Benimde çok başım ağrıyor bu gün acaba bu haftalarda olumur mu baş ağrısı?Kan basıncı yükseliyor ya belki ondan
Ohh ohh daha az uyucaklar daha cok ziplicaklar desene, hadi ins bol bol hissederiz bebislerimizi.. :))
Sorma canim bende yogun cok is yerinde skldm artik biraz sizlere bakiyim dedim, Neyseki ilk aylar bitti simdi daha dinciz Allah'in izniyle bir bakmisiniz dogum iznindeyiz :))
inşallah sonuçların çok çok iyi çıkar...ben de iyiyim atık rahat günlerimize erdik şükür hamileliğin tadını çıkarıyorumİYİYİM Ttlım sağol...Dün kontrolüm varsı ...Herşey yolunda ..3 lü test için kan versdm , haftaya alıcaz sonuclarını ...Umarım temiz çıkar ...Seni sormalı?
oohh afiyet olun canım yarasın bebişeIyiz cok sukur kizlar bebisimle sekerpare yedik bgn
ayyy gerçekten bilmiyorum kan basıncındanmı neden ama geçsin bir an önce gözlerimi açamıyorum valla...
bide akşam muhteşem yüzyıl var bu bölümünü kaçırmamam lazım o saatte uyumak istemiyorum vallahi
canım benim göğüslerde ağrı var ama öyle beyzlık filan yok da yalnız bu durumun olabileceğini okumuştum nette normal o yüzden takma....sen de benim gibi muhteşem yüzyılı mı bekliyosun ben de akşam olmadan bütün derslere çalışıp testlerimi bitirmeliyim rahat rahat izleyim diziyi rüstemi merak ediyorum öldü mü kaldımkızlar birşey soracağım benim göğüslerle başım dertte öyle ağrıyoki anlatamam özellikle uçları dokunsam kopacak sanki...:18: birde böyle pamuk gibi beyaz beyaz uçları tamam ikinci hamileliğim ama ilkinde hiç böyle şeyler olmamıştı sizlerde olan varmı ?
benim de bu günlerde baş ağrım çok fazla biraz araştırma yaptım kan bbasıncının bu aralar yüksek olmasından kaynaklanıyo olabilirmiş canım bi de çalışoyorsan daha fazla olabiliyo aramızda 4 gün var sanırım :126: :126: :126: :126: :126: :126: :126: :126:
slmlar kızlar aklıma takılan bişey var bu ayrıntılı ultrason normal bildigimiz ultrason aletimi yoksa renkli gösterenlerdenmi yoksa gittigin hastaneye göre degişiomu ? :44::44:
ama ben göbüş topiğimize göbüşümü ekledim
normal ultrason canim benim bildigim bende 27sinde gidicem
ben bisey sorucam gebelik gunlugunde 4.ayina girdiniz diyoo:26::26: ben 5.ayimda degilmiymm anlamadim ki:26::26:
hiç bilmiyorum ama bildiğim tek şey bebeğin tüm ayrıntılarıyla iç organlarıyla görünmesi bu da çok önemli doğumda ona göre tedbir alırsınslmlar kızlar aklıma takılan bişey var bu ayrıntılı ultrason normal bildigimiz ultrason aletimi yoksa renkli gösterenlerdenmi yoksa gittigin hastaneye göre degişiomu ? :44::44:
4ündede benim randevum var önce gidiceksin bizide bilgilendirirsin sonra baba tok ve şekerli bişeyler yeyip gelin dedi sekreter aklında bulunsun :)
ben bisey sorucam gebelik gunlugunde 4.ayina girdiniz diyoo:26::26: ben 5.ayimda degilmiymm anlamadim ki:26::26:
canım 4.ncü ay bitti 5.nci aydan gün alıyoruz
doktorumu degısıyorummm dogru yaparmıyım acaba
hiç bilmiyorum ama bildiğim tek şey bebeğin tüm ayrıntılarıyla iç organlarıyla görünmesi bu da çok önemli doğumda ona göre tedbir alırsın
onu biliyorum canımda aklıma takıldı renkli olsa dahamı güzel olurdu ne :)))
doktorumu degısıyorummm dogru yaparmıyım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?