bende cok sükür iyi sayilirim canim, cicek tozlarindan alerjikim biraz, geceleri sorunlu oluyu ama olsuuun umrumdamiki
bu arada göbüs bölümüne fotomuzu koyduk, olmustur insallh
canım ben 15. haftada gittiğimde bile parça parça gösterdi doktorum
canım öncelikle oturma inin çıkmış gözün aydın en çok da annenin yanına gelebileceğin için sevindim...inşallah yarın bebişi iyi görürüsün ve cisiyetini de artık gösterir annesine
ay süper yaa, bu günün güzel haberi bu, senin için çok sevindim canım, şükür hallettin işini, Annecini görcen, alışverişi burdan yaparsın artık o zamannnn
yurtdisindasin canim galiba, bende senin icin cok sevindim!! allah uzakda olan herkesi biran önce sevdiklerine kavustursun insallaah :)
3 gündür akşam uyuyamıyom çok sinir yaptım
geceleri haraket ediyo ama henüz net değil dışardan belli ollmuyo sert vurmaya çalışıyo sanırım ordan oraya döne döne ne hale geldim
3 gündür akşam uyuyamıyom çok sinir yaptım
geceleri haraket ediyo ama henüz net değil dışardan belli ollmuyo sert vurmaya çalışıyo sanırım ordan oraya döne döne ne hale geldim
Cok tesekkur ederim kizlar, cok sukur cikti valla hayirlisiyla yarin cinsiyeti ogrenebilirsek ins Tr geliyoruz yakin zamanda :))
benimkide akşamları çok hareketli cnm aynı bende döne döne artık bi kaç saat sonra anca uyuyabiliyorum.inş doğduklarındada akşam uyanık olmazlar canım.
benimkide akşamları çok hareketli cnm aynı bende döne döne artık bi kaç saat sonra anca uyuyabiliyorum.inş doğduklarındada akşam uyanık olmazlar canım.
geceleri bende net hissetmeye başladım artık sabit yat canım dönüp durma ben sabit yatınca daha çok belli edio tekmelerini
kızlar burda yazdığınız yorumlara istinaden çok kasmıyorum artık hepiniz sağolun cevaplarınız için...jasemin napalım canım doğum sonrası aten bizi diyet bekliyor bari şimdi rahat olalım dimi ama
maşallah ya dışardan belli olmaya başlamış ne güzel nazar değmesin
canım tansiyonun düşüktür ben bugün sağlık ocağına aşı gittim tansiyonumu filan da ölçtüler 9 a 6 çıktı tansiyonum düşükmüş ben de hissediyodum zaten sen de bir ölçtür istersen
bende cok sükür iyi sayilirim canim, cicek tozlarindan alerjikim biraz, geceleri sorunlu oluyu ama olsuuun umrumdamiki
bu arada göbüs bölümüne fotomuzu koyduk, olmustur insallh
Allah kolaylık versin canım, bu havalar senin düşmanın şuanda, işallah çabuk geçerde sende rahatlarsın biraz, dur bakayım hemen ben hala bi foto çekilmedim yaa, hayret bişeyim heee
Benimde öyle. Polenler mahvediyor beni de. Gece burnum tıkanıyor, ağzım açık, boğazım kuruyor. Gözlerim ışığa karşı hassaslasti. Zor oluyor vallah. Ama idare ediyoruz iste :)
valla canım ben yeterki hareket etsin tepinsin diye uyumamaya razıyım gece o vurdukça ben rahatlıyorum gece tek uyudugum için oglum yanlız hissettirmiyo bana kendimi :))
insallah canim, artikim gecsin yani :) aaaa sen niye foto cekmedinki canim, ilerde göbüslere gösteririz bebislerimize, bol bol cek ihmal etme
aynen canim yaa, benimde öyle, 15 dakikada bi ayaktayim. su ic, geri pozisyonu bul, uykuya dal derken birazda öyle geciyo.. sabaha kadar uyudugum saatler sinirli :2: az kaldi canim, son bi hafta diyolar. Gecmis olsun
selam canım
ewet canım aşagıda bebişin eşi kanamam oldu bi kaç kez doktorda istirahat önerdi agır kaldırmak kesinlikle yasak mümkün oldugunca dinlen dedi. ayakta kalmayı ve yürümeyi bile belin sırtın agırmıcak dedi. eşinden dolayımı göbüşüm aşagıda bilmiyorum ama hareketlerini bende kasık bölgesinde hissdiyorum bazen göbege dogruda tekmeliyo sanırım herkeste böyle kasıktan başlıo sonra sonra yukarılara çıkıo.
sende dikkat et.bebeklerimiz allaha emanet içini ferah tut . benim bu 4.ncü gebeligim ve 3 kaybım oldu onların üstünden 4 sene sonra mucize gibi geldi bize kucagmızada alıcaz inşallah. Allah büyük rabbim bizlere bagışlasın.
Hadi hayırlı olsun maasallah.
Bu arada kızlar erkekler cogunlukta derken kızlar da epey bi arttı :)
Kızlar herkse merhabA
size birşey sormak istiyorum esenler medipol hastanesi hakkında bilgisi olan oradan bana bir kadın doğumcu tavsiye edecek olan var mı acaba?
çin takvimi bchg hislerim falan derken bende erkek bekliyodum ama rabbim kız bebeği daha çok yakıştırmış bana herhalde :)
hayırlısı ve sağlıklısı olsun hakkında.
benimde dün ayrıntılı ultrosonum vardı çok şükür yolundaymış herşey ama 12.haftadan beri kıza benziyor diyen dr ayrınca 16.haftada kız diyen doktor 19+6 da gittim cinsiyeti göremiyorum dedi şok oldum,hamile kaldığım andan itibaren rüyamda erkek çocuk görüyorum bilmiyorum hayırlısı sağlıklısı sanırım bidahaki ay netleşecek cinsiyeti bebeğimin, sağlıklı olsun da başka bişey istemiyorum.
bende yastık kullanıyorum... yan yatmak en iyisiyan yatıyom göbişim skışıyo düz yatıyom nefesim kesiliyo
kocamı yastık niyetine kulanıyom ayağımın teki hep onda
benimdde uykum çok hafifleşti hamile kaldım kalalı dönmeden uyanıyorum dönüyorum hadi tekrar uyu ne yapalım saglıklı olsunda bebişlerhareket etsin tabiki çok harika bi duygu en canımın sıkkın olduğu anda küçücük tekmesini hissettirince mutlu olmama yetiyo.ben hep yüzüstü yatmaya alışkın biriyim.şimdi yavrum ezilcek diye yan yatmaya çalışıyorum ama inan hiç rahat değilim kuş uykusunda gibiyim bilinç altında hep kızım var geceleri sürekli kalkıyorum ama onun için her zorluğa değer.
İnşAllah dediğin gibidir aşağıda hissettikçe bende hep korkuyorum eşinden dolayı taa en altta hissediyorum diye.. benimde 4. gebeliğim ve 3 kaybım oldu..Hayırlısı Allah tan ne diyelim. Allah cümleten hepimize sağlık, şifa versin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?