selam kızlar siz siz olun aman bol bol su için valla başıma neler geldı
sen daha öğrenmedin mi canım cinsiyetini ama öyle bir topik yok diye biliyorum ben
Kızlar merhaba.
hepinizin regaib kandilinin mübarek olmasını dilerim.
ben bugün doktora gittim 3lü ve 4lü testleri kaçırmışım bebeğim büyümüş. 2'li testi zamanında. Moralim çok bozuldu. Kendi kendimi yiyorum şuanda. Ayrıntılı ultrason istedi doktor. herşeyi normal dedi beğendi. Allah'a şükürler olsun bir sıkıntı yok. Çok kilo almışım 1 ayda 5 kilodikkat etmemi söyledi. Anadolu yakasında nerede yaptırabilirim bu ayrıntılı ultrasonu. Doktor iyi bir yer olsun mutlaka önemli bu usg dedi. bir dahaki gidişime şeker yüklemesini yaptır gel dedi 50 gr.
Bakalım hayırlısı olsun. Allah'a emanet
arkadaşlar öncelikle regaip kandiliniz mübarek olsun, size bir sorum olacak ben ayrıntılı ultrasona girmedim testlerin de hepsini yaptırmadım sadece 3'lü test yapıldı normal çıktı hiçbir doktor da bana ayrıntılı ultrason yaptırdınız mı diye sormadı ya da yaptırmamı söylemedi, ayrıntılı ultrasonun bir zamanı var mı bunu merak ettim?
kizlar ultrason goruntulerinden cinsiyet tahmini yok mu hic topik ekim annelerinde?
doktorumun bana önerdigi 20 ve 22 hafta arası umarım yardımmcı olmuşumdur.
teşekkür ederim ezine tabii ki yardımcı oldun sanırım haftaya ben de yaptırırım çok geç olmadan, hayırlı geceler
Günümüz aydın , Cumamız mübarek ,evlatlarımız sağlıklı , vatana millete hayırlı ,anne babasına saygılı olsun inş :))))
senin için zor bir dönemde eşin askere gitmiş. inşallah çok yakında da gelecek. benm eşim gitmediBugün yine haftanin en guzel günü ve safak da 12 oldu...
Herkese hayirli cumalar
selam kızlar siz siz olun aman bol bol su için valla başıma neler geldı
Kızlar merhaba.
ben bugün doktora gittim 3lü ve 4lü testleri kaçırmışım bebeğim büyümüş. 2'li testi zamanında. Moralim çok bozuldu. Kendi kendimi yiyorum şuanda. Ayrıntılı ultrason istedi doktor. herşeyi normal dedi beğendi. Allah'a şükürler olsun bir sıkıntı yok. Çok kilo almışım 1 ayda 5 kilodikkat etmemi söyledi. Anadolu yakasında nerede yaptırabilirim bu ayrıntılı ultrasonu. Doktor iyi bir yer olsun mutlaka önemli bu usg dedi. bir dahaki gidişime şeker yüklemesini yaptır gel dedi 50 gr.
Bakalım hayırlısı olsun. Allah'a emanet[/QUOT
Öncelikle herkese günaydın,hayırlı cumalar;
canım doktor iyi dediyse için rahat olsun sıkıntı olsaydı sana söylerdi,anadolu yakasında detaylı ultrason sormuşsun SONOMED diye bir yer var Anadolu yakasında ben 3 yıl önce doktor tavsiyesiyle gittim türkiyede sayılı merkezlerden biri her türlü görüntüleme yapılıyor diye biliyorum..Özellikle Fetal ekokardiyografi yani anne karnındaki bebeğin kalp ekosununu çekip yorumluyorlar..
istersen internetten bir incele ve telefonla bilgi al fiyatını sor 3 yıl önce 500 küsür tl vermiştim ben..tabi ben ekokardiyografi çektiridim ve 2 prof.girdi incelemeye seninki normal 4 boyutlu ultrason....
geçmiş olsun canım ,başına ne geldi bilmiyorum ama su gerçekten çok önemli ,başım çatlıyo dünden beri bu sefer miğdemede vuruyo artık başım mı miğdeme miğdem mi başıma vuruyo bilmiyorum ama çok kötüyüm dünden beri bide bu tekrarlanıyo belli aralıklarla suya bağlıyorum ben
arkadaşlar normal mi benim bu hallerim ilk 3 ay bişey olmayan ben bu dönemlerde miğde bulantısı reflü baş ağrısı çekiyorum ,kilo almadım hiç ama göbeğim çıktıbu normal mi peki ,sınavlarımda var mayıstakiler çok kötü geçmiş ya poffff
Kızlar merhaba.
Bakalım hayırlısı olsun. Allah'a emanet
normal canım bir arkadaşımda oldu senin gibi ilk 3 ay hiç hissetmedi 2. üç ay kusa kusa bi hal oldu şimdi gün sayıyor...bebişi geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?