Sanada sanada sanada tatlımİyi akşamlar
selam hanımlar ; öncelikle herkesi tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi.bende 2012 ekim anneleriydim ( gerçi benim bıdık erken geldi 25 eylülde) :) şimdi 8 aylık cici bi kızım var geçen sene aynı heyacanı bende yaşıyordum hatta özlemişim hamilileik olayı öle ayrı bir duyguki onunda çook ayrı bir güzelliği var yani erken olmasa yine hamile kalırım kesin :))zaman öle çabuk geçiyorki her anın tadını çıkarın sormak istediğiniz birşey olursa doğumla son aylarla hatta puset alsak mı almasakmı biz 2012 ekim anneleri buna çok takılmıştık :) ben burdayım arkadaşlarii geceler
aynen benimde bölünüyor karnım çıkmaya başladı gerçi sizinkilerin yanında lafı bile olmaz beninkinin amaGaliba evet artık yokuş falan çıkmak ölüm gibi öyle zor ki .çabuk yoruluyorum kızlar herşeye hazirlikli olmamız gerek bu iş hem çok özel anne olacağız hem çok meşakatli .senin nasıl gidiyor canım gece uykuların falan nasıl benim biraz bölünüyor da
Kizlar anca gelebildik eve doktordan sonra ders vardi..
Oyyy bebisin masallahi var, Allah sukurler olsun saglikli oynasiyor, bir eli azinda bir eli kafasinda :) ama bize kicini dondugu icin doktor amcasi pek bisi goremedi, sadece %70 dogruluk verdi Allah`in izniyle benimde OGLUMMMM geliyor :))
Kocaman olmus bacaklari bukmus, bastan popoya 22cm dedi doktor :)
Kizlar cok heyecan verici birsey, tarifi yok bunun ..
Birde ben en son veridigim kani megerse 3`lu test icin vermisim, sonuclar harika dedi doktor.. Detayli ultrasonum var ayin 11`inde o zaman kesinlesir herhalde cinsiyet ama ben 12 haftada gittigimde de doktor bisi goruyorum ama daha ck kucuk kesin birsey soylemek icin demisti, bu seferde cidden pozisyon iyi degildi iki bacagi ayni anda goremedik bile biri hep arkada kaliyordu..
Allahim saglikli olsunlarda beklerim ben bebisimi :))))
selam hanımlar ; öncelikle herkesi tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi.bende 2012 ekim anneleriydim ( gerçi benim bıdık erken geldi 25 eylülde) :) şimdi 8 aylık cici bi kızım var geçen sene aynı heyacanı bende yaşıyordum hatta özlemişim hamilileik olayı öle ayrı bir duyguki onunda çook ayrı bir güzelliği var yani erken olmasa yine hamile kalırım kesin :))zaman öle çabuk geçiyorki her anın tadını çıkarın sormak istediğiniz birşey olursa doğumla son aylarla hatta puset alsak mı almasakmı biz 2012 ekim anneleri buna çok takılmıştık :) ben burdayım arkadaşlarii geceler
ayy darısı bize inş
şu ara tek takıldığım bebek arabası hem hafif hem kullanışlı olan ucuz yollusundan araba:26::26:
sana katılmayı canı gönülden istiyorumben de dün gittim sağlık ocağına kan tahlili yaptılar kansızlık çıktı biraz malesef artık kan hapına başlamalıyım sanırım,aşımı da dün oldum çok şükür bir yan etki yapmadı sadece üstüne yatamıyorum
Demek bebek cok fazla emıyor kanımızdan. Vitamin hapı da kullanmıyormuydun canım sen? Ben elevit kullanıyorum onun icinde Demir de var. Belki ise yariyordur. Yediklerimiz yetmiyor canım. İcinde az bar çünkü.
cnm anormal durum olsaydı dr un söylerdi. kız bebek ise veya aileniz minyon yapılı ise bebeğin daha düşük ağırlıklı çıkabilir. %100 hassasiyet yoktur ölçen araçlarda, boy tamam da ağırlık daha zor bence.slm arkadaşlar bişi sorcam..19 haftalık hamileyim doktor 250 gram dedi normalmi sizce
merhabalar...bana herkes karnın aşağıda duruyo kasıkta mı büüyüyo bebek falan diyolar. böyle bu durum var mıdır ya
canım hemen girip yazıcam yarın kızım yada oğlum olacak diecanım biliyolar hamile olduğumu herkes tutturmuş bi kilo almışın çok şişmanlamışın şimdilik susuyorum ama bir gün patlıcam ya insana hamileliğin tadını bile çıkartmayacak bu insanlar.6 yıldır yokmu bebek yokmu bebek niye yok yapsana bebek çok şükür hamişim şimdide ay çok kilo aldın yok şişman kız falan.zaten kilolıu hamile kaldım tedavilerden çok ki,lo aldım 74le başladım geçen ay 77ydim yarın kaç kilo olduğumuda yazarım çokta kilo almadım ama bu insanlar ille bulurlar bişey sataşmak için
hoşgeldin.İyi geceler ekim anneleri ben de bu siteye yeni üye oldum.allah kismet ederse bende ekim annesi olacağım bende aranıza katilabilir miyim
?
hareket etsin tabiki çok harika bi duygu en canımın sıkkın olduğu anda küçücük tekmesini hissettirince mutlu olmama yetiyo.ben hep yüzüstü yatmaya alışkın biriyim.şimdi yavrum ezilcek diye yan yatmaya çalışıyorum ama inan hiç rahat değilim kuş uykusunda gibiyim bilinç altında hep kızım var geceleri sürekli kalkıyorum ama onun için her zorluğa değer.
Günaydın kızlaaarrrrrdün işler yığılınca bakamadım sizlere napıyosunuz diyee ama bugün kısmetse sizlerleyimm biz dün ayrıntılı ultrasonumuzu olduk, gayet iyi geçti, normal bir bebek dedi doktor, merak edenler için söylüyorum bu süper bişi, 45dk boyunca bebişi izledik ya, bol bol foto ve görüntü var elimizde ve tabi birde cd ilk filmimiz oldu bebişimizleeee tepeden tırnağa bakıyor doktor, yani şöyle söyliyim damak, dil, bağırsak, kalp, beyin, tüm organlar ve üreme organları, parmak şekli, bacak kemik boyu, diz boyu, kaburgası, göbek ve kafa ölçüsü, gözler vs o kadar ayrıntılı bişiki anlatamam size, birde bize anlatarak yapması daha çok hoşumuza gitti, bu gördüğünüz şu, şu gördüğünüz bu diye sürekli anlattı sizden giden kalp kan damarının gücüne kadar bakıyolar yani sizin kan pompalamanız normalmi diye, plesanta, bebişin konakladığı yeri, suyu, herşeyine bakıldı. ben günde 1,5 bazen 2 lt su içiyodum, doktor suyu gayet normal, çok içmek için sıkma kendini dedi, bebekte günüyle uyumlu gramda o nedenle iki kişilik yemenede gerek yok ( 320gr olmuş ), sadece yararlı besin almaya bak dedi yani anlıcanız içimiz rahat, gönlümüz bir hoş çıktık doktorun yanından. Söylediğine göre bebişle ilgili kontroller bununla son buluyomuş, bundan sorası artık rutin işler bebişin kime benzediğine kadar söyledi bize yaaa, herkes yaptırsın bunu çok önemli, kalp atışlarına, kalp kapakçıklarına kadar bakıyolar, hatta derisine bilemmmm, bizimki biraz sıkılmış olsa gerekki en son sağ el parmaklarını görmek isteyince doktor bi tepik attı, doktor bile şaşırdı asi olcak bu fena bi çocuk diyo hahahah koptuk gülmekten
Günaydın kızlaaarrrrrdün işler yığılınca bakamadım sizlere napıyosunuz diyee ama bugün kısmetse sizlerleyimm biz dün ayrıntılı ultrasonumuzu olduk, gayet iyi geçti, normal bir bebek dedi doktor, merak edenler için söylüyorum bu süper bişi, 45dk boyunca bebişi izledik ya, bol bol foto ve görüntü var elimizde ve tabi birde cd ilk filmimiz oldu bebişimizleeee tepeden tırnağa bakıyor doktor, yani şöyle söyliyim damak, dil, bağırsak, kalp, beyin, tüm organlar ve üreme organları, parmak şekli, bacak kemik boyu, diz boyu, kaburgası, göbek ve kafa ölçüsü, gözler vs o kadar ayrıntılı bişiki anlatamam size, birde bize anlatarak yapması daha çok hoşumuza gitti, bu gördüğünüz şu, şu gördüğünüz bu diye sürekli anlattı sizden giden kalp kan damarının gücüne kadar bakıyolar yani sizin kan pompalamanız normalmi diye, plesanta, bebişin konakladığı yeri, suyu, herşeyine bakıldı. ben günde 1,5 bazen 2 lt su içiyodum, doktor suyu gayet normal, çok içmek için sıkma kendini dedi, bebekte günüyle uyumlu gramda o nedenle iki kişilik yemenede gerek yok ( 320gr olmuş ), sadece yararlı besin almaya bak dedi yani anlıcanız içimiz rahat, gönlümüz bir hoş çıktık doktorun yanından. Söylediğine göre bebişle ilgili kontroller bununla son buluyomuş, bundan sorası artık rutin işler bebişin kime benzediğine kadar söyledi bize yaaa, herkes yaptırsın bunu çok önemli, kalp atışlarına, kalp kapakçıklarına kadar bakıyolar, hatta derisine bilemmmm, bizimki biraz sıkılmış olsa gerekki en son sağ el parmaklarını görmek isteyince doktor bi tepik attı, doktor bile şaşırdı asi olcak bu fena bi çocuk diyo hahahah koptuk gülmekten
Günaydın. Birkac gündür kızımın hareketlerini hissedemiyorum. İçim çok sıkıldı. Sabah da kasigim agriyordu... ne yapsam bilemedim
Günaydın. Birkac gündür kızımın hareketlerini hissedemiyorum. İçim çok sıkıldı. Sabah da kasigim agriyordu... ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?