kasma canım mümkünse eşinede kilo aldır ozaman bişe diyemez
ne fena doktorun varmış :) kilolu değilsin ki zaten fazla kilo almadın toplamda bişey diyemez yani normal kilo alışın üzme kendini.
o konuda çok çabalıyorum ona da kilo aldırmk için ama gelmiyo oyuna yaa
valla moral buldum sağolun ya
merhaba kızlar ben 2012 ekim annesiyim. 2013 ekim anneleri topiğini görünce çok duygulandım. geçen sene bende hamilelik heyecanını yaşıyodum ve şimdi kızım odasında uyuyoo. tarif edilmez bi duyguydu hamilelik.şimdiden o günleri özlüyorum. miğde bulantılarını bile özledimm. hamileliğinizin tadını çıkarınn. kafaya hiçbirşey takmayın ve bol bol redim çekilin. ilerleyeyen aylarda bebeğinizin tekmelerini ve karnınızdaki dalgalanmaları kameraya çekin.geriye dönüp baktığınızda güzel bi anı oluyo...
siz şimdi özlüyosunuz bizde sabırsızlıkla dogsunlar diye bakıyoruz heyecanla.rabbim kızınza hayırlı ömürler versin ne güzel siz kucagınıza aldınız bizde sıra
bende çok hissettiğim söylenemez aslında pıtpıt diye hissediyorum ama nerdeysee karnımınn taa en alt kısmında.. netdende araştırıyorum kısmetse 22,haftalarda falan netleşiyormuş hissetmeler. Hayırlıısı Allah tan ne diyelim.
kızlarr bende öğrendim cinsiyetimi sonunda.. nur topu gibi bi kızım olacak inşallahhh
kızlar ya ben çok kilo almaya başladığım için bugün yediklerime baya bi dikkat ettim neredeyse diyet yapıyor gibi yedim çünkü cuma kontrolüm var ve ben bir ayda 2kiloya yakın aldım bazen 2 kilo bazen 1.5 çıkyor şimdi doktor çok almışsın der diye çok dikkat etmeye başladım ama bu sfer de bebeğim çok az hareket etti bugün iki kere filan anca hissetmişimdir ki normalde baya hissediyorum hareketleri acaba yanlış mı yapıyorum ya
slm canım naber nasılsın ? :80: :80::80: :80::80: :80::80: :80::80: :80:
arakadaşlar mrb, düzcede ayrıntılı ultrason yokmuş, en yakın izmitte varmış, onlar da ne zamana sıra verir bilmiyorum artık, siz girdiniz mi, girmek gerekir mi, karar veremedim???yardımcı olur musnuz??
canım birde hamişler için özel bir güneş kremi var bu lekelenme olayını en aza indiriyor, solenta pregna ( 50 faktör buda ), benim doktorum bunu tavsiye etti bende aldım, memnunumda nemlendirici niyetine geçiyo resmen, ayrıca zaten 50 faktör almışsın en iyisini yapmışsın, tüm hamişlerin yaz boyunca 50 faktör kullanması lazım kızlar, atlamayın bunu cildimiz herzamankinden daha hassasben istanbulda yaptırcm kendi dr umda 220tl
yaptırması gereklli bişey bence sırf bebeğini renkli görmekle kalmayıp sağlığı içinde biçok şeye bakılıyo
kesinlikle katılıyorum
canım güneş lekeleri için bn 50 faktör yüz kremi aldım clinuque nin
güneş ışınları için yüksek faktörlü kremler kullan evden çıkmadan
şöle oluyo ben sana annatayımerken dönemde nadiren hissedenler oluyormuş, özellikle tecrübeli anneler daha erken hissedebilirmiş.
ben hala hiçbir şey hissetmiyorum ama, nasıl bir şey olduğunu da çok merak ediyorum. içten mi dıştan mı olacak hiç bilgim yok :44:
sabırla bekliyorum
canım nette şöle bişi var yani normal hafta hesabına göre ay hesabı yapmıyolar, en iyisi hamişlikte hafta hesabıymış zatiAllah bi daha kötü tecrübeler yaşatmasın inşAllah.. bende mesela önceki düşüklerimde demiştim ki kendi kendime 8.ayımı görene kadar eve onunla ilgili tek bişey sokmayacağım. adak gibi oldu benim için, şimdi mecburen süreci beklicem hani sıkılarakda beklemiyorum. Cenab-ı Allah hayırlısıyla, sağlıklarıyla inşAllah kavuştursun Rabbim bizi evlatlarımıza alınacak şeyleri hallederiz hayırlısıyla.. ama hazırlıklara başlayan annişlerede kırkbir buçuk kere maşaAllah.. biz onların tecrübelerinden faydalanırız.. bunlardan şunlardan alalım mı diye?yetiştiremem diyede korkmayın bi arkadaş kıyamam kalan hafta sonlarını hesaplamış, neleri ne zaman alıcağının planını yaparsan inşAllah yetiştirirsin,hiiiçç üzmeyin bence kendinizi. Allah hepimize inşAllah sağlık versin.
kızlar ya benimde kafama takılan bi konu var bu konuda ben matematik yapamıyorum. sıfırım yaa.. mesela 19 haftadayızya şimdi bu haftada kaç aylık gebesin deyince 4 aymı dolduruyoruuumm, 5 aylık mıyız demeliyimm ayy bi türlü anlayamıyorum
canım takma bunu kafana bu haftalardan sora günde 300kalori fazla almamız lazımmış zati buda her hafta 400gr a tekabül eder ve ayda 2 kg yaparkızlar ya ben çok kilo almaya başladığım için bugün yediklerime baya bi dikkat ettim neredeyse diyet yapıyor gibi yedim çünkü cuma kontrolüm var ve ben bir ayda 2kiloya yakın aldım bazen 2 kilo bazen 1.5 çıkyor şimdi doktor çok almışsın der diye çok dikkat etmeye başladım ama bu sfer de bebeğim çok az hareket etti bugün iki kere filan anca hissetmişimdir ki normalde baya hissediyorum hareketleri acaba yanlış mı yapıyorum ya
Selamun aleykum. Günaydın herkese...
Elifim asiri kilolu insanlara bile diyet vermiyorlar hic takma kafana. Tamam dikkat edersin süte meyveye tüm besin gruplarina ama diyet olmaz cnm hem beden kitle indeksinin yuksek çıkacağını sanmıyorum doktorun halt etmis 169a 65 gayet iyi. Ben de 158e 53-54 kiloyum. Gerci almadim hala... ama kocaman bir gobusum var. Esime fotoğraf gönderdim sen iyice guzellesmissin ne güzel bir hamile oldun dedi moralim yerine geldi eminim esin de oyle dusunuyordur hem en rahat kilo alacagimiz zamab dilimi bence hamilelik :)
iyiyim canım sen nasılsın, nası gidiyo? benim bebiş baya baya vuruyodün akşam resmen dışardanda gördüm vuruşunu hehehe
ayy benimkide baya vuruyo eşim küçük küçük hissediyodu dün baya bi hissetti tekmeleri oy yavrummm yerim ben onuuuu :)
günaydın kızlar :) bugun işe gelirken bir anda elim ayağım kesildi ve ateş batı baya fena oldum , acayp bir anlık oluo , sıcaklar çıktı ya iyice sanırım tansiyon problemi başlıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?