2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
cullucan,zulalb,ALS17 cok tesekkur ederim rahatlattiniz beni.aslinda hep okuyorum 21-22 de hissedilebilir diye ama burda hisseden arkadslar devamlı yazinca iyice kafama taktım sanırım.rabbime emanet miniklerimiz..

off sürekli masa başında oturmaktan belime kramplar gırıyo artık. ne kadar dik oturmaya calıssamda agrılara engel olamıyorum. yarım saattir faks cekıyorum bittim dermanım kalmadı.Allahtan bugun erken cıkıcam ama aşı olucam inş kolumu fazla agrıtmaz yoksa hafta sonu hiçbi iş yapamam. zaten evi pislik götürüyo yaa hiçbiyere baktıgım yok. büyük temizliğe kalkmam lazım ama nerden başlıcam bılmıyorummm

Erkek bebekler cabuk hissediliyomus benimde 17 bitecek erkek bekliyorummm bu arada isim kisiligi etkiliyor diye duydum . Cevresinde cinar isminde tamidigi olan varmi.... capkin ve yakisikli oluyorlarmis ))

anlıyorum seni, çalışan annelerin işi gerçekten zor ya, hem iş hem o, napçaz bakalım ilerleyene zamanlarda bebişler doğduktan sona temizlik yapılır be canım takma kafana, önce camlardan başlarsın zaten camları sildinmi ev bi temiz gözüküyo insanın gözüne, önce bi süpür, toz al, yerleri sil şöle gözüne normal gözüksün, banyoyu falan domestosla ( mesela ben geceden küvete sıkıyorum, bide tuvalete sabaha kadar kalıyo valla inanılmaz temizliyo ) diğer haftalarda zaman buldukta ağır işleri yaparsın, imkanın varsa tut bi kadın, kapı, duvar, camları ve yerleri dip köşe sildirt bi günde halleder ben her hafta cuma yarım gün kadın alıyorum eve, ütü, süperge, toz silme işlerini yaptırıyorum, bazende ağır işleri, mesela bi hafta camları sildiriorum, bi hafta kapıları, diğer hafta bi odanın duvarını falan dönüşümlü olarak yaptırıyorum bana süper iyi geliyo, bazen arada gelemiyo çocukları var ama ne yapalım buna şükür o yüzden olmadı bi kereline tut bi kadın ağır işleri yaptırt hem sende yorulmamış olursun, yazada rahat girersin

kızlar ben çıkıyom artık, güzel bir haftasonu olsun hepimiz için, huzurlu olalım ki bebişlerde huzur bulsun, unutmayın hamileliği sakin geçirenin çocuda sakin ve huzurlu olur istanbulda haftasonu hava güzel olacak, bol bol gezmeler bizi bekliyo gibim, öptüm siziiiii

selam kızlar bende ekim annesi olucam inşallah :) bebeğini hissedemeyenler arkadaşlarım bende hissetmeden önce steteskopla karnımı dinliyordum oda çok güzel oluyor guluk guluk sesleri duyabiliyorsunuz bende birkaç gündür hissediyorum

Selam kizlar,ben de bebisimi artik daha guclu hissediyorum sanirim hickiriklarini bile hissediyorum arada ust uste 5 dk boyunca tim tik oluyo netten baktigima gore hickirikmis.. Bu hareketler benim canima can katiyoo

Ay bugun eşimle disaridayik. İyi geldi vallah :)
Esim sagolsun dogum gunüm icin yemeğe çıkardı, sonra da sohbet muhabbet yeni geldik. Yalnız gündüz hava sıcakti aksam da epey bi serinledi. Üşüdüm hatta öyle kalktık.

Çok teşekkür ederim. Evet olgun anne olacağız kısmetse :) Dediğin gibi hayat senin hesaplarına gore gitmiyor bazen. İsteyince şıp diye olmuyor cocuk da. Hayırlısı şimdiymis. Hepimiz icin hayırlısı olsun insallah :)

bugün benim doğum günüm ve nikah yıldönümümüz

4lü test için dr gittim kızımın maşşallahı varmış 15 haziranda ayrıntılı ultrasonda görcem inş
Dogum günüdaşiz seninle o zaman :)
Dogum gunun kutlu olsun seninde :)

doğum gününüz kutlu olsun. Allahım nice nice böyle güzel günler sevdiklerinizle birlikte olmanızı nasip etsin. pazar günü de benm doğum günüm
Teşekkür ederim canım. Desene sende bir boğasın :)

Canım bende bugun tam 19um ama bende hissetmiyorum. Panik yapma lütfen. Usg'de ileri olmasının da bir önemi yok. Herkesin farklı oluyor. Sen panik yaptikca cocuğu da strese sokuyorsun, etkiliyorsun.

İnşallah yeni yaşınızda hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsın :)
Teşekkür ederim canım insallah

Kizlar sûkûrler olsun minigimin cinsiyetini ôgrndm sonunda.kizimiz oluyomus sagolun desteklerinz icin.cok mutluyum bugun.darisi ôgrenemeyenlern basina ins.

herkese hayrlı cumalar, günaydınlar

gönülden amiiin diyorum.

senin için zor bir dönemde eşin askere gitmiş. inşallah çok yakında da gelecek. benm eşim gitmedi oğluyla gidecek bu gidişle

Gitmediyse daha da gönderme :) benimki kisa dönem gitti ama canimiza yetti uzun dönemleri düşünemiyorum

Herkese Günaydın bu aradaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…