chemist sen mi maltepe üni ye gidiyordun..orda doğum ne kadar cnm bilio musun?(pahalıdır kesin de merak ettm, içimi rahatlatmak adına)
günaydın kızlar benim son bir kaç gündür ellerim ayaklarım boşalıyor sanki.damarlarımda kan yokmuş gibi. acaba kansızlıktanmı yoksa şeker rahatsızlığımı kan hapıda kullanıyorum buna rağmen oluyor
gece uykuya dalma prolemi hepimizde var sanırım bende de var bir türlü rahat pozisyon bulup uyuyamıyorum tam dalıyorum bu sefer de tuvalet nöbet. geliyor
canım ben esenler avicenna hastanesine gidiyorum doktorum meral arısal çok güzel ilgileniyor istersen bir e oraya bak dediğin hastaneyi ben hiç duymadım
canım avicenna nerede teme yakınsa okey ama iç taraflardaysa mümkünü yok eşimi tanoıyorum ara yollara girmez bıkmış artık trafikten.geçende eşimin .migreni tutmuş işyerine yakın olduğu için medipole gitmiş çok beğenmiş bende araştırdım iyi bir hastaneye benziyor fiyatlarda benim gittiğim hastanenin çok çok altında 10 tl muayne fiyatı şaka gibi.
birde ben beylikdüzündeyim hastane esenlerde medipolü araştırmamın bir sebebide eşimin iş yerine yakın olması
günaydın kızlar benim son bir kaç gündür ellerim ayaklarım boşalıyor sanki.damarlarımda kan yokmuş gibi. acaba kansızlıktanmı yoksa şeker rahatsızlığımı kan hapıda kullanıyorum buna rağmen oluyor
Günaydın canım..Ben o hastaneye gitmeye başladım.henüz 2 defa gittim ama çok memnun kaldım. en başta dediğin gibi 5 yıldızlı otel gibi ve çok temiz bir hastane.ilk gittiğim gün bir görevli bayan doğumda kalacağımız odaları gezdirdi bilgileri verdi fiyatları verdi. gerçekten çok ilgililer.normal doğum 800 sezeryan 1.250 sanırım. Doçent doktorlara gideceksen muayanesi sanırım 50-75 arası.diğerlerine gidiyorsan muayene 10 TL. Ben Nagihan Kaya ya gittim şuanda çok memnunum.çok ilgili bir insan.bende daha önceki doktorumdan ve hastaneden memnun olmadığım için burayı araştırıp geldim. iyi ki gelmişim diyorum. bence araştırmaya ve denemeye değer..
Merhaba. Ben de Ekim annesi olacağım inşallah. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim... :))
merhaba bende allah nasip ederse ekim annesi olucam
Sende hoşgeldin cnm aramıza
canım normal doğum 1 gece kalıosun 1050 tl , 2 gece kalmalı sezeryan 1550 tl , bu benim doktorum Aygen hanım yrd. doç , her doktorun ücreti farklı sanırım .. bu iki doğumda da bebeğin ve annenin doğumdan sonraki ilk muayeneleri de dahil
Merhaba. Ben de Ekim annesi olacağım inşallah. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim... :))
merhaba bende allah nasip ederse ekim annesi olucam
hoşbuldum. ismim özlem bu arada..Aramıza hoşgeldın cnm
offf yaa kızlar isim falan düşünüyormusunuz ben hala bulamadım
hoşgeldiniz hayırlı olsun . var mı arttıran :)
offf yaa kızlar isim falan düşünüyormusunuz ben hala bulamadım
aa ucuzmuş yanasıl memnun musun?dr un doğuma gelcek mi?sezeryan normal nasıl bi eğilim var?kusura bakma cnm ya çok soru sordum ama bayagı merak ettim:44:
yok gelmem hani kırmızı halıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?