bnede de şişkinlik oluyor ama senin kadar da az yemiyorum az ve sık yiyorum ben çok çabuk acıkıyorum ama acıkınca tıkabasa yiyemem midemi çok rahatsız ediyor sonraBen üye olmuştum bir şeylere ama kendimi tamamen süte konsantre etmiş durumdayim :) hem bana gelmedi hiçbir sey
Doktorun tartisi beni de fazla cikariyor sanirim pardesu falan giydigim icin :) yoksa diğer bütün tartilarda ayniyim... hala kilo almadim ama göbişim çıktı. ..
Idrar kacirmalari oluyor cnm benim bildigim. Cok su ictigimizden... ben de cok sikisirsam problem oluyor namaz da sorun oluyor sonra dikkat etmek lazim... idrar kacirma icin kegel egzersizlerini öneririm bi arastirin netten...
Ya ne çok şey yiyorsunuz :) ben o kadar yesem 100 kilo olurum :) kahvaltida bir haslanmis yumurta kucuk bi parca peynir bazen yesillik bazen meyve yiyorum karnim catliyorr sonra da bi tane meyve yiyorum ogleden once... eskisi gibi yiyemiyorum ben karnim sisiveriyor yaa
Dünkü rahatsızlığımdan dolayı Buggün dr. Gittim çok şükür üşütmekten başka hiç bişim yokmuş oğluşumda Maşallah hareketliydi sürekli tekme atıp durdu Dr maşallah hareketli bir bebek futbolcu olucak dedi bu arada benden APN MOM Adında bir kantahlili yapmamı istedi bende kan verdim bu tahlil bebeğin omurilik ve beyin yapısı içinmiş 18 haftalıkken yapıla biliyormuş Aranızdan bu tahlili yaptıran oldumu?
bnede de şişkinlik oluyor ama senin kadar da az yemiyorum az ve sık yiyorum ben çok çabuk acıkıyorum ama acıkınca tıkabasa yiyemem midemi çok rahatsız ediyor sonra
çok şükür ciddi bir şey yokmuş canım kendine dikkat et çorapsız filan durma farketmeden üşütüyoruz çünkü o dediğin testleri de duymadım ben yaptırmadım onları ama ben doktoruma öncesinde tarama testleri istemediğimi söylemiştim belki ondan duymamış olabilirim
bence de canım ben de inşallah 3 ya da 4 boyutludur diyorum ultrason benim gittiğim hastanede erkek doktor ultrason çekiyormuş eşim onu istemiyor ben de hastane araştırıyorum uygun fiyatlı 3 yada 4 boyutlu ultrasonu olan ve bayan doktorlu tabi
Fistiklar Aman nazarlar degmesin
Canim yandakileri birlesik yaz nazer boncugu cikar, : Nazar :
Yada ayarlarindan gulucuk ve ikonlari etkinlestir o zaman yazdigin yerin altinda da gozukur digerleriyle :))
Heytt.. buldum.. pek güzelmiş. Teşekkürler Taç_yaprakcan
Benimki de jinekologu erkek istemiyor. Zaten bende rahat etmem. Ama ayrıntılı ultrasonda göbekten oldugu icin birsey demiyor. Bizim hastanede 3 ve 4 boyutlu var. Hatta gecen gittiğimizde cinsiyetini de öğreneceğimiz zaman, hemen switch etti 3 boyutluya ordan da gösterdi bize. Ekstra ücret istemiyor.
benim gittiğim hastanede de var 3 ve 4 boyutlu üstelik fiyatı da gayet uygun ama karından bakmaya da istemiyor beyefendi bende hastane araştırıyorum şimdiBenimki de jinekologu erkek istemiyor. Zaten bende rahat etmem. Ama ayrıntılı ultrasonda göbekten oldugu icin birsey demiyor. Bizim hastanede 3 ve 4 boyutlu var. Hatta gecen gittiğimizde cinsiyetini de öğreneceğimiz zaman, hemen switch etti 3 boyutluya ordan da gösterdi bize. Ekstra ücret istemiyor.
Valla benim doktor erkeksuriyeli, ilk kocisegittik kalp atisi duymaya daha kucuk asagidan bakti tabi, kalbi pit pit yaptikce ben agliyom doktor masallah masallah hem de cok guzel yere yerlesmis diyor.. :)) Sonra dedi benimkine eee tebrik et op bakalim karini diye, ciktik beyefendi hic biseye bozulmedi niye bana oyle dedi ben ne yapicami bilmiyormuyum takti kafaya
Benimki zaten bir ayri uyuz hicmi kiskanmaz bir adam oldum olasi boyle..
Merhaba kızlar sımdıden hepınızın regaıp kandını kutluyorummm sımdı ben haftaya 3 tarama testını gırıcem özel hast kontrole gıdıyorum ama bunu devlette yaptırmayı dusunuyorum en son gıtııgımde devlet hast. Son adet tarıhımı yanlıs oyledım bayanda bıg gırmıs bulundu ve oan degıstıremedı sonrakı geldıgınde kaydı degıstırırız dedı sızce gırılen kayıt tekrar degıstırılırmı ? Lutfen yardımcı olun cunku son adet tarıhımın tarama testı ıcn onemlı oldugunu duymustum ya degısmezse hatalı cıkarsa dıye cok korkuyorumm
dagiştirilebilir sanıyorum alt üstü bilgisayara girip bilgilerinden düzenleme yapacaklar girişini yaparken bile yaptırabilirsin
ıns canımmm kac haftadır kafamı kurcalayıp duruyo cok kafaya taktım bu konuyuuu cvp ıcın tesekkurlerr
Vallah benim doktor erkeksuriyeli, ilk kocisegittik kalp atisi duymaya daha kucuk asagidan bakti tabi, kalbi pit pit yaptikce ben agliyom doktor masallah masallah hem de cok guzel yere yerlesmis diyor.. :)) Sonra dedi benimkine eee tebrik et op bakalim karini diye, ciktik beyefendi hic biseye bozulmedi niye bana oyle dedi ben ne yapicami bilmiyormuyum takti kafaya
Benimki zaten bir ayri uyuz hicmi kiskanmaz bir adam oldum olasi boyle..
benim gittiğim hastanede de var 3 ve 4 boyutlu üstelik fiyatı da gayet uygun ama karından bakmaya da istemiyor beyefendi bende hastane araştırıyorum şimdi
yaa biz hatunlarda kıskansa ayrı dert ederiz kıskanmasa ayrı dert ederiz dimi:26: ama varya benimki kıskanmada hat safhada çünkü bayan doktorun bile alttan muayene etmesini istemiyor bu gidişle evde doğur diyecek diye korkuyorum
ben bisey sorucam gebelik gunlugunde 4.ayina girdiniz diyoo:26::26: ben 5.ayimda degilmiymm anlamadim ki:26::26:
canım ultrason aynı makine ( yani bizim hastanedeki öyle, aynı cihaz ) sadece daha iyi bir göz bakacak, yani benim kadın doğumcum beni iyi bildiği aynı hastanedeki bir prof.a yönlendirdi bende merak edip sordum siz niye yapmıyosunuz die oda biz onun eğitimini almadık, onlar daha iyi bu konuda ve farklı bir gözle bakıyolar, zaten ben ondan bilgi alıcam ultrason bitince dedi.hiç bilmiyorum ama bildiğim tek şey bebeğin tüm ayrıntılarıyla iç organlarıyla görünmesi bu da çok önemli doğumda ona göre tedbir alırsın
benim doktor her gittiğimde renkli 3-4 boyutluyada bakıyo aynı makineyle, bi düğmeye dokunuyo hop değişiyo ve o muhteşem bişey, resmen karnınızın içindeki bebişi canlı görüyonuz, tavsiye ederim, çok şükür ben her gittiğimde bizimki göstertiyo bana, hatta her muayeneden renkli fotomuz bile var bizim hafta haftarenklide yapiyolarda onu kacinci haftada yapiyolar bilmiyorum ama kendin isteyip 3 boyutlu 4 boyutlu baktirabilirsin
süper ya, iyi haberle geleceğini biliyodumDünkü rahatsızlığımdan dolayı Buggün dr. Gittim çok şükür üşütmekten başka hiç bişim yokmuş oğluşumda Maşallah hareketliydi sürekli tekme atıp durdu Dr maşallah hareketli bir bebek futbolcu olucak dedi bu arada benden APN MOM Adında bir kantahlili yapmamı istedi bende kan verdim bu tahlil bebeğin omurilik ve beyin yapısı içinmiş 18 haftalıkken yapıla biliyormuş Aranızdan bu tahlili yaptıran oldumu?
sabah sabah güneş gayet iyi
açtım hamiyet yüceses....makberrrr dinliyorummmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?