evet canım dikkat etmemiz lazım, hızlı hareket etmek artık mazide kalmalıben çoğu zaman unutuyorum, evdeyken eşim uyarıyo işteykende ofisteki arkadaşlar ama aslında bizim dikkatli olmamız lazım, dinlen biraz, derin derin nefesler al dik oturup, bir müddet yorma kendini slow motion hareket et, geçer diye düşünüyorum birde bugün hava çok sıcak, bizde öğlende dışarı çıktık ama yandık resmen sıcaktan şimdi ofiste klima altında oturuyoruz
off sürekli masa başında oturmaktan belime kramplar gırıyo artık. ne kadar dik oturmaya calıssamda agrılara engel olamıyorum. yarım saattir faks cekıyorum bittim dermanım kalmadı.Allahtan bugun erken cıkıcam ama aşı olucam inş kolumu fazla agrıtmaz yoksa hafta sonu hiçbi iş yapamam. zaten evi pislik götürüyo yaa hiçbiyere baktıgım yok. büyük temizliğe kalkmam lazım ama nerden başlıcam bılmıyorummm
ne kadar güzel, Allah hep beraber kutlamayı nasib etsin bundan sonrakileride, ailecek mutlu mesut olun. Bende 32 yaşımda anne olcam seninle aynıyızkısmet böyleymiş ne yapalım, işten güçten, hayatın yoğunluğundan bizimki biraz ertelendi ama geç olsun güç olmasın derler, herşeyin hayırlısı işallah hepimiz için
Dogum günüdaşiz seninle o zaman :)bugün benim doğum günüm ve nikah yıldönümümüz
4lü test için dr gittim kızımın maşşallahı varmış 15 haziranda ayrıntılı ultrasonda görcem inş
Teşekkür ederim canım. Desene sende bir boğasın :)doğum gününüz kutlu olsun. Allahım nice nice böyle güzel günler sevdiklerinizle birlikte olmanızı nasip etsin. pazar günü de benm doğum günüm
Canım bende bugun tam 19um ama bende hissetmiyorum. Panik yapma lütfen. Usg'de ileri olmasının da bir önemi yok. Herkesin farklı oluyor. Sen panik yaptikca cocuğu da strese sokuyorsun, etkiliyorsun.Kizlar telden girdigim icin takvimleri göremiyorum.gecen de sormuştum yine soruyorum cunku kafam takılıyor(( bugun 18+5 im ama usg ye gore 19+4 um.ve sizler gıbi hareket falan hissetmiyorum ( benimle aynı haftada olup hissetmeyen var mı?? Cok fazla endişeleniyorum usg ye gore 20.haftaya geldim ama hala his yok.arada pit diye birsey oluyor ama gaz herhalde ve cok nadir oluyor o da..kontrolum 29 unda daha (
Teşekkür ederim canım insallahİnşallah yeni yaşınızda hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsın :)
Kizlar sûkûrler olsun minigimin cinsiyetini ôgrndm sonunda.kizimiz oluyomus sagolun desteklerinz icin.cok mutluyum bugun.darisi ôgrenemeyenlern basina ins.
herkese hayrlı cumalar, günaydınlar
gönülden amiiin diyorum.
senin için zor bir dönemde eşin askere gitmiş. inşallah çok yakında da gelecek. benm eşim gitmedioğluyla gidecek bu gidişle
yandık ozaman , zaten canım istesemde yiyemiyorum hemen doyuyorum ,evet göbeğim gerginden ziyade dolu doludolu zatende ,
arada çok hızlı kalp çarpıntılarımda oluyo bide kulak çınlamalarım ,bunların sebebleri ne ki :26:
günaydın kızLaR....
Gitmediyse daha da gönderme :) benimki kisa dönem gitti ama canimiza yetti uzun dönemleri düşünemiyorum
Herkese Günaydın bu aradaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?