Herkese merhabalar
Regaib kandilimiz mubarek olsun,Allah tüm dua ve dileklerimizi kabul eyler inşallah..Bebeklerimizi de sağlıkla mutlulukla kucaklarımıza alırız inşallah..
merhaba kızlar yine ben yahu benim işim sürekli oturarak yani mecburen oturuyorum ve ayaklarım dün farkettim şişiyo ayak bileklerim özellikle bunu nasıl engellerim veya benimle aynı şey olan varmı ne yapıyolar,akşam eve gidiyorum uzatınca geçiyo ama bütüngün uzatamadığımdan sanki kırılmış gibi şişiyo
merhaba kızlar yine ben yahu benim işim sürekli oturarak yani mecburen oturuyorum ve ayaklarım dün farkettim şişiyo ayak bileklerim özellikle bunu nasıl engellerim veya benimle aynı şey olan varmı ne yapıyolar,akşam eve gidiyorum uzatınca geçiyo ama bütüngün uzatamadığımdan sanki kırılmış gibi şişiyo
sorma gün geçtikçe iyice uçuyoSeninki uçmuş. Yani o kadar da olmaz ki :)
sabah sabah güneş gayet iyi
açtım hamiyet yüceses....makberrrr dinliyorummmm....
kızlar ya bu hamişlikte hassaslaşan diş etlerine ne yapabiliriz? Benimkiler bayağı bir hassaslaştı, günde 3 kez diş fırçalıyorum sabahta ağız suyu kullanıyorum ama banamısın demiyovarmı tavsiyeler? listerin diye bir ağız suyu gördüm nette acaba iyi gelir mi?
senin kocan da tıpkı benimki gibi bride inadı tuttu mu tamam artık nuh der peygamber demezgünaydın kızlar,hepimizin kandili mübarek olsun.Allahım dualarımızı kabul etsin.Allahım yavrularımızı hayrlı, saglıklı sıhatli,bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah
bize de dr 2 kişi önerdi ikisi de erkek.perinatoloji uzmanının bakması gerekiyor dedi. bizimkisi erkek olduğu için istemiyor.diyorum göbeğime bakacak sadece belki bakmayacak bile ekrana bakacak o da inat ediyor bayanı varsa neden erkeğe gidiyoruz diye. bend e en sonunda sen bul iyi birini gidelim dedim
ben de geçende yolda sıkıştım tutuyordum halbuki. tuvaletin önüne geldim anaa faş diye gitti biraz.Allahtan biraz gitti.eşime diyorum ki altıma kaçırdım o da diyorki olsun üstüne kaçırmadım üstün başın ıslak değil senin özel durumun var deyip beni teselli etti
benimde kaç gündür bacağıma kramp giriyor.senin gbi uykumdan uyanıyorum.geçen gün havuzda iki bacağıma birden girdi kenara çıktım yarım saat boyunca uğraştılar geçsin diye geçmedi.hala da bacağımın biri gergin ağrıyor.takviye de alıyorum halbuki
geçmiş olsun caın dinlen bol bolgünaydn kızlar.
2 gündür yoktum evde raporluydum bacak ağrılarım yüzünden.
doktor magnezyum verdi şimdi onu içiyorum.
biz iyiyiz çok şükür seni merak etmiştik umarım iyisindir can can bu arada naptın yerleştirdin mi evini işlerin bitmiştir inşallahherkese merhaba,
selam kızlar nasılsınız? Uzun zamandır iş yoğunluğundan ve ev taşıdığım içide giriş yapamadım. Keyifler iyiydir inşallah.
en iyisini yaparsın canım evde yaptığın şeyler en sağlıklısı bir dene bakalım şekersiz tarifin tutarsa bize de ver tarifikıslar ben bugun evdeym işyernde atıştırmak için tatlı tuzlu (ama mümkün mertebe şekersiz sağlıklı) kurabiyeler yapmayı, bi kısmını da buzluğa atmayı düşünüyorum..becerebilirsem size de verrim tarifini..netten aldım mesela birini şeker yerine pekmez kuru meyve filan koyuyosun..
ayağının altına bir yükselti koy canım mutlaka bir nebze de olsa iyi gelirmerhaba kızlar yine ben yahu benim işim sürekli oturarak yani mecburen oturuyorum ve ayaklarım dün farkettim şişiyo ayak bileklerim özellikle bunu nasıl engellerim veya benimle aynı şey olan varmı ne yapıyolar,akşam eve gidiyorum uzatınca geçiyo ama bütüngün uzatamadığımdan sanki kırılmış gibi şişiyo
kızlar ya bu hamişlikte hassaslaşan diş etlerine ne yapabiliriz? Benimkiler bayağı bir hassaslaştı, günde 3 kez diş fırçalıyorum sabahta ağız suyu kullanıyorum ama banamısın demiyovarmı tavsiyeler? listerin diye bir ağız suyu gördüm nette acaba iyi gelir mi?
Merhaba Kizlar nasilsiniz bakalim, Valla bende durumlar parlak degil avukatla gorustum yasal olarak yancilar polisinin suresi var eger ulkeden ayrilirsan geri gelmen problem olur bircok brokratik islem icin zaman alir o yuzden hic bir yere gidemezsin dedi((
Offf ben anacimi istiyorum, bebise alis veris yapmak, ispanakli borek , balik salata, erik , ayva tatlisi hepsini istiyorum ama yaaa ne zaman gelcem TR'ye.. Eve gider gitmez yataktayim hic biseye elimi surmedim iki haftadir camasirlar mutfak daginik koselerde obek bek toz hic bisi yapmakta istemiyorum.. Napcaz bu durumda bilmem, yarin yine bakanlik yollari gozuktu hadi hayirlisi ins bir aya cikarda agustos gelmeden 1 hafta 10 gun gelebilirim TR'ye
Merhaba Kizlar nasilsiniz bakalim, Valla bende durumlar parlak degil avukatla gorustum yasal olarak yancilar polisinin suresi var eger ulkeden ayrilirsan geri gelmen problem olur bircok brokratik islem icin zaman alir o yuzden hic bir yere gidemezsin dedi((
Offf ben anacimi istiyorum, bebise alis veris yapmak, ispanakli borek , balik salata, erik , ayva tatlisi hepsini istiyorum ama yaaa ne zaman gelcem TR'ye.. Eve gider gitmez yataktayim hic biseye elimi surmedim iki haftadir camasirlar mutfak daginik koselerde obek bek toz hic bisi yapmakta istemiyorum.. Napcaz bu durumda bilmem, yarin yine bakanlik yollari gozuktu hadi hayirlisi ins bir aya cikarda agustos gelmeden 1 hafta 10 gun gelebilirim TR'ye
ayy canım benim ya umarım izin çıkar sen vatandaş değilsin sanırım orda nikah olunca vatandaş olunmuyor mu
canım suyu çok içiyorum ancak sadece tek ayağımda var bu durum benim canımı skıyo evde uzattım eşim saolsun masaj yaptı biraz geçti ama tuzu azaltim biraz haklı olabilirsin doktorumada sorim daha çok erken aslında şişikler için gibime geliyo varislerde belirmeye başladı prensesim annesini çirkinleştirip kendine alıyo güzellikleri yerim onu yer :)suyu bol içiyomusun canım? ödemi atmanın bir yoluda bol su ve idrar ve tuzu kesinlikle azalt eğer yapabiliyosan, tuz en etkili şey bu ödem olayında, onun haricinde akşamları ayaklarını tuzlu ılık suya koyabilirsin belki iyi gelir. Oturduğun yerde ayağını yükseğe kaldırma şansın var mı? Bişi koysanda altına? Bunlar bi işe yaramazsa doktoruna danış canım çünkü ödem atıcı bazı ilaçlar verebiliyolar
Canım neden böyle bir engel çıktı ki? Son çare bakanlıksa inşallah izin verirler de hasret kaldığın herşeye kavuşursun :26:
canım bugün kandil bol bol dua et de işlerin rast gitsin ben de dua ederim senin içinolmuyor canim, 5 sene evli olman lazim ben gaaranti olsun diye oturma iznimi uzatiyim vatandasliga basvurmadan dedim ama onda bile salliyorlar evim belli yurdum belli senelerdir ayni yerdeyim kimseyi oldurmedim calmadim cirpmadim calisip normal vatandasin iki kati her ay vergimi oduyorum ama yok yaranilmiyor iste prosudurler herkesi ayni kefeye koyuyolar. 5 senem yeni doldu 28 Nisanda vatandasliga hak kaandim ama onun icinde bir suru ivir zivir sinava girmem once Tr vatandasligindan cikmam fln lazim. Cifte vatandaslik kabul etmiyor Cek cumhuriyeti.. Uff sormayin bakalim nolcak, biran once oturma izni uzasada TR gelsem16:
canım suyu çok içiyorum ancak sadece tek ayağımda var bu durum benim canımı skıyo evde uzattım eşim saolsun masaj yaptı biraz geçti ama tuzu azaltim biraz haklı olabilirsin doktorumada sorim daha çok erken aslında şişikler için gibime geliyo varislerde belirmeye başladı prensesim annesini çirkinleştirip kendine alıyo güzellikleri yerim onu yer :)
canım bugün kandil bol bol dua et de işlerin rast gitsin ben de dua ederim senin için
ya zaten öyle derler kız bebekler annesinin güzelliğini alırmış o yüzden kız bekleyen hamişlerde cilt lekei filan daha fazla olurmuş diyorlar umarım yanılıyorlardır benim minik prensesim annesini çirkinleştirmeden güzelleşir
canım bugün kandil bol bol dua et de işlerin rast gitsin ben de dua ederim senin için
ya zaten öyle derler kız bebekler annesinin güzelliğini alırmış o yüzden kız bekleyen hamişlerde cilt lekei filan daha fazla olurmuş diyorlar umarım yanılıyorlardır benim minik prensesim annesini çirkinleştirmeden güzelleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?