Allah hepimize kolaylık versin valla, en güzeli püfür püfür elbise giyip çıkmakben henüz olmadım sanırım bu hafta yapacaklar o aşıyı, olunca sölerim sana güzelim. Akıntıya gelince en yüksek seviyedeyim desemmm suyla alakası yok bu akıntının tamamıyla hamişlikle ilgili, gelen akıntı eğer koyu renkte değilse ve kokmuyorsa sıkıntı yok canım, yumurta beyazı akıntı her zaman normaldir, bu vajinanın zararlı şeylerden kendini temizleme şekli bir bakıma ve bu hamişlikte biraz daha artıyormuş, hatta hep ıslak gezenler var normal bişi yani takma kafana. ancak hem akıntı hem kaşıntı ve koku varsa doktoruna sor, iltihabik bir durumdur o zamanda kolayı var ilaç veriolar geçiyooo su kısmını anlamadım yaa, ne demekmiş o suyum gidiyo ne demek, su gitmez bi yere şöle bi durum var 21. haftadan sona bebişin suyu her 3 saatte bir yenilenicek ( tabi bu durumda ne kadar çok su içmemiz gerektiğini hatırlatmak isterim bebiş için ) ve bunu idrar yoluyla atacağız
kızım olucak canım
daha önce kendi nişan kına ve düğünümde dağattığımı göstermiştim
Eki Görüntüle 716862
bunlar kendimde kullandıklarım
yakın zamanda bebek mevlütü içinde bunları yaptık
Eki Görüntüle 716863
Eki Görüntüle 716864
etiket seçimi kişi isteğine göre yapıldı
model söylüyolar bize örneğin biberon olsun yada örme gibi biz aynısını yapıyoruz
cep numarası vermediniz demi üye olurken??
kızlar çenemde ve boynumda sanırım hamilelik lekesi olack.o nasıl bişey hiç bilmiyorum ama öyle tahmin ettim.sonradan geçiyomu ve nasıl korumalıyız cildimizi bilen varsa yardım edebilirmi?
güneş kremi kullanıyor musun? dr a avene kullandığımı söyledim o da onu kullanmaya devam edebilirsin bir de lekeler için de iyi gelen solante diye bir güneş kremi varmış onu da kullanabilirsin dedi
bunları eczaneden temin ediyoruz dimi cnm?
canım benim çok sağol.evet eczaneden temin edebilirsin. internette de var.fiyatlarını karşılaştır nerede ucuz ise ordan al. benm kullandığım avene turuncu tüpte
ben istanbulda yaptırcm kendi dr umda 220tlarakadaşlar mrb, düzcede ayrıntılı ultrason yokmuş, en yakın izmitte varmış, onlar da ne zamana sıra verir bilmiyorum artık, siz girdiniz mi, girmek gerekir mi, karar veremedim???yardımcı olur musnuz??
canım benim çok sağol.
kızlar çenemde ve boynumda sanırım hamilelik lekesi olack.o nasıl bişey hiç bilmiyorum ama öyle tahmin ettim.sonradan geçiyomu ve nasıl korumalıyız cildimizi bilen varsa yardım edebilirmi?
bu kızlar nerde yaaaa:26:
sende hep dışarı bak canım biz hamileyiz başkası yer versin valla ben hiç iç tarafa bakmıyorum kimse yer ister gibi bakmasın diyeYa ben bir de küçük gösteriyorum Minibuste teyzeler amcalar basimda bekliyor yer vereyim diye... sıkıntı oluyor gercekten
2013 ekim anneleri göbüşleri diye var canımgünaydın hanımlar nasılsınız? ben işe gelir gelmez su içmeye başladım. dünkü yazılanları okudum da bu göbüş topiği hangisi acaba? ben onu atlamışım herhalde
canım sen o yorumları okuyup dertsiz başına dert edinme hamilelikte akıntı artması gayet normal eğer koyu renkli ve kokulu değilse hiiiç takma kafanagünaydın arkadaşlar hepinize. keyifler nasıl ? çok sıcak bir haftaya girmiş bulunuyoruz bu yaz nasıl geçecek bilmiyorum. aşı olan arkadaşlar bugün benim 4. günüm kolumda hala hafif bi ağrı var üstüne yatınca acıyo. bide bişey sorucam yaa kızlar sizinde çok fazla akıntınız oluyomu? benim özellikle wc den çıktıktan sonra oluyo yaa bebeğimin suyumu gidiyo diye korkuyorum bu ara orda burda çok yorum okudum kafama takıldı az az suyum gidiyo dıyolar onu nasıl anlıyolar ki yaaa
günaydın kızlar, herkes iyidir umarım, dün yoğunluktan giremedim aklım hep burdaydı, sabah hepsini okudumya ben bunalıma giriyorum sanırım, dün bi liste yaptım alıncaklar listesi resmen beynim döndü, nası kalkçaz bu işlerin altından bilmiyorum daha 5 aylık göbüşle zor dönüyorum ben yatakta bunun 9. ayını düşünemiyorum ( tabi bide maddi yönü var tüm bunların ), sora ramazan geliyo temmuz 9 da, sıcaklar başlıyor, alıncak bi sürü bişi var, dün saydım 15 hafta sonu kalmış Eylül ayına kadar ki eylül son ayım diye onu saymıyorum kısmet çünkü bebişin ne zaman gelce belli olmaz zaten ilk bebiş ne alcamı bile bilmiyom dün listeyi yaparken hastane çıkışı diye bişi vardı bilmiyodum ne olduğuna netten baktım meğerse tam takım setmiş, battaniyesinden eldivenine kadar ihtiyaç olacak herşey bebiş için, ama insan bilmeyince zor işte, anlıcanız panikteyim, daraldım, huzursuzummmmmm
selam kızlar nasılsınız ben bişi sorucam bazen ben bebeğimi hissediyorum herzaman değil ama arada sanki hissediyorum bana mı öyle geliyor acaba diye tereddütteyim aranızda 17 haftalıkken hissden varmıydı arkadaşlar bebeğini
Günaydın arkadaslar, herkes iyidir insallah.
Ben 20. haftaya girdim hala bebeği hissetmiyorum. Aslında endişe etmiyordum ama biraz da evham yapmaya başladım.
Hisseden arkadaslar sizin gobek cok mu cikti, kilo aldınız mı? Acaba neye gore oluyordur bu hissetme?
hayırlısıyla canım bende daha hiçç birşey almadım son ay almayı düşünüyorum....sana ve tüm arkadaşlara tavsiyem çok fazla kaptırmayın herşey parayla alınmıyormu nolcak para varsa sıkıntı yok zaten yoksada artık biriklemek lazım...bebek mağazalarında iğneden ipliğe herşey var..
ben 7 aylık ,2 arkadaşımda biri 8 aylık ,diğeri 9 aybitmişti son 10 günü vardı bebeklerimizi kaybettik ben hiç bişey almamıştım ama diğer arkadaşlarımın herşeyi tamamdı..allahım kimseye yaşatmasın..çok zor.. o eşyalara o odaya bakmak insanın evini yakası geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?