- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
ooof şu dönem çok zor geçiyo yaa
Evet nöbetçi dr muhabeti var ama benim büyük ihtimalle ilk doğumum sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak sezeryan fiyatı da 1.250 tl muay e fiyatı 10 tlymiş birde hastane için 5 yıldızlı otel gibidiyorlar önemli olan doktorları tabii ben medicana beylikdüzüne gidiyorum aslında doktorumdan çok memnunum evimde yakın ama her ay 100 tl muayneye veriyorum sezeryanda 4.900 tl bir ikili teste 376 lira verdim kan idrar tahlili istemiş doktorum 900 lü bir rakam çıkardılar bende gittim başkabir yerde yaptırdım 300 civarı bir rakama. ilk doğumu da iki yıl önce oradA yapmıştım iyi ama çok pahalıbirde ben orada tüp bebek tedvilerimi gördüm doğum pahalı olduğu için başka hastane arayışına girdim
Günaydın canım..Ben o hastaneye gitmeye başladım.henüz 2 defa gittim ama çok memnun kaldım. en başta dediğin gibi 5 yıldızlı otel gibi ve çok temiz bir hastane.ilk gittiğim gün bir görevli bayan doğumda kalacağımız odaları gezdirdi bilgileri verdi fiyatları verdi. gerçekten çok ilgililer.normal doğum 800 sezeryan 1.250 sanırım. Doçent doktorlara gideceksen muayanesi sanırım 50-75 arası.diğerlerine gidiyorsan muayene 10 TL. Ben Nagihan Kaya ya gittim şuanda çok memnunum.çok ilgili bir insan.bende daha önceki doktorumdan ve hastaneden memnun olmadığım için burayı araştırıp geldim. iyi ki gelmişim diyorum. bence araştırmaya ve denemeye değer..
cnm ya bu bahsettiğiniz hangi medipol avrupa yakasında mı, ben anadolu yakasına sordum sezaryan 2600 mü ne dediler..
şuan tam kasığımda tarif edemediğim bişe var
ne ağrı ne acı ama adet olcak gibi neden acaba
evet canım avrupa yakasında bağcılar yolu üzerinde Medipol mega hastanesi.
günaydın güzel anneler :)
offf çok sıcakk bunaldımmmmmmmmm yaaaaaaaaa
günaydın kızlar benim son bir kaç gündür ellerim ayaklarım boşalıyor sanki.damarlarımda kan yokmuş gibi. acaba kansızlıktanmı yoksa şeker rahatsızlığımı kan hapıda kullanıyorum buna rağmen oluyor
günaydın kızlar benim son bir kaç gündür ellerim ayaklarım boşalıyor sanki.damarlarımda kan yokmuş gibi. acaba kansızlıktanmı yoksa şeker rahatsızlığımı kan hapıda kullanıyorum buna rağmen oluyor
bu haftalarla alakalı olabilir.. bende de akşam üstleri aşırı bir yorgunluk ve uyku hissi oluyor kendimi durduramıyorum. Bayılacak gibi oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?