2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

çok sık değil ama şöyle olabiliyor normalde kafama takmıycağım bi hareket beni çok gıcık edebiliyor

günaydın hanımlar nasılsınız? ben işe gelir gelmez su içmeye başladım. dünkü yazılanları okudum da bu göbüş topiği hangisi acaba? ben onu atlamışım herhalde

Ya ben bir de küçük gösteriyorum Minibuste teyzeler amcalar basimda bekliyor yer vereyim diye... sıkıntı oluyor gercekten

Günaydın kızlar, burun tıkanıklığı bende de var uzun süredir. Özellikle gece tıkanıyor. Ağzım açık uyuyorum bu yüzden ve uyanınca boğazıma kadar kurumuş oluyorum. Sabah da sürekli hapşırıyorum, burnum akıyor. Kusura bakmayın pek güzel şeyler değil yazdıklarım ama eczaneden okyanus suyu aldım. Burun deliklerine sıkıyosun biraz açıyor en azından. deneyebilirsiniz. Zaten bebeklere de kullanıyorlar, zararı olduğunu sanmıyorum.

günaydın arkadaşlar hepinize. keyifler nasıl ? çok sıcak bir haftaya girmiş bulunuyoruz bu yaz nasıl geçecek bilmiyorum. aşı olan arkadaşlar bugün benim 4. günüm kolumda hala hafif bi ağrı var üstüne yatınca acıyo. bide bişey sorucam yaa kızlar sizinde çok fazla akıntınız oluyomu? benim özellikle wc den çıktıktan sonra oluyo yaa bebeğimin suyumu gidiyo diye korkuyorum bu ara orda burda çok yorum okudum kafama takıldı az az suyum gidiyo dıyolar onu nasıl anlıyolar ki yaaa

canım bende dün aradım dayanamayıp bana söylenen de aynı öyleydi dedim tamam doktor gerek gördü ultrasonu çektircez o gün çekiliyomu dedim yook 2 ay sonraya gün veriyoruz dedi inanabiliyomusunuz 2 ay sonraya

zararı yok cnm ben dr a sormuştum

Allah hepimize kolaylık versin valla, en güzeli püfür püfür elbise giyip çıkmak ben henüz olmadım sanırım bu hafta yapacaklar o aşıyı, olunca sölerim sana güzelim. Akıntıya gelince en yüksek seviyedeyim desemmmsuyla alakası yok bu akıntının tamamıyla hamişlikle ilgili, gelen akıntı eğer koyu renkte değilse ve kokmuyorsa sıkıntı yok canım, yumurta beyazı akıntı her zaman normaldir, bu vajinanın zararlı şeylerden kendini temizleme şekli bir bakıma ve bu hamişlikte biraz daha artıyormuş, hatta hep ıslak gezenler var normal bişi yani takma kafana. ancak hem akıntı hem kaşıntı ve koku varsa doktoruna sor, iltihabik bir durumdur o zamanda kolayı var ilaç veriolar geçiyooo su kısmını anlamadım yaa, ne demekmiş o suyum gidiyo ne demek, su gitmez bi yere şöle bi durum var 21. haftadan sona bebişin suyu her 3 saatte bir yenilenicek ( tabi bu durumda ne kadar çok su içmemiz gerektiğini hatırlatmak isterim bebiş için ) ve bunu idrar yoluyla atacağız

günaydın kızlar, herkes iyidir umarım, dün yoğunluktan giremedim aklım hep burdaydı, sabah hepsini okudum ya ben bunalıma giriyorum sanırım, dün bi liste yaptım alıncaklar listesi resmen beynim döndü, nası kalkçaz bu işlerin altından bilmiyorum daha 5 aylık göbüşle zor dönüyorum ben yatakta bunun 9. ayını düşünemiyorum ( tabi bide maddi yönü var tüm bunların ), sora ramazan geliyo temmuz 9 da, sıcaklar başlıyor, alıncak bi sürü bişi var, dün saydım 15 hafta sonu kalmış Eylül ayına kadar ki eylül son ayım diye onu saymıyorum kısmet çünkü bebişin ne zaman gelce belli olmaz zaten ilk bebiş ne alcamı bile bilmiyom dün listeyi yaparken hastane çıkışı diye bişi vardı bilmiyodum ne olduğuna netten baktım meğerse tam takım setmiş, battaniyesinden eldivenine kadar ihtiyaç olacak herşey bebiş için, ama insan bilmeyince zor işte, anlıcanız panikteyim, daraldım, huzursuzummmmmm

günaydı kızlar :)) sıcak günler geldi sonunda Allah yardımcımız olsun

amin canım aminnnn, cümlemizin, valla ben hiç sıcakları sevmiyorum, sonbahar ve ilkbahar benim mevsimlerim, ne üşücen ne terlicen, birden bastıran sıcaklarıda hiç sevmiyorum, napçaz bilmemmmm

Günaydın arkadaslar, herkes iyidir insallah.
Ben 20. haftaya girdim hala bebeği hissetmiyorum. Aslında endişe etmiyordum ama biraz da evham yapmaya başladım.
Hisseden arkadaslar sizin gobek cok mu cikti, kilo aldınız mı? Acaba neye gore oluyordur bu hissetme?

ben daha çocuğa bir kırık iğne almadım, dün tuttum bebek şekerlerine, kurabiyelere baktım.her şey çok pahalı.kurabiyesi şekeri çikolatası bu gidişle 1000 lirayı bulacak.doğum fotografçısı da istiyordum ama kalkamayacaz altından

canım aynı durumdayız bende hissetmiyorum,22.haftaya kadar olmayabiliyormuş bende endişe ve korku içindeyim ama Allahıma emanet bekliyorum haftaya randevum var inşallah bu hafta hissederim diye umuyorum geçen hafta doktorumu aradım hissetmiyorum diye olabilir bu haftadan sonra bekle dedi benimki cinsiyetinide göstermedi kız çocukları geç hareket edermiş ama tabi annenin vücut yapısıyla ilgili biraz benimde karnım azcık yağlı sanırım 80 kiloyum şuan

günaydın ben de aynı durumdayım bebeğimin hareketlerini hissettiğimden emin olduğum gün tetenoz aşısı olmaya gideceğim ama daha bi hareket yok, göbeğim biraz büyüdü giydiğim bazı kıyafetler göbeğimi saklamaya yetiyor öyle tarif edeyim :) başlangıç kilomdan 2 kg. fazlayım ama ilk 3 aylık dönemde 4 kilo vermiştim yani bayağı kilo aldım sende durumlar nasıl?

bende ekim annesi olacağım allah nasip ederse.Umarım izmir yazında güzel bir hamilelik sonucu kızımızı kucağımıza alacağız çok heyecanlığım. herkes bu aylarda özenme bir şey alma diyor. zor tutuyorum kendimi. o kadar güzel şeyler var ki bebişler için. hamile kalmadan önce hiç düşünmüyor gözü görmüyor insanın bunları şimdi ise tüm gün internetten araştırma yaparken buluyorumkendimi. ilk çoçuğum olacak ve fazlasıyla bu konu hakkında cahil olduğumu görüyorum.umarım güzel paylaşımlar yaşarız izmir de yaşıyorum ben ve her türlü tavsiyeye açığım

kızlar günaydın...

ayrıntılı ultrasona gidenimiz var mı içimizde.
eşim tutturdu 3 boyutlu görmiyceksek gitmeyelim ya dio. merak ediyo tipini bebişin:)
siyah beyaz mı oluyor sadece ayrıntılı ultrason.
internettende araştırdım ama pek açıklayıcı bilgi yok.
gidenler paylaşırsa sevinirim.

ayrıntılı olan eşinin istediği gibi 4 boyutlu yada renkli dobler ultrason değil siyahbeyaz ama daha detaylı bir makine bebişin tüm vücuduna ve iç organlarına damarlarına kalbine tek tek bakılacak...bunun için çok çok önemli yani sakın gitmemezlik yapma...bende pazartesi gidceğim allah nasip ederse şuanda 20 haftalığım...21. haftada alacaklar ....yani suzicim sakın ha gitmemezlik etme çok önemli...

ben gitmemezlik yapmam da eşim tutturdu 3 boyutlu değil mi die :)
bnde haftaya kısmetse gitcem.

meraba kızlar sizde alışveriş araştırmalarına başladınız mı yavaş yavaş burda fiyatları ve ürünleri paylaşalım mı o kadar kafam karıştı ki benim neler alıp neler aLMAYACAĞIMI BİLE BİLMİYORUM. İzmire yeni yerleştim ve hiç arkadaşım yıok bu konuda yardım edecek bende eşimde çalışıyoruz buradan paylaşımlarınızı bekliyorum bende gün içinde araştırdığım ve bulduğum güzel ilginç şeyleri sizinle paylaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…