2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

gozun aydın canım az kalmıs ama kendini kaptırıpta cok yorma dıkkat et

canım burda bir arkadaş yazmış göbeğin hemen çıkması ya da geç çıkması rahimin duruşuyla alakalıymış doktoruna sormuş o doktor öyle demiş benim daha 1 haftaır çıktı aniden ama öyle hamile olduğum anlaşılmaz daha dışardan belli değilaslında belli olması da bir avantaj otbüste filan kimse bana yer vermiyor valla belli olmayınca
az kaldı eşinin gelmesine tabi telaşı da başladı ama kendini de fazla kaptırıp yorma bebişe dikkat et...sen nasıl kilo almadın ya hiç yemiyomusun şaşırdım valla ne güzel ben 1 kilo aldım dikkat ediyorum ama almaya da devam ediyorum buna rağmen

gozun aydın canım az kalmıs ama kendini kaptırıpta cok yorma dıkkat et

Tamam cnm ederim :) kizimin odasinda esimin tamir esyasi falan vardi artik kizimin odasi olacagina göre orayi da bosaltmam gerekiyordu :)

Evet cok az kaldi cok şükür ama evimi çok ozledim resmen yeniden evleniyor gibiyim sanki ceyiz yerleştiriyoruz falan... tuhaf duygular içindeyim yani...

Kilo yok ama göbek var bebek kendi basina büyüyor herhalde bana da sizin karninizin cikmamasi ilginc geliyor benim de disaridan belli olmuyor hatta hala ayni kiyafetleri giyiyorum ama evde mesela tshirt giydigimde karnim cikiyor gerci benim karnim onceden de hafif vardi

hanımlar size bir sorum olacak ben yatarken ağzımdan hep salya akıyo kusura bakmayın buraya yazdım ama hamileliğimden beri bu durumdan rahatsızım hatta onun yüzünden uykuya dalamıyorum bir türlü beni sinir ediyor bunu nedeni ne olabilir aranızda bunu yaşayan var mı.....kususra bakmayın kızlar size sorim dedim doktora sormadan önce

cumartesi eve temizlikçi geldi ama o iş yaparken oturamadım tüm gün ayaktaydım sonrada 2.5 saat yürüdüm
bugunde 1.5 saat yürüdüm ve şuan kasıklarım ağrıyo fazla zorladım sınırımı heralde

Canım bende de oluyor. Benim hamile kaldığımdan beri burnum tikali, bu yüzden ağzım açık uyuyorum. Dolayısıyla salya akıyor :)

günaydın kızlar :) hafta sonu çok yoğundu sabh çok zor kalktım . dun akşam üztü birkaç saatlik tekne gezisi yaptık arkdaşlarla suan işyerindeyim ve kafam salak gb çok kötü oldum şu an , tansiyonum oynadı sanırım

günaydın, tansiyonunu ölçebilecek biri yok mu? tabure varsa koy, bacaklarını uzatıver.bir an önce akşam olsunda eve gidip dinlen

günaydınlaarrr... herkese mutluuu sağlıklııı haftalar inşallah...

benim için çok guzel bişey oldu geçen hafta, sizinlede paylaşmak istedim. sanırım kızımın kısmetine.
şimdi ben eşimden, evimden farklı bi ilde çalışıyorum. ancak hafta sonları gidebiliyordum evime ve benm çalıştğm kurumda eş durumu tayini yoktu. yani eşimin yanına gitmem zordu. ama geçen hafta yönetmeliğimiz değişti ve eş durumu tayini yapılabilecekkk inş..
bebiş daha doğmadan kısmetini gösterdi... darısı eşinden evinden ayrı olan herkesin başına inş..

Gunaydın kızlar.
Sizlere bişey sorucam istanbul avrupa yakasında oturan arkadaslar doktorunuz detaylı ultrason sızlerı hangı hastanelere yada doktorlara yonlendırdı ve fıyatlar konusunda bılgınız var mı ? beni buyukcekmece kolan hastanesıne yonlendırdı fıyatı 270 tl ymıs acıkcası bıraz fazla geldı bana. sizlerde paylasırsanız sevınırım.

arkadaşlar merhaba hepinize iyi haftalar. size bir sorum olacak sağ tarafımda kaburganın altında sürekli özelliklede akşamları bir ağrı oluyor. sizin böyle bir şikayetiniz var mı? nerdeyse 1 aydır ilk zamanlar hadi normal dedik ama artık sürekli oluyor rahatsız ediyor.

günaydın kızlar daha ay sonu gelmeden elde avuçta para kalmadı
tetenoz aşısından korkmaya başladım sizleri duyunca

günaydın kızlarr.. bugün kontrole gittim.21 haftalık 18 cm ve 332 gr dedı bıllmıyorum normalmı ama bu sefer cok memmun kaldıgımı soyleyemem doktorumdan .net bakmadı gelecek aya ayrıntılı ultrasona gircem konya medicana metin çapar bakacak ve ücreti çok uygun 150 tl . tam cıkarken akraba evlılığı var mı aılenızde engelli var mı deyince iyice tedirgin oldum. yani tam çıkarken odadan sordu bi sorun yooktur inş(

kızlar merhaba bugün bağcılar eğitim araştırma hastanesine gittim detaylı ultrason için bilgi almaya hemde muayene oldum yahu insanı hiç bilgilendirmiyo kendine göre değerlerini yazıyor hadi bakalım güle güle bi skntı varmı demesen hiç umrunda değil ultrason içinde 2 hafta sonra kanunu s.süleyman hastanesine randevu aldım aceba giden varmı aranızda normal gebe kliniğinden aldm randevuyu o ordamı çekiyo yoksa başka zamana randevumu veriyor gidicem ama elim boş dönmiyim bide he bu arada sağlık ocağına gitsem aşımı yaparmı şimdiden aramadılar da beni hiç of çok evham yapıyorum galiba ama herşey eksiksiz olsun istiyorum :)

aynen bugun ben de hiç memmun kalmadım.bebeğimi bile tam göremedim desem yeridir. şikayetimi de söyledim herhangi birşey demedi

Kızlar herkese merhaba
cumartesi ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür doktorum iyi gördü şimdilik bir problem gözükmüyor iyi de yanlız doktorum benden 18. haftafa istemişti bende 18+1 de gittim gittiğim doktor 1 ay sonra yani 22. haftada tekrar gel dedi o yüzden tekrar gidicem herhalde. Birde göbeğimden baktı kafasını çok net inceleyemiyorum dedi geçirmiş olduğunuz ameliyatlardan dolayı.alttan bakıcam dedi alttan baktı .biraz göbekten biraz alttan tabii ben gerildim biraz heyecanlıydım aman bir şey çıkacak mı diye ondan dolayı ne cd ne bebeğin yüzünü görmeyi hepsini unuttum neyse önemli olan sonucumun iyi çıkması.1 ay sonrakinde isterim inş. Doktoru beğendim nisa hast.reyhan hn tavsiye ederim fiyatı 172 tl .20 dk filan sürüyor incelemesi.yanlız 45 dk randevu saatimiz sarktı bir de kızlar benim yaştan dolayı 18. haftada istedi doktorum sizin böyle herhangi bir durumunuz yoksa en ideali 22. hafta civarı.

Son düzenleme:
ben dediğin hastaneyede sormuştm fiyat araştırması yaparken sonra nisa hast gittim reyhan hn memnun kaldım fiyat 172 tl

benim önceki hamileliğimde sol kaburgamda oluyordu acaip bir ağrı ağladığım bile olmuştu doktorum olabilir bebek büyüdükçe demişti ayaklarıyla baskı yapıyor demişti sağ tarafı bilmiyorum istersen bir doktorunas sor cnm
günaydın kızlar daha ay sonu gelmeden elde avuçta para kalmadı
tetenoz aşısından korkmaya başladım sizleri duyunca
illa yan etki yapacak diye bir şey yok ben kızıma hamileyken olmuştum hiçbir şey hissetmedim

Bazı doktorlarda ne dediğini bilmiyor he sadece insanın içine bir şey atıyor herhalde bir şey olsaydı söylerdi die düşünüyorum çünkü öbür türlü onlar için bir dahaki gidişe zaman kaybı olur içini ferah tut birşey yoktur inş

Son düzenleme:

ben 23 bittiği gün gidicem problem olmaz di mi:44:24 e kadar oluyo demişlerdi bana hastaneden, dr da öyle dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…