2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın kızlar :) öncelikler hepinizin kandili mübarek olsun ve dualarımız kabul olsun inşaallah ....
dün gece uykumda sol bacağımda inanılmaz kötü bir krampla uyandım ve acıdan ayyyy dememle eşim uyandı neyse masajla biraz kasılma geçince uydum ama sabah hal ağrı vardı .... Mg eksikliği yavaş yavaş başladı sanırım , Mg takviyeli beslenmeyiz sanırım .....

günaydın kızlar hepinizin kandili mübarak olsun. benim bugün inanılmaz başım ağrıyo kötü bi gün olacak sanırım. bide dün fark ettim sağ ayağımda varis çıkmaya başlamış bu ne ki yaa daha kaçıncı aydayız moralim bozuldu

evet canım, benimde sol ayağımda oluyo, resmen gece uyandırıyo, ben yer değiştirirken yaşıyorum onu çok heralde geriyorum kendimi biraz, birde dediğin gibi sonra ağrısı kalıyo insanda 1-2 gün geçmiyo nasıl bişise bu baya bi etkiliyo insanı, gerçi ben kuru kayısıyı çok tüketiyorum kabızlık olmaması için, ondana magnezyum varmış ama demekki yeterli değil, aşağıda magnezyum içeren besinleri kopyaladım netten, belki bi yararı olur, bundan sora bunları yemeye dikkat etmek lazım gerek
Özellikle koyu yeşil sebzeler yapılarında bulunan klorofil molekülü sayesinde magnezyum minerali bakımından zengindirler. Badem, çekirdekler, soya fasulyesi, rafine edilmemiş tahıllar, tam tahıllı ekmek doğal magnezyum kaynaklarıdır.
Bunun yanı sıra kakao tozu, muz, avokado, ayçiçeği çekirdeği, kabak çekirdeği, kepek, fındık, yer fıstığı ezmesi, buğday gevreği, patlamış mısır, tahıl ekmeği, balık ve tavuk eti, peynir, yumurta, patates ve portakalda da bol miktarda magnezyum bulunmaktadır.

günaydın kızlar,hepimizin kandili mübarek olsun.Allahım dualarımızı kabul etsin.Allahım yavrularımızı hayrlı, saglıklı sıhatli,bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah

bize de dr 2 kişi önerdi ikisi de erkek.perinatoloji uzmanının bakması gerekiyor dedi. bizimkisi erkek olduğu için istemiyor.diyorum göbeğime bakacak sadece belki bakmayacak bile ekrana bakacak o da inat ediyor bayanı varsa neden erkeğe gidiyoruz diye. bend e en sonunda sen bul iyi birini gidelim dedim

kızlar şansımçoktan hbr alanınız varmı???

Idrar kacirmalari oluyor cnm benim bildigim. Cok su ictigimizden... ben de cok sikisirsam problem oluyor namaz da sorun oluyor sonra dikkat etmek lazim... idrar kacirma icin kegel egzersizlerini öneririm bi arastirin netten...

ben de geçende yolda sıkıştım tutuyordum halbuki. tuvaletin önüne geldim anaa faş diye gitti biraz.Allahtan biraz gitti.eşime diyorum ki altıma kaçırdım o da diyorki olsun üstüne kaçırmadım üstün başın ıslak değil senin özel durumun var deyip beni teselli etti

benimde kaç gündür bacağıma kramp giriyor.senin gbi uykumdan uyanıyorum.geçen gün havuzda iki bacağıma birden girdi kenara çıktım yarım saat boyunca uğraştılar geçsin diye geçmedi.hala da bacağımın biri gergin ağrıyor.takviye de alıyorum halbuki

canım hamişlerde oluyomuş diye duymuştum, oda damarlardaki basınçtan oluyomuş, aşağıda bi doktorun yorumu var; o üyüzden bozma moralini, demekki geçiyo bu meret sonra

Okmeydanı Damar Merkezi Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Cafer Abbasoğlu, “Hamilelerde varis oluşumu bebeğin anne rahminde ana toplar damara basmasıyla artmaktadır ve hamilelik bittikten sonra ve dolayısı ile baskı kalktıktan sonra varis oluşumlarında %75 yakın gerileme mevcuttur

kızlar ilk aylarda bilmiyordum ben hamile olduğumu ilişki sonrasında aşırı derecede idrar tutamama oldu bende.. tuvalete zor yetişiyrdum, hatta yetişemediğim bile oluyordu o kadar çok korktum ki kadın hastalıkları diye araştırdım araştırdım doktora gittim meğerse hamileymişim :)) düzensiz adet gördüğüm ve korunduğum için hamilelik hiç aklıma gelmiyordu o yüzden ilk başta şok etkisi yapmıştı bizde :)

evet canım yaa herkesin kandili mübarek olsun dualarımız makbul ve kabul olsun...
gerçekten havanın güzelliği insanın içine işliyor...ohh ne güzel cuma senin iş bitiyor ama ben cumartesileride çalışıyorum maalesef...

geçmiş olsun canım yaa

benimde ellerim ve kolarım çok uyuşuyor geceleri sol tarafıma yatmaya alışık değilim daha doğrusu yan yatamıyorum ancak sırt üstü yatınca dinlenip rahat bir uyku çekiyorum ama artık bu pek mümkün gibi gözükmüyor...

bilmiyorum yaa daha çok erken değilmi ama son aylarda olur dıye biliyodum ben. iş yerınde bütün gün oturuyorum hareket denen bişey yok ondanda oldu galiba sanırsam. bende netten varislar tedavı edılmezse kalıcı olur dıye okumustum. nasıl tedavı edılecekki

hamileliğin en büyük fiziksel kalıntılarından biri çatlaklar ve varisler...benim annemdede varis var maalesef... benim zaten hamile kalmadan oldu ara ara çatlak damarlar...şimdi zaten genetik olan bu durumun artmasından çok korkuyorum...

neyse kolay bir şekilde en az hasarla nasıl atlatabiliriz ona bakmamız lazım...

ve tabiiki annelerin neler çektiğini anne olunca anlayacağız onun için hakları ödenmez gerçekten

ve bu mübarek gecede hayırlı imanlı sağlıklı evlat için bol bol dua edelim...arkadaşlar..

günaydn kızlar.
2 gündür yoktum evde raporluydum bacak ağrılarım yüzünden.
doktor magnezyum verdi şimdi onu içiyorum.

herkese merhaba,

selam kızlar nasılsınız? Uzun zamandır iş yoğunluğundan ve ev taşıdığım içide giriş yapamadım. Keyifler iyiydir inşallah.

Kesinlikle katılıyorum. Hatta listene izninle Diş hekimliğini de eklemek isterim. :)

herkese merhaba,

selam kızlar nasılsınız? Uzun zamandır iş yoğunluğundan ve ev taşıdığım içide giriş yapamadım. Keyifler iyiydir inşallah.

slm canım hoşgeldinnnnn, olsun canım keyfin yerinde olsunda girme bizler iyiyiz çok şükür, magnezyum eksikliği, tuvalet sıklığı falan derken öle geçinip gidiyoz, sen nasılsın? Evini yerleştirebildin mi, tamam mı herşey

Genelleme doğru. Ben de hep öyle duydum. Fakat benim ilk aylardaki rahatlığım sebebi ile doktor kesin erkek diyordu. Fakat 12. haftadan beri %80 kız görünüyor. :) sonra bir yakınımız ikinci hamileliğinde bu kez her şey cok farklı, kızıma hamileliğimden cok farklı şeyler yaşıyorum diyordu bu kez kesin oğlan diyordu derken o da kız gelmez mi? :))) Bunlar da işin istisnası.

slmlar kızlar kandiliniz mubarek olsun rabbim ne dileginiz varsa kabul etsin sıkıntılarımızı gecirsin bebeklerimizi sag salim zamanında kucagımıza versin İNŞALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…