2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım şuan sen 19uncu haftanın içindesin 19u dolduruyosun 18+ diye gidio yani 4 buçuk aylık oluyosun 20 haftan bitince 5 aylık olacaksın

kızlarr bende öğrendim cinsiyetimi sonunda.. nur topu gibi bi kızım olacak inşallahhh

YAŞI 29 SAT 17.01.2013 HAMİLE KALDIĞI KİLOSU 68 TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ 24.10.2013 KAÇINCI DOĞUMU 1 E/K k ŞEHİR antalya iş öğretmen güncelleme böyle mi yapılıyor ki

Kizlar bgn ogleden sonra asimi oldum.ebe 2 gun agri olablir normal demisti. Ama hic agrimamsti. Oh ne guzel hic agrimadi falan diyodm. Bir saattir falan kolum okadar agirlastiki. Hatta kolumu kaldrinca acayip agriyo; ( ins hemen gecer..

Kizlar bgn ogleden sonra asimi oldum.ebe 2 gun agri olablir normal demisti. Ama hic agrimamsti. Oh ne guzel hic agrimadi falan diyodm. Bir saattir falan kolum okadar agirlastiki. Hatta kolumu kaldrinca acayip agriyo; ( ins hemen gecer..

Herkes bu aşıdan şikayetçi ya genelde agrı yapıyomus ben daha yaptırmadım ama sızler boyle soyledıkce korkmaya basladım valla

kızlar merabaa bende ekım annesıyımmm yenı gordum busayfayı sanırım bundan sonrada hep takıp edıcemm.sızlere bı sorum olucak ben kanguru alıcam ama alırken hangı ozellıgıne dıkkat etmem gerekıo bılmıorum aranızda bılgısı olan varsa ve bıze bılgı verırse cokk sevınırım

kızlar çenemde ve boynumda sanırım hamilelik lekesi olack.o nasıl bişey hiç bilmiyorum ama öyle tahmin ettim.sonradan geçiyomu ve nasıl korumalıyız cildimizi bilen varsa yardım edebilirmi?
güneş kremi kullan mutlaka canım 50 faktör olması lazım ben aldım yeni kullanmaya başladım
arakadaşlar mrb, düzcede ayrıntılı ultrason yokmuş, en yakın izmitte varmış, onlar da ne zamana sıra verir bilmiyorum artık, siz girdiniz mi, girmek gerekir mi, karar veremedim???yardımcı olur musnuz??
canım ayrıntılı ultrason şu açıdan önemli bebeğin bütün organları net bir şekilde belli eğer Allah korusun bir problem varsa doğumda o konuyla alakalı doktor da hazır bekilyor ki bebeğe acil müdahale için bnece önemli bu ayrıntılı ultrason
rahim büyümesinden canım normal ağrılar dayanılmaz olmadığı sürece korkma
ben 17. haftanın sonunda hissetmiştim hala da aynı yerde hissedyorum ama daha şiddetli yani 16+5ken filan bir iki kere hissettim şimdi daha fazla tabi

4,5 aylık oluyor canım bana da soruyorlar şaşırıyorum valla ne diyeceğimi şaşıyorum bazen haftasını söylüyorum

hoşgeldin canım aramıza Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini

cnm kanguru alıp da bebek içinde hiç durmayıp hiç kulanamayanlar var..bi yakınında varsa önce denesen sonra alsan daha ii diolar..ama bunn için bebişi beklemen gerekcek tabisi

merhaba arkadaşlar bende ekim annesiyim ikinci çocuğum olacak 3 yaşında bir kızım var şu anki bebeğim erkek ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

merhaba arkadaşlar bende ekim annesiyim ikinci çocuğum olacak 3 yaşında bir kızım var şu anki bebeğim erkek ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

sen de hoşgeldin aramıza canım Allah oğlunu size bağışlasın

kızlar ya ben çok kilo almaya başladığım için bugün yediklerime baya bi dikkat ettim neredeyse diyet yapıyor gibi yedim çünkü cuma kontrolüm var ve ben bir ayda 2kiloya yakın aldım bazen 2 kilo bazen 1.5 çıkyor şimdi doktor çok almışsın der diye çok dikkat etmeye başladım ama bu sfer de bebeğim çok az hareket etti bugün iki kere filan anca hissetmişimdir ki normalde baya hissediyorum hareketleri acaba yanlış mı yapıyorum ya

canım yapma bence dikkat et ama diyet yapacak kadar deil cunku bebek ihtiyacını senden alacak ve busefer sende halsiz kalacaksın azar azar sık sık ye dıkkat ederek faydalı seyler ye bebise

cnm zaten 5. aydan itibaren haftada 400 gr alınması normalmiş sen sakın az yeme yani doyacak kadar ye.bebişlerimizden önemli değil kilo almak nasılsa vericez.

canım yapma bence dikkat et ama diyet yapacak kadar deil cunku bebek ihtiyacını senden alacak ve busefer sende halsiz kalacaksın azar azar sık sık ye dıkkat ederek faydalı seyler ye bebise

cnm zaten 5. aydan itibaren haftada 400 gr alınması normalmiş sen sakın az yeme yani doyacak kadar ye.bebişlerimizden önemli değil kilo almak nasılsa vericez.

haklısınız da benim doktorum kilo konusunda biraz takıntılı şimdi eşimin yanında çok kilo almışsın filan demesiniistemiyorum zaten halihazırda kilom vardı bunu da söyledi yaa kadın kocamın yanında ayıp ayıp insanın eşinin yanında kilolusun denirmi ki çok da kilolu değilim ha 169 boy 65 kilo ile hamile kaldım yani neyse ya sağlık olsun önemli olan o yarın dikkatli olurum artık kasmam kendimi öyle

kasma canım mümkünse eşinede kilo aldır ozaman bişe diyemez

ne fena doktorun varmış :) kilolu değilsin ki zaten fazla kilo almadın toplamda bişey diyemez yani normal kilo alışın üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…