2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kesinlikle katılıyorum. Hatta listene izninle Diş hekimliğini de eklemek isterim. :)

ekle şekerimm...

ama tabii biz hatunlarda masa başı sabır gerektiren işlerde iyiyiz..banka,finans,muhasebe,danışmanlık,pisikologlar mesela
personel müdürlüğü,halkla ilişkiler.........vaybeee biz neymiş beee...

Maalesef ben de ırsi olarak varislenmeye, ve catlak oluşumuna adayım. Henüz catlaklar başlamadı ama varisler başladı.
Hamilikten sonra coğu gidecek, kalanlar cok rahatsız ederse cerrahi olarak tedavi edilebiliyor diye biliyorum. İlgili damar yerinden alınıyor, kılcal damarlardan birine bağlanıyor, o damar normal damar olarak gelişiyormuş. Kılcal catlaklar için de kozmetik çözümler var diye biliyorum. İlerde hasarın durumuna göre karar vereceğiz artık. Ama nerden başlayacağız? meme toplatma, karın gerdirme, catlak tedavisi, varis tedavisi.. Evet sevgili potansiyel estetik cerrahi adayları karar verin bakalım. :18: Ama neymiş; Saldım bayıra mevlam kayıra arkadaşlar. Sallayın gitsin. Bebeklerimizin canı sağolsun.

amannnn napalım yaa bunlar bu işin doğasında varsa yapçak hiçbişi yok, aykırı gelemeyiz, en güzeli uyum sağlamak ve mutlu olmak kasmayalım kendimizi biz her halimizle güzelizzzzzzzzzzzzzzzz, azıcık süs püs yapıp fönü çektirdinmi iş bitmiştir

evet kesinlikle hamilelik estetik kaygıların taşınacağı en son durumdur..
sonuçta şirin birer bidon olcazz..ve tabiikide çokk sevimliii...

A Ay evet bugün fön çektireceğim. Bugün evlilik yıldönümüz. Kocacığımla böyle güzel bir günde evlendik. :)

kıslar ben bugun evdeym işyernde atıştırmak için tatlı tuzlu (ama mümkün mertebe şekersiz sağlıklı) kurabiyeler yapmayı, bi kısmını da buzluğa atmayı düşünüyorum..becerebilirsem size de verrim tarifini..netten aldım mesela birini şeker yerine pekmez kuru meyve filan koyuyosun..

Herkese merhabalar
Regaib kandilimiz mubarek olsun,Allah tüm dua ve dileklerimizi kabul eyler inşallah..Bebeklerimizi de sağlıkla mutlulukla kucaklarımıza alırız inşallah..

merhaba kızlar yine ben yahu benim işim sürekli oturarak yani mecburen oturuyorum ve ayaklarım dün farkettim şişiyo ayak bileklerim özellikle bunu nasıl engellerim veya benimle aynı şey olan varmı ne yapıyolar,akşam eve gidiyorum uzatınca geçiyo ama bütüngün uzatamadığımdan sanki kırılmış gibi şişiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…