onu biliyorum canımda aklıma takıldı renkli olsa dahamı güzel olurdu ne :)))
aynen canim kesinlikle faydasini gorursun ben cinsiyetini ogrenmeye gitmeden cikolata yemistim dr ultrasonda baktiginda ne kadar hereketli fln demisti ise yariyo yani oyle yiyip giderimbilgilendirmem miii gelir gelmez hemen yazarim
ay ne güzel ya büyüyoruz kızlar yarıya geldik sayılır ayrıntılıdan sonra şeker yüklemesi sonrasıda alışveriş geçip gidecek rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza vercek inşallah şu halime inanamıyorum bile ümidim bile kalmamışken süprizle geldi oglum bide ben 8.nci haftada ögrendim ozamana kadar bilmiodum hamileligi kendime kondurmayı bile unutmuştum çok şükürrrr
ayrıntılıyı bi yaptıralım sonra onuda araştıralım en iyisi :)renklide yapiyolarda onu kacinci haftada yapiyolar bilmiyorum ama kendin isteyip 3 boyutlu 4 boyutlu baktirabilirsin
bence de canım ben de inşallah 3 ya da 4 boyutludur diyorum ultrason benim gittiğim hastanede erkek doktor ultrason çekiyormuş eşim onu istemiyor ben de hastane araştırıyorum uygun fiyatlı 3 yada 4 boyutlu ultrasonu olan ve bayan doktorlu tabi
ne guzel canim Rabbim fazla aratmadan gondermis meleginiinsallah o gunleride gorucez 8 aylik oldugunda bu yazini alinti yapar gondeririim sana zaman cabuk geciyo miniklerimizi alicaz kucagimiza yemegiydi kaksiydi gaziydi diye dertlesicez insallh
ay ne güzel ya büyüyoruz kızlar yarıya geldik sayılır ayrıntılıdan sonra şeker yüklemesi sonrasıda alışveriş geçip gidecek rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza vercek inşallah şu halime inanamıyorum bile ümidim bile kalmamışken süprizle geldi oglum bide ben 8.nci haftada ögrendim ozamana kadar bilmiodum hamileligi kendime kondurmayı bile unutmuştum çok şükürrrr
ayrıntılıyı bi yaptıralım sonra onuda araştıralım en iyisi :)
benim eşimde erkek doktor istemio ama göbekten bakıldıgı için bişe diyemedi ama ben genede 2 yerden randevu aldım biri erkek biri bayan erkek doktorunki 180 tl bayan doktorunki 250 tl
ayrıntılıyı bi yaptıralım sonra onuda araştıralım en iyisi :)
benim eşimde erkek doktor istemio ama göbekten bakıldıgı için bişe diyemedi ama ben genede 2 yerden randevu aldım biri erkek biri bayan erkek doktorunki 180 tl bayan doktorunki 250 tl
amin canım isteyen herkese yaşatsın rabbimaynen canım rabbimin bize bahşettiği bir armağan bu bebişler Allahom olmayan herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
hadi bakalım umarın herşey istedigin gibi olurbende degistirmeyi dusunuyorum bu rendevuya gidip bi dusunucem :26:
senin yine ona izin vermiş benimki onada izin vermiyor cinsi oldu iyice bu adam
Kızlar göbüşler ne alemde,benim 2 gün öncesine kadar hiçbişey yoktu,2 günde füze gibi fırladı:)
hadi ya maşallah benimde birşey yoktu ama 3-4 gündür çıkar gibi oldu da daha pek belli değilKızlar göbüşler ne alemde,benim 2 gün öncesine kadar hiçbişey yoktu,2 günde füze gibi fırladı:)
bugün benimde aklımdaydı haberim yok canım rahatsız olduğu için nette girmediğini biliyorum sadece ama ona da baya bi oldu yanikızlar şansımçoktan hbr alanınız varmı???
Kizlar naber biz bugun kizima cok guzel ciciler aldik ama liste uzun tabi artik her cikista bisiler aliriz sizler naptiniz cici topigimizde warmiydi ya
bugün benimde aklımdaydı haberim yok canım rahatsız olduğu için nette girmediğini biliyorum sadece ama ona da baya bi oldu yani
bende onun için merak ettim baya oldu girmeyeli
hadi ya maşallah benimde birşey yoktu ama 3-4 gündür çıkar gibi oldu da daha pek belli değil
bugün benimde aklımdaydı haberim yok canım rahatsız olduğu için nette girmediğini biliyorum sadece ama ona da baya bi oldu yani
hayırlı olsun Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin....cici topiğimiz de var canım 2013 ekim annelerinin aldığı alacağı kararsız kaldığı cicişler diye
kızlar ben netten hero baby, milupa, bebelac gibi yerlere üye olmuştum hamile kalınca, dün aptamil evime numuneler göndermiş denemek için bide çantaçok hoşuma gitti yaaa, sizde üye olun, adresinizi falan yazın sizede göndersinler, pişik kremi, emziren anne bitki çayı falan bir sürü bişi göndermişler denemek için
yaa ben evde tartılıyorum hep aynıyım ( sabahları tartılıyorum duşa girmeden önce ) doktorun tartısı 3kg fazla gösteriyo ya, şaşılcak şey anlamadım gitti vala, bizim tartımı bozuk acep, yada benim kociş ben stres olmayayım diye sabitledimi
:)))) Evet şimdilik idrar kacırmıyoruz ama kacırmayacağımız anlamına gelmez. Cünkü idrar kas dokusu gevşek olurmuş bu dönem o nedenle yaşadıkların normal görünüyor ve gecici diye biliyorum. Yine de doktorunla görüştüğünde sorarsın, belki gündelik hayatını kolaylaştıracak bir tavsiyesi olur. Ha o tavsiyeyi bizimle de paylaş çünkü biz de potansiyel idrar kacırıklarıyız. :)))
bende açlığa dayanamaz oldum ama yanıma işe gelirken elma havuç muz fındık ceviz yulaf ezmesi (sütle yiyorum) koyuyorum, arada bir iki bisküvi de kaçıyor gerçi onları yiyorum. ayrıca diet bisküvi yiyodum tatlandırıcılarla ilgili bişi okudum bugünden itibaren bıraktım. belki kendim yaparım üzümlü damla çikolatalı incirli kayısılı filan az şekerli bi ara enerjim yeterse evde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?