2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

olabilir ben de 1 kilo almışım ama aldığım 1 kilo göbekte toplanmış sanki çıktı göbeğim ama daha dışardan anlaşılmıyor tabi

ewet cnm bende de oldu öle minik bi top gibi baskı yaparak yanaştı iyice :) eşin nerdeydi cnm?

çok güzel bi duygu demi ankaranın 2 saat uzaklıktaki ilçesinde canım ben merkezdeyim işi geregi evimiz orda ben ablamda kalıyorum burda

kızlar göbüş topigine foto ekledim

çok güzel bi duygu demi ankaranın 2 saat uzaklıktaki ilçesinde canım ben merkezdeyim işi geregi evimiz orda ben ablamda kalıyorum burda

kızlar göbüş topigine foto ekledim

cnm çok güzelsiniz maş. eşinlede ALLAH kavuştursun :) o kadar güzel bi duygu ki RABBİM isteyen herkese nasip etsin

bebek büyüdügü için midene kaburgalarına baskı yapıo olabilir bende var o durum ama bende iki kaburgaya birden baskı olluyo. sanırım önemli bişe deildir inşallah.
umarım değildir. biraz sorunlu bir hamilelik geçirdiğim için herşeye pimpirikleniyorum.

20. haftadan sonra her gün hissediyorsun özelliklede yatağında yatarken dışarıdan bile görülecek derecede :)

Sana katılıyorum fakat geriye bakarsan sana cevap yazmıştım
bu konu ile ilgili sorumun cevabını takip ettim eğer yazdıysanda teşekkür eder,m göremedim sanırım.

evet elif uzun zamandır yazmıyorum amniyosentez oldum. şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı ama 1 ay ugraştık Allah bir daha yaşatmasın çok zor. bu topiğede yazmaya korkuyorum hiç cevap alamamak gerçekten sinir bozucu hadi kmise girmese tamam ama seni atlayıp önceki muhabetten devam ediliyosa insan bunalıyo. ama senin elinden geldiğince soruları cevapladıgını biliyorum eskiden beri hassasiyetin için ayrıca saol.

Selamlar arkadaşlarNasılsınız? Yorgun ve yorucu bir günün ardından sizlere de bir bakayım dedim

rabbim sag salim kucagımıza versin bebeklerimizi canım bizimde sorunlu geçiyo yatak ıstirahatliyim bende biraz kafamızı rahatlatmaız lazım bebişlerde içerde sıkılıyolar çünkü
Selamlar arkadaşlarNasılsınız? Yorgun ve yorucu bir günün ardından sizlere de bir bakayım dedim
hoşgeldinnnn

rabbim sag salim kucagımıza versin bebeklerimizi canım bizimde sorunlu geçiyo yatak ıstirahatliyim bende biraz kafamızı rahatlatmaız lazım bebişlerde içerde sıkılıyolar çünkü

hoşgeldinnnn

Geçmiş olsun canım neyin var? Ben de taşınma sürecindeyim,hergün bişeyler bakılıyor ayakta kalıyorum..karnım ağrımaya başladı,bakmadan takip etmeden de olmuyor,Allah yardımcımız olsun :26:

Geçmiş olsun canım neyin var? Ben de taşınma sürecindeyim,hergün bişeyler bakılıyor ayakta kalıyorum..karnım ağrımaya başladı,bakmadan takip etmeden de olmuyor,Allah yardımcımız olsun :26:

benim 3 defa kanamam oldu ensonkinde bebegin eşi alt tarafta baskı yapıo kanama yapıo dikkat etmen lazım dedi doktorumuz bende yatıyorum işte canım çok şükür son bir aydır bişe yok ama tedbiri elden bırakmamak lazım herşey bebiş için

sende dikkat et yavaş yavaş yap herşey olur yorma kendini fazla bebişede kendinede iyi bak

kızlar tetenoz aşımı oldum birz miğdem bulanıo sizde de oldumu bulantı?

canım bende bulantı olmadı ama kolumda ağrı, şişlik ve yanma çok fazla oldu. 5. günüm bugün, daha yeni şikayetlerim azalmaya başladı ama herkeste aynı belirtiler olmuyor.

canım o sorular rutin sorular, bana da her gittiğim dr sordu bunları. endişe edilecek bir şey yok.

ağrıdan -salyadan şikayet eden arkadaşlar;

bendeki ağrıların sebebi, rahmin büyümesi ve myomlarımdan dolayı oluyormuş. özellikle myom u olan arkadaşlarda bu dönemlerde ağrılar artabilirmiş. dr bana çok zorladığında ağrı kesici almamı önerdi...

okuduğum bir kitapta hamilelikte salyalarda artış olabileceği yazıyordu. herkeste olmazmış ama normal bir durummuş, endişe etmeyin arkadaşlar.

bendede arasırada olsa salya oluyo ama çok nadir

Çok geçmiş olsun canım,Allah bidaha tekrarını yaşatmasın..Benim de ilk 3 ay sıkıntılıydı,bir kez kanamam oldu ama epey korkmuştum..Tabi sürekli dikkat etmemiz gerekiyor,ne fazla hamileliğe odaklanıp da hayatımızı zorlaştırmamak ne de yokmuş gibi rahat olmamak gerekir..Miniklerimiz rabbimize emanetler

çok saol canım amin
aynen öyle gerçekten rabbime emanetler Allahım bizlere bagışlasın inşallah

Elifim gece burnum tikandigi icin ayni sorun bende de oluyordu hatta sormaya cekinmistim tipki sen gibi :) herhalde burun tıkanıklığından oluyor

Ben nisadan aldim randevu 172 tl. Yani doktorun uzmanligini bilmem ama... nasip...

Benim 1 haziranda doktor randevum 15 haziranda da detayli ultrason randevum var nisada..

Bu arada ben hamileligin basindan beri hic duygusallik yoktu ama simdi basladi ise gitmek istemiyorum icim sıkılıyor surekli ve moralim bozuluyor... aglama modundayim surekli kendimi tutmasam...

Minibuste okulda sicaktan cok daraliyorum nefes alamıyorum sanki... var mi ayni durumda olan

neyse canım bebeğin iyi olmasına sevindim Allah kimseyi olumsuz durumlarla karşılaştırmasın

normalmiymiş canım sağol cevabın için

ben varım senle aynı durumda olan otobüste çok bunalıyorum helede ayaktaysam bayılacak gibi oluyorum yaa bazen sırf bu sebepten kaç dakka boş otobüs gelmesi için bekliyorum,hamile olduğum dışardan belli olmayınca da kimse yer de vermiyor valla bazen yer isteyesim geliyor yaa o derece yani

İnşallah sizin sonucunuz da iyi çıkar ben 1 ay sonra tekrar giricem yalnız
benimde arada bir canım sıkılıyor ağlıyorum bu baştan beri böyle olabiliyomuş ama bu gibi durumlar

Benimde bi gunüm bi günüme uymuyor. Ama genelde durup dururken ağlamıyorum. Ya bir film, ya bir konuşma, ya eşim, ya kayınvalidem bir sey tetikliyor.
Bu arada benimde burnum hep tıkalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…