2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam hanımlar ; öncelikle herkesi tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi.bende 2012 ekim anneleriydim ( gerçi benim bıdık erken geldi 25 eylülde) :) şimdi 8 aylık cici bi kızım var geçen sene aynı heyacanı bende yaşıyordum hatta özlemişim hamilileik olayı öle ayrı bir duyguki onunda çook ayrı bir güzelliği var yani erken olmasa yine hamile kalırım kesin :))zaman öle çabuk geçiyorki her anın tadını çıkarın sormak istediğiniz birşey olursa doğumla son aylarla hatta puset alsak mı almasakmı biz 2012 ekim anneleri buna çok takılmıştık :) ben burdayım arkadaşlar ii geceler

Kizlar anca gelebildik eve doktordan sonra ders vardi..

Oyyy bebisin masallahi var, Allah sukurler olsun saglikli oynasiyor, bir eli azinda bir eli kafasinda :) ama bize kicini dondugu icin doktor amcasi pek bisi goremedi, sadece %70 dogruluk verdi Allah`in izniyle benimde OGLUMMMM geliyor :))
Kocaman olmus bacaklari bukmus, bastan popoya 22cm dedi doktor :)
Kizlar cok heyecan verici birsey, tarifi yok bunun ..

Birde ben en son veridigim kani megerse 3`lu test icin vermisim, sonuclar harika dedi doktor.. Detayli ultrasonum var ayin 11`inde o zaman kesinlesir herhalde cinsiyet ama ben 12 haftada gittigimde de doktor bisi goruyorum ama daha ck kucuk kesin birsey soylemek icin demisti, bu seferde cidden pozisyon iyi degildi iki bacagi ayni anda goremedik bile biri hep arkada kaliyordu..
Allahim saglikli olsunlarda beklerim ben bebisimi :))))

ayy darısı bize inş
şu ara tek takıldığım bebek arabası hem hafif hem kullanışlı olan ucuz yollusundan araba:26::26:

aynen benimde bölünüyor karnım çıkmaya başladı gerçi sizinkilerin yanında lafı bile olmaz beninkinin amayatarken sorun oluyor orda baskı yapıyor rahat edemiyorum bir türlü
maşallah uzun boylu olacak desene babası yada sen uzunsunuz herhalde inşallah cinsiyette de yanılmıyordur insan kendini ona alıştırıyor sonuçta

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..normal doğum mu yaptın canım sonrasında sorun oldu mu

ıyı geceler guzel anneler. Bizim bugün babamiz geldı yanımıza her geldıgındede bı saskınlık eee her gecen gun buyuyoruz. Kısa bı kacamak yapıp oglumuza ufak tefek cıciler aldık cok zevkli ya kendimi kaybettim resmen :)

ayy darısı bize inş
şu ara tek takıldığım bebek arabası hem hafif hem kullanışlı olan ucuz yollusundan araba:26::26:

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..normal doğum mu yaptın canım sonrasında sorun oldu mu[/QUOTE]

adaderenim çok teşekkür ederim darısı szğlıkla sizede olsun ama bebk arabası düşüneceğiniz hatta alacağınız en son şey olsun çünki doğumdan sonra hemen çıkaramıyorsunuz yani biz arabayı mart sonu gibi aldık forumdaki diğer arkadaşlarda çünki bebekler kışa geliyordu.

maalesef cnm normal doğum çok istedim ama nasip olmadı hatta dr daha önceye randevu vermişti ben kabul etmedim sancımı beklicem normal istiyorum diye ama kızım hiç dönmedi makat gelişi olduğu için sezaryen şart dedi dr.( ki ben yine kabul etmiyorum arkadaşlar bebekler sancıyla dönüyorlar ) ilk 3 gün çok zorlandım sadece yataktan emzirmek için kalkamadım haliyle 2 kişinin desteğiyle ağrı kesicilerle 3 günü atlattım sonrasında daha rahat oldu (en azından kendim kalkıp yatıyordum) ama hala his yok kesi bölgesinde hassasiyet devam ediyor hala uyuşuk bu uzun süre devam edermiş ama .

kız ismi dusunen arkadaslar eger benim kız olsaydı zümra ismini koyardım cok guzel bi isim bence

İyi geceler ekim anneleri ben de bu siteye yeni üye oldum.allah kismet ederse bende ekim annesi olacağım bende aranıza katilabilir miyim
?

Demek bebek cok fazla emıyor kanımızdan. Vitamin hapı da kullanmıyormuydun canım sen? Ben elevit kullanıyorum onun icinde Demir de var. Belki ise yariyordur. Yediklerimiz yetmiyor canım. İcinde az bar çünkü.

arkadaşlar ben de elevit kullanıyordum, dr tahlile bakmadan demir hapını yazdı. 1 hafta sonraki tahlilimde demirim yine düşük çıkmış. ben de şaşırdım ama tüketim artmış demek ki. bir de ben et pek yemiyorum, onun da etkisi oluyor.

slm arkadaşlar bişi sorcam..19 haftalık hamileyim doktor 250 gram dedi normalmi sizce
cnm anormal durum olsaydı dr un söylerdi. kız bebek ise veya aileniz minyon yapılı ise bebeğin daha düşük ağırlıklı çıkabilir. %100 hassasiyet yoktur ölçen araçlarda, boy tamam da ağırlık daha zor bence.
son kontrolümde benim de boyu kısa gibi geldi bana, eşimle ikimiz gayet boyluyuz ama bebek kısa gibi, ama dr normal dedi. kafaya takmadım ben de. sen de rahat ol. boylar kilolar sürekli değişecek. ne kadar iri olursa o kadar sağlıklı olur diye bir şey yok.

merhabalar...bana herkes karnın aşağıda duruyo kasıkta mı büüyüyo bebek falan diyolar. böyle bu durum var mıdır ya

canım, bebekler zaten rahmin büyümesiyle hafta hafta yukarı çıkıyorlar. anatomik yapıyla ilgili de olabilir, ya da zamanla yukarı doğru büyüyecektir zaten.
bebek büyüdükçe iç organları yukarı doğru itiyor, anormal bir durum olsa ultrasonu koyunca anlardı dr un. rahat ol.

canım, art niyetle söyleyenleri dikkate alma. iyiliğin için söyleyenler de oluyor ama. ben de kilolu hamile kaldım. birçok yakın arkadaşım ilk aylarda dikkat etmemi, son aylarda çok kolay kilo alındığını söyleyip baştan uyardılar.
ben bir de şeker yüzünden dikkat etmek zorunda kalıyorum.
kilon sağlığınızı etkilemesin, önemli olan o. insanları boş ver.

İyi geceler ekim anneleri ben de bu siteye yeni üye oldum.allah kismet ederse bende ekim annesi olacağım bende aranıza katilabilir miyim
?
hoşgeldin.

ben de yüz üstü yattım ömrüm boyunca, şimdi bebekten dolayı yan yatıyorum. rahat kan dolaşımı için en iyisi yan yatmak.
uyurken bazen dönüyorum ama fark edip yan dönünce bir zararı olmazmış bebeğe.

Günaydın kızlaaarrrrr dün işler yığılınca bakamadım sizlere napıyosunuz diyee ama bugün kısmetse sizlerleyimmbiz dün ayrıntılı ultrasonumuzu olduk, gayet iyi geçti, normal bir bebek dedi doktor, merak edenler için söylüyorum bu süper bişi, 45dk boyunca bebişi izledik ya, bol bol foto ve görüntü var elimizde ve tabi birde cd ilk filmimiz oldu bebişimizleeeetepeden tırnağa bakıyor doktor, yani şöyle söyliyim damak, dil, bağırsak, kalp, beyin, tüm organlar ve üreme organları, parmak şekli, bacak kemik boyu, diz boyu, kaburgası, göbek ve kafa ölçüsü, gözler vs o kadar ayrıntılı bişiki anlatamam size, birde bize anlatarak yapması daha çok hoşumuza gitti, bu gördüğünüz şu, şu gördüğünüz bu diye sürekli anlattısizden giden kalp kan damarının gücüne kadar bakıyolar yani sizin kan pompalamanız normalmi diye, plesanta, bebişin konakladığı yeri, suyu, herşeyine bakıldı. ben günde 1,5 bazen 2 lt su içiyodum, doktor suyu gayet normal, çok içmek için sıkma kendini dedi, bebekte günüyle uyumlu gramda o nedenle iki kişilik yemenede gerek yok ( 320gr olmuş ), sadece yararlı besin almaya bak dedi yani anlıcanız içimiz rahat, gönlümüz bir hoş çıktık doktorun yanından. Söylediğine göre bebişle ilgili kontroller bununla son buluyomuş, bundan sorası artık rutin işler bebişin kime benzediğine kadar söyledi bize yaaa, herkes yaptırsın bunu çok önemli, kalp atışlarına, kalp kapakçıklarına kadar bakıyolar, hatta derisine bilemmmm, bizimki biraz sıkılmış olsa gerekki en son sağ el parmaklarını görmek isteyince doktor bi tepik attı, doktor bile şaşırdı asi olcak bu fena bi çocuk diyo hahahah koptuk gülmekten

ayy canım nasıl güzel anlatmışsın maşallahh bebeğine
çok heveslendim bende gün sayıyorum gitmek için iki hafta bir geçse bende alıcam randevumu çok merak ediyorum oğlumu sen hangi şehirdeydin hangi hastaneye yaptırdın

Günaydın. Birkac gündür kızımın hareketlerini hissedemiyorum. İçim çok sıkıldı. Sabah da kasigim agriyordu... ne yapsam bilemedim

Ne güzel yazmışsın sanırım istanbuldaydin sen de hangi hastaneye yaptirdin merak ettim ben de istanbuldayim da...

ayy ne güzel bebeğini görmüşsünüz bir problem yok çok şükür. bizde inşaşşlah haftaya ayrıntılı ultrasona gideceğiz. bebğimi çok merak ediyorum. arada bir aklıma geliyor karnıma bakıyorum aa burda bir şey var büyüyen diyorum,kendi kendime gülüyorum :)

Günaydın. Birkac gündür kızımın hareketlerini hissedemiyorum. İçim çok sıkıldı. Sabah da kasigim agriyordu... ne yapsam bilemedim

günaydın cnm. bence kafana takma sorun yapma çünkü gördüğüm kadarıyla daha 19. haftadasın düzenli hissetmemen normal. 20. haftalardan sonra düzenli hissetmen gerek bence. bebişin gayet iyidir inş. ama yinede için rahat etmezse bi doktora git bebişini gör rahatlarsın.

canımm ne güzell senin adına çok sevindim. bende 1 haziranda gideceğim bakalım bebişimizi görcez doya doya. ben zaten özel gittiğim için her muayenede cd veriyodu doktorum. geçen baktıgımızda zıplıyodu resmen yaa eşim hemen cd istedi doktorda cd verdi bize. hatta biz geçen gittiğimde bile baktık renki ultrasondan Allahım çok güzeldi yaa. daha etleri oluşmamıs böyle iskelet gibi ama sol elini başına koymuşş nasıl gülüyodu bize yavrummm :) bu muayenede daha büyümüştür artık bakalım kime benzediğini anlayabilicezmi ben çok merak ediyorum babasınamı yoksa bana mı benzeceyek oğluşum:) sizin cinsiyet neydi bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…