2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ayyy şaka maka 1 hafta kaldı sizinde yaaaa

Merhaba kızlar,nasılsınız??
Ben dün akşam afp sonucumu aldım şükür sorun yok,doktorumuza sonucu göstermeye gidince gel bakalım bebişe dedi tabii bayıldım bu öneriye.Benim yavruş amuda kalkmış karnımda hiç göstermedi yüzünü.zaten artık bütün değilde parça parça gösteriyor kendini.Sizin bebişleri ultras. bütünmü gösteriyor yoksa sizde mi bölüm bölüm gördünüz?

canım ya bende oraya gitmeyi düşünüodum ban 2-3 kişi orayı tavsiye etmişti bi de üstelik o zaman bende kendi hastaneme gidim en doğrusu bu olucak , neyse ki susumamışsın en azından böle durumda çıkıp gitmek en güzeli , neyse kötü tecrübe ama en azından sonu güzel olmuş sağlıkla kucağımıza alacağımız günüde göstersin Rabbim .....

kasma canım mümkünse eşinede kilo aldır ozaman bişe diyemez

canım selamlar,
sana ne kadar zamandır yazmak istedim yazamadım geçen okuduğumda gördüm senin bebeğin eşi aşağıdaymış sanırım, benimde aşağıda.. sen dinleniyorsun anladığım kadarıyla doktor mu sana yat dinlen dedi ben çalışmaya devam ediyorum doktor kanamaya karşı dikkatli ol diye uyarıyor hatta maşaAllah göbişinin fotosunu koymuşsun geçen ve yazmışsın aşağıda diye, benimde sanki göbeğim aşağıdaymiş gibi hissediyorum bende acaba eşinden dolayı mı böyle yoksa herşeyi ona mı yoruyorum diye düşünmeden edemiyorum ayrıca sormak istediğim bişey ben bebeği çok aşağıda pıtpıtlarını hissediyorum gerçi yeni yeni hissediyorum aralarda ama çok aşağıda hissediyorum karnımın sende de aynı mıı hepimiz de mi aynııı kafam karışık

evett yaa aynı şey bizdede var bak vuruyo dıyorum tam elini koyuyo bizim oğlandan ses yok :) ama dün akşam iyi yakaladııı. sanırım bizim bebişler babalara nazz yapıyoo :)

gözün aydın canım, başı biraz kötü başlamış ama sonu iyi olmuş en azından her işte bi hayır vardır, ne yazıkki öyle densiz insanlar varki insan zor tutuyo kendini. Benimde yarın 10da randevum bakalım nası geççek, çok merak ediyorum, cd veriyolarmış daha sonra izlemek için mutlaka isticem unatmamam lazım

selam canım
ewet canım aşagıda bebişin eşi kanamam oldu bi kaç kez doktorda istirahat önerdi agır kaldırmak kesinlikle yasak mümkün oldugunca dinlen dedi. ayakta kalmayı ve yürümeyi bile belin sırtın agırmıcak dedi. eşinden dolayımı göbüşüm aşagıda bilmiyorum ama hareketlerini bende kasık bölgesinde hissdiyorum bazen göbege dogruda tekmeliyo sanırım herkeste böyle kasıktan başlıo sonra sonra yukarılara çıkıo.
sende dikkat et.bebeklerimiz allaha emanet içini ferah tut . benim bu 4.ncü gebeligim ve 3 kaybım oldu onların üstünden 4 sene sonra mucize gibi geldi bize kucagmızada alıcaz inşallah. Allah büyük rabbim bizlere bagışlasın.

artık parça parça canım, bütün yakalayamıyolar çünkü büyüyo sıpalar, en son 16. haftada gittiğimde son bütün görüşlerimiz artık parça parça görcez demişti bize, öylede oluyo, artık bebişler büyüyooooo

canım biraz sana bilgi vereyim dedim, bebiş eşiği aşağıda olabiliyor bu kanama sebebide olabiliyor ama yapmayadabiliyor yani tamamen senin bünyene bağlı ve bebiş yukarı çıktıkça bu sorun ortadan kalkıyor merak etme, bebişi karnının alt bölgesinde hissetmen çok normal hepimiz öyle hissediyoruz ancak yavaş yavaş kendine yer aça aça yukarı doğru gelio olacak, bütün organları yer değiştirtçek sıpalarrr

Merhaba Kizlar,

Nasilsiniz bakali8m bebisler nasillar ? Haftasonundan beri giremedim is yeri cok yogun birde yanlizim (
Ama yarin bebisi gormeye gidicem ins cinsiyetide soyler doktor :)))

Merhaba Kizlar,

Nasilsiniz bakali8m bebisler nasillar ? Haftasonundan beri giremedim is yeri cok yogun birde yanlizim (

hoşgeldim canım, çok şükür iyiyiz, sen nasılsın? havalar nası orda biraz daha ısındımı? İstanbul yanıyo, yarın 32 derece olacakmış:18: hadi bakalım meraklarımızı gidercez yarın, bende yarın görmeye gitçem, çok güzel dimi film izler gibi işallah örenip gelirsin canım

Amin canim, ins minikler sagliklidir hoplar ziplar diya doya goruruz.. :))
Havalar biraz daha iyi ama soguk hala yani montlara devam bugun 13 derece yagmur yok ama ruzgarli.. hafta sonu guzeldi ama gunesliydi.. Ayy benim oturma iznide cikti dun aldim cok sukur Tr yolu gzuktu yakinda ins orda da cok isinmaz havalar nasil dayancaz sonra heleki burdaki havalardan sonra..

Canım hamilelikte diyet olmaz diyorlar. Bırak kilo al. Takma o kadar kafana. Bende cok aldım. Ne yapalım sonradan vereceğiz insallah
kızlar burda yazdığınız yorumlara istinaden çok kasmıyorum artık hepiniz sağolun cevaplarınız için...jasemin napalım canım doğum sonrası aten bizi diyet bekliyor bari şimdi rahat olalım dimi ama
iyiyim canım sen nasılsın, nası gidiyo? benim bebiş baya baya vuruyo dün akşam resmen dışardanda gördüm vuruşunu hehehe
maşallah ya dışardan belli olmaya başlamış ne güzel nazar değmesin
günaydın kızlar :) bugun işe gelirken bir anda elim ayağım kesildi ve ateş batı baya fena oldum , acayp bir anlık oluo , sıcaklar çıktı ya iyice sanırım tansiyon problemi başlıo

canım tansiyonun düşüktür ben bugün sağlık ocağına aşı gittim tansiyonumu filan da ölçtüler 9 a 6 çıktı tansiyonum düşükmüş ben de hissediyodum zaten sen de bir ölçtür istersen

canım ben 15. haftada gittiğimde bile parça parça gösterdi doktorum
Merhaba Kizlar,

canım öncelikle oturma inin çıkmış gözün aydın en çok da annenin yanına gelebileceğin için sevindim...inşallah yarın bebişi iyi görürüsün ve cisiyetini de artık gösterir annesine

merhaba güzel bebislerin güzel anneleri
uzun zamandir bende yazamiyordum, is yerindeki yogunlukdan dolayi. insallah herkesin keyfi yerindedir, mutlu muuusmutlu olun emi, bebisimizde öle olsun

ay süper yaa, bu günün güzel haberi bu, senin için çok sevindim canım, şükür hallettin işini, Annecini görcen, alışverişi burdan yaparsın artık o zamannnn

yurtdisindasin canim galiba, bende senin icin cok sevindim!! allah uzakda olan herkesi biran önce sevdiklerine kavustursun insallaah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…