günaydın hanımlar nasılsınız? ben işe gelir gelmez su içmeye başladım. dünkü yazılanları okudum da bu göbüş topiği hangisi acaba? ben onu atlamışım herhalde
ben daha çocuğa bir kırık iğne almadım, dün tuttum bebek şekerlerine, kurabiyelere baktım.her şey çok pahalı.kurabiyesi şekeri çikolatası bu gidişle 1000 lirayı bulacak.doğum fotografçısı da istiyordum ama kalkamayacaz altından
meraba kızlar sizde alışveriş araştırmalarına başladınız mı yavaş yavaş burda fiyatları ve ürünleri paylaşalım mı o kadar kafam karıştı ki benim neler alıp neler aLMAYACAĞIMI BİLE BİLMİYORUM. İzmire yeni yerleştim ve hiç arkadaşım yıok bu konuda yardım edecek bende eşimde çalışıyoruz buradan paylaşımlarınızı bekliyorum bende gün içinde araştırdığım ve bulduğum güzel ilginç şeyleri sizinle paylaşacağım.
meraba kızlar sizde alışveriş araştırmalarına başladınız mı yavaş yavaş burda fiyatları ve ürünleri paylaşalım mı o kadar kafam karıştı ki benim neler alıp neler aLMAYACAĞIMI BİLE BİLMİYORUM. İzmire yeni yerleştim ve hiç arkadaşım yıok bu konuda yardım edecek bende eşimde çalışıyoruz buradan paylaşımlarınızı bekliyorum bende gün içinde araştırdığım ve bulduğum güzel ilginç şeyleri sizinle paylaşacağım.
hayırlısıyla canım bende daha hiçç birşey almadım son ay almayı düşünüyorum....sana ve tüm arkadaşlara tavsiyem çok fazla kaptırmayın herşey parayla alınmıyormu nolcak para varsa sıkıntı yok zaten yoksada artık biriklemek lazım...bebek mağazalarında iğneden ipliğe herşey var..
ben 7 aylık ,2 arkadaşımda biri 8 aylık ,diğeri 9 aybitmişti son 10 günü vardı bebeklerimizi kaybettik ben hiç bişey almamıştım ama diğer arkadaşlarımın herşeyi tamamdı..allahım kimseye yaşatmasın..çok zor.. o eşyalara o odaya bakmak insanın evini yakası geliyor...
kızlar duygasal degişimlerden bahsetmişsiniz bi yerde okumuştum hamileligin 5 ve 6.ncı ayları duygusallık çok fazla oluyomuş sanırım o yüzden duygusallaştık :)
allah bir daha yaşatmasın canım bende biraz o yüzden korkuyorum açıkcası sabretmek lazım sanırımhayırlısıyla canım bende daha hiçç birşey almadım son ay almayı düşünüyorum....sana ve tüm arkadaşlara tavsiyem çok fazla kaptırmayın herşey parayla alınmıyormu nolcak para varsa sıkıntı yok zaten yoksada artık biriklemek lazım...bebek mağazalarında iğneden ipliğe herşey var..
Ben 7 aylık ,2 arkadaşımda biri 8 aylık ,diğeri 9 aybitmişti son 10 günü vardı bebeklerimizi kaybettik ben hiç bişey almamıştım ama diğer arkadaşlarımın herşeyi tamamdı..allahım kimseye yaşatmasın..çok zor.. O eşyalara o odaya bakmak insanın evini yakası geliyor...
duygusallık ne kelime ben şu anda sinir küpü olmuş durumdayım bu insanları anlamıyorum sanki elbirliğiyle beni delirtmeye çalışıyolar yaa
canım bende dün aradım dayanamayıp bana söylenen de aynı öyleydi dedim tamam doktor gerek gördü ultrasonu çektircez o gün çekiliyomu dedim yook 2 ay sonraya gün veriyoruz dedi inanabiliyomusunuz 2 ay sonraya
fazla takma kafana bebişin sıkılmasın annesi
aslında bebek ve doğum sektörü artık ciddi bir kazanç kapısı(daha doğrusu Soygun)
bir arkadaşım şeker ikramlık ve çiçekleri kendileri yaptılar eşiyle malzemeyi toptan alıyorsun internette yapım şekilleri anlatılıyor çokta güzel oldu ve ucuza mal oldu...
ya en güzeli bu piyasa çakallarına hiç para kaptırmamak reimleri eşin çeksin iyibir makina bulun,şekerleri kendiniz yapın
ben daha çocuğa bir kırık iğne almadım, dün tuttum bebek şekerlerine, kurabiyelere baktım.her şey çok pahalı.kurabiyesi şekeri çikolatası bu gidişle 1000 lirayı bulacak.doğum fotografçısı da istiyordum ama kalkamayacaz altından
aynen bende öle bakınıyom arada ama acayip pahalı yaa, bakalım kısmet artık
ben şekerleri kendim yaptığım için diğer ay malzemelerimi seçip başlıcam
kardeşimde fotoğrafçı nişan nikah düğünümüde o çekmişti şimdi her ay çekiyo sonrada doğuma gircek nasipse
canım aynı durumdayız bende hissetmiyorum,22.haftaya kadar olmayabiliyormuş bende endişe ve korku içindeyim ama Allahıma emanet bekliyorum haftaya randevum var inşallah bu hafta hissederim diye umuyorum geçen hafta doktorumu aradım hissetmiyorum diye olabilir bu haftadan sonra bekle dedi benimki cinsiyetinide göstermedi kız çocukları geç hareket edermiş ama tabi annenin vücut yapısıyla ilgili biraz benimde karnım azcık yağlı sanırım 80 kiloyum şuan
günaydın ben de aynı durumdayım bebeğimin hareketlerini hissettiğimden emin olduğum gün tetenoz aşısı olmaya gideceğim ama daha bi hareket yok, göbeğim biraz büyüdü giydiğim bazı kıyafetler göbeğimi saklamaya yetiyor öyle tarif edeyim :) başlangıç kilomdan 2 kg. fazlayım ama ilk 3 aylık dönemde 4 kilo vermiştim yani bayağı kilo aldım sende durumlar nasıl?
Bebek Şekeri, Bebek Şekeri Modelleri dün bu siteye baktım eşimle burdan bir seyler beğendik. en az 50 adet satın alınabiliyormuş.fiyatlara kdv de dahil değilmiş.randevu alıp gidip bakabiliyormuşuz ama biz ankaradayız yapan yer istanbulda bakalım ne yapacaz.
sizin ev maharetliymiş. senin kzıın mı olacaktı oğlun mu? kızın oluyorsa ben oğluma alayımyaptığın şekerlerin modellrini bizlere de gösterir misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?