2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
yeni gelen anneler hoşgeldinizzzz
bizim kızımızın adı belli oldu ADA DEREN artık ismiyle seviyoruz

Merhaba kızlar ya ben tuvalete gidiyorum sürekli, nerdeyse taşınıcam oraya :18: sizde de aynı durum oluyor mu?

Merhaba kızlar ya ben tuvalete gidiyorum sürekli, nerdeyse taşınıcam oraya :18: sizde de aynı durum oluyor mu?
geceleri zaten zor uyuyorum tam uykuya dalarkende wc yolu şu ara uykumdan hiç anlamıyorum
Sıcaktan bayilmak uzereyim ne yapacagiz biz yaaa

valla ben aşa mah inince ölüyom sandım naapcas bilmem:18::18:
haftasonuda redbull etkinliğine katılmak istiyom güneş kremi gözlük şapka ne bulursam takcam artık

selam kızlar nasılsınız?biz çok iyiyiz bebeğimle yarın kontrolümüz var eğer bebeğim izin verirse cinsiyetinide artık yarın öğreniriz..bugün bana neyapıyon şişman kız dediler şaşırdım kaldım

slm annişler ve mınık ufacık yavruları nasılsınız bakalım bız cok ıyız artık cok sert tepkıler verıyor tekmelıyor benı bıldıgınız yanı sizler nasılsınız bakalım.

selam canim, allah iyilik versin sanada bebisinede, hepimizede :)
insallah yarin ögrenirsin bebeginin cinsiyetini canim. insan sabirsizlaniyo biliyorum, bizede söyle yarin.. sisman kiz diyenlerede söyle bi dönüp gururla ben hamileyim deseydin

Selam kızlarrrrr :)
Çoktan gelemiyordum..Artık hamile gibi değilim mide bulantıları bittiğinden beri.fazla kilo da almadım gayet normal hayatıma devam ediyorum. O yüzden biraz bahar temizliği yaptım evimde iyi oldu..Kendime geldim valla=)
Severim temizlik yapmayı...Bebişe de alışverişlere başladık hafiften.Çarşıya çıktıkça bişeyler alıp geliyorum..Beşik ve bebek arabasına da karar verdim.
Yakında alırız onları da..Ben haziran ayına kadar alışverişi bitirmeyi düşünüyorum.Sonra sıcak olunca dışarı çıkamayız..kilo da alıcaz tabi böyle işte kızlar....Kızımla yuvarlanıp gidiyoruz :)

kızlar yaa son bikaç gündür belimin ağrısına dayanamıyorum kopacak sanki bütün gün işyerinde oturuyorum ondanmı agrıyo acaba yaa hele bugün felaket dayanamıyorum artık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…