canım ben doktorumdan çok memnunum şu ana kadar bir sıkıntım olmadı çok şükür . bir sıkıntı olmazsa o giricek , bakalım umarım herşey yolunda olur ?
kızlar yaa son bikaç gündür belimin ağrısına dayanamıyorum kopacak sanki bütün gün işyerinde oturuyorum ondanmı agrıyo acaba yaa hele bugün felaket dayanamıyorum artık yaa
selam canim, allah iyilik versin sanada bebisinede, hepimizede :)
insallah yarin ögrenirsin bebeginin cinsiyetini canim. insan sabirsizlaniyo biliyorum, bizede söyle yarin.. sisman kiz diyenlerede söyle bi dönüp gururla ben hamileyim deseydin
canım hemen girip yazıcam yarın kızım yada oğlum olacak diecanım biliyolar hamile olduğumu herkes tutturmuş bi kilo almışın çok şişmanlamışın şimdilik susuyorum ama bir gün patlıcam ya insana hamileliğin tadını bile çıkartmayacak bu insanlar.6 yıldır yokmu bebek yokmu bebek niye yok yapsana bebek çok şükür hamişim şimdide ay çok kilo aldın yok şişman kız falan.zaten kilolıu hamile kaldım tedavilerden çok ki,lo aldım 74le başladım geçen ay 77ydim yarın kaç kilo olduğumuda yazarım çokta kilo almadım ama bu insanlar ille bulurlar bişey sataşmak için
ya bende sinir oluyorum öyle insanlara bugün biride bana dedi çok kilo almışsın dedim sadece 5 kilo aldım ee işte çok dedi allah allah ebru şallı sanıyorlar bizi alıcam arkadaşım size ne oluyor
canım hemen girip yazıcam yarın kızım yada oğlum olacak diecanım biliyolar hamile olduğumu herkes tutturmuş bi kilo almışın çok şişmanlamışın şimdilik susuyorum ama bir gün patlıcam ya insana hamileliğin tadını bile çıkartmayacak bu insanlar.6 yıldır yokmu bebek yokmu bebek niye yok yapsana bebek çok şükür hamişim şimdide ay çok kilo aldın yok şişman kız falan.zaten kilolıu hamile kaldım tedavilerden çok ki,lo aldım 74le başladım geçen ay 77ydim yarın kaç kilo olduğumuda yazarım çokta kilo almadım ama bu insanlar ille bulurlar bişey sataşmak için
selam ekim anneleri geçen gün doğumumun kurban bayramına denk gelebileceği farkına vardım. dr.umla konuştum bayramda olursa ben doğuma giremem izinde olcam dedi yıkıldımmmmNe yapacağım şimdi ben? ya kurbanda doğurursam.....
tüm çalışanların Allah yardımcısı olsunArtık okula gitmek istemiyorum o yavrucakların sbs si ve bursluluk sınavı olmasaydı rapor üstüne rapor alırdım her halde.ya sabır ya sabır ya sabıııır.analayışsız müdürden dedikoducu meslektaştan her gün iki saat yoldan ya sabııır.Dualarınızı eksik etmeyin annecikler acayip bunaldım:))
canım avicenna atışalanı caddesi üzerinde biraz içerde ona göregece uykuya dalma prolemi hepimizde var sanırım bende de var bir türlü rahat pozisyon bulup uyuyamıyorum tam dalıyorum bu sefer de tuvalet nöbet. geliyor
canım ben esenler avicenna hastanesine gidiyorum doktorum meral arısal çok güzel ilgileniyor istersen bir e oraya bak dediğin hastaneyi ben hiç duymadım
canım avicenna nerede teme yakınsa okey ama iç taraflardaysa mümkünü yok eşimi tanoıyorum ara yollara girmez bıkmış artık trafikten.geçende eşimin .migreni tutmuş işyerine yakın olduğu için medipole gitmiş çok beğenmiş bende araştırdım iyi bir hastaneye benziyor fiyatlarda benim gittiğim hastanenin çok çok altında 10 tl muayne fiyatı şaka gibi.
birde ben beylikdüzündeyim hastane esenlerde medipolü araştırmamın bir sebebide eşimin iş yerine yakın olması
Merhaba. Ben de Ekim annesi olacağım inşallah. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim... :))
merhaba bende allah nasip ederse ekim annesi olucam
hoşgeldiniz canım Allah tamamına erdirsin
Canım o hastanede tek güvenebildiğim dr. oydu. Zaten aylarca dr. aradım. Benim ikinci çocuğum bir kızım var. Kızımı normal doğumla dünyaya getirdim buda şimdilik normal görünüyor ama henüz çok erken doğum şekli için. son ana kadar kesin konuşmamak lazım. Helede doğum sürprizlerle dolu dediğin gibi.Yıkılma erkenden öğrenmen güzel olmuş. Bu durumda o tarihlerde izin almayacak bir doktora gecersin. Ama sezeryan düşürsen biliyorsun hiç sorun olmaz. Bayramdan önce kucağına verirler bebeşini. Ama yine de doğum süreci hiç bir zaman planlara uymaz.
şeker bebeciğin kendiliğinden 7 aylık da gelebilir. Takma şimdiden bunlara Allah sağlık sıhhat versin, bir cözüm mutlaka bulunur.
ya sen bu avatar resimlerini nerde buluyosun böyle çok hoşkız ismi düşünenlere önerim NİLSU
erkek ise ATA........
benim de yarın kontrolüm var inşallah öğrenirsin canım cinsiyetiniselam kızlar nasılsınız?biz çok iyiyiz bebeğimleyarın kontrolümüz var eğer bebeğim izin verirse cinsiyetinide artık yarın öğreniriz..bugün bana neyapıyon şişman kız dediler şaşırdım kaldım
selam ekim anneleri geçen gün doğumumun kurban bayramına denk gelebileceği farkına vardım. dr.umla konuştum bayramda olursa ben doğuma giremem izinde olcam dedi yıkıldımmmmNe yapacağım şimdi ben? ya kurbanda doğurursam.....
Sıcaktan bayilmak uzereyim ne yapacagiz biz yaaa
sana katılmayı canı gönülden istiyorumMerhaba arkadaslar.
Herkes iyidir insallah.
Kilo almışsin diyenleri hiç takmayın arkadaslar. Herhalde alacağız, hamileyiz. Sanki diyenler almamış. Saglikli olalım da, bebeklerde saglikli olsun kilo sorun degil. He ne var tabii yavaş yürüyüşler yapsak arada, egzersiz falan iyi olur. Saglik acısından. İleride şekerimiz falan olmasın diye.
Kilo almışsin diyenlere oh sefam olsun yarasın bebeğime de bana da deyin geçin
Bu arada ben gobek deliğimin bir karış altında hafif hareket hissediyorum sanki. Aslında bağırsak hareketi gibi. Ama sanırım bu kadar sık olmaz bağırsak hareketi. Esim de dun gece karnıma koydu, ay hissettim dedi, bende o ara hissettim ama bağırsak hareketi gibi geldi bana. Çünkü ayıptır söylemesi acı biber yemiştim ve ardından hemen tuvalete gitmem gerekti, karın ağrısından.
Artık biraz daha sabredeceğiz herhalde iyice hissetmek ve ayırt etmek icin.
Bu sabah da saglik Ocağı'na çağırdılar beni. Kan verdim yarın gidip kan sonucunu alacağım birde gebe takibinde yapılan seyleri de yarın yapacakmış Dr. Ödem varmı, tansiyon, kilo, bebegin kalp atışını duymak falan.
ya sen bu avatar resimlerini nerde buluyosun böyle çok hoş
benim de yarın kontrolüm var inşallah öğrenirsin canım cinsiyetini
benimde bayramda doğabilir tam bayramın bittiği güne denk geliyor ama birkaç gün önce doğarsa bayram günü senin gibi bende düşünüyorum nolcak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?