2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Artık okula gitmek istemiyorum o yavrucakların sbs si ve bursluluk sınavı olmasaydı rapor üstüne rapor alırdım her halde.ya sabır ya sabır ya sabıııır.analayışsız müdürden dedikoducu meslektaştan her gün iki saat yoldan ya sabııır.Dualarınızı eksik etmeyin annecikler acayip bunaldım:))

Günaydın canım..Ben o hastaneye gitmeye başladım.henüz 2 defa gittim ama çok memnun kaldım. en başta dediğin gibi 5 yıldızlı otel gibi ve çok temiz bir hastane.ilk gittiğim gün bir görevli bayan doğumda kalacağımız odaları gezdirdi bilgileri verdi fiyatları verdi. gerçekten çok ilgililer.normal doğum 800 sezeryan 1.250 sanırım. Doçent doktorlara gideceksen muayanesi sanırım 50-75 arası.diğerlerine gidiyorsan muayene 10 TL. Ben Nagihan Kaya ya gittim şuanda çok memnunum.çok ilgili bir insan.bende daha önceki doktorumdan ve hastaneden memnun olmadığım için burayı araştırıp geldim. iyi ki gelmişim diyorum. bence araştırmaya ve denemeye değer..

cnm ya bu bahsettiğiniz hangi medipol avrupa yakasında mı, ben anadolu yakasına sordum sezaryan 2600 mü ne dediler..

günaydın kızlar benim son bir kaç gündür ellerim ayaklarım boşalıyor sanki.damarlarımda kan yokmuş gibi. acaba kansızlıktanmı yoksa şeker rahatsızlığımı kan hapıda kullanıyorum buna rağmen oluyor

herkese günaydın. burası da bugün çok sıcak olacakmış, sabah bir sey hissetmiyoruz da artık akşam eve giderken sıcagı hissediyoruz.bir de bir sey soracaktım bu başlığın ilk sayfası sık kullanılanlarda ekli,başlığa girince hep şansımçok arkadaşı görüyordum şimdi onu göremiyorum,arkadaşa bir sey mi oldu?

Allah Allah tansiyonun mu düşüyor acaba? dr u bir arayıp sorsan ya da mail atsan

bu haftalarla alakalı olabilir.. bende de akşam üstleri aşırı bir yorgunluk ve uyku hissi oluyor kendimi durduramıyorum. Bayılacak gibi oluyorum.

Güzel anneler merhaba,
Ben de hiç girip birşeyler yazmıyordum ama heves ettim birden.
Dün ilk defa ciddi kıpırdanmalar hissetim, hatta eşim de hissedebildi.
Tek dileğim herşeyin sağlıkla devam etmesi. Ben de düşük tehlikesi geçirdim 3. Ayda. O nedenle çok temkinliyim, hiçbir iş yapmıyorum desem yeridir. Ağır iş yapan, 2.5 saat yürüyen arkadaşlara da bir lafım olacak. Ne olur yapmayın dikkat edin. İnsan bir problem yokken hep öyle gidecek zannediyor ama bir ani kanama sizi alt üst edebiliyor. O nedenle hep dikkatli olun. Ağır birşeyler yapmayın.
Zor sahip oluyoruz, neler çekiyoruz, kıymetini bilmek gerek..

bu haftalarla alakalı olabilir.. bende de akşam üstleri aşırı bir yorgunluk ve uyku hissi oluyor kendimi durduramıyorum. Bayılacak gibi oluyorum.

tansiyonum normal.ondan değil.doktora çok gitmekte istemiyorum çalışıyorum izin zor oluyor.ama bende gebelik şekeri var. bir ara aç karnına şekerimi bir ölçtüreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…