2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kendini kasma canım, 2 li yapıldıysa sorun yok diye biliyorum ben, çoğu arkadaş yaptırmadı 3-4 testleri, ayrıntılı ultrasonda çok iyi bir yöntem o nedenle kasma kendini, herşey yolunda merak etme

Yazı için çok teşekkürler, bunu duymuştum daha önce o nedenle kesinlikle yemek üstüne tuz ekmiyorum, ne konmuşsa içinde onu öylece yiyorum ben, birde bol bol su için kızlar 21. haftadan sonra bebişin sıvısı her 3 saatte bir bizim içtiğimiz suyla yenileniyomuş o nedenle çok çok önemli, bebişi rahat ettirelim mekanında

canım bazı doktorlar yaptırmıyo, kimisi yaptırıyo bu tamamen doktora bağlı, testin iyi çıktı diye yaptırmamış olabilir, 20-22 haftalar bu ultrasonun yapılması gerekiyor, hala yaptırmak istersen bilgin olsun

Günümüz aydın , Cumamız mübarek ,evlatlarımız sağlıklı , vatana millete hayırlı ,anne babasına saygılı olsun inş :))))
Günaydınnnnnnnnnnn, aminnnnnnn cümlemizin işallah!

Bugün yine haftanin en guzel günü ve safak da 12 oldu...
Maaşallah canım, Allah 1 güne düşürsün tez zamandada sayılı saatler kalsın beklemek için

Herkese hayirli cumalar
Sanada canımmmmmm

günaydınlar hayırlı cumalar

olabiliyor canım bu, hatta reflü son aylara doğru dahada artacakmış çünkü bebiş midemize iyice baskı yapıcak, o nedenle az az sık sız yemeye çalış kendini frenle, doyunca hemen bırak reflüyü getir aklına benimde başka hiçbiyerimde bişi yok ama göbek çıktı, normal bişi canım, bide o göbek nası gergin dimi yaaa, darbuka gibi, bazen dokunuyorum resmen gergin gergin duruyo

Gunaydin kizlar hayirli cumalar herkese dun bi yazdim sonrasinda yeniden giris yapamadim kryifler nasil

Kızlar 21 Mayıs'a Panoson Görüntüleme Merkezinden aldım randevu Dr. Bülent Erdal'mış.
ÇEkimi yaptırınca sizlere de bilgi vereceğim kalitesi doğrultusunda.
Ayrıntılı ultrason için heryer inanılmaz farklı fiyatlar veriyor.
Sakın boş yere çok para vermeyin.

Bilmiyorum canım ya ,hepimiz için hayırlısı olsun bu akşam üstü gidicez bakalım doktora 4 lü testlerimde yapılıcak ...

evet canım inşallah telaş etme 4 lü test dedikleri bir ultrason 1 adet kan tahlili tamam o kadar...herşey hayıra karşı bu mubarek günde bende dün gece çok yorgundum kandil için namaz kılıp dua edecektim ama resmen gözümü açamadım.. ve tabi vicdan azaplı bir uyku ve sabaha uyandım halen daha moralim bozuk...kendime gelemedim...

gunaydın annecıkler ve bebıslerı.dun sankı bebısımın hareketını hıssetmıs olabılırım.1 aydır gıdıklanma gıbı bıseyler oluyordu karnımda.dun sankı ıcımde degısık hareketler oldu.gobek delıgımden yukarıda karnımın sol tarafında bır kıpırtı oldu.1 saat boyunca 3-4 defa oldu.sonra bır daha hıc o duyguyu yasamadım.sızce bebısım anne ben burdayım mı demıstır

Günaydın kızlar,
dün akşam kontrolüm vardı ve sonunda cinsiyetimizi öğrendik benimde bir prensim oluyor.Allah hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.Ayrıca doktorum 2 li test iyi diye 3 lü ve 4 lü istemedi yanlız kan alındı ve afp ye bakacağız dedi.Haftaya sonuç çıkarmış.İnş. hep güzel sonuçlar alalım.Sizler nasılsınız???

Benimde 2. hamileliğim bende tam hissetmiyorum canım sadece arada sol kısımda kayar gibi bişeyler ve baskı hissediyorum.Bide benim bebiş hep solda ya değişmiyor yerini hiç

demiştir tatlıcık :d

günaydın kızlar hayırlı cumalar.bende gidicem doktora bugün lütfen dualarınızı eksik etmeyin bebişimin cinsiyetini bu defa öğreniriz inş.herkese sağlıklı bol tekmeli günler :)

günaydın kızlar hayırlı cumalar.bende gidicem doktora bugün lütfen dualarınızı eksik etmeyin bebişimin cinsiyetini bu defa öğreniriz inş.herkese sağlıklı bol tekmeli günler :)

hayırlısı olsun canım sımdıden bende dun ogrendım guzel bı duyguydu allah gonlune gore versın haberını bekleyecem teyzesı olarak

slm bende dun kontrole gıttıgımde onu ıstedı yaptım ama sankı benım kı bıraz erken oldu ıstemesı ama sanırım afp ıdı bunların hepsı degısık sanırım

Son düzenleme:

slm
benım de 2 lı testım ıyı cıktı 3 lu test ıstemedı benden de afp ıcın kan alındı ama sımdı onu arastırdıkca 3 lu test kapsamnda kullanılıyormus
benım sonucum yarın cıkacakmıs ama senın kı neden haftaya denıldı

Herkese merhabalar.nasılsınız güzel annecikler? çevremdeki insanlar yazın hamilelik çok zor oluyor şeklinde konuşuyolar aramızda daha önce son ayları yaza denk gelen varmı yazı rahat atlatmak için neler yapabiliriz tavsiye lütfen:)) Allah sizleri ve bebişlerinizi tüm kötülüklerden korusun inşallah

kızlar siz kıpırtıları nerede hissediyorsunuz.ben göbeğimin bayağı altında hissediyorum

benimde sol kasığımdan vuruyo arada annesine kendinş hatırlatıyo ama dün komple sağımdaydı sanki hissettim sağ tarafım şişti ve sertleşti evet benimde aşağıda tekmeler :)

slm bende dun kontrole gıttıgımde onu ıstedı yaptım ama sankı benım kı bıraz erken oldu ıstemesı ama sanırım afp ıdı bunların hepsı degısık sanırım

yok canım erken değil 17 hafta itibariyle bu test isteniliyormuş inşallah güzel haber alırız canım 1 hafta sonra çıkıcakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…