2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
chemist sen mi maltepe üni ye gidiyordun..orda doğum ne kadar cnm bilio musun?(pahalıdır kesin de merak ettm, içimi rahatlatmak adına)

canım normal doğum 1 gece kalıosun 1050 tl , 2 gece kalmalı sezeryan 1550 tl , bu benim doktorum Aygen hanım yrd. doç , her doktorun ücreti farklı sanırım .. bu iki doğumda da bebeğin ve annenin doğumdan sonraki ilk muayeneleri de dahil

aynı durum bende de oluo havalar sıcak ister istemez hamilikte ağırlaşıo durumlar giderek zorlaşıcak , alışıcaz napalım , Allah hepimize yardım etsin ....

cnm endişe edilecek bi durum yok, bi yerde okumuştum,el ve ayak bileklerinde özellikle halsizlik hissizlik görülebilirmiş... ben de deçok oluyo,bazen ayaklarımı koycak yer bulamıyorum her şekilde rahatsız oluyo değişik bi şey,tarif te edemiyorum,uyuşukluk gibi bişey..

hatta ben buna bağlı olduğunu düşünüyorum çok sakarlaştımson zmanlarda,anneme gülerdim üzerine yemek döker diye,şimdi aynısını ben yapıyorum,çok sinir oluyorum bazen sonra gülüp geçiyorum hamişim ben diyorum

bir de herşeyi yere döküyorum,dün yoğurt diktüm tabağa katarken... ağlıcaktım nerdeyse,eşim sakinleştirdi....

Sağol cnm ben araştırdım biraz derya hn neşe hn iyi yazmışlar doktor tabi çok önemli benim için ilk önce güleryüzlü ve tecrübesi önemli senin doktorun bu yönlerden nasıl acaba

Merhaba. Ben de Ekim annesi olacağım inşallah. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim... :))

aa ucuzmuş yanasıl memnun musun?dr un doğuma gelcek mi?sezeryan normal nasıl bi eğilim var?kusura bakma cnm ya çok soru sordum ama bayagı merak ettim:44:

kızlar uzun aradan sonra bebeğimle resmimi ekledimakim anneleri göbişlerinde

offf yaa kızlar isim falan düşünüyormusunuz ben hala bulamadım

bizim oğlumuz olacak inşallah.cinsiyetini öğrenmeden önce erkek olursa mustafa olsun diyordk,oğlum canm mustafam diye seviyorduk. eşime de mustafa nın babası diye sesleniyordum çift isim koyacağız ikinci ismi bulamadık bir türlü

aa ucuzmuş yanasıl memnun musun?dr un doğuma gelcek mi?sezeryan normal nasıl bi eğilim var?kusura bakma cnm ya çok soru sordum ama bayagı merak ettim:44:

canım ben doktorumdan çok memnunum şu ana kadar bir sıkıntım olmadı çok şükür . bir sıkıntı olmazsa o giricek , bakalım umarım herşey yolunda olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…