2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

aslında bebek ve doğum sektörü artık ciddi bir kazanç kapısı(daha doğrusu Soygun)
bir arkadaşım şeker ikramlık ve çiçekleri kendileri yaptılar eşiyle malzemeyi toptan alıyorsun internette yapım şekilleri anlatılıyor çokta güzel oldu ve ucuza mal oldu...

ya en güzeli bu piyasa çakallarına hiç para kaptırmamak reimleri eşin çeksin iyibir makina bulun,şekerleri kendiniz yapın

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...igi-alacagi-kararsiz-kaldigi-cicisler-19.html
öyle bi topigimiz zaten var burdan takip edebilirsin

hayırlısıyla canım bende daha hiçç birşey almadım son ay almayı düşünüyorum....sana ve tüm arkadaşlara tavsiyem çok fazla kaptırmayın herşey parayla alınmıyormu nolcak para varsa sıkıntı yok zaten yoksada artık biriklemek lazım...bebek mağazalarında iğneden ipliğe herşey var..

ben 7 aylık ,2 arkadaşımda biri 8 aylık ,diğeri 9 aybitmişti son 10 günü vardı bebeklerimizi kaybettik ben hiç bişey almamıştım ama diğer arkadaşlarımın herşeyi tamamdı..allahım kimseye yaşatmasın..çok zor.. o eşyalara o odaya bakmak insanın evini yakası geliyor...

Allah bi daha yaşatmasın canım rabbim bu bebeklerimizi sag salim kucagımıza versin inşallah

kızlar duygasal degişimlerden bahsetmişsiniz bi yerde okumuştum hamileligin 5 ve 6.ncı ayları duygusallık çok fazla oluyomuş sanırım o yüzden duygusallaştık :)

kızlar duygasal degişimlerden bahsetmişsiniz bi yerde okumuştum hamileligin 5 ve 6.ncı ayları duygusallık çok fazla oluyomuş sanırım o yüzden duygusallaştık :)

duygusallık ne kelime ben şu anda sinir küpü olmuş durumdayım bu insanları anlamıyorum sanki elbirliğiyle beni delirtmeye çalışıyolar yaa

allah bir daha yaşatmasın canım bende biraz o yüzden korkuyorum açıkcası sabretmek lazım sanırım

canım bende dün aradım dayanamayıp bana söylenen de aynı öyleydi dedim tamam doktor gerek gördü ultrasonu çektircez o gün çekiliyomu dedim yook 2 ay sonraya gün veriyoruz dedi inanabiliyomusunuz 2 ay sonraya

Canım malesef devlette işler oyle yuruyor hasta yogunlugundan cok gec randevu verıyolar ayrıca kanunının hastası deılsen hıc ılgılenmıyorlar bıle. yıne gucumuz paramıza yetıyo ozelden baska caremız yok ...

bizim yapabileceğimz türden şekerlere baktım beğendiklerimi anneme gösterdim annem beğenmedi,ne uğraşacaksın bunlarla dedi.iyi dedim ben de. şimdi hazırlarına bakıyorum.belki biraz dışarı çıkıp araştırırsak bizim yapabileceklerimzden de buluruz herhalde.ikramlıkları koyacağımız sepetin örtüsünü anneme diktiririm diyorum,ben diyorum da bakalım o ne diyecek. fotografçı konusunda da eşim doğuma giremem diyor belki kardeşim girrer de benm de bebemin fotografı olur

aynen bende öle bakınıyom arada ama acayip pahalı yaa, bakalım kısmet artık

markete gittim geldim ayıptır demesi nefesi başka tarafımdan alıyom
daha sıcaklarda naapcas bilmem

ben şekerleri kendim yaptığım için diğer ay malzemelerimi seçip başlıcam
kardeşimde fotoğrafçı nişan nikah düğünümüde o çekmişti şimdi her ay çekiyo sonrada doğuma gircek nasipse

aynen bende öle bakınıyom arada ama acayip pahalı yaa, bakalım kısmet artık

Bebek Şekeri, Bebek Şekeri Modelleri dün bu siteye baktım eşimle burdan bir seyler beğendik. en az 50 adet satın alınabiliyormuş.fiyatlara kdv de dahil değilmiş.randevu alıp gidip bakabiliyormuşuz ama biz ankaradayız yapan yer istanbulda bakalım ne yapacaz.

sizin ev maharetliymiş. senin kzıın mı olacaktı oğlun mu? kızın oluyorsa ben oğluma alayım yaptığın şekerlerin modellrini bizlere de gösterir misin ?

Benim de haftaya kısmetse randevum. Toplam 6 kilo aldım bende. Ama göbeğim cok yağlı degildi. Simdi de memeler ve kalçadan da aldım :)
Benim bebeğin cinsiyeti belli erkek ama cok agir demek ki. Bilemiyorum çocukla mı ilgili yoksa annenin yapısıyla mı? Erkek çocukları erken hareketlenir derler ama bizimki agir demek.

kızım olucak canım
daha önce kendi nişan kına ve düğünümde dağattığımı göstermiştim

bunlar kendimde kullandıklarım
yakın zamanda bebek mevlütü içinde bunları yaptık

etiket seçimi kişi isteğine göre yapıldı

model söylüyolar bize örneğin biberon olsun yada örme gibi biz aynısını yapıyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…