2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
onu biliyorum canımda aklıma takıldı renkli olsa dahamı güzel olurdu ne :)))

bence de canım ben de inşallah 3 ya da 4 boyutludur diyorum ultrason benim gittiğim hastanede erkek doktor ultrason çekiyormuş eşim onu istemiyor ben de hastane araştırıyorum uygun fiyatlı 3 yada 4 boyutlu ultrasonu olan ve bayan doktorlu tabi

aynen canim kesinlikle faydasini gorursun ben cinsiyetini ogrenmeye gitmeden cikolata yemistim dr ultrasonda baktiginda ne kadar hereketli fln demisti ise yariyo yani oyle yiyip giderim bilgilendirmem miii gelir gelmez hemen yazarim

ay ne güzel ya büyüyoruz kızlar yarıya geldik sayılır ayrıntılıdan sonra şeker yüklemesi sonrasıda alışveriş geçip gidecek rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza vercek inşallah şu halime inanamıyorum bile ümidim bile kalmamışken süprizle geldi oglum bide ben 8.nci haftada ögrendim ozamana kadar bilmiodum hamileligi kendime kondurmayı bile unutmuştum çok şükürrrr

ne guzel canim Rabbim fazla aratmadan gondermis melegini insallah o gunleride gorucez 8 aylik oldugunda bu yazini alinti yapar gondeririim sana zaman cabuk geciyo miniklerimizi alicaz kucagimiza yemegiydi kaksiydi gaziydi diye dertlesicez insallh

renklide yapiyolarda onu kacinci haftada yapiyolar bilmiyorum ama kendin isteyip 3 boyutlu 4 boyutlu baktirabilirsin
ayrıntılıyı bi yaptıralım sonra onuda araştıralım en iyisi :)

benim eşimde erkek doktor istemio ama göbekten bakıldıgı için bişe diyemedi ama ben genede 2 yerden randevu aldım biri erkek biri bayan erkek doktorunki 180 tl bayan doktorunki 250 tl

ne guzel canim Rabbim fazla aratmadan gondermis melegini insallah o gunleride gorucez 8 aylik oldugunda bu yazini alinti yapar gondeririim sana zaman cabuk geciyo miniklerimizi alicaz kucagimiza yemegiydi kaksiydi gaziydi diye dertlesicez insallh

amin canım inşallah

aynen canım rabbimin bize bahşettiği bir armağan bu bebişler Allahom olmayan herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah...

bende degistirmeyi dusunuyorum bu rendevuya gidip bi dusunucem :26:

senin yine ona izin vermiş benimki onada izin vermiyor cinsi oldu iyice bu adam

aynen canım rabbimin bize bahşettiği bir armağan bu bebişler Allahom olmayan herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
amin canım isteyen herkese yaşatsın rabbim
bende degistirmeyi dusunuyorum bu rendevuya gidip bi dusunucem :26:
hadi bakalım umarın herşey istedigin gibi olur
senin yine ona izin vermiş benimki onada izin vermiyor cinsi oldu iyice bu adam

yapacak bişe yok canım :) cinslik demiyelimde sevgisinden diyelim :))

Kizlar naber biz bugun kizima cok guzel ciciler aldik ama liste uzun tabi artik her cikista bisiler aliriz sizler naptiniz cici topigimizde warmiydi ya

Kızlar göbüşler ne alemde,benim 2 gün öncesine kadar hiçbişey yoktu,2 günde füze gibi fırladı:)
hadi ya maşallah benimde birşey yoktu ama 3-4 gündür çıkar gibi oldu da daha pek belli değil
kızlar şansımçoktan hbr alanınız varmı???
bugün benimde aklımdaydı haberim yok canım rahatsız olduğu için nette girmediğini biliyorum sadece ama ona da baya bi oldu yani
Kizlar naber biz bugun kizima cok guzel ciciler aldik ama liste uzun tabi artik her cikista bisiler aliriz sizler naptiniz cici topigimizde warmiydi ya

hayırlı olsun Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin....cici topiğimiz de var canım 2013 ekim annelerinin aldığı alacağı kararsız kaldığı cicişler diye

hidroje canımnasılsın..bir ara tarama testleriyle uğraşıyodun test sonuçların nasıl umarım iyidir

merhabalar... 20 HAFTALIK HAMİLEYİM... bebeğimizin cinsiyeti kız.iki gündür kıpırtalarını hissediyorum ama ne kıpırtı resmen tekme atıyor. özellikle yatıyorsam hiç durmuyor. devamlı hareket halinde..:) çok güzelmiş herkese nasip etsin ALlah:)

Tmam Cnm saol bi bakiim bakiim neler neler war

Ben üye olmuştum bir şeylere ama kendimi tamamen süte konsantre etmiş durumdayim :) hem bana gelmedi hiçbir sey

Doktorun tartisi beni de fazla cikariyor sanirim pardesu falan giydigim icin :) yoksa diğer bütün tartilarda ayniyim... hala kilo almadim ama göbişim çıktı. ..

Idrar kacirmalari oluyor cnm benim bildigim. Cok su ictigimizden... ben de cok sikisirsam problem oluyor namaz da sorun oluyor sonra dikkat etmek lazim... idrar kacirma icin kegel egzersizlerini öneririm bi arastirin netten...

Ya ne çok şey yiyorsunuz :) ben o kadar yesem 100 kilo olurum :) kahvaltida bir haslanmis yumurta kucuk bi parca peynir bazen yesillik bazen meyve yiyorum karnim catliyorr sonra da bi tane meyve yiyorum ogleden once... eskisi gibi yiyemiyorum ben karnim sisiveriyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…