2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

elbise de iş yerıne giyilmiyoki bide kapalı olunca daha zor valla. bilmiyorum herşeyi kafama takar oldum en basit şeyleri bile. nette herşeyi okudukça pirpirikleniyorum iyice takıntılı oldummm

hepsi de çok güzelmiş ellerinize sağlık bakalım bebişine ne yapacaksın

kızlar çenemde ve boynumda sanırım hamilelik lekesi olack.o nasıl bişey hiç bilmiyorum ama öyle tahmin ettim.sonradan geçiyomu ve nasıl korumalıyız cildimizi bilen varsa yardım edebilirmi?

kızlar çenemde ve boynumda sanırım hamilelik lekesi olack.o nasıl bişey hiç bilmiyorum ama öyle tahmin ettim.sonradan geçiyomu ve nasıl korumalıyız cildimizi bilen varsa yardım edebilirmi?

güneş kremi kullanıyor musun? dr a avene kullandığımı söyledim o da onu kullanmaya devam edebilirsin bir de lekeler için de iyi gelen solante diye bir güneş kremi varmış onu da kullanabilirsin dedi

arakadaşlar mrb, düzcede ayrıntılı ultrason yokmuş, en yakın izmitte varmış, onlar da ne zamana sıra verir bilmiyorum artık, siz girdiniz mi, girmek gerekir mi, karar veremedim???yardımcı olur musnuz??

arakadaşlar mrb, düzcede ayrıntılı ultrason yokmuş, en yakın izmitte varmış, onlar da ne zamana sıra verir bilmiyorum artık, siz girdiniz mi, girmek gerekir mi, karar veremedim???yardımcı olur musnuz??
ben istanbulda yaptırcm kendi dr umda 220tl
yaptırması gereklli bişey bence sırf bebeğini renkli görmekle kalmayıp sağlığı içinde biçok şeye bakılıyo
canım benim çok sağol.

canım güneş lekeleri için bn 50 faktör yüz kremi aldım clinuque nin
güneş ışınları için yüksek faktörlü kremler kullan evden çıkmadan

canım ben doktoruma sordum. hamilelik maskesi malesef oluyo tek çare güneşten kaçınıcaksın biraz bünyeyle de alakalı ve mutlaka en az 50 faktörlü krem sür çık dedi. şapka giy dedi. kendisinin de alnında olmuş ve geçmemiş. o yüzden aman dikkat et diye özellikle uyardı beni

Ya kızlar benimde bugün sağ tarafimda tarif edemediğim bi ağrı var.göbeğime yakın bi yerde oluyo bazen biraz altinda. Dinmeyen bir ağrı değil. Yattigimda geciyor. Arada pıt pıt atmalar hissediyorum sanırım kızım o tarafta.onun duruşuyla mı alakalı acaba. Sizde de oluyor mu

Ya ben bir de küçük gösteriyorum Minibuste teyzeler amcalar basimda bekliyor yer vereyim diye... sıkıntı oluyor gercekten
sende hep dışarı bak canım biz hamileyiz başkası yer versin valla ben hiç iç tarafa bakmıyorum kimse yer ister gibi bakmasın diye
günaydın hanımlar nasılsınız? ben işe gelir gelmez su içmeye başladım. dünkü yazılanları okudum da bu göbüş topiği hangisi acaba? ben onu atlamışım herhalde
2013 ekim anneleri göbüşleri diye var canım
canım sen o yorumları okuyup dertsiz başına dert edinme hamilelikte akıntı artması gayet normal eğer koyu renkli ve kokulu değilse hiiiç takma kafana

dert ettiğin bu olsun cullucan bunlar tatlı telaşlar bebişlerimz için hepsi hem o cicileri almak çok zevklidir yaa keyfini çıkar bence strese girme

selam kızlar nasılsınız ben bişi sorucam bazen ben bebeğimi hissediyorum herzaman değil ama arada sanki hissediyorum bana mı öyle geliyor acaba diye tereddütteyim aranızda 17 haftalıkken hissden varmıydı arkadaşlar bebeğini

erken dönemde nadiren hissedenler oluyormuş, özellikle tecrübeli anneler daha erken hissedebilirmiş.

ben hala hiçbir şey hissetmiyorum ama, nasıl bir şey olduğunu da çok merak ediyorum. içten mi dıştan mı olacak hiç bilgim yok :44:
sabırla bekliyorum

bende çok hissettiğim söylenemez aslında pıtpıt diye hissediyorum ama nerdeysee karnımınn taa en alt kısmında.. netdende araştırıyorum kısmetse 22,haftalarda falan netleşiyormuş hissetmeler. Hayırlıısı Allah tan ne diyelim.

Allah bi daha kötü tecrübeler yaşatmasın inşAllah.. bende mesela önceki düşüklerimde demiştim ki kendi kendime 8.ayımı görene kadar eve onunla ilgili tek bişey sokmayacağım. adak gibi oldu benim için, şimdi mecburen süreci beklicem hani sıkılarakda beklemiyorum. Cenab-ı Allah hayırlısıyla, sağlıklarıyla inşAllah kavuştursun Rabbim bizi evlatlarımıza alınacak şeyleri hallederiz hayırlısıyla.. ama hazırlıklara başlayan annişlerede kırkbir buçuk kere maşaAllah.. biz onların tecrübelerinden faydalanırız.. bunlardan şunlardan alalım mı diye? yetiştiremem diyede korkmayın bi arkadaş kıyamam kalan hafta sonlarını hesaplamış, neleri ne zaman alıcağının planını yaparsan inşAllah yetiştirirsin,hiiiçç üzmeyin bence kendinizi. Allah hepimize inşAllah sağlık versin.

kızlar ya benimde kafama takılan bi konu var bu konuda ben matematik yapamıyorum. sıfırım yaa.. mesela 19 haftadayızya şimdi bu haftada kaç aylık gebesin deyince 4 aymı dolduruyoruuumm, 5 aylık mıyız demeliyimm ayy bi türlü anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…