2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sizin sohbetinize doyum olmaz hanımlar ben çıkar işlerimi halledeyim eşmle dışarı çıkacğız bugün yemeğe götürecekmiş kızımla beni hem alış veriş yapayım yaz gelmeden kendime bir iki parça hamiş kıyafeti alayım malum yaz gelince uzun kollu kıyafet bulunmuyor biz kapalılara

Kızlar kurabiyeler oldu, tadına baktım, bana göre ii, tatlı olan tatlı ihtiyacımı karşılar, lezzetler güzel, ama tabii ki bol yağlı, şekerli olan şeyler daha cazip gelebiliyor, sağlıklı bişiler yemek adına ideal, tuzlu olan çayla, şekerli olan sütle ii gider
1.peynirli kurabiye
1 su bard. beyaz peynir
1 su bardaktan az tereyağı (ben bunun yarısı kadar koyup kalanı zeytinyağı koydum)
1 tutam tuz (ben tuzunu az yaptım peynirde de var, dr da az tuzlu ye demşti)
1 çay kaşığı kab tozu (bu bence 2 kaşık olmalı benmknn içi hafif yaş kalmış)
1 yumurta
aldığı kadar un

yum sarısı dışındakileri karıştırdım, ama en önce peynirle yağı yoğurdum erittim elimde

üstüne yum sarısı sürüp
ısıtılmış 175 derecede 35 dk pişirdim

2.pekmezli kurabiye (içine kurumeyve de konabilir ben tarife göre yaptım sadece ceviz yerine badem koydum)
125 gr tereyağı (bununda birazını zeytinyağı koydum)
1 çay brd pudra şekeri
1 adet yum
1çay bard pekmez
1/2 pk kab tozu
döv. ceviz fındık vs
aldığı kadar un
yağ ile pudra şekerini yoğurarak erittim
sonra kalan malz karıştırdım
180 derecede 35 dk pişirdim (20-25 dk de yetermş benmknn altı biraz çok pişti)

iki hamura da kurabiye hamuru kıvamına gelene kadar (yumuşak) un katıyoruz.

afiyet olsun

kızlar ekimde bebeklerimizi elimize alacaz inşallah.. kış bebği olacak sayılır nasıl kıyafetler alınmalı acaba bilen varsa paylaşırmı ??

kontesimmmm nasılsın arkadaşım bebiş nasıl cinsiyet bellimi .benim velet göstermiyo anasına süpriz yapıcak galiba

merhaba kızlar kandiliniz mubarek olsun dualarınız kabul olsun
kasım annelerinden sızdım aranıza .herkes iyidir inşallahhh

ya ben bu eşimi napim şimdi beni sinir etti resmen gece çaılıştığı için bugün istirahatliydi yatıyodu şimdi uyanndı beni emineyyetten çağırıyolar resmi gidecekmişim dedi ee tabi bugün yemeğe gideceğimiz için çoooook sinir oldum acil resmi kıyafetlerimi ütüle dedi 5 dakikanın içinde elim ayağım birbirine girdi hem gömleğini hem pantolonunu ütüledim üstelik bir de ayakkabısını boyattı beş dakikada elim ayağım bir birine girdi üstelik eşim sivil çalıştığı için ben resmi kıyafetlerini kaldırmıştım bir de onları arayıp buldumm acele acele hazırladım tam kapıdan çıkarken bilalin doğum günü ben anasınıfına gidiyorum demez mi başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen yaaaaaa..bu arada bilal abisinin oğlu eşime çok düşkün ve onun polis olması ayrıyetten gurur duyduğu birşey olduğu için resmi gitmek istemiş ona jest yapmak için ama o görür ben onu akşam çıknca öyle bir gezdirecemki pişman olacak yaptığı şakaya

yaa ben olsam sinir olurdum valla küserdim konuşmazdım. hem o halinle seni acele ettirmiş bide ayakkabı boyatmıs onu bari kendi yapsaydı. hani işe gidecek olsa acil anlarım ama neymişş doğum gününe gidiyomuş. o amcasıysa sende yengesi değilmisin sanada deseydi gel berabr gidelim diye. bide herşeyi yaptır yaptır kapıdan çıkarken söylee ohh.

yaa zaten en çok da ona sinir oldum ben de gitsem deseydi o hazırlanırken ben de hazırlanırdım dimi ama.....ben küsmem canım benim eşim cins olduğundan kendi haksız da olsa küsünce gidip ben barışmak zorunda kalıyorum ben de intikam alma yolunu buldum ondan hıncımı isteklerimi kaprislerimi yerine getirterek yapıyorum oooohhhh canım a deysin valla şimdi gelsin görür onu önce alışveriş merkezine sokucam gönlümce gezicem kıyafet bakıcam biliyosun erkekler sevmez alışverişi ama şimdi suçlu olduğunu bildiğinden sinir de olsa gezecek gıkını çıkarmadan

:)) sende yolunu bulmuşsun canım eğer cinsse küsme tabi bide tartışma gerginlik yaşamayın. ama ben olsam kesin küserdim tartışma çıkarırdım acaba fazlamı abartıyorum herşeyi kendimi düşündümde :) bebişine bişeyler al sinirin yatışsın boşverrr

hemde ne cins nerdeyse elimde çiçekle gitmek zorunda kalıcam barımak için ilk evlendiğimizde küsüyodum da baktım bu işten ben zararlı çıkıyorum sanki ben suçluymuşum durumuna düşüyorum o yüzden böyle bir yol buldum şimdi hem bebişe hem kendime bir şeyler bakıcam

maşallh kaç haftalık canım tam olarak seninki benim de bugün pek kıpır kıpırdı maşallah ama şimdi uykuya geçti sanırım

19+2 bugün cnm 20. haftanın içindeyiz. genelde masa başında oturuken tepikliyo anne kalkmı dıyo ne dıyo :) arada bi gezeliyom o ara beşik edası yapıyo uykuya gecıyo herald. oturmaya başlayınca tekrar devam tekmelere. ayy akşam evde bu kadar harektli olmuyo yaa eşim sinir oluyo :)

kızlar bu gün arkadaş anlattı... bebeğin doğum vakti gelmesine rağmen herhangi bir belirti yokmuş ultarason resmini çekmişler sonra... bebek başını annesinin böbreklerine koymuş ayak ayak üstüne atmış bir elinide emiyormuş öylece çıkmış ultarason görüntüsünde ne kadar çok güldüm ama yaa.. sıpanın keyfi iyi olunca gelmeye canı istememiş sanırım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…