2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

dikkat et cnm kendine insan isten kendini gormuyo sonra acisini cekiyoz gecenlerde uc gun gun boyu ev temizledim uc gunde karin agrisi cektim

arkadaşlar sağlık ocağında tetanoz aşımı oldum perşembe sabahı. o günden beri kolum çok şişti ve ağrıyor. aşı yerinde mandalina büyüklüğünde kızarıklık ve şişlik var, aşı yerini tutunca sıcaklığı yüksek.
aşıyı olan arkadaşlardan aynı şekilde etki eden oldu mu? aşıda mı problem var, yapanda mı anlamadım.

bende perşembe günü oldum ama hiç bir yan etkisi olmadı anlattığın gibi :26: 20. haftadan sonra yaptırın deniliyo biraz erken gibi değil mi senin için belki o yüzdendir. yada en temizi hemşirenle görüş geçmiş olsun.

bende aynen anlattığım gibiyim:)) merak etme bir problem yok. bu aşı bazılarında böyle yan etki yapıyor. tenin havalıdır benim gibi kesin :) ben hamile olmadan önce de vurulmuştum tetanoz aşısını o zaman da olmuştu aynı şeyler. hatta sıtma falan yapmıştı bana. 2 3 gün sonra geçiyor yavaş yavaş. ben geçen seferinde acile gitmiştim çok bunalınca buzu havluya sarıp şişliğin üstüne koyun demişlerdi işe yarıyor... geçmiş olsun:)

ben günlük 1000 mg a tamamlıyorum en az 2,3 bardak süt içiyorum ekstra ayran peynir...

valla bi bardak sütü anca içebiliyorum almıo içim peynir yiyorum bugün yogurt içi zorladım kendimi hap gibi yutarak yedim inanki geçmio bogazımda :S ne yapıcam bilmiyorum

calsiyum ilacı kullanıyorsan senin için yeterli olur onun da 1 adeti 1000 mg

calsiyum ilacı kullanmıyorum benim kullandıgım sadece demir hapı folik asit ve coraspin ayrıca bide igne kullanıyorum kan pıhtılaşması var bende onun için doktoru arayıp alsammı acaba

calsiyum ilacı kullanmıyorum benim kullandıgım sadece demir hapı folik asit ve coraspin ayrıca bide igne kullanıyorum kan pıhtılaşması var bende onun için doktoru arayıp alsammı acaba

bence kan tahlili yaptır druna söyle calsiyumuna baktırmak istediği oda ona göre sana calsiyum ilacı yazar,çünkü benim de 20.haftada ağrılarım artmıştı druma söyledim calsiyumuma baktırmak istediğimi sonucum çok düşük çıktı o da bana calsiyum ilacı yazdı ağrım çok arttığında bazen ilacı kullanıyorum ben süt ürünlerini çok severek tükketiğim için doğal yollardan almayı tercih ediyorum

öyle yapıyım bende ozaman. bende normalde severdm ama süt ve yogurt yiyemiyorum artık sütü bi bardak yogurtta denk gelirse yutamıyoruki en iyisi bana hap kullanmak olacak sanırım :s

herkese selam kızlar nasılsınız bkalım 2 gündür giremiyorum haberler iyidri umarım bu arada LİLYPED bebeğin cinsiyetini öğrenmişsin nihayet kızın hayırlı olsun canım

herkese selam kızlar nasılsınız bkalım 2 gündür giremiyorum haberler iyidri umarım bu arada LİLYPED bebeğin cinsiyetini öğrenmişsin nihayet kızın hayırlı olsun canım

sağol canım benim sonunda öğrenebildim çok şükür.kız cicikleri almaya başladık çok güzel bi duygu.tatlım benim göbeğim hala çıkmadı sende benim gibiydin en son sende varmı değişim?

canım ben de 20. haftadan sonra biliyordum ama hemşireler 4. ayı doldurduktan sonra yapılıyor dediler. sağlık bakanlığı böyle belirlemiş.
18. haftamda yaptırmış oldum, 4. ayım dolmuştu.

canım normalde öyle fazla tepki vermem ilaçlara-aşılara. o yüzden şaşırdım. buz torbası yapayım, umarım azaltır. teşekkürler.

sağol canım benim sonunda öğrenebildim çok şükür.kız cicikleri almaya başladık çok güzel bi duygu.tatlım benim göbeğim hala çıkmadı sende benim gibiydin en son sende varmı değişim?

benim az çıktı göbeğim ama kıyafetle belli değil yani söylemesem kimse anlamaz hamile olduğumu..........iki tane hamile kıyafeti aldım ama ne zaman giymek nasip olur bilmem

Cnm bende de kansizlik var. Senin dedigin gibi bende de yan etki yapti kan ilaci karin agrisi ve mid3 bulantisini hic o günkü kadar şiddetli yaşamadım. Doktorum ilaci degistirdi ama cesaret edip baslayamadim tok karna ve hece yatarken dene istersen. Doktor bana eğer yine de kan ilaç etki gösterirse birakacagiz dogal yollardan deneyecegiz dedi. Et pekmez vs tuketmemi soyledi. Eti pilavla ve yemekle degil salatayla tüket dedi. Belki isine yarar...

benim az çıktı göbeğim ama kıyafetle belli değil yani söylemesem kimse anlamaz hamile olduğumu..........iki tane hamile kıyafeti aldım ama ne zaman giymek nasip olur bilmem

Ben hala kilo almadim ama göbeğim bayagi çıktı aksamlari kocaman oluyor sabah yok denecek kadar azalıyor... elimi koydugumda kizimin nerde olduğunu hissediyorum...

Bu arada dün evime geçtim annem ve yegenim de geldi. Camasirlari nevresimleri yikadik utuledik evi derleyip toparladik cok yoruldun karnim agridi... haftaya da ablamla gidip büyük bir temizlik yapacağız eee kocacigim geliyor evimiz senlensin...

Selam kızlaar, inşallah sizler ve bebekleriniz iyidir. Kafama şey takılıdı, bazı arkadaşlarımızın göbekleri hiç belli olmuyormuş, benim göbeğim ise o kadar çok çıktı ki aslında 4 kilo aldım 19. haftaya gidiyorum bebeğim erkek. Göbeği çıkmayanlara çok şaşırıyorum yaa. Benim kocaman göbeğim artık bacaklarıma oturmaya başladı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…