cumartesi çalışan talihsizlerden bi de benim maalaesef ....
Kesinlikle katılıyorum. Hatta listene izninle Diş hekimliğini de eklemek isterim. :)
bilmiyorum yaa daha çok erken değilmi ama son aylarda olur dıye biliyodum ben. iş yerınde bütün gün oturuyorum hareket denen bişey yok ondanda oldu galiba sanırsam. bende netten varislar tedavı edılmezse kalıcı olur dıye okumustum. nasıl tedavı edılecekki
Ve bende cumartesizedeyimm
Maalesef ben de ırsi olarak varislenmeye, ve catlak oluşumuna adayım. Henüz catlaklar başlamadı ama varisler başladı.
Hamilikten sonra coğu gidecek, kalanlar cok rahatsız ederse cerrahi olarak tedavi edilebiliyor diye biliyorum. İlgili damar yerinden alınıyor, kılcal damarlardan birine bağlanıyor, o damar normal damar olarak gelişiyormuş. Kılcal catlaklar için de kozmetik çözümler var diye biliyorum. İlerde hasarın durumuna göre karar vereceğiz artık. Ama nerden başlayacağız? meme toplatma, karın gerdirme, catlak tedavisi, varis tedavisi.. Evet sevgili potansiyel estetik cerrahi adayları karar verin bakalım. :18: Ama neymiş; Saldım bayıra mevlam kayıra arkadaşlar. Sallayın gitsin. Bebeklerimizin canı sağolsun.
Maalesef ben de ırsi olarak varislenmeye, ve catlak oluşumuna adayım. Henüz catlaklar başlamadı ama varisler başladı.
Hamilikten sonra coğu gidecek, kalanlar cok rahatsız ederse cerrahi olarak tedavi edilebiliyor diye biliyorum. İlgili damar yerinden alınıyor, kılcal damarlardan birine bağlanıyor, o damar normal damar olarak gelişiyormuş. Kılcal catlaklar için de kozmetik çözümler var diye biliyorum. İlerde hasarın durumuna göre karar vereceğiz artık. Ama nerden başlayacağız? meme toplatma, karın gerdirme, catlak tedavisi, varis tedavisi.. Evet sevgili potansiyel estetik cerrahi adayları karar verin bakalım. :18: Ama neymiş; Saldım bayıra mevlam kayıra arkadaşlar. Sallayın gitsin. Bebeklerimizin canı sağolsun.
amannnn napalım yaa bunlar bu işin doğasında varsa yapçak hiçbişi yok, aykırı gelemeyiz, en güzeli uyum sağlamak ve mutlu olmakkasmayalım kendimizi biz her halimizle güzelizzzzzzzzzzzzzzzz, azıcık süs püs yapıp fönü çektirdinmi iş bitmiştir
AAy evet bugün fön çektireceğim. Bugün evlilik yıldönümüz. Kocacığımla böyle güzel bir günde evlendik. :)
evet kesinlikle hamilelik estetik kaygıların taşınacağı en son durumdur..
sonuçta şirin birer bidon olcazz..ve tabiikide çokk sevimliii...
tebrikler allah bir yastıktaaa uzun uzun seneler geçirmeyi nasip etsin...
hava güzel gün güzel kandil günündeyiz de kusmasaydım iyi olcaktı.
nie kustuysam zaten
maalesef kötü olmuş...benim bir arkadaşımda 6. aya kadar kustu..şimdi çok iyi gün sayıyor...
bu zamana kadar 4 yada 5. kusmamdır ama bni benden alıo kusmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?