Cnm bende de kansizlik var. Senin dedigin gibi bende de yan etki yapti kan ilaci karin agrisi ve mid3 bulantisini hic o günkü kadar şiddetli yaşamadım. Doktorum ilaci degistirdi ama cesaret edip baslayamadim tok karna ve hece yatarken dene istersen. Doktor bana eğer yine de kan ilaç etki gösterirse birakacagiz dogal yollardan deneyecegiz dedi. Et pekmez vs tuketmemi soyledi. Eti pilavla ve yemekle degil salatayla tüket dedi. Belki isine yarar...
Ben hala kilo almadim ama göbeğim bayagi çıktı aksamlari kocaman oluyor sabah yok denecek kadar azalıyor... elimi koydugumda kizimin nerde olduğunu hissediyorum...
Bu arada dün evime geçtim annem ve yegenim de geldi. Camasirlari nevresimleri yikadik utuledik evi derleyip toparladik cok yoruldun karnim agridi... haftaya da ablamla gidip büyük bir temizlik yapacağız eee kocacigim geliyor evimiz senlensin...
canım burda bir arkadaş yazmış göbeğin hemen çıkması ya da geç çıkması rahimin duruşuyla alakalıymış doktoruna sormuş o doktor öyle demiş benim daha 1 haftaır çıktı aniden ama öyle hamile olduğum anlaşılmaz daha dışardan belli değilSelam kızlaar, inşallah sizler ve bebekleriniz iyidir. Kafama şey takılıdı, bazı arkadaşlarımızın göbekleri hiç belli olmuyormuş, benim göbeğim ise o kadar çok çıktı ki aslında 4 kilo aldım 19. haftaya gidiyorum bebeğim erkek. Göbeği çıkmayanlara çok şaşırıyorum yaa. Benim kocaman göbeğim artık bacaklarıma oturmaya başladı bile
az kaldı eşinin gelmesine tabi telaşı da başladı ama kendini de fazla kaptırıp yorma bebişe dikkat et...sen nasıl kilo almadın ya hiç yemiyomusun şaşırdım valla ne güzel ben 1 kilo aldım dikkat ediyorum ama almaya da devam ediyorum buna rağmenCnm bende de kansizlik var. Senin dedigin gibi bende de yan etki yapti kan ilaci karin agrisi ve mid3 bulantisini hic o günkü kadar şiddetli yaşamadım. Doktorum ilaci degistirdi ama cesaret edip baslayamadim tok karna ve hece yatarken dene istersen. Doktor bana eğer yine de kan ilaç etki gösterirse birakacagiz dogal yollardan deneyecegiz dedi. Et pekmez vs tuketmemi soyledi. Eti pilavla ve yemekle degil salatayla tüket dedi. Belki isine yarar...
Ben hala kilo almadim ama göbeğim bayagi çıktı aksamlari kocaman oluyor sabah yok denecek kadar azalıyor... elimi koydugumda kizimin nerde olduğunu hissediyorum...
Bu arada dün evime geçtim annem ve yegenim de geldi. Camasirlari nevresimleri yikadik utuledik evi derleyip toparladik cok yoruldun karnim agridi... haftaya da ablamla gidip büyük bir temizlik yapacağız eee kocacigim geliyor evimiz senlensin...
gozun aydın canım az kalmıs ama kendini kaptırıpta cok yorma dıkkat et
canım burda bir arkadaş yazmış göbeğin hemen çıkması ya da geç çıkması rahimin duruşuyla alakalıymış doktoruna sormuş o doktor öyle demiş benim daha 1 haftaır çıktı aniden ama öyle hamile olduğum anlaşılmaz daha dışardan belli değilaslında belli olması da bir avantaj otbüste filan kimse bana yer vermiyor valla belli olmayınca
az kaldı eşinin gelmesine tabi telaşı da başladı ama kendini de fazla kaptırıp yorma bebişe dikkat et...sen nasıl kilo almadın ya hiç yemiyomusun şaşırdım valla ne güzel ben 1 kilo aldım dikkat ediyorum ama almaya da devam ediyorum buna rağmen
hanımlar size bir sorum olacak ben yatarken ağzımdan hep salya akıyo kusura bakmayın buraya yazdım ama hamileliğimden beri bu durumdan rahatsızım hatta onun yüzünden uykuya dalamıyorum bir türlü beni sinir ediyor bunu nedeni ne olabilir aranızda bunu yaşayan var mı.....kususra bakmayın kızlar size sorim dedim doktora sormadan önce
günaydın kızlar :) hafta sonu çok yoğundu sabh çok zor kalktım . dun akşam üztü birkaç saatlik tekne gezisi yaptık arkdaşlarla suan işyerindeyim ve kafam salak gb çok kötü oldum şu an , tansiyonum oynadı sanırım
kızlar merhaba bugün bağcılar eğitim araştırma hastanesine gittim detaylı ultrason için bilgi almaya hemde muayene oldum yahu insanı hiç bilgilendirmiyo kendine göre değerlerini yazıyor hadi bakalım güle güle bi skntı varmı demesen hiç umrunda değil ultrason içinde 2 hafta sonra kanunu s.süleyman hastanesine randevu aldım aceba giden varmı aranızda normal gebe kliniğinden aldm randevuyu o ordamı çekiyo yoksa başka zamana randevumu veriyor gidicem ama elim boş dönmiyim bide he bu arada sağlık ocağına gitsem aşımı yaparmı şimdiden aramadılar da beni hiç of çok evham yapıyorum galiba ama herşey eksiksiz olsun istiyorum :)
ben dediğin hastaneyede sormuştm fiyat araştırması yaparken sonra nisa hast gittim reyhan hn memnun kaldım fiyat 172 tlGunaydın kızlar.
Sizlere bişey sorucam istanbul avrupa yakasında oturan arkadaslar doktorunuz detaylı ultrason sızlerı hangı hastanelere yada doktorlara yonlendırdı ve fıyatlar konusunda bılgınız var mı ? beni buyukcekmece kolan hastanesıne yonlendırdı fıyatı 270 tl ymıs acıkcası bıraz fazla geldı bana. sizlerde paylasırsanız sevınırım.
benim önceki hamileliğimde sol kaburgamda oluyordu acaip bir ağrı ağladığım bile olmuştu doktorum olabilir bebek büyüdükçe demişti ayaklarıyla baskı yapıyor demişti sağ tarafı bilmiyorum istersen bir doktorunas sor cnmarkadaşlar merhaba hepinize iyi haftalar. size bir sorum olacak sağ tarafımda kaburganın altında sürekli özelliklede akşamları bir ağrı oluyor. sizin böyle bir şikayetiniz var mı? nerdeyse 1 aydır ilk zamanlar hadi normal dedik ama artık sürekli oluyor rahatsız ediyor.
illa yan etki yapacak diye bir şey yok ben kızıma hamileyken olmuştum hiçbir şey hissetmedimgünaydın kızlar daha ay sonu gelmeden elde avuçta para kalmadı
tetenoz aşısından korkmaya başladım sizleri duyunca
Bazı doktorlarda ne dediğini bilmiyor he sadece insanın içine bir şey atıyor herhalde bir şey olsaydı söylerdi die düşünüyorum çünkü öbür türlü onlar için bir dahaki gidişe zaman kaybı olur içini ferah tut birşey yoktur inşgünaydın kızlarr.. bugün kontrole gittim.21 haftalık 18 cm ve 332 gr dedı bıllmıyorum normalmı ama bu sefer cok memmun kaldıgımı soyleyemem doktorumdan .net bakmadıgelecek aya ayrıntılı ultrasona gircem konya medicana metin çapar bakacak ve ücreti çok uygun 150 tl . tam cıkarken akraba evlılığı var mı aılenızde engelli var mı deyince iyice tedirgin oldum. yani tam çıkarken odadan sordu bi sorun yooktur inş(
Kızlar herkese merhaba
cumartesi ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür doktorum iyi gördü şimdilik bir problem gözükmüyor iyi de yanlız doktorum benden 18. haftafa istemişti bende 18+1 de gittim gittiğim doktor 1 ay sonra yani 22. haftada tekrar gel dedi o yüzden tekrar gidicem herhalde. Birde göbeğimden baktı kafasını çok net inceleyemiyorum dedi geçirmiş olduğunuz ameliyatlardan dolayı.alttan bakıcam dedi alttan baktı .biraz göbekten biraz alttan tabii ben gerildim biraz heyecanlıydım aman bir şey çıkacak mı diye ondan dolayı ne cd ne bebeğin yüzünü görmeyi hepsini unuttum neyse önemli olan sonucumun iyi çıkması.1 ay sonrakinde isterim inş. Doktoru beğendim nisa hast.reyhan hn tavsiye ederim fiyatı 172 tl .20 dk filan sürüyor incelemesi.yanlız 45 dk randevu saatimiz sarktı bir de kızlar benim yaştan dolayı 18. haftada istedi doktorum sizin böyle herhangi bir durumunuz yoksa en ideali 22. hafta civarı.
kızlar tetenoz aşımı oldum birz miğdem bulanıo sizde de oldumu bulantı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?