2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar siz kıpırtıları nerede hissediyorsunuz.ben göbeğimin bayağı altında hissediyorum

Kızlar merhaba.
hepinizin regaib kandilinin mübarek olmasını dilerim.
ben bugün doktora gittim 3lü ve 4lü testleri kaçırmışım bebeğim büyümüş. 2'li testi zamanında. Moralim çok bozuldu. Kendi kendimi yiyorum şuanda. Ayrıntılı ultrason istedi doktor. herşeyi normal dedi beğendi. Allah'a şükürler olsun bir sıkıntı yok. Çok kilo almışım 1 ayda 5 kilo dikkat etmemi söyledi. Anadolu yakasında nerede yaptırabilirim bu ayrıntılı ultrasonu. Doktor iyi bir yer olsun mutlaka önemli bu usg dedi. bir dahaki gidişime şeker yüklemesini yaptır gel dedi 50 gr.
Bakalım hayırlısı olsun. Allah'a emanet

Merhaba arkadaslar herkesin kandili mübarek olsun. Bebislerimizi saglikli, sihhatli bir sekilde kucağımıza alalım insallah, ve evlatlarımız ve eşlerimizde torunlarımızı sevmeyi nasip etsin insallah Allahım.

Bu arada bugün kuzenim bana kesinlikle tuzu kesmemi söyledi cok tehlikeli dedi. Benim dr'um hiç öyle birsey söylememişti. Onunki söylemiş zamanında. Bende biraz araştırdım.
Aşağıdaki yazıyı okudum size de kopyaladım. Aman tuzu keselim arkadaslar.

Dünyanın en çok tuz tüketen ülkeleri arasında Türkiye'nin de bulunduğuna işaret eden Karahan, ''Fazla miktarda tuz tüketimi, yaşamın tüm dönemlerinde sakıncalı olduğu gibi gebelik döneminde de sakıncalıdır. Gebe kadının yemeklerinde tuz miktarına dikkat etmesi önemli bir konudur. Gebelikte aşırı tuz tüketimi, halk arasında gebelik zehirlenmesi olarak bilinen, gebelik toksemisi adı verilen hastalığa zemin hazırlar'' diye konuştu.

Yalnızca gebelik döneminde görülen hastalığın birçok belirtisi bulunduğunu vurgulayan Karahan, şöyle devam etti:
''Hamilelikte vücut sıvılarının dağılımı değişir ve fazla tuz tüketilmesi ortaya çıkar. Aşırı tuz kullanımı sonrasında gebelerde tansiyon yükselmesi olur, el, yüz ve ayaklarda şişlik meydana gelir ve idrarda protein bulunur. Bunların sonunda ortaya çıkan gebelik toksemisi, anne ve bebek ölümlerinin önemli nedenleri arasında yer alan ciddi bir hastalıktır. Fazla miktarda tuz tüketimi, gebelik döneminde bu nedenle sakıncalıdır.''

Olsun canım takma kafanda. Bende hiç bir testi yaptırmadım. Anladığım kadarıyla 2liyi yaptırdın 3 ve 4u yaptıramadin. Zaten hiç biri yüzde yüz degil.
Ayrintiliyi yaptırırsın yeter Allah'ın izniyle.
Üzme sakın kendini.

arkadaşlar öncelikle regaip kandiliniz mübarek olsun, size bir sorum olacak ben ayrıntılı ultrasona girmedim testlerin de hepsini yaptırmadım sadece 3'lü test yapıldı normal çıktı hiçbir doktor da bana ayrıntılı ultrason yaptırdınız mı diye sormadı ya da yaptırmamı söylemedi, ayrıntılı ultrasonun bir zamanı var mı bunu merak ettim?

doktorumun bana önerdigi 20 ve 22 hafta arası umarım yardımmcı olmuşumdur.

Günümüz aydın , Cumamız mübarek ,evlatlarımız sağlıklı , vatana millete hayırlı ,anne babasına saygılı olsun inş :))))

Bugün yine haftanin en guzel günü ve safak da 12 oldu...

Herkese hayirli cumalar

herkese hayrlı cumalar, günaydınlar
Günümüz aydın , Cumamız mübarek ,evlatlarımız sağlıklı , vatana millete hayırlı ,anne babasına saygılı olsun inş :))))

gönülden amiiin diyorum.

Bugün yine haftanin en guzel günü ve safak da 12 oldu...

Herkese hayirli cumalar
senin için zor bir dönemde eşin askere gitmiş. inşallah çok yakında da gelecek. benm eşim gitmedi oğluyla gidecek bu gidişle

selam kızlar siz siz olun aman bol bol su için valla başıma neler geldı

geçmiş olsun canım ,başına ne geldi bilmiyorum ama su gerçekten çok önemli ,başım çatlıyo dünden beri bu sefer miğdemede vuruyo artık başım mı miğdeme miğdem mi başıma vuruyo bilmiyorum ama çok kötüyüm dünden beri bide bu tekrarlanıyo belli aralıklarla suya bağlıyorum ben

arkadaşlar normal mi benim bu hallerim ilk 3 ay bişey olmayan ben bu dönemlerde miğde bulantısı reflü baş ağrısı çekiyorum ,kilo almadım hiç ama göbeğim çıktı bu normal mi peki ,sınavlarımda var mayıstakiler çok kötü geçmiş ya poffff

normal canım bir arkadaşımda oldu senin gibi ilk 3 ay hiç hissetmedi 2. üç ay kusa kusa bi hal oldu şimdi gün sayıyor...bebişi geliyor...

günaydın kızlar :) canım hiçbi şekilde moralini bozma canım doktor herşeyin yolunda olduğunu söylemiş , anadolu yakasında çok ilgili çok alaklaı bir merkezden bahsettiler bana giden herkes çok memnun üsküdarda panoson görüntüleme merkezi dr bülent erdal , gidenler iyi olduğunu söylüyolar fiyatı da 170 tl dediler , bir de bağdat caddesinde çiftehavuzlarda fetus die klinik var orasıda 250 tl cnm orayıda ii olduğunu söylediler , ben maltepe üniversitesi hastanesine gidiyorum doktorum bu detaylı ultrasonu yapabilio cihaz ve tecrubesi var bu yüzden ben ona gidicem o da 250 tl , karar senin canım , hepimiz için hakkımızda hayırlısı .....

normal canım bir arkadaşımda oldu senin gibi ilk 3 ay hiç hissetmedi 2. üç ay kusa kusa bi hal oldu şimdi gün sayıyor...bebişi geliyor...

Bilmiyorum canım ya ,hepimiz için hayırlısı olsun bu akşam üstü gidicez bakalım doktora 4 lü testlerimde yapılıcak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…