2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slmlar kızlar iki gündür içimde bi sıkıntı var ve belim çok agrıo aradada gaz sancısı gibi sancı girio sizdede oluyomu çok korkuyorum..
rabbim bebegim sana emanet sen onu bana bize bagışla...

Kizlar bi arkadasimiza doktor kullanma tukuruk yoluyla mideye gidebilir demis ama siz gene bi arastirin

kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyodum inşallah sizler ve bebişleriniz iyisinizdir hepimiz rabbime emanetiz bende eylülüm bir an önce tekme atsın içerden bana diye gün sayıyorum:))

ALLAH razı olsun canım arkadaşım rabbim hepimizin bebişlerini korusun inş.

amin canım inşallah bebişler iyi olsunlar. belim kopuyo 2 gündür ya bebişin hareketlerini hissediyorum ama. doktorumu aradım bebegin büyümesinden kaynaklıdır dedi eger devam ederse gel bi bakalım dedi inşallah devam etmez çok taktım kafama ya

hamilelikte bel ağrısının normal olduğunu duymuştum cnm endişe etme görümceminde en başından beri sürekli ağrıyo beli.bendede başladı ağrı bebişlerimiz güzlce büyüdüğü için cnm sen gene doktoruna danış belki bi krem falan verir.

ınsallah oyledir canım carsamba gunu esim gelecek ozamana kadar insallah gecerde gecmezse doktora gideriz artık mecburen yeterki bebisim iyi olsunda her agrıya razıyım

ınsallah oyledir canım carsamba gunu esim gelecek ozamana kadar insallah gecerde gecmezse doktora gideriz artık mecburen yeterki bebisim iyi olsunda her agrıya razıyım

vallahi benimde çok ağrım vardı Calsiyumum eksikmiş bol bol süt içiyorum bel ağrım gecti

tabiki cnm benim ağrım fazla değil ama seninki fena gibi duruyo belki kalsiyum eksikliğidir herşey olabilir ihmal etmemek en iyisi.gidin doktora içimiz rahat etsin ama inş. sorun olacak bişey değildir cnm ALLAH şifasız hastalık vermesin.

vallahi benimde çok ağrım vardı Calsiyumum eksikmiş bol bol süt içiyorum bel ağrım gecti
valla canım ben hergun 1 bardak sutumu peynirımı yıyorum yogurtla fazla aram yok

insallah canım ben biraz sute yogurda agırlık verıyım ınsallah azalır biraz

arkadaşlar merhaba benim de birkaç sorum var sizlere...
kan eksikliğim yok..
ancak 7-17. haftalar arası sürekli kustum buantım oldu, su bile içemedim..15 gün hastanede yattım...şimdi de iştahım normal...çok su içemiyorum hala, günde 6-8 bardak arası değişiyor...1-2 tane meyveli soda içiyorum...1-2 bardak süt içiyorum...
elevit diye bir hapı da 2 haftadır falan kullanıyorum... kan hapı verdi ama onu kullanamadım kusturduğu için, henüz kontrolüm gelmediğinden soramadım doktoruma da sizce kan hapını kullanamayışım sıkıntı mı? elevitin içinde 60mg demir var...

Merhaba kızlar,nasılsınız?Benim günlerim yoğun ve koşturmacalı o nedenle arada bir girip katılırım sizlere..Dün Bursadan memlekete taşındık,şimdilik kayınvalidemlerdeyiz,birkaç hafta sonra bizim eve geçeceğiz..malum hazırlıklar,alışverişler..vs..Bana dua edin de şu zamanı hayırlısıyla ağrısız sızısız geçireyim :26:Minik kızım arada bir kendini hissettiriyor da rahatlıyorum,rabbim meleklerimizi korusun..

Allah kolaylık versin canım kendini fazla yorma dikkat et

ben dediginiz hapları kullanmıyorum onun bilgim yok demir ılacı olarak gynoferon kullanıyorum artı folıkasit ve coraspin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…