2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
merhabalar...bana herkes karnın aşağıda duruyo kasıkta mı büüyüyo bebek falan diyolar. böyle bu durum var mıdır ya

canım bu normal değil mi daha yukarı tam olarak çıkmadıki bebekler..bu arada cinsiyeti ne kız mı kızlar aşağıda olur derler

offf yaa kızlar isim falan düşünüyormusunuz ben hala bulamadım

Son gıtdıgım doktor bebişimize kız dedi ilk ise erkek ayrıntılı ultrasonda belli olucak artık . Nasipse oğlum olursa adı ASRIN ARAS kızım olursada DERİN NEHİR olucak teyzesi

Benim de yarın belli olacak kansizlik var mı yok mu. Aşıyı da herhalde yarın yaparlar. Artık yan etkisi olacak mı olmayacak mı göreceğiz.

Benim de yarın belli olacak kansizlik var mı yok mu. Aşıyı da herhalde yarın yaparlar. Artık yan etkisi olacak mı olmayacak mı göreceğiz.

inşallah kansızlık filan çıkmaz bana doktorum 1 ay önce kan hapı vermişti ben de 1 ay sonra başlarım dedim içmedim hemen kendini gösterdi yani o kadar da kan yapıcı şeyler yemeye çalışıyorum ama işe yaramamış demek

Demek bebek cok fazla emıyor kanımızdan. Vitamin hapı da kullanmıyormuydun canım sen? Ben elevit kullanıyorum onun icinde Demir de var. Belki ise yariyordur. Yediklerimiz yetmiyor canım. İcinde az bar çünkü.

Demek bebek cok fazla emıyor kanımızdan. Vitamin hapı da kullanmıyormuydun canım sen? Ben elevit kullanıyorum onun icinde Demir de var. Belki ise yariyordur. Yediklerimiz yetmiyor canım. İcinde az bar çünkü.

yok canım ben hiçbir şey kullanmıyordum ama artık başlarım demir hapına

slm arkadaşlar bişi sorcam..19 haftalık hamileyim doktor 250 gram dedi normalmi sizce

valla biz tam bilemeyis ki canım dr uyarır bişey olsa
bak benden tavsiye kaşar ve muz bebeğe yarıyomuş direk
zaten gelişimi çok kafana takma çünkü bebekler bi çok ileriden gider bi geriden gün geçtikçe değişir

slm arkadaşlar bişi sorcam..19 haftalık hamileyim doktor 250 gram dedi normalmi sizce

canım doktorun anormal bir durum olduğunu söylemediyse normaldir endişelenme her bebek aynı değil altta yazan bebeğin gramını görüp de kafana takma onlar ortalama değerler bebekler bazen bakıyosun öne geçmiş bazen de geride oluyor bu doğuma kadar devam eder endişelenme o yüzden

offff ne bileyim arkadaşlar yaaa istiorum ki yavruma karnımda iken bile faydam olsun

betülün manası çok güzel..adı ile yaşasın inşallah
benim oğlum olcak nasipse emir Yusuf düşünüoruz

yusuf ismi en sevdiğim isimdir eskiden oğlum olursa adını yusuf koyucam diyodum..çok güzel bir isim Allah adıyla analı babalı büyütsün

Kızlar iyi aksamlar nasıl gidiyor bakalım ara ara girip okuyorum takip ediyorum formu.galiba benim oğlum büyüdü göbek deliğimin hemen yanında falan hissediyorum artık dışarıdan da görülüyor dikkatli bakınca hareketleri. babamız her gün eliyle hissediyor bu çok hoşuna gitti tek sorun artık bacaklarım gün boyu ayakta kalmış gibi ağrıyor ve çok uykucu oldum .valla tek kişi gibi hissetmiyorum artık kendimi hareketlerim çok kısıtlandı.gece hamile yastigi olmadan uyuyamiyorum o olmasa ne yaparim bilmiyorum herkese tavsiye ederim .kızlar benden haberler böyle bakalım zaman neler gösterecek ..aramiza yeni katılan herkese hoşgeldiniz diyorum

maşallah cnım sen artık yolun yarısını geçtin o yüzden ağırlaşma hareket kısıtlanması normal

maşallah cnım sen artık yolun yarısını geçtin o yüzden ağırlaşma hareket kısıtlanması normal

Galiba evet artık yokuş falan çıkmak ölüm gibi öyle zor ki .çabuk yoruluyorum kızlar herşeye hazirlikli olmamız gerek bu iş hem çok özel anne olacağız hem çok meşakatli .senin nasıl gidiyor canım gece uykuların falan nasıl benim biraz bölünüyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…