Elifim gece burnum tikandigi icin ayni sorun bende de oluyordu hatta sormaya cekinmistim tipki sen gibi :) herhalde burun tıkanıklığından oluyor
Ben nisadan aldim randevu 172 tl. Yani doktorun uzmanligini bilmem ama... nasip...
Benim 1 haziranda doktor randevum 15 haziranda da detayli ultrason randevum var nisada..
Bu arada ben hamileligin basindan beri hic duygusallik yoktu ama simdi basladi ise gitmek istemiyorum icim sıkılıyor surekli ve moralim bozuluyor... aglama modundayim surekli kendimi tutmasam...
Minibuste okulda sicaktan cok daraliyorum nefes alamıyorum sanki... var mi ayni durumda olan
ben varım senle aynı durumda olan otobüste çok bunalıyorum helede ayaktaysam bayılacak gibi oluyorum yaa bazen sırf bu sebepten kaç dakka boş otobüs gelmesi için bekliyorum,hamile olduğum dışardan belli olmayınca da kimse yer de vermiyor valla bazen yer isteyesim geliyor yaa o derece yani
canım bende dün aradım dayanamayıp bana söylenen de aynı öyleydi dedim tamam doktor gerek gördü ultrasonu çektircez o gün çekiliyomu dedim yook 2 ay sonraya gün veriyoruz dedi inanabiliyomusunuz 2 ay sonrayaCanım kanuni hastanesiyle ben daha bu gun gorustum gebe polıklınıgıyle. sadece rısklı gebelıklerde yapılıyolarmıs ayrıntılı ultrasonu. bebegınızde herhangı bır ozur bır problem yoksa burda yaptıramazsınız dedıler bana bılgın olsun..
Günaydın kızlar, burun tıkanıklığı bende de var uzun süredir. Özellikle gece tıkanıyor. Ağzım açık uyuyorum bu yüzden ve uyanınca boğazıma kadar kurumuş oluyorum. Sabah da sürekli hapşırıyorum, burnum akıyor. Kusura bakmayın pek güzel şeyler değil yazdıklarım ama eczaneden okyanus suyu aldım. Burun deliklerine sıkıyosun biraz açıyor en azından. deneyebilirsiniz. Zaten bebeklere de kullanıyorlar, zararı olduğunu sanmıyorum.
günaydın arkadaşlar hepinize. keyifler nasıl ? çok sıcak bir haftaya girmiş bulunuyoruz bu yaz nasıl geçecek bilmiyorum. aşı olan arkadaşlar bugün benim 4. günüm kolumda hala hafif bi ağrı var üstüne yatınca acıyo. bide bişey sorucam yaa kızlar sizinde çok fazla akıntınız oluyomu? benim özellikle wc den çıktıktan sonra oluyo yaa bebeğimin suyumu gidiyo diye korkuyorum bu ara orda burda çok yorum okudum kafama takıldı az az suyum gidiyo dıyolar onu nasıl anlıyolar ki yaaa
günaydı kızlar :)) sıcak günler geldi sonunda Allah yardımcımız olsun
günaydın kızlar, herkes iyidir umarım, dün yoğunluktan giremedim aklım hep burdaydı, sabah hepsini okudumya ben bunalıma giriyorum sanırım, dün bi liste yaptım alıncaklar listesi resmen beynim döndü, nası kalkçaz bu işlerin altından bilmiyorum daha 5 aylık göbüşle zor dönüyorum ben yatakta bunun 9. ayını düşünemiyorum ( tabi bide maddi yönü var tüm bunların ), sora ramazan geliyo temmuz 9 da, sıcaklar başlıyor, alıncak bi sürü bişi var, dün saydım 15 hafta sonu kalmış Eylül ayına kadar ki eylül son ayım diye onu saymıyorum kısmet çünkü bebişin ne zaman gelce belli olmaz zaten ilk bebiş ne alcamı bile bilmiyom dün listeyi yaparken hastane çıkışı diye bişi vardı bilmiyodum ne olduğuna netten baktım meğerse tam takım setmiş, battaniyesinden eldivenine kadar ihtiyaç olacak herşey bebiş için, ama insan bilmeyince zor işte, anlıcanız panikteyim, daraldım, huzursuzummmmmm
Günaydın arkadaslar, herkes iyidir insallah.
Ben 20. haftaya girdim hala bebeği hissetmiyorum. Aslında endişe etmiyordum ama biraz da evham yapmaya başladım.
Hisseden arkadaslar sizin gobek cok mu cikti, kilo aldınız mı? Acaba neye gore oluyordur bu hissetme?
Günaydın arkadaslar, herkes iyidir insallah.
Ben 20. haftaya girdim hala bebeği hissetmiyorum. Aslında endişe etmiyordum ama biraz da evham yapmaya başladım.
Hisseden arkadaslar sizin gobek cok mu cikti, kilo aldınız mı? Acaba neye gore oluyordur bu hissetme?
kızlar günaydın...
ayrıntılı ultrasona gidenimiz var mı içimizde.
eşim tutturdu 3 boyutlu görmiyceksek gitmeyelim ya dio. merak ediyo tipini bebişin:)
siyah beyaz mı oluyor sadece ayrıntılı ultrason.
internettende araştırdım ama pek açıklayıcı bilgi yok.
gidenler paylaşırsa sevinirim.
ayrıntılı olan eşinin istediği gibi 4 boyutlu yada renkli dobler ultrason değil siyahbeyaz ama daha detaylı bir makine bebişin tüm vücuduna ve iç organlarına damarlarına kalbine tek tek bakılacak...bunun için çok çok önemli yani sakın gitmemezlik yapma...bende pazartesi gidceğim allah nasip ederse şuanda 20 haftalığım...21. haftada alacaklar ....yani suzicim sakın ha gitmemezlik etme çok önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?