Canim eline saglik ne guzel valla usenmeyip yapmissin .. Yarasin sana ve bebise :)
saol tatlım, bi de un olarak tam bugday unu aldım ondan yaptım daha sağlıklı olsun diye..1,5 saat aldı yapması pişmesi vs..çok kolay..sen de yap yeğenime
hamileliğin en büyük fiziksel kalıntılarından biri çatlaklar ve varisler...benim annemdede varis var maalesef... benim zaten hamile kalmadan oldu ara ara çatlak damarlar...şimdi zaten genetik olan bu durumun artmasından çok korkuyorum...
neyse kolay bir şekilde en az hasarla nasıl atlatabiliriz ona bakmamız lazım...
ve tabiiki annelerin neler çektiğini anne olunca anlayacağız onun için hakları ödenmez gerçekten
ve bu mübarek gecede hayırlı imanlı sağlıklı evlat için bol bol dua edelim...arkadaşlar..
ya ben bu eşimi napim şimdi beni sinir etti resmen gece çaılıştığı için bugün istirahatliydi yatıyodu şimdi uyanndı beni emineyyetten çağırıyolar resmi gidecekmişim dedi ee tabi bugün yemeğe gideceğimiz için çoooook sinir oldum acil resmi kıyafetlerimi ütüle dedi 5 dakikanın içinde elim ayağım birbirine girdi hem gömleğini hem pantolonunu ütüledim üstelik bir de ayakkabısını boyattı beş dakikada elim ayağım bir birine girdi üstelik eşim sivil çalıştığı için ben resmi kıyafetlerini kaldırmıştım bir de onları arayıp buldumm acele acele hazırladım tam kapıdan çıkarken bilalin doğum günü ben anasınıfına gidiyorum demez mi başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen yaaaaaa..bu arada bilal abisinin oğlu eşime çok düşkün ve onun polis olması ayrıyetten gurur duyduğu birşey olduğu için resmi gitmek istemiş ona jest yapmak için ama o görür ben onu akşam çıknca öyle bir gezdirecemki pişman olacak yaptığı şakaya
yaa ben olsam sinir olurdum valla küserdim konuşmazdım. hem o halinle seni acele ettirmiş bide ayakkabı boyatmıs onu bari kendi yapsaydı. hani işe gidecek olsa acil anlarım ama neymişş doğum gününe gidiyomuş. o amcasıysa sende yengesi değilmisin sanada deseydi gel berabr gidelim diye. bide herşeyi yaptır yaptır kapıdan çıkarken söylee ohh.
yaa zaten en çok da ona sinir oldum ben de gitsem deseydi o hazırlanırken ben de hazırlanırdım dimi ama.....ben küsmem canım benim eşim cins olduğundan kendi haksız da olsa küsünce gidip ben barışmak zorunda kalıyorum ben de intikam alma yolunu buldum ondan hıncımı isteklerimi kaprislerimi yerine getirterek yapıyorum oooohhhh canım a deysin valla şimdi gelsin görür onu önce alışveriş merkezine sokucam gönlümce gezicem kıyafet bakıcam biliyosun erkekler sevmez alışverişi ama şimdi suçlu olduğunu bildiğinden sinir de olsa gezecek gıkını çıkarmadan
:)) sende yolunu bulmuşsun canım eğer cinsse küsme tabi bide tartışma gerginlik yaşamayın. ama ben olsam kesin küserdim tartışma çıkarırdım acaba fazlamı abartıyorum herşeyi kendimi düşündümde :) bebişine bişeyler al sinirin yatışsın boşverrr
kizlar ultrason goruntulerinden cinsiyet tahmini yok mu hic topik ekim annelerinde?
kizlar ultrason goruntulerinden cinsiyet tahmini yok mu hic topik ekim annelerinde?
oyy tekme yemeye doymuyom bugün :) vuruyoda vuruyo oğlum içerden :)
oyy tekme yemeye doymuyom bugün :) vuruyoda vuruyo oğlum içerden :)
maşallhkaç haftalık canım tam olarak seninki benim de bugün pek kıpır kıpırdı maşallah ama şimdi uykuya geçti sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?