rabbim bu gece herkesin dualarını kabul eder inşallah.rabbim herkesin gönlüne göre versin
günaydın kızlar :) öncelikler hepinizin kandili mübarek olsun ve dualarımız kabul olsun inşaallah ....
dün gece uykumda sol bacağımda inanılmaz kötü bir krampla uyandım ve acıdan ayyyy dememle eşim uyandı neyse masajla biraz kasılma geçince uydum ama sabah hal ağrı vardı .... Mg eksikliği yavaş yavaş başladı sanırım , Mg takviyeli beslenmeyiz sanırım .....
ayrıntılıyı bi yaptıralım sonra onuda araştıralım en iyisi :)
benim eşimde erkek doktor istemio ama göbekten bakıldıgı için bişe diyemedi ama ben genede 2 yerden randevu aldım biri erkek biri bayan erkek doktorunki 180 tl bayan doktorunki 250 tl
Benimki de jinekologu erkek istemiyor. Zaten bende rahat etmem. Ama ayrıntılı ultrasonda göbekten oldugu icin birsey demiyor. Bizim hastanede 3 ve 4 boyutlu var. Hatta gecen gittiğimizde cinsiyetini de öğreneceğimiz zaman, hemen switch etti 3 boyutluya ordan da gösterdi bize. Ekstra ücret istemiyor.
kızlar şansımçoktan hbr alanınız varmı???
Idrar kacirmalari oluyor cnm benim bildigim. Cok su ictigimizden... ben de cok sikisirsam problem oluyor namaz da sorun oluyor sonra dikkat etmek lazim... idrar kacirma icin kegel egzersizlerini öneririm bi arastirin netten...
günaydın kızlar :) öncelikler hepinizin kandili mübarek olsun ve dualarımız kabul olsun inşaallah ....
dün gece uykumda sol bacağımda inanılmaz kötü bir krampla uyandım ve acıdan ayyyy dememle eşim uyandı neyse masajla biraz kasılma geçince uydum ama sabah hal ağrı vardı .... Mg eksikliği yavaş yavaş başladı sanırım , Mg takviyeli beslenmeyiz sanırım .....
günaydın kızlar hepinizin kandili mübarak olsun. benim bugün inanılmaz başım ağrıyo kötü bi gün olacak sanırım. bide dün fark ettim sağ ayağımda varis çıkmaya başlamış bu ne ki yaa daha kaçıncı aydayız moralim bozuldu
günaydınlar olsun, sabah sabah makber heee, daha neşeli bişiler dinlesene be canım çocuk zaten uyuyo hep dahada uyutçannnnn :76: evet istanbulda hava bugün süper, perşembe olması ayrı bir güzellik nede olsa yarın son iş günü hem bugün kandil, herkesin kandilini kutluyorum, bebişlerimiz ve ailelerimiz için bol bol dua edelim Allah hamişleri geri çevirmez bende powertürkü açtım dinliyom oh beee, bugün keyifli olcak sankimmmm
canım hamişlerde oluyomuş diye duymuştum, oda damarlardaki basınçtan oluyomuş, aşağıda bi doktorun yorumu var; o üyüzden bozma moralini, demekki geçiyo bu meret sonra
Okmeydanı Damar Merkezi Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Cafer Abbasoğlu, Hamilelerde varis oluşumu bebeğin anne rahminde ana toplar damara basmasıyla artmaktadır ve hamilelik bittikten sonra ve dolayısı ile baskı kalktıktan sonra varis oluşumlarında %75 yakın gerileme mevcuttur
evet canım yaa herkesin kandili mübarek olsun dualarımız makbul ve kabul olsun...
gerçekten havanın güzelliği insanın içine işliyor...ohh ne güzel cuma senin iş bitiyor ama ben cumartesileride çalışıyorum maalesef...
canım hamişlerde oluyomuş diye duymuştum, oda damarlardaki basınçtan oluyomuş, aşağıda bi doktorun yorumu var; o üyüzden bozma moralini, demekki geçiyo bu meret sonra
Okmeydanı Damar Merkezi Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Cafer Abbasoğlu, “Hamilelerde varis oluşumu bebeğin anne rahminde ana toplar damara basmasıyla artmaktadır ve hamilelik bittikten sonra ve dolayısı ile baskı kalktıktan sonra varis oluşumlarında %75 yakın gerileme mevcuttur
cumartesi çalışan talihsizlerden bi de benim maalaesef ....
İlahi Kızlar Sizin Kocalar Abartmış,Hem Doktordan Ayıp Namahrem Olmaz...
ama şu bir gerçek Erkek doktorlar kadın doğumda kadınlardan sanki biraz daha ileri bilmem ne dersiniz...
Aslında genel anlamda kadın mesleği olarak daha uygun olan..
Aşçılık
kuaförlük
Ebelik (kadındoğum Uzmanı)
Moda Tasarımı
Terzilik
Bu mesleklerde en iyiler erkeklerden çıkıyor...
herkese merhaba,
selam kızlar nasılsınız? Uzun zamandır iş yoğunluğundan ve ev taşıdığım içide giriş yapamadım. Keyifler iyiydir inşallah.
kızlar günaydın benim bu hamileliğim gerçekten farklı kızlara hamileyken her tarafım kilo alırdı şişerdimama bu hamileliğimde sadece karnım sivri bir şekilde büyüyor. yani bu doğru kız bebeklere hemile kalanlar kalçaları büyür erkek bebeklerde sadece karın sivri bir şekilde büyür ben bunu yaşadım erkek bebeklere hamileyken ilk aylar daha rahat olunuyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?