2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam kızlar nasılsınız bakalım biz kızımla iyiyiz daha yeni kahvaltı yapabildik bugünkü uykumuz 6-7 parça olduğundan bir türlü uyanamadımda....sizle neler yapıyosunuz bakalım bu arada hepinizin kandili kutlu olsun Allahım dualarımızı kabul etsin

Merhaba,benim tavsiyem eve gittiğinde bacaklarını uzat ve altına yastık koy veya duvara doğru uzat ki bebeğe doğru kan akışı sağlansın..Arada bir kalkıp yürümeye çalış.

bende 12 saat oturarak çalışıyorum zaten normaldede çok şişiyor şimdi benimde öyle ayağımın altında 20cm.lik bir kutu var az biraz iyi geldi,bende akşam eve gidip direkt uzanıyorum...mecburenn ancak öyle geçiyor öylede sızıp kalıyorum zaten evişi yemek bulaşık hak getire eşim ne yaparsa o...

üstelik ben çok oturduğum için karnımda kütlesel bir ağrı oluyor.az gezince geçiyor...oturmakta sırtını dayayıp değil tabi 10-12 saat ekrana bağımlı çalışıyoruz tabi öne doğru eğilmede söz konusu...

suyu bol içiyomusun canım? ödemi atmanın bir yoluda bol su ve idrar ve tuzu kesinlikle azalt eğer yapabiliyosan, tuz en etkili şey bu ödem olayında, onun haricinde akşamları ayaklarını tuzlu ılık suya koyabilirsin belki iyi gelir. Oturduğun yerde ayağını yükseğe kaldırma şansın var mı? bişi koysanda altına? Bunlar bi işe yaramazsa doktoruna danış canım çünkü ödem atıcı bazı ilaçlar verebiliyolar

kızlar ya bu hamişlikte hassaslaşan diş etlerine ne yapabiliriz? Benimkiler bayağı bir hassaslaştı, günde 3 kez diş fırçalıyorum sabahta ağız suyu kullanıyorum ama banamısın demiyo varmı tavsiyeler? listerin diye bir ağız suyu gördüm nette acaba iyi gelir mi?

iyi kandiller arkadaşlar.
hepimizin güzel dilekleri kabul olur inş.

bugun sağlık ocağında tetanos aşımı oldum. tahlilleri yaptırdım. Tsh a uzun süredir baktıramamıştım. sorun yoktur inş.

cimcime, tuz fazla tüketiyorsan öncelikle onu kıs canım, tansiyonu da yükseltir, ödemi de artırır.
otursan bile, wc bahane ederek sık sık kalkıp dolaşmaya çalış, kısa yürüyüşler yap canım.
otururken de ayaklarını arada salla.
ayakkabın rahat olsun.
işini bilmiyorum ama mümkünse bacaklarını uzatmak için bir tabure vb bir şey bul.
akşamları da sürekli ayaklarını hafif yukarıda tutarak uzan.

bunlara dikkat edersen yüksek oranda rahatlarsın.

Merhaba Kizlar nasilsiniz bakalim, Valla bende durumlar parlak degil avukatla gorustum yasal olarak yancilar polisinin suresi var eger ulkeden ayrilirsan geri gelmen problem olur bircok brokratik islem icin zaman alir o yuzden hic bir yere gidemezsin dedi ((

Offf ben anacimi istiyorum, bebise alis veris yapmak, ispanakli borek , balik salata, erik , ayva tatlisi hepsini istiyorum ama yaaa ne zaman gelcem TR'ye.. Eve gider gitmez yataktayim hic biseye elimi surmedim iki haftadir camasirlar mutfak daginik koselerde obek bek toz hic bisi yapmakta istemiyorum.. Napcaz bu durumda bilmem, yarin yine bakanlik yollari gozuktu hadi hayirlisi ins bir aya cikarda agustos gelmeden 1 hafta 10 gun gelebilirim TR'ye

canım ağız suyunu bana tavsiye etmemişti diş hekimim. diş macunu ve arada diş ipi kullan, diğeri tükürükle mideye gidebilir, demişti.

bende de diş hassasiyeti oluyor. ipana nın pro expert : hassasiyeti azaltıyor. beni rahatlatıyor. bir de yumuşak kıllı fırça kullan. 3 kere yerine 2 kere de fırçalasan daha iyi olur. gebelikte çok hassaslaşabiliyor.

senin kocan da tıpkı benimki gibi bride inadı tuttu mu tamam artık nuh der peygamber demez
günaydn kızlar.
2 gündür yoktum evde raporluydum bacak ağrılarım yüzünden.
doktor magnezyum verdi şimdi onu içiyorum.
geçmiş olsun caın dinlen bol bol
herkese merhaba,

selam kızlar nasılsınız? Uzun zamandır iş yoğunluğundan ve ev taşıdığım içide giriş yapamadım. Keyifler iyiydir inşallah.
biz iyiyiz çok şükür seni merak etmiştik umarım iyisindir can can bu arada naptın yerleştirdin mi evini işlerin bitmiştir inşallah
en iyisini yaparsın canım evde yaptığın şeyler en sağlıklısı bir dene bakalım şekersiz tarifin tutarsa bize de ver tarifi
ayağının altına bir yükselti koy canım mutlaka bir nebze de olsa iyi gelir

hıımmm rahatsız edici bir durum gerçekten ama belki vitamin eksikliğinden de kaynaklanıyor olabilir hassas dişler için olan macunları filan kullan geçmezse bence doktoruna danış dediği gibi vitamin eksikliği de olabilir

Canım neden böyle bir engel çıktı ki? Son çare bakanlıksa inşallah izin verirler de hasret kaldığın herşeye kavuşursun :26:

ayy canım benim ya umarım izin çıkar sen vatandaş değilsin sanırım orda nikah olunca vatandaş olunmuyor mu

hımmmm, seni çok iyi anlıyorum canım, işallah bu olayı netleştirir gelirsin memleketine, sabreden derviş muradına ermiş demek istiyorum sana ama ne kadar etkili olur bilemedim bozma moralini olur mu, her işte bi hayır vardır ve herşey olacağına varır, varsa kısmetinde gelmek gelirsin sen merak etme

ayy canım benim ya umarım izin çıkar sen vatandaş değilsin sanırım orda nikah olunca vatandaş olunmuyor mu

olmuyor canim, 5 sene evli olman lazim ben gaaranti olsun diye oturma iznimi uzatiyim vatandasliga basvurmadan dedim ama onda bile salliyorlar evim belli yurdum belli senelerdir ayni yerdeyim kimseyi oldurmedim calmadim cirpmadim calisip normal vatandasin iki kati her ay vergimi oduyorum ama yok yaranilmiyor iste prosudurler herkesi ayni kefeye koyuyolar. 5 senem yeni doldu 28 Nisanda vatandasliga hak kaandim ama onun icinde bir suru ivir zivir sinava girmem once Tr vatandasligindan cikmam fln lazim. Cifte vatandaslik kabul etmiyor Cek cumhuriyeti.. Uff sormayin bakalim nolcak, biran once oturma izni uzasada TR gelsem 16:

canım suyu çok içiyorum ancak sadece tek ayağımda var bu durum benim canımı skıyo evde uzattım eşim saolsun masaj yaptı biraz geçti ama tuzu azaltim biraz haklı olabilirsin doktorumada sorim daha çok erken aslında şişikler için gibime geliyo varislerde belirmeye başladı prensesim annesini çirkinleştirip kendine alıyo güzellikleri yerim onu yer :)

canım bugün kandil bol bol dua et de işlerin rast gitsin ben de dua ederim senin için

ya zaten öyle derler kız bebekler annesinin güzelliğini alırmış o yüzden kız bekleyen hamişlerde cilt lekei filan daha fazla olurmuş diyorlar umarım yanılıyorlardır benim minik prensesim annesini çirkinleştirmeden güzelleşir

Sagol Canim tesekkur ederim eksik olmayin .. Bende dualar edice sizlerr icin Allahim'i once heyirli dogumlar versin bebislerimizi saglikla mutlulukla buyutelim ins..

doğrudur valla benm oğluştan sonra maşallah benm cilt problemleri bayagı düzeldi..cadı kıslar alıyolar analarından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…