- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
o kadar yorma kendini canım fazla zorlamışsın 2.5 saat yürünür mü hiç bu halinle
hadi hayırlısı inşallah güzel şekilde sonuçlanır..
canım henüz doktora gitmedim ama araştırdım esenler ensar hastanesi 100liraya çekiyomuş ayrıntılıyı bana fiyatı baya uygun geldi
canım benim kabrga alrında değil de yan taraflarda kas gerilmesi şeklinde ağrı oluyor ben büyüdüğü için diye düşündüm ama senin de öyle olabilirmi ki doktoruna danış istersen
kızlar şimdi bi kargo geldi .şaşırdım milupadan .üye olmustum numune geldi. çok bişey degıl ama insanın hoşuna gidiyor:) çanta alt degıstırme . numune mamalar nıveadan numuneler vs:)))))))))
Canım bugün banada geldi aynısından:))
canım benim kabrga alrında değil de yan taraflarda kas gerilmesi şeklinde ağrı oluyor ben büyüdüğü için diye düşündüm ama senin de öyle olabilirmi ki doktoruna danış istersen
cevap için teşekkür ederim arkadaşım özellikle yemeklerden sonra oluyor kontrolü bekliycem artık.
sende cevap yazmasan görünmez oldugumu düşüncem artık. buraya sadece sohbete değil merak ettiklerimizi paylaşmak içinde geliyoruz ama ne hikmetse iki kişi konuşuyosa başka birinin dünyası yansa umrunda olmuyo. sırf bu sebeple artık çok takip etmiyorum artık.
kızlar selamlar ya ben geçen hafta 2 gün bebeği hissettim karnımın altında 3,4 kes tıktık yaptı geçti..kalp atışı gibiydi.. ama 2,3 gündürde ööle hissetmiyorum ctesi doktora gittik doktor dinleme dedi de dinlememek mümkün mü? Aklım hep onda:26: bizim haftalarda hissedenler lutfen ynt yazar mı 2 gün hissedip 2 gün sessiz mi kaldı? bide hissettiğiniz zaman mesela ben günde bir kez peşpeşe hissettim siz butun gun mu hissediyorsunuz
bütün gün sürekli hissedilmiyo cnm daha çok minikler.rahim duvarına vurduğu zamn anlayabiliyoruz anca.kimi zaman günde 6-7 kere bide o kadar netki vuruşları sanıyorumki artık hep böle olaacak.ama bakıyorum bazen bakıyorum günde 2 defa falan çok hafiften hissettiriyo.normal yani bunlar merak etme cnm.bebişlerimiz ALLAH a emanet.
inşAllah cümleten hepimizin herkesin bebeği iyidir. Allah bize bağışlasın onları.. 2gün hissedince ben çok sevindim.. ama şimdi öyle hissedilmiyor bide mesela arkadaşlarımdan duyardım ilk tekmesini hissettim diye onlar tekme diye acaba bu pıtpıtlara mı diyorlardı.. ben resmen daannn diye bi tekme bekliyordum sanırım..bide acaba senin mesela şuan anladığım düzenli hissediyorsun günlük bişekilde hissediyorsun yani hayırlısıyla bende senni haftana gelince hissederim di mi? yani inşAllah.
inşAllah cümleten hepimizin herkesin bebeği iyidir. Allah bize bağışlasın onları.. 2gün hissedince ben çok sevindim.. ama şimdi öyle hissedilmiyor bide mesela arkadaşlarımdan duyardım ilk tekmesini hissettim diye onlar tekme diye acaba bu pıtpıtlara mı diyorlardı.. ben resmen daannn diye bi tekme bekliyordum sanırım..bide acaba senin mesela şuan anladığım düzenli hissediyorsun günlük bişekilde hissediyorsun yani hayırlısıyla bende senni haftana gelince hissederim di mi? yani inşAllah.
ayy kızlar göbüş topiğine girdim maşallah siz ne olmuşunuz öyle ya.tam hamile görünümündesiniz artık.bende hiçbişey yok hep böle kalıcam galibane büyük iç karnım varmış mübarek hiç mi belli olmaz 20 cm lik çocuk :S
tabiki hissedersin cnm daaan diyede olucak yakında :) geçen gün öle bi vurduki maşallah yerimdem hopladım nasıl mutlu oldum eşimi aradım bu çocuk içimden fırlıcak çok sert vuruyo diyeadamı da heycanlandırdım neden ki normal değilmi anormal bişeymi var diye korktu zavallı.resmen elim karnımda elimle bile hissettim.ama her zaman olmuyo tabi öyle.ama her hafta biraz daha net hissediceksin inş. cnm.
cevap için teşekkür ederim arkadaşım özellikle yemeklerden sonra oluyor kontrolü bekliycem artık.
sende cevap yazmasan görünmez oldugumu düşüncem artık. buraya sadece sohbete değil merak ettiklerimizi paylaşmak içinde geliyoruz ama ne hikmetse iki kişi konuşuyosa başka birinin dünyası yansa umrunda olmuyo. sırf bu sebeple artık çok takip etmiyorum artık.
maşallah bebişine canım bende bazen arıyorum eşimi senin oglan tekmelio beni die zavallım yanımızda olmadıgı için zaten pek bi üzgün
zavallılar ya :) benimkide hep babası yokken tekmeliyo.duyarlar yakında annesi.seninki oğlan ya daha da güçlü atar yakında babasıda hisseder maşallah bebişlerimize :)
yok canım öyle düşünme ya bazen topik çok sessiz oluyor yazdığın şeyi yazalı çok olduğu içinde zaman aşımından herhalde cevap yazılmıyor ama sen yine de ya ben senin uzun zamandır yazmadığının farkındayım hatta buraya 2-3 gün önce senin için mesj yazdım bebeğinin durumunu merak etid sormuştum ama görmedin sanırım bir ara tarama testleriyle baya bir uğraşıyodun endişeliydin onu merak etmiş şimdi nasıl bebiş umarım iyidir?cevap için teşekkür ederim arkadaşım özellikle yemeklerden sonra oluyor kontrolü bekliycem artık.
ayy kızlar göbüş topiğine girdim maşallah siz ne olmuşunuz öyle ya.tam hamile görünümündesiniz artık.bende hiçbişey yok hep böle kalıcam galibane büyük iç karnım varmış mübarek hiç mi belli olmaz 20 cm lik çocuk :S
maşallah ben dönerken bile hissediyorum belime kasıklarıma baya baskı yapıo bazen. hatta karnım minik bi top gibi bile oluyo :)eşim gelecek çarşamba günü 15 20 gün daha kalıp ondan sonra kısmetse eviimize geçicez inşallah
yok canım öyle düşünme ya bazen topik çok sessiz oluyor yazdığın şeyi yazalı çok olduğu içinde zaman aşımından herhalde cevap yazılmıyor ama sen yine de ya ben senin uzun zamandır yazmadığının farkındayım hatta buraya 2-3 gün önce senin için mesj yazdım bebeğinin durumunu merak etid sormuştum ama görmedin sanırım bir ara tarama testleriyle baya bir uğraşıyodun endişeliydin onu merak etmiş şimdi nasıl bebiş umarım iyidir?
evet ya kızlar maşallah resmen hamiş olmuşlar benim daha öyle çok çıkmadı ama çıkmaya başladı yani kıyafetten belli olmuyor dar ve ince şeyle giydiğimde çıkıyor hafif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?