bitince 5 aylık oluyor diye biliyorum o yüzden öyle yazıyordur

doktorumu degısıyorummm dogru yaparmıyım acaba

canım doktorundan memnun değilsen seninle fazla ilgilenmediğini iyi olmadığını düşünüyosan değiştir tabi sonuçta doğuma kadar devam edeceksin ve güven önemli doktoruna güvenmezsen doğumda stres olursun iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…