- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
ayyy şaka maka 1 hafta kaldı sizinde yaaaa
ben daha çocuğa bir kırık iğne almadım, dün tuttum bebek şekerlerine, kurabiyelere baktım.her şey çok pahalı.kurabiyesi şekeri çikolatası bu gidişle 1000 lirayı bulacak.doğum fotografçısı da istiyordum ama kalkamayacaz altından
cnm doğum yapanlar vardı orda..ama nöbetçi dr muhabbeti var..fekat isim bilmiorum kk da bazı yorumlar vardı bi arat istersen..
canım eğer vaktin varsa bebek şekerlerini kendin yapabilirsin. öyle zevkli, bi de kendin bebişin için olursa... biz arkadaşınkini yapmıştık çok kolay, yarı fiyatına mal edebilirsin. ben kendiminkini keçeden yapmayı düşünüyorm, yaz tatilinde evdeyim. malzamelerini alıcam, hatta minicik bi dikiş makinesi bile aldım bunun için. kapı süsü, bebek şekeri derken hoooop bi bebiş eksik :) Allah o günleri hepimize nasip etsin...
İyi akşamlar arkadaşlar,nasılsınız?
Ezinecim taşınma telaşım bitsin yerleşeyim kızımın hazırlıklarına o zaman başlayacağım artık..Ama vaktim olduğunca bakınıyorum bazı şeylere ben de..
Öğretmen1 arkadaşım ben de gerginlikten muzdaribim..Taşınma stresi aldı beni,eşyalar falan..geçici olarak kayınvalidemlerdeyim bir de..İçimden dualar okuyorum ve şükredebileceğim biçok şey için şükrediyorum..Eve taşınınca hamile yogasına başlıcam zaten,inşallah bana büyük katkısı olacak..
cnm doğum yapanlar vardı orda..ama nöbetçi dr muhabbeti var..fekat isim bilmiorum kk da bazı yorumlar vardı bi arat istersen..
Canım Allah kolaylık versin taşınma telaşı normaldede gergin olur ama bak ne güzel kendi evine yerleşince ozaman bebişinle ilgileneceksin onun için bişeyler yapacaksın ah bende bi evime geçebilsem bende artık başlarım odasını yapmayada daha var
İyi akşamlar arkadaşlar,nasılsınız?
Ezinecim taşınma telaşım bitsin yerleşeyim kızımın hazırlıklarına o zaman başlayacağım artık..Ama vaktim olduğunca bakınıyorum bazı şeylere ben de..
Öğretmen1 arkadaşım ben de gerginlikten muzdaribim..Taşınma stresi aldı beni,eşyalar falan..geçici olarak kayınvalidemlerdeyim bir de..İçimden dualar okuyorum ve şükredebileceğim biçok şey için şükrediyorum..Eve taşınınca hamile yogasına başlıcam zaten,inşallah bana büyük katkısı olacak..
Allah kolaylık versin ben de bu hafta sonu badana yaptırıcam onun telaşı aldı beni
Sağol canım,taşınırken sadece bebek odası kalacak..hem henüz erken hem de babası kendi zevkince dekore edeceğini söyledi,bakalım nasıl olacak ben de merakla bekliyorum
hadi bakalım bizim babamız bana bıraktı sen nasıl istersen ne istersen dedi ama hem evimde deilim hem erken hemde daha bakmam gereken ögrenmem gereken çok şey var cahilim daha :S:44::18:
Evet cnmm haftaya perşembe evimde kocamla uyuyacagim insaallah...
Hanimlar benim bir sorunum var. Sinirlerim cok bozuk nedensiz yere... sürekli gerginim sinirliyim... bir de duygusal oldum ki sormayin. Hamilelikte oluyor boyle biliyorum ama bende daha once hiç olmamisti bu ilk... ne yapacagimi bilmez haldeyim :'( özellikle siniri yenmem icin tavsiyesi olan var mi kizimi da geriyorum daha minicik o
çin takvimi bchg hislerim falan derken bende erkek bekliyodum ama rabbim kız bebeği daha çok yakıştırmış bana herhalde :)
Az daha bekle bence de..Hem piyasayı araştırırsın,internetten dergilerden de bakarsın..Ben de bir iki bebek dergilerine üye olmayı düşünüyorum,içinde eminim biçok işe yarar bilgi olur bizler için..Genelde çok sonlara bırakılır ama yaz sıcağına denk gelecek ve bizler de ağırlaşacağız,Allah yardımcımız olsun..:26:
gece uykuya dalma prolemi hepimizde var sanırım bende de var bir türlü rahat pozisyon bulup uyuyamıyorum tam dalıyorum bu sefer de tuvalet nöbet. geliyor3 gündür akşam uyuyamıyom çok sinir yaptım
geceleri haraket ediyo ama henüz net değil dışardan belli ollmuyo sert vurmaya çalışıyo sanırım ordan oraya döne döne ne hale geldim
canım ben esenler avicenna hastanesine gidiyorum doktorum meral arısal çok güzel ilgileniyor istersen bir e oraya bak dediğin hastaneyi ben hiç duymadımKızlar herkse merhabA
size birşey sormak istiyorum esenler medipol hastanesi hakkında bilgisi olan oradan bana bir kadın doğumcu tavsiye edecek olan var mı acaba?
Evet cnmm haftaya perşembe evimde kocamla uyuyacagim insaallah...
Hanimlar benim bir sorunum var. Sinirlerim cok bozuk nedensiz yere... sürekli gerginim sinirliyim... bir de duygusal oldum ki sormayin. Hamilelikte oluyor boyle biliyorum ama bende daha once hiç olmamisti bu ilk... ne yapacagimi bilmez haldeyim :'( özellikle siniri yenmem icin tavsiyesi olan var mi kizimi da geriyorum daha minicik o
şuan tam kasığımda tarif edemediğim bişe var
ne ağrı ne acı ama adet olcak gibi neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?