2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

gözün aydın darısı diğer arkadaşların başına birşey merak ettim cd de görüntü mü var yoksa resim şeklinde mi

canımmm muhteşemsinnnn :) bir ultrason bu kadar güzel anlatılır resmen hislerini yaşadım tebessümle okudum yazdıklarını :) nerde yaptırdın merak ettim doğrusu ?

ayyy maşaAllah size, ne kadar güzel anlatmışsınız gerçekten inşAllah bizlerde böyle güzel haberlerle geliriz ama benim kafamın karıştığı nokta biz ayrıntılıya geç giricez galiba acaba neden? 23.haftada Allah kısmet ederse gireceğiz galiba doktor 22. haftada çağırdı bizi sonraki haftanıza yönlendirme yaptıracağım size ben dedi, Amaaann bilemedimm.. Geç olsunda güç olmasın ne diyim..

Günaydın. Birkac gündür kızımın hareketlerini hissedemiyorum. İçim çok sıkıldı. Sabah da kasigim agriyordu... ne yapsam bilemedim

sabah benimde kasığım ağrıyordu tabi bende hemen endişeleniyorum ama korkmayalım hemenn hayırlısıyla uyuyorlar diye düşünüyroum.. zaten araştırmalarıma göre bu dönemde biz sadece rahim duvarına değdiklerinde hissediyormuşuz demek ki değmiyor bizimkiler, ben daha hissedip hissetmediğimden bile emin olamıyorum pıtpıt bişeyler oluyor kesin bu bebek diyorum inşAllah sağlıklıdırlar.

Günaydın. Birkac gündür kızımın hareketlerini hissedemiyorum. İçim çok sıkıldı. Sabah da kasigim agriyordu... ne yapsam bilemedim

cnm dr bana 22. haftaya kadar bebek hareketlerinin düzenli olmasını bekleme demişti..ben şu ara bile endişeleniyorum hissetmeyince..çok normal sennki de..ben de kaç gündür az hissediyorum, ama oğluş saolsun akşam yatarken babasına karate şovu yaptı..beni de mutlu ettibelki de ayakları rahim duvarına değil içeri doğru yatmıştır..

ayy benm daha 2 hafta var..heyecanlandım..:18::18:

Canım cok guzel anlatmıssın. sanırım topıkte detaylı yaptıran ılk sensın. bende 19 hazıranda yaptırcam doktorum bana 22. haftada yaptır dedı cunku. İnşallah bızlerde bebişlerden guzel haberler alırız senın kı gıbı.

Kızlar iki hafta önce doktor kontrolü vardı dr bebegimin boyunun21 cm olduğunu söyledi bana fazla geldi bu arada 19 haftaligiz sizce de fazla değil mi

kontrole gittim 17'haftalık dedi.bir hafta sonra benim böbrekler agriyinca tekrar gittik bu kez de 19 haftalık dedi.bir hafta oldu gideli aklim karisti

aynı doktoramı gittiniz bazen farklı doktorlar farklı ölçüyo cnm sen son adet tarihini baz al bebek bi hafta geriden yada ilerden gelebiliyo normal

çok sıcakk ya yemin ederim öyle bunaldımki bayılacam galiba. Son üç haftaya kadar çalışabilirsem çalışırım dıyodum ama agustosun 12 sinde iznim doluyo izne ayrılır evimde yatarım bu ne yaa daha mayısdaki sıcaga bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…