Allah bi daha kötü tecrübeler yaşatmasın inşAllah.. bende mesela önceki düşüklerimde demiştim ki kendi kendime 8.ayımı görene kadar eve onunla ilgili tek bişey sokmayacağım. adak gibi oldu benim için, şimdi mecburen süreci beklicem hani sıkılarakda beklemiyorum. Cenab-ı Allah hayırlısıyla, sağlıklarıyla inşAllah kavuştursun Rabbim bizi evlatlarımıza alınacak şeyleri hallederiz hayırlısıyla.. ama hazırlıklara başlayan annişlerede kırkbir buçuk kere maşaAllah.. biz onların tecrübelerinden faydalanırız.. bunlardan şunlardan alalım mı diye?yetiştiremem diyede korkmayın bi arkadaş kıyamam kalan hafta sonlarını hesaplamış, neleri ne zaman alıcağının planını yaparsan inşAllah yetiştirirsin,hiiiçç üzmeyin bence kendinizi. Allah hepimize inşAllah sağlık versin.
kızlar ya benimde kafama takılan bi konu var bu konuda ben matematik yapamıyorum. sıfırım yaa.. mesela 19 haftadayızya şimdi bu haftada kaç aylık gebesin deyince 4 aymı dolduruyoruuumm, 5 aylık mıyız demeliyimm ayy bi türlü anlayamıyorum
Kizlar bgn ogleden sonra asimi oldum.ebe 2 gun agri olablir normal demisti. Ama hic agrimamsti. Oh ne guzel hic agrimadi falan diyodm. Bir saattir falan kolum okadar agirlastiki. Hatta kolumu kaldrinca acayip agriyo; ( ins hemen gecer..
güneş kremi kullan mutlaka canım 50 faktör olması lazım ben aldım yeni kullanmaya başladımkızlar çenemde ve boynumda sanırım hamilelik lekesi olack.o nasıl bişey hiç bilmiyorum ama öyle tahmin ettim.sonradan geçiyomu ve nasıl korumalıyız cildimizi bilen varsa yardım edebilirmi?
canım ayrıntılı ultrason şu açıdan önemli bebeğin bütün organları net bir şekilde belli eğer Allah korusun bir problem varsa doğumda o konuyla alakalı doktor da hazır bekilyor ki bebeğe acil müdahale için bnece önemli bu ayrıntılı ultrasonarakadaşlar mrb, düzcede ayrıntılı ultrason yokmuş, en yakın izmitte varmış, onlar da ne zamana sıra verir bilmiyorum artık, siz girdiniz mi, girmek gerekir mi, karar veremedim???yardımcı olur musnuz??
rahim büyümesinden canım normal ağrılar dayanılmaz olmadığı sürece korkmaYa kızlar benimde bugün sağ tarafimda tarif edemediğim bi ağrı var.göbeğime yakın bi yerde oluyo bazen biraz altinda. Dinmeyen bir ağrı değil. Yattigimda geciyor. Arada pıt pıt atmalar hissediyorum sanırım kızım o tarafta.onun duruşuyla mı alakalı acaba. Sizde de oluyor mu
ben 17. haftanın sonunda hissetmiştim hala da aynı yerde hissedyorum ama daha şiddetli yani 16+5ken filan bir iki kere hissettim şimdi daha fazla tabiselam kızlar nasılsınız ben bişi sorucam bazen ben bebeğimi hissediyorum herzaman değil ama arada sanki hissediyorum bana mı öyle geliyor acaba diye tereddütteyim aranızda 17 haftalıkken hissden varmıydı arkadaşlar bebeğini
Allah bi daha kötü tecrübeler yaşatmasın inşAllah.. bende mesela önceki düşüklerimde demiştim ki kendi kendime 8.ayımı görene kadar eve onunla ilgili tek bişey sokmayacağım. adak gibi oldu benim için, şimdi mecburen süreci beklicem hani sıkılarakda beklemiyorum. Cenab-ı Allah hayırlısıyla, sağlıklarıyla inşAllah kavuştursun Rabbim bizi evlatlarımıza alınacak şeyleri hallederiz hayırlısıyla.. ama hazırlıklara başlayan annişlerede kırkbir buçuk kere maşaAllah.. biz onların tecrübelerinden faydalanırız.. bunlardan şunlardan alalım mı diye?yetiştiremem diyede korkmayın bi arkadaş kıyamam kalan hafta sonlarını hesaplamış, neleri ne zaman alıcağının planını yaparsan inşAllah yetiştirirsin,hiiiçç üzmeyin bence kendinizi. Allah hepimize inşAllah sağlık versin.
kızlar ya benimde kafama takılan bi konu var bu konuda ben matematik yapamıyorum. sıfırım yaa.. mesela 19 haftadayızya şimdi bu haftada kaç aylık gebesin deyince 4 aymı dolduruyoruuumm, 5 aylık mıyız demeliyimm ayy bi türlü anlayamıyorum
Herkes bu aşıdan şikayetçi ya genelde agrı yapıyomus ben daha yaptırmadım ama sızler boyle soyledıkce korkmaya basladım valla
kızlar merabaa bende ekım annesıyımmm yenı gordum busayfayı sanırım bundan sonrada hep takıp edıcemm.sızlere bı sorum olucak ben kanguru alıcam ama alırken hangı ozellıgıne dıkkat etmem gerekıo bılmıorum aranızda bılgısı olan varsa ve bıze bılgı verırse cokk sevınırım
kızlar merabaa bende ekım annesıyımmm yenı gordum busayfayı sanırım bundan sonrada hep takıp edıcemm.sızlere bı sorum olucak ben kanguru alıcam ama alırken hangı ozellıgıne dıkkat etmem gerekıo bılmıorum aranızda bılgısı olan varsa ve bıze bılgı verırse cokk sevınırım
kızlarr bende öğrendim cinsiyetimi sonunda.. nur topu gibi bi kızım olacak inşallahhh
hoşgeldin canım aramıza Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini
merhaba arkadaşlar bende ekim annesiyim ikinci çocuğum olacak 3 yaşında bir kızım var şu anki bebeğim erkek ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
kızlar ya ben çok kilo almaya başladığım için bugün yediklerime baya bi dikkat ettim neredeyse diyet yapıyor gibi yedim çünkü cuma kontrolüm var ve ben bir ayda 2kiloya yakın aldım bazen 2 kilo bazen 1.5 çıkyor şimdi doktor çok almışsın der diye çok dikkat etmeye başladım ama bu sfer de bebeğim çok az hareket etti bugün iki kere filan anca hissetmişimdir ki normalde baya hissediyorum hareketleri acaba yanlış mı yapıyorum ya
kızlar ya ben çok kilo almaya başladığım için bugün yediklerime baya bi dikkat ettim neredeyse diyet yapıyor gibi yedim çünkü cuma kontrolüm var ve ben bir ayda 2kiloya yakın aldım bazen 2 kilo bazen 1.5 çıkyor şimdi doktor çok almışsın der diye çok dikkat etmeye başladım ama bu sfer de bebeğim çok az hareket etti bugün iki kere filan anca hissetmişimdir ki normalde baya hissediyorum hareketleri acaba yanlış mı yapıyorum ya
canım yapma bence dikkat et ama diyet yapacak kadar deil cunku bebek ihtiyacını senden alacak ve busefer sende halsiz kalacaksın azar azar sık sık ye dıkkat ederek faydalı seyler ye bebise
cnm zaten 5. aydan itibaren haftada 400 gr alınması normalmiş sen sakın az yeme yani doyacak kadar ye.bebişlerimizden önemli değil kilo almak nasılsa vericez.
haklısınız da benim doktorum kilo konusunda biraz takıntılı şimdi eşimin yanında çok kilo almışsın filan demesiniistemiyorum zaten halihazırda kilom vardı bunu da söyledi yaa kadın kocamın yanında ayıp ayıp insanın eşinin yanında kilolusun denirmi ki çok da kilolu değilim ha 169 boy 65 kilo ile hamile kaldım yani neyse ya sağlık olsun önemli olan o yarın dikkatli olurum artık kasmam kendimi öyle
haklısınız da benim doktorum kilo konusunda biraz takıntılı şimdi eşimin yanında çok kilo almışsın filan demesiniistemiyorum zaten halihazırda kilom vardı bunu da söyledi yaa kadın kocamın yanında ayıp ayıp insanın eşinin yanında kilolusun denirmi ki çok da kilolu değilim ha 169 boy 65 kilo ile hamile kaldım yani neyse ya sağlık olsun önemli olan o yarın dikkatli olurum artık kasmam kendimi öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?