ay ne güzel yaaa... ben daha bir şey hissedemiyorum5. aydan sonra başlarım herhalde hissetmeye..
kaç haftalıksın cnm sen şimdi
hemde ne cins nerdeyse elimde çiçekle gitmek zorunda kalıcam barımak için ilk evlendiğimizde küsüyodum da baktım bu işten ben zararlı çıkıyorum sanki ben suçluymuşum durumuna düşüyorum o yüzden böyle bir yol buldum şimdi hem bebişe hem kendime bir şeyler bakıcam
16. haftadayım canım ben daha 20. ayı bekliyorum sabırsızlıkla :))
ben daha hiç tekme hissetmedim 3. hamileliğim.17.hafta ama daha tekme hissetmedim
aynen benim kızımda babsı varken hiç kıpırtı yok ama eşim olmadığı zamanlar daha çok hareketli belkide evde kimse olmadığından sessizlikten daha çok hissediyorumda19+2 bugün cnm 20. haftanın içindeyiz. genelde masa başında oturuken tepikliyo anne kalkmı dıyo ne dıyo :) arada bi gezeliyom o ara beşik edası yapıyo uykuya gecıyo herald. oturmaya başlayınca tekrar devam tekmelere. ayy akşam evde bu kadar harektli olmuyo yaa eşim sinir oluyo :)
kızlaarrrr herkeze selammm..işlerin yüzünden ancak girebildim çokk yoğun bugün yaaa öldüm valla birazınıda salladım ne yalan söylimmmm öğğğğ geldi kağıtlardan :26: :26:
bu arada hepiniziin regaip kandili mübarek olsun rabbim tekrarlarını nasip etsin inşallah...
kızlar ben yarın kontrole gidiyorum bebişimin cinsiyetini öğrencem inşallah geçen ay göstermemişti umarım bu seferde inat edip göstermemezlik yapmaz çok heyecanlıyım yaaaa
evet canım sen de micanım sendemi polis esisin
ben daha hiç tekme hissetmedim 3. hamileliğim.17.hafta ama daha tekme hissetmedim
aynen benim kızımda babsı varken hiç kıpırtı yok ama eşim olmadığı zamanlar daha çok hareketli belkide evde kimse olmadığından sessizlikten daha çok hissediyorumda
tatlı bir şeyler ye canım kontrole giderken ben öyle yapmıştım kıpır kıprdı maşallah miniğim
evet canım sen de mi
canım 17 haftalıkken ben bir kere hissetmiştim ama 18e girdiğimden beri bariz hissediyorum kıpırtıları bazen tekme şeklide bazende yuvarlanma şeklinde oluyor zaten 21.haftaya kadar hissedemeyebilirmişsin bu normal her hamilelik bir değil sonuçta
tamam canımm tavsiyeni dinleyeceğim ama bide şöyle bi durum var benim doktor sanki biraz uğraşmak istemiyo sanki yada bana öyle geldi bilemedim geçen ay arkası dönük zaten saha küçükte çok ısrar etmeyelim döndürmek için dedi bana tamam demiştim ama sonradan pişman oldum biraz daha bakalım demediğime..ancak yarında aynı şeyi derse bu sefer ısrar etcemm :)
16. haftadayım canım ben daha 20. ayı bekliyorum sabırsızlıkla :))
kızlaarrrr herkeze selammm..işlerin yüzünden ancak girebildim çokk yoğun bugün yaaa öldüm valla birazınıda salladım ne yalan söylimmmm öğğğğ geldi kağıtlardan :26: :26:
bu arada hepiniziin regaip kandili mübarek olsun rabbim tekrarlarını nasip etsin inşallah...
kızlar ben yarın kontrole gidiyorum bebişimin cinsiyetini öğrencem inşallah geçen ay göstermemişti umarım bu seferde inat edip göstermemezlik yapmaz çok heyecanlıyım yaaaa
selam kızlar siz siz olun aman bol bol su için valla başıma neler geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?