ayy maşallah bayıldım hepsinedün eşimle dışarı çıktık dar bi badi vardı üstümde yemek yedik içecekler falan derken iyice şiştim :) ilk defa o zaman hamile gibi hissettim sabah normale döndü gene belkide çok fazla kilo almadığımızdandır cnm 1,5 kilo almışım ben.
ewet cnm bende de oldu öle minik bi top gibi baskı yaparak yanaştı iyice :) eşin nerdeydi cnm?
çok güzel bi duygu demiankaranın 2 saat uzaklıktaki ilçesinde canım ben merkezdeyim işi geregi evimiz orda ben ablamda kalıyorum burda
kızlar göbüş topigine foto ekledim
cnm çok güzelsiniz maş. eşinlede ALLAH kavuştursun :) o kadar güzel bi duygu ki RABBİM isteyen herkese nasip etsin
umarım değildir. biraz sorunlu bir hamilelik geçirdiğim için herşeye pimpirikleniyorum.bebek büyüdügü için midene kaburgalarına baskı yapıo olabilir bende var o durum ama bende iki kaburgaya birden baskı olluyo. sanırım önemli bişe deildir inşallah.
20. haftadan sonra her gün hissediyorsun özelliklede yatağında yatarken dışarıdan bile görülecek derecede :)kızlar selamlar ya ben geçen hafta 2 gün bebeği hissettim karnımın altında 3,4 kes tıktık yaptı geçti..kalp atışı gibiydi.. ama 2,3 gündürde ööle hissetmiyorum ctesi doktora gittik doktor dinleme dedi de dinlememek mümkün mü? Aklım hep onda:26: bizim haftalarda hissedenler lutfen ynt yazar mı 2 gün hissedip 2 gün sessiz mi kaldı? bide hissettiğiniz zaman mesela ben günde bir kez peşpeşe hissettim siz butun gun mu hissediyorsunuz
bu konu ile ilgili sorumun cevabını takip ettim eğer yazdıysanda teşekkür eder,m göremedim sanırım.Sana katılıyorum fakat geriye bakarsan sana cevap yazmıştım
yok canım öyle düşünme ya bazen topik çok sessiz oluyor yazdığın şeyi yazalı çok olduğu içinde zaman aşımından herhalde cevap yazılmıyor ama sen yine de ya ben senin uzun zamandır yazmadığının farkındayım hatta buraya 2-3 gün önce senin için mesj yazdım bebeğinin durumunu merak etid sormuştum ama görmedin sanırım bir ara tarama testleriyle baya bir uğraşıyodun endişeliydin onu merak etmiş şimdi nasıl bebiş umarım iyidir?
evet ya kızlar maşallah resmen hamiş olmuşlar benim daha öyle çok çıkmadı ama çıkmaya başladı yani kıyafetten belli olmuyor dar ve ince şeyle giydiğimde çıkıyor hafif
rabbim sag salim kucagımıza versin bebeklerimizi canım bizimde sorunlu geçiyo yatak ıstirahatliyim bende biraz kafamızı rahatlatmaız lazım bebişlerde içerde sıkılıyolar çünküumarım değildir. biraz sorunlu bir hamilelik geçirdiğim için herşeye pimpirikleniyorum.
20. haftadan sonra her gün hissediyorsun özelliklede yatağında yatarken dışarıdan bile görülecek derecede :)
bu konu ile ilgili sorumun cevabını takip ettim eğer yazdıysanda teşekkür eder,m göremedim sanırım.
evet elif uzun zamandır yazmıyorum amniyosentez oldum. şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı ama 1 ay ugraştık Allah bir daha yaşatmasın çok zor. bu topiğede yazmaya korkuyorum hiç cevap alamamak gerçekten sinir bozucu hadi kmise girmese tamam ama seni atlayıp önceki muhabetten devam ediliyosa insan bunalıyo. ama senin elinden geldiğince soruları cevapladıgını biliyorum eskiden beri hassasiyetin için ayrıca saol.
hoşgeldinnnnSelamlar arkadaşlarNasılsınız? Yorgun ve yorucu bir günün ardından sizlere de bir bakayım dedim
Canım bugün banada geldi aynısından:))
rabbim sag salim kucagımıza versin bebeklerimizi canım bizimde sorunlu geçiyo yatak ıstirahatliyim bende biraz kafamızı rahatlatmaız lazım bebişlerde içerde sıkılıyolar çünkü
hoşgeldinnnn
Geçmiş olsun canım neyin var? Ben de taşınma sürecindeyim,hergün bişeyler bakılıyor ayakta kalıyorum..karnım ağrımaya başladı,bakmadan takip etmeden de olmuyor,Allah yardımcımız olsun :26:
kızlar tetenoz aşımı oldum birz miğdem bulanıo sizde de oldumu bulantı?
günaydın kızlarr.. bugün kontrole gittim.21 haftalık 18 cm ve 332 gr dedı bıllmıyorum normalmı ama bu sefer cok memmun kaldıgımı soyleyemem doktorumdan .net bakmadıgelecek aya ayrıntılı ultrasona gircem konya medicana metin çapar bakacak ve ücreti çok uygun 150 tl . tam cıkarken akraba evlılığı var mı aılenızde engelli var mı deyince iyice tedirgin oldum. yani tam çıkarken odadan sordu bi sorun yooktur inş(
ağrıdan -salyadan şikayet eden arkadaşlar;
bendeki ağrıların sebebi, rahmin büyümesi ve myomlarımdan dolayı oluyormuş. özellikle myom u olan arkadaşlarda bu dönemlerde ağrılar artabilirmiş. dr bana çok zorladığında ağrı kesici almamı önerdi...
okuduğum bir kitapta hamilelikte salyalarda artış olabileceği yazıyordu. herkeste olmazmış ama normal bir durummuş, endişe etmeyin arkadaşlar.
benim 3 defa kanamam oldu ensonkinde bebegin eşi alt tarafta baskı yapıo kanama yapıo dikkat etmen lazım dedi doktorumuz bende yatıyorum işte canım çok şükür son bir aydır bişe yok ama tedbiri elden bırakmamak lazım herşey bebiş için
sende dikkat et yavaş yavaş yap herşey olur yorma kendini fazla bebişede kendinede iyi bak
Çok geçmiş olsun canım,Allah bidaha tekrarını yaşatmasın..Benim de ilk 3 ay sıkıntılıydı,bir kez kanamam oldu ama epey korkmuştum..Tabi sürekli dikkat etmemiz gerekiyor,ne fazla hamileliğe odaklanıp da hayatımızı zorlaştırmamak ne de yokmuş gibi rahat olmamak gerekir..Miniklerimiz rabbimize emanetler
hanımlar size bir sorum olacak ben yatarken ağzımdan hep salya akıyo kusura bakmayın buraya yazdım ama hamileliğimden beri bu durumdan rahatsızım hatta onun yüzünden uykuya dalamıyorum bir türlü beni sinir ediyor bunu nedeni ne olabilir aranızda bunu yaşayan var mı.....kususra bakmayın kızlar size sorim dedim doktora sormadan önce
Gunaydın kızlar.
Sizlere bişey sorucam istanbul avrupa yakasında oturan arkadaslar doktorunuz detaylı ultrason sızlerı hangı hastanelere yada doktorlara yonlendırdı ve fıyatlar konusunda bılgınız var mı ? beni buyukcekmece kolan hastanesıne yonlendırdı fıyatı 270 tl ymıs acıkcası bıraz fazla geldı bana. sizlerde paylasırsanız sevınırım.
Kızlar herkese merhaba
cumartesi ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür doktorum iyi gördü şimdilik bir problem gözükmüyor iyi de yanlız doktorum benden 18. haftafa istemişti bende 18+1 de gittim gittiğim doktor 1 ay sonra yani 22. haftada tekrar gel dedi o yüzden tekrar gidicem herhalde. Birde göbeğimden baktı kafasını çok net inceleyemiyorum dedi geçirmiş olduğunuz ameliyatlardan dolayı.alttan bakıcam dedi alttan baktı .biraz göbekten biraz alttan tabii ben gerildim biraz heyecanlıydım aman bir şey çıkacak mı diye ondan dolayı ne cd ne bebeğin yüzünü görmeyi hepsini unuttum neyse önemli olan sonucumun iyi çıkması.1 ay sonrakinde isterim inş. Doktoru beğendim nisa hast.reyhan hn tavsiye ederim fiyatı 172 tl .20 dk filan sürüyor incelemesi.yanlız 45 dk randevu saatimiz sarktı bir de kızlar benim yaştan dolayı 18. haftada istedi doktorum sizin böyle herhangi bir durumunuz yoksa en ideali 22. hafta civarı.
neyse canım bebeğin iyi olmasına sevindim Allah kimseyi olumsuz durumlarla karşılaştırmasınumarım değildir. biraz sorunlu bir hamilelik geçirdiğim için herşeye pimpirikleniyorum.
20. haftadan sonra her gün hissediyorsun özelliklede yatağında yatarken dışarıdan bile görülecek derecede :)
bu konu ile ilgili sorumun cevabını takip ettim eğer yazdıysanda teşekkür eder,m göremedim sanırım.
evet elif uzun zamandır yazmıyorum amniyosentez oldum. şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı ama 1 ay ugraştık Allah bir daha yaşatmasın çok zor. bu topiğede yazmaya korkuyorum hiç cevap alamamak gerçekten sinir bozucu hadi kmise girmese tamam ama seni atlayıp önceki muhabetten devam ediliyosa insan bunalıyo. ama senin elinden geldiğince soruları cevapladıgını biliyorum eskiden beri hassasiyetin için ayrıca saol.
ağrıdan -salyadan şikayet eden arkadaşlar;
bendeki ağrıların sebebi, rahmin büyümesi ve myomlarımdan dolayı oluyormuş. özellikle myom u olan arkadaşlarda bu dönemlerde ağrılar artabilirmiş. dr bana çok zorladığında ağrı kesici almamı önerdi...
okuduğum bir kitapta hamilelikte salyalarda artış olabileceği yazıyordu. herkeste olmazmış ama normal bir durummuş, endişe etmeyin arkadaşlar.
ben varım senle aynı durumda olan otobüste çok bunalıyorum helede ayaktaysam bayılacak gibi oluyorum yaa bazen sırf bu sebepten kaç dakka boş otobüs gelmesi için bekliyorum,hamile olduğum dışardan belli olmayınca da kimse yer de vermiyor valla bazen yer isteyesim geliyor yaa o derece yaniElifim gece burnum tikandigi icin ayni sorun bende de oluyordu hatta sormaya cekinmistim tipki sen gibi :) herhalde burun tıkanıklığından oluyor
Ben nisadan aldim randevu 172 tl. Yani doktorun uzmanligini bilmem ama... nasip...
Benim 1 haziranda doktor randevum 15 haziranda da detayli ultrason randevum var nisada..
Bu arada ben hamileligin basindan beri hic duygusallik yoktu ama simdi basladi ise gitmek istemiyorum icim sıkılıyor surekli ve moralim bozuluyor... aglama modundayim surekli kendimi tutmasam...
Minibuste okulda sicaktan cok daraliyorum nefes alamıyorum sanki... var mi ayni durumda olan
Elifim gece burnum tikandigi icin ayni sorun bende de oluyordu hatta sormaya cekinmistim tipki sen gibi :) herhalde burun tıkanıklığından oluyor
Ben nisadan aldim randevu 172 tl. Yani doktorun uzmanligini bilmem ama... nasip...
Benim 1 haziranda doktor randevum 15 haziranda da detayli ultrason randevum var nisada..
Bu arada ben hamileligin basindan beri hic duygusallik yoktu ama simdi basladi ise gitmek istemiyorum icim sıkılıyor surekli ve moralim bozuluyor... aglama modundayim surekli kendimi tutmasam...
Minibuste okulda sicaktan cok daraliyorum nefes alamıyorum sanki... var mi ayni durumda olan
Elifim gece burnum tikandigi icin ayni sorun bende de oluyordu hatta sormaya cekinmistim tipki sen gibi :) herhalde burun tıkanıklığından oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?