2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
mrhb kızlar nasılsınız bakalım dun ayrıntılı ultrasonumuz vardı sonucumuz gayaet ıyı cıktı maşallah artık kendını fazlasıyla hıssettırıyor sankı arada bı kordonunu bıle cekıştırıyor ya bu ara hep sagımda mutlu edıyor benı onu hıssetmek

slm bende dun kontrole gıttıgımde onu ıstedı yaptım ama sankı benım kı bıraz erken oldu ıstemesı ama sanırım afp ıdı bunların hepsı degısık sanırım

Alfa fetopotein bende yaptrdım 16 da iyi çıktı be im sonucumda 3 lü 4 lü istemedi doktorum

önceki hamileliğimde yazın hamile kalmıştım nisanda doğum yaptım yaza denk gelmedi yani zaten ateş bastırıyor birde sıcak olack Allah yardımcımız olsun
Gözn aydın ne güzel bende yarın giricem ayrıntılıya kısmetse

Belki hastane uzun süre veriyor kendileri sıkışmasın diye ben 2li içinde daha erken aramıştım çıkmıştı sonuç.Sanırım kendileri için süreyi uzun tutuyorlar

Merhaba arkadaslar. Hayırlı cumalar.
Bugün dogum gunüm ve hep hayalimdi hamile olarak bugunumu kutlamakti. Cok sukur Allahım nasip etti. İnsallah kucağıma da alırım bebeğimi. 33 yaşımda anne olacağım insallah. Hep 28imde hamile kalır 29umda doğrurum diye hayal etmiştim, ama nasip bugunlereymis. Allah en iyisini bilir sonuçta.
İsteyen herkese nasip etsin insallah.

ınş senınkıde temız cıkar

ne kadar güzel, Allah hep beraber kutlamayı nasib etsin bundan sonrakileride, ailecek mutlu mesut olun. Bende 32 yaşımda anne olcam seninle aynıyız kısmet böyleymiş ne yapalım, işten güçten, hayatın yoğunluğundan bizimki biraz ertelendi ama geç olsun güç olmasın derler, herşeyin hayırlısı işallah hepimiz için

slm kızlar hepinize hayırlı cumalar. güne iyi başladım ama öğle arası eve gittim geldim koşturmaca çok hızlı hareket ettim galiba. şu an sağ tarafım batıyo ve belime vuruyo. artık hareketlere dikkat etmek lazım gerçekten. oğluşum bugünde çok hareketli sağımdan sağımdan vurup duruyo. bugün aşı olacagım bakalım inş çok fazla etkisi olmaz

evet canım dikkat etmemiz lazım, hızlı hareket etmek artık mazide kalmalıben çoğu zaman unutuyorum, evdeyken eşim uyarıyo işteykende ofisteki arkadaşlar ama aslında bizim dikkatli olmamız lazım, dinlen biraz, derin derin nefesler al dik oturup, bir müddet yorma kendini slow motion hareket et, geçer diye düşünüyorum birde bugün hava çok sıcak, bizde öğlende dışarı çıktık ama yandık resmen sıcaktan şimdi ofiste klima altında oturuyoruz

bugün benim doğum günüm ve nikah yıldönümümüz

4lü test için dr gittim kızımın maşşallahı varmış 15 haziranda ayrıntılı ultrasonda görcem inş

4lü test için dr gittim kızımın maşşallahı varmış 15 haziranda ayrıntılı ultrasonda görcem inş

doğum gününüz kutlu olsun. Allahım nice nice böyle güzel günler sevdiklerinizle birlikte olmanızı nasip etsin. pazar günü de benm doğum günüm

Kizlar telden girdigim icin takvimleri göremiyorum.gecen de sormuştum yine soruyorum cunku kafam takılıyor(( bugun 18+5 im ama usg ye gore 19+4 um.ve sizler gıbi hareket falan hissetmiyorum( benimle aynı haftada olup hissetmeyen var mı?? Cok fazla endişeleniyorum usg ye gore 20.haftaya geldim ama hala his yok.arada pit diye birsey oluyor ama gaz herhalde ve cok nadir oluyor o da..kontrolum 29 unda daha(

boşuna takma kafana bu durumu, hissetme olayı kişiden kişiye değişiyor. 20-21 haftalarda hassas olanlar hissediyormuş, yani normal şartlarda bizim 5,5-6 ay olmamız lazımki tam hissedelim, ve şuanda bebekler sürekli uyuma halindeler, 5,5-6 ay olduğumuzda normal bir bebek kadar uyanık kalacakmış ve işte o zaman hissettircek kendini bize, minik dokunuş dediğin senin bebişin olabilir ama bunu kestirmek çok zor oluyo çünkü o kadar minikki insan bebişmi gazmı anlayamıyo. O yüzden hiç kafana takma canım, çok normal bu durumlar, 29 unda gittiğinde doktoruna da sor tekrardan için rahat etsin.

bende 18+1 deyim ben de bir sey hissetmiyorum.hiç kafana takma.22.haftaya kadar bile hissedilemediği oluyormuş

Son düzenleme:
ınş senınkıde temız cıkar
sağol cnm

bende bugün 18. Haftama girdim bende usg ye göre öndeyim benim 2. hamileliğim olmasına rağmen hissetmiyorum daha ilk hamileliğinse 20. 22. Haftaya kadar normal die biliyorum seninki 18+5 o yüzden endişelenmene gerek yok cnm

İnşallah yeni yaşınızda hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…