2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlaarrrr herkeze selammm.. işlerin yüzünden ancak girebildim çokk yoğun bugün yaaa öldüm valla birazınıda salladım ne yalan söylimmmm öğğğğ geldi kağıtlardan :26: :26:

bu arada hepiniziin regaip kandili mübarek olsun rabbim tekrarlarını nasip etsin inşallah...
kızlar ben yarın kontrole gidiyorum bebişimin cinsiyetini öğrencem inşallah geçen ay göstermemişti umarım bu seferde inat edip göstermemezlik yapmaz çok heyecanlıyım yaaaa

canım sendemi polis esisin

16. haftadayım canım ben daha 20. ayı bekliyorum sabırsızlıkla :))

ben daha hiç tekme hissetmedim 3. hamileliğim.17.hafta ama daha tekme hissetmedim

bende sizin gibi haftalarda hissedemiyodum. daha iki haftadır hisedıyorum.bu hafta daha bi hareketli. 20. haftada anca hissediliyomuş zaten. en yakın zamanda hissedersiniz sizde

aynen benim kızımda babsı varken hiç kıpırtı yok ama eşim olmadığı zamanlar daha çok hareketli belkide evde kimse olmadığından sessizlikten daha çok hissediyorumda

tatlı bir şeyler ye canım kontrole giderken ben öyle yapmıştım kıpır kıprdı maşallah miniğim

canım sendemi polis esisin
evet canım sen de mi
ben daha hiç tekme hissetmedim 3. hamileliğim.17.hafta ama daha tekme hissetmedim

canım 17 haftalıkken ben bir kere hissetmiştim ama 18e girdiğimden beri bariz hissediyorum kıpırtıları bazen tekme şeklide bazende yuvarlanma şeklinde oluyor zaten 21.haftaya kadar hissedemeyebilirmişsin bu normal her hamilelik bir değil sonuçta

tamam canımm tavsiyeni dinleyeceğim ama bide şöyle bi durum var benim doktor sanki biraz uğraşmak istemiyo sanki yada bana öyle geldi bilemedim geçen ay arkası dönük zaten saha küçükte çok ısrar etmeyelim döndürmek için dedi bana tamam demiştim ama sonradan pişman oldum biraz daha bakalım demediğime..ancak yarında aynı şeyi derse bu sefer ısrar etcemm :)

ewet canım bende polis eşiyim :)

aynen uğraşmak istememiş gibi geldi neyse bu sefer görürsünüz inşallah cinsiyetini bilince ona göre seviyor insan kızım ya da oğlum diye

bende yarın gidicem doktora cnm bende öğrenemedim cinsiyetini göstermedi hep kapattı edepli yawrum :) umarım bu defa ikimizde öğreniriz cnm.bir an önce yarın olsun diye bekliyorum heyecanla.hadi bakalım yarın güzel haberlerle geliriz inş.

Selam kızlar. Herkesin kandili mübarek olsun..

ya ben de bebeğimi hissedemiyorum sabırsızlıkla bekliyorum tekmelerini. bazen acaba tekmeliyor da ben mi hissetmiyorum diyorum

Kızlar kandiliniz mübarek olsun .
Nasılsınız bakalım benim reflüyle başım dertte öğleden sonra başlıyor yatana kadar rahatsız oluyorum yediklerim sanki boğazımda diziliyor öyle az az sık sık yemeyide beceremiyorum
BU arada bende 2. hamileliğim olmasına rağmen bebeğimi hissetmiyorum daha .yarın 18. haftaya giricem kısmetse
2. hamileliği olanlar ne zaman hissetmeye başladınız acaba?

selam kızlaarr nasılsınız hepinizn kandili mübarek olsun.bebişler nasıl biz iyiyiz ama ben ne zman hissedeceğim bebeğimin tekmelerini ya eşimde hep göbişi elliyor nerde şimdi bebek diye bana soruyor bende bilmiyorum ki nerededir hissetmiyorum diyorum eli hep karnımda uyuyor gece ne zaman hissderim böle hissetmeyince bebeğime bişi oldu diye korkuyorum hareket etmiyor sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…