2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Selam kızlar bir sorum var sizlere...
normalde 37. haftaya kadar çalışabiliyoruz çalıştığımız haftalarıda doğum sonrasına aktarabiliyoruz...
Peki ben 37. haftaya kadar rapor kullansam heyet raporu alsam 5 haftayı yinede doğumdan sonraya aktarabilir miyim ??
Bu seneyi kapatacamız için alabildiğim kadar rapor alıp evde olmak istiyorum sandalyede akşama kadar oturmak işkenceee ((

Kızlar söylemeyi unuttum 16. haftada doktorum %80 erkek demişti ayrıntı ultrasonda da kesin erkek dedi doktor hayırlısı inş. Kızımdan sonra bir de oğlum olacak inşallah:))

Son düzenleme:
kızlar şimdi bi kargo geldi .şaşırdım milupadan .üye olmustum numune geldi. çok bişey degıl ama insanın hoşuna gidiyor:) çanta alt degıstırme . numune mamalar nıveadan numuneler vs:)))))))))

Yirmibirinci haftaya ulaşıldığında bebekteki hızlı büyüme biraz 21 haftalık bebek yavaşlar.Baş popo mesafesi 18 cm ,ağırlığı da 300-320 gram civarındadır (alıntı) bu şu iekılde yazıyor canım normal boyu kılosu kafana takma bence.

saol cnm benım bende şimdi gördüm yok ayrıntılı ultrasona girmeden benim içim rahat etmicek galiba:)9

selam arkadaşlar ya bir sey sorcam arada karnımda böyle kalp atışı gibi bşey oluyo ama tekme değil acaba bebek hareketi nasıl hiisediliyor yaavalla meraktan catlıcaaammm

Canım kanuni hastanesiyle ben daha bu gun gorustum gebe polıklınıgıyle. sadece rısklı gebelıklerde yapılıyolarmıs ayrıntılı ultrasonu. bebegınızde herhangı bır ozur bır problem yoksa burda yaptıramazsınız dedıler bana bılgın olsun..

selam arkadaşlar ya bir sey sorcam arada karnımda böyle kalp atışı gibi bşey oluyo ama tekme değil acaba bebek hareketi nasıl hiisediliyor yaavalla meraktan catlıcaaammm

canım karnının içinden biri tıklıyomuş gibi oluyo sanki parmağıyla vuruyomuş gibi hissetmiştim ben
şimdi ise minik tekmeler halinde oluyor

dört gözle bekliyorumm yaaa bende anlasam ah oğluşumun hareketlrini artık ! bide ANKARA da olan var mı detaylı utrasyoon için hangi hastaneleri tercih ettiniz

dört gözle bekliyorumm yaaa bende anlasam ah oğluşumun hareketlrini artık ! bide ANKARA da olan var mı detaylı utrasyoon için hangi hastaneleri tercih ettiniz

ben ankaradayım kendi doktorumun önerdigi servet ünsal hastanesinde yaptırıcam detaylı ultrasonu

merhaba; ekim annişleri bende bugun gittim yolunda hersey 3 lü test için kan verdim 15cm olmus oğluşum :) gördüm içim rahatladı :)

o kadar yorma kendini canım fazla zorlamışsın 2.5 saat yürünür mü hiç bu halinle
hadi hayırlısı inşallah güzel şekilde sonuçlanır..
canım henüz doktora gitmedim ama araştırdım esenler ensar hastanesi 100liraya çekiyomuş ayrıntılıyı bana fiyatı baya uygun geldi
canım benim kabrga alrında değil de yan taraflarda kas gerilmesi şeklinde ağrı oluyor ben büyüdüğü için diye düşündüm ama senin de öyle olabilirmi ki doktoruna danış istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…